עכשיו אתם מבינים למה רציתי אותו כל כך ???

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: עכשיו אתם מבינים למה רציתי אותו כל כך ???

שליחה על ידי גיל שגיב »

הילה חדד כתב:

הכי חשוב שאתה מאמין שאצל אלונה יש יד חופשית.
כן הילה ואפילו חופשית מידי....מספיק לעיין ברשימת הליצנים שהיא איפשרה לכל מתחזי המאמנים להחתים ולהבין.
בעלים מתערב מה שנקרא לא היה מאפשר להביא שחקנים כמו בנגורה בזמנו...או לבנות סגל המושתת על שחקני ליגה לאומית
לצד צעירים כפי שעשה קלינגר.
אלונה נותת תקציב ראוי והמאמנים מקבלים יד חופשית בבחירת הסגל בכפוף למגבלות התקציב כמו בכל קבוצה.
אורי בהתנהלות שכזו יכול לפרוח ולהביא אותנו להישגים.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שמעון א כתב:אורי מלמיליאן, קבלן עליות. הפועל ירושלים, מכבי נתניה, הכח ר"ג, הפועל פ"ת(בנה את הקבוצה), הפועל אשקלון.
!!!!!!!!!! :רעשן:

תודה רבה שמעון.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

גיל שגיב כתב:
כן הילה ואפילו חופשית מידי....מספיק לעיין ברשימת הליצנים שהיא איפשרה לכל מתחזי המאמנים להחתים ולהבין.
בעלים מתערב מה שנקרא לא היה מאפשר להביא שחקנים כמו בנגורה בזמנו...או לבנות סגל המושתת על שחקני ליגה לאומית
אלונה נותת תקציב ראוי והמאמנים מקבלים יד חופשית בבחירת הסגל בכפוף למגבלות התקציב כמו בכל קבוצה.
לבריאות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ניר ??????

מימה אתה מפחד ?

לא יהיה שיר....מבטיח.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...............

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הילה חדד כתב:
לבריאות.
אם דעתך שונה, אשמח לקרוא על מה ולמה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

RedRock כתב:"אחת הסיבות להחלטה של מלמיליאן היא המרחק הגדול ממרכז הארץ לעכו, ואי רצונו לעבור להתגורר בצפון."

פששש דמות למופת. בדיוק המאמן שאני רוצה שיגיע לבאר שבע (הבדל של 15 ק"מ...)

אין ספק שמדובר בשיקול מנצח. בטח לאור הרזומה המדהים שלו.
אחת הסיבות.......אחת !

הסיבה המרכזית היא העדר יד חופשית בבחירת סגל השחקנים אפילו המזכירה מציינת את זה...
חברים, הדבר בדוק ונצור !

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

bs war כתב:גם משה סיני סירב להפועל ת"א, אז?
משה סיני ???

תביט ברשימת ההצלחות שציין שמעון א. ותבין שאורי כמאמן עולה על סיני בכמה דרגות.
סיני מלבד להוריד את מכבי פ"ת ליגה סידר קונוסים לקשטן בנבחרת....

סיני אלק. :מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אתה יודע מה אני (לא) אוהב אצלך גיל?
את זה שאתה תמיד מדבר על כל מיני ספקולציות ודברים שאם ואילו, כאילו הם דברים בטוחים וכאילו אתה חלק מהמערכת שראה איך הדברים נעשים מבפנים.
לא אתה ולא אני יודעים מה היה בין אלונה לניר בנושא בניית הסגל ולא אתה ולא אני יודעים למה אורי מלמיליאן לא חתם בעכו.
אז מספיק לחפור על זה. תודה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

8red כתב:אתה יודע מה אני (לא) אוהב אצלך גיל?
את זה שאתה תמיד מדבר על כל מיני ספקולציות ודברים שאם ואילו, כאילו הם דברים בטוחים וכאילו אתה חלק מהמערכת שראה איך הדברים נעשים מבפנים.
לא אתה ולא אני יודעים מה היה בין אלונה לניר בנושא בניית הסגל ולא אתה ולא אני יודעים למה אורי מלמיליאן לא חתם בעכו.
אז מספיק לחפור על זה. תודה.
לא חופר ולא נעליים,

(לאן המזכירה נעלמה בינתיים... :מתגלגל מצחוק: )

לגבי אורי אני יודע והרבה,

לא יכול לומר יותר מיזה......

אתה לא חייב להאמין,

אבל מדובר במידע בדוק ו....אמין !

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גיל, אבל בבית"ר (בליגת העל) הוא נכשל. וגם בהכח עמידר ר"ג (ירד ליגה).

זה שיש לו עקרונות והוא מתעקש עליהם זה לאו דווקא משהו טוב. לפעמים צריך לדעת להתפשר ולא ללכת עם ראש בקיר.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

גיל שגיב כתב:

התגובה הזו מוכיחה לי יותר מהכל עד כמה אין לך מושג מה קורה במועדון, כמה אתה לא מכיר את אלונה ודרך הניהול שלה בנושא הזה.

אתה אולי מכיר את אורי (למרות שאני בספק) אבל אני בטוח שמעולם לא דיברת עם דמות מקצועית במועדון.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Amit M כתב:

התגובה הזו מוכיחה לי יותר מהכל עד כמה אין לך מושג מה קורה במועדון, כמה אתה לא מכיר את אלונה ודרך הניהול שלה בנושא הזה.

אתה אולי מכיר את אורי (למרות שאני בספק) אבל אני בטוח שמעולם לא דיברת עם דמות מקצועית במועדון.
עמית, אל תהיה בטוח.

רמז קטן ? אני חבר של איש מקצוע מוביל באגודה...ובנוסף של עוזר מאמן לשעבר שמוערך מאוד גם בקרב קהל האוהדים.
למה אתה חושב שאתה יודע יותר מימני בנוגע להתנהלות ? אל תטעה, אני לא כותב שלאלונה אין כל קשר להחלטות המקצועיות, אני כן אומר שזה נעשה ברמה ובדרך המקובלת ולא כפי שוייצמן נוהג בעכו.

התערבות כמו לסרב להחתים את ראדי לא הייתה , מה שכן היה זו מדיניות של משא ומתן שהוכחה ככושלת .
כלומר, לא אמרו לניר שלא רוצים את ראדי אלא שאנחנו ננהל איתו משא ומתן בדרך שאנו מאמינים שהיא נכונה ...מה שהתברר לבסוף כדרך שגויה ואני מאמין שהעונה זה ינוהל באופן שונה לנוכח הכשלון בקיץ שעבר.
האם זו התערבות בוטה או לא רצויה ?

אני חושב שלא.

אני מאמין שבעל הבית אמור להוביל ולנהל את המשא ומתן מול השחקן אותו בוחר המאמן וזה גם מה שהיה, האסטרטגיה במשא ומתן היתה שגויה.
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 23 מאי 2012, 13:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שמעון א כתב:גיל, אבל בבית"ר (בליגת העל) הוא נכשל. וגם בהכח עמידר ר"ג (ירד ליגה).

זה שיש לו עקרונות והוא מתעקש עליהם זה לאו דווקא משהו טוב. לפעמים צריך לדעת להתפשר ולא ללכת עם ראש בקיר.

ראשית אין מאמן שרק מצליח גם לא קשטן שהוא המאמן המצליח ביותר כיום בליגת העל.
לגבי העקרונות ? איפה שנתנו לו לעבוד על פי עקרונותיו הוא גם הצליח ואיפה שלא הוא נכשל.
מה זה אומר....תחליט אתה.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

גיל שגיב כתב:
עמית, אל תהיה בטוח.

רמז קטן ? אני חבר של איש מקצוע מוביל באגודה...ובנוסף של עוזר מאמן לשעבר שמוערך מאוד גם בקרב קהל האוהדים.
למה אתה חושב שאתה יודע יותר מימני בנוגע להתנהלות ? אל תטעה, אני לא כותב שלאלונה אין כל קשר להחלטות המקצועיות, אני כן אומר שזה נעשה ברמה ובדרך המקובלת ולא כפי שוייצמן נוהג בעכו.
חבר של חבר של החברה של הידיד... נו אז?!
לא אומר כלום.

למה אני חושב? כי אני רואה מה קורה ולא מגורם שלישי או רביעי... כי אני זוכר טוב מאוד מה כמה מאמנים רצו ומה ביקשו ומאידך במה נאלצו להסתפק. כי אני זוכר את השחקנים שנכפו על המאמנים וכו' וכו'...
אני לא מבקר פה את ההתנהלות של אלונה, אני לא טוען האם הדבר מקובל או לא ועד כמה... אני רק טוען שניגוד אלייך שזה הדבר רחוק מאוד מהגדרה של "יד חופשית" כמו שאתה מנסה לטעון כאן.. ואם כך אתה טוען ובנוסף מתווכח על כך מוכיח לי באופן אישי שלמרות שאתה חושב שכן, אין לך מושג מה קורה... תכיר עוד 100 אנשים שפתאום אתה חבר שלהם כי נתת לו להיכנס לסופר בלי בדיקה.. זה לא יגרום לך לדעת מה באמת קורה עד שלא תהייה כאן ותראה/תשמע בעצמך.. לא חסרים שם אינטרסנטים.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Amit M כתב:
חבר של חבר של החברה של הידיד... נו אז?!
לא אומר כלום.

למה אני חושב? כי אני רואה מה קורה ולא מגורם שלישי או רביעי... כי אני זוכר טוב מאוד מה כמה מאמנים רצו ומה ביקשו ומאידך במה נאלצו להסתפק. כי אני זוכר את השחקנים שנכפו על המאמנים וכו' וכו'...
אני לא מבקר פה את ההתנהלות של אלונה, אני לא טוען האם הדבר מקובל או לא ועד כמה... אני רק טוען שניגוד אלייך שזה הדבר רחוק מאוד מהגדרה של "יד חופשית" כמו שאתה מנסה לטעון כאן.. ואם כך אתה טוען ובנוסף מתווכח על כך מוכיח לי באופן אישי שלמרות שאתה חושב שכן, אין לך מושג מה קורה... תכיר עוד 100 אנשים שפתאום אתה חבר שלהם כי נתת לו להיכנס לסופר בלי בדיקה.. זה לא יגרום לך לדעת מה באמת קורה עד שלא תהייה כאן ותראה/תשמע בעצמך.. לא חסרים שם אינטרסנטים.
ראשית, אם תהיה יותר ספציפי נוכל לקדם את הדיון.ערכתי את ההודעה הקודמת בנוגע למשא ומתן מול השחקנים....ולא, אני לא חבר של חבר של חברה..בטח לא של אנשים שישבו אצלי בסלון בבית, יצאנו יחד לפאב ה'סימטה' או 'באר שבע הקטנה' (אני לא יודע בן כמה אתה...)ואחד שלחם איתי בצבא ישן במיטה שמתחתי בטירונות ולמד איתי יחד לבגרויות....
ועוד דבר, מאיפה לך המידע על מה שמתרחש באמת ? לא זכור לי שהשתתפת במשא ומתן עם שחקנים או שהיה לך תפקיד באגודה...אז בבקשה לא לקפוץ גבוה מידי אחרת המכה בנפילה כואבת...

שלח תגובה