אקסברד סיכם !!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: אקסברד סיכם !!

שליחה על ידי yossi »

משה אוחיון כתב: יוסי, אם זה היה תלוי בי גם גבאי וגם אקסברד היו נמכרים הקיץ. יותר מזה, אפילו הייתי מוכן לעיסקה כמו קדוסי בזמנו שהם מוותרים על החוזה בקבוצה ובתמורה משוחררים בחינם.
יש כל כך הרבה חלוצים בשוק שהם טובים יותר, חדים יותר, יציבים יותר וכובשים הרבה יותר. פלצ'וק הוא רק אחד מהם.

קוסטדין אזארוב מסכנין, סטפן שצ'פוביץ מעכו, שלומי אזולאי, חן עזריאל ממכבי חיפה ואחרים הם חלוצים טובים יותר (ובטווח השגה) מהצמד אקסברד את גבאי.

באופן אישי אני חושב שגבאי טוב יותר מאקסברד או לפחות צריך להנות יותר מהספק לאור העובדה שהוא שיחק פחות מאקסברד וכבש כמעט את אותה כמות שערים.
בס"ד
לגבי מה שרשמת עם הסעיף שהיה עם קדוסי, לאקסברד יש בדיוק את אותו סעיף.
הקבוצה רשאית להתיר את החוזה של אקסברד ללא פיצויים בתמורה לקבלת כרטיס השחקן (אלונה שילמה עליו 400 אלף שקל).
אני כבר רשמתי לא פעם שהאידאל מבחינתנו הוא שדהאן יצליח להביא קבוצה פולנית\בלגית שתשים הצעה על השולחן.
אם הולכים על מחליף הייתי מוסיף לרשימה שלך (תוריד את אזארוב שעבר לחו"ל) את אבידור (שחקן חופשי, כבש 13 שערים).
את גבאי אני הייתי משאיר, בתור חלוץ שלישי ברוטציה הוא יותר ממתאים.

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: אקסברד על סף חתימה

שליחה על ידי bs war »

messiah כתב:בכל אופן חלוץ גבוה,טכני,מהיר,יופי של החתמה אם וכאשר.
:lol:

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב:תקשיב, אקסברד הוא סוג של תומר חמד בסגנון המשחק שלו. מאוד התרשמתי ממנו. צריך לזכור שהסיבה שהוא לא שיחק בפתח תקווה הייתה בגלל מריבה עם המועדון שכתגובה החליט שהוא לא ישחק יותר למרות שהוא היה בכושר מצוין.
משה אוחיון כתב:יוסי, אם זה היה תלוי בי גם גבאי וגם אקסברד היו נמכרים הקיץ. יותר מזה, אפילו הייתי מוכן לעיסקה כמו קדוסי בזמנו שהם מוותרים על החוזה בקבוצה ובתמורה משוחררים בחינם.
יש כל כך הרבה חלוצים בשוק שהם טובים יותר, חדים יותר, יציבים יותר וכובשים הרבה יותר. פלצ'וק הוא רק אחד מהם.

באופן אישי אני חושב שגבאי טוב יותר מאקסברד או לפחות צריך להנות יותר מהספק לאור העובדה שהוא שיחק פחות מאקסברד וכבש כמעט את אותה כמות שערים.
אם כבר, זה מעלה יותר חיוך...

אבל אין מה לעשות, קשה לדעת דברים מראש.
צריך פשוט לקחת בחשבון שרק מי שלא עושה, לא טועה.
כולנו טועים (כולל במועדון לפעמים), צריך רק לוודא שעושים את המקסימום כדי לא לחזור על אותן טעויות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedRock כתב:

אם כבר, זה מעלה יותר חיוך...

אבל אין מה לעשות, קשה לדעת דברים מראש.
צריך פשוט לקחת בחשבון שרק מי שלא עושה, לא טועה.
כולנו טועים (כולל במועדון לפעמים), צריך רק לוודא שעושים את המקסימום כדי לא לחזור על אותן טעויות.
ההחתמה של אקסברד בזמנו הייתה מחשבה בכיוון הנכון. מדובר היה בשחקן שהראה פוטנציאל, שחקן שבנוי טוב מבחינה פיזית ונמצא בגיל הנכון, הבסיס להצלחה היה שם.
אבל כל הדברים למעלה טובים עד לרגע שהשחקן עולה למגרש, ברגע הזה חובת ההוכחה על השחקן.
אקסברד הוא לא שחקן רע, אבל אני חושב שאנחנו גדולים עליו. בקבוצה כמו רמת השרון או עכו הוא יפרח. קבוצה עם קהל גדול, עם ציפיות, עם לחץ, לא מתאימה לאקסברד שמה שאפיין אותו העונה זה חוסר יציבות וחוסר שקט מול השער (למרות שסיים כמלך השערים שלנו).
אני גם חשבתי שאקסברד מגוון במשחק שלו, במציאות הוא לא מסוגל לתרום במשחק על הקרקע ומוגבל רק למשחק באוויר. עבור קבוצה עם שאיפות כמו שלנו להיות טוב רק בגובה זה לא מספיק...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

שוב ושוב אני אגיד: לבעוט אותו בחזרה למקום ממנו הוא בא.
היה אחד האשמים העיקריים להפרש השערים המזעזע שלנו, שכמעט ועלה לנו בירידת ליגה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

8red כתב:שוב ושוב אני אגיד: לבעוט אותו בחזרה למקום ממנו הוא בא.
היה אחד האשמים העיקריים להפרש השערים המזעזע שלנו, שכמעט ועלה לנו בירידת ליגה.
מצד שני גם חתום על הרבה נקודות חשובות כמו ביתר, ראשון, הפועל..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לפי השמועות אקסברד רוצה לעזוב כשהסוכן שלו מחפש עבורו קבוצה בחו"ל. הפועל באר שבע מצידה לא מוכנה לשחרר את אקסברד עד שלא תתקבל הצעה רשמית עבור השחקן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

niv1 כתב: מצד שני גם חתום על הרבה נקודות חשובות כמו ביתר, ראשון, הפועל..
חתום על גולים שגם סבתא שלי הייתה מבקיעה.
שורה תחתונה: לא סיפק את הסחורה ולכן יש להפרד ממנו במיידי.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

לא מחזיק ממנו בעליל.
דובב חלוץ הרבה יותר טוב ממנו. הייתי מוכר את אקסברד בכל מצב ומשאיר את דובב ומביא עוד חלוץ וסוגר את הסיפור.

שלח תגובה