סיום המשחק 1:0 להפועל באר שבע , כול התגובות רק כאן!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: סיום המשחק 1:0 להפועל באר שבע , כול התגובות רק כאן!

שליחה על ידי ניב »

אורי אדום בנשמה כתב:

הגישה הנכונה היא להסתכל על פער 6 הנק' מהמקום הראשון, ניב...

מדברים על שינוי תפיסתי והשרשת ווינריות, אז מפה זה הבסיס.
צודק.

אבל כדי להבטיח את העלייה כמה שיותר מהר אתה צריך לפתוח פער מהמקום השישי, המקום הראשון? בסוף גם זה יגיע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אורי אדום בנשמה כתב:

הגישה הנכונה היא להסתכל על פער 6 הנק' מהמקום הראשון, ניב...

מדברים על שינוי תפיסתי והשרשת ווינריות, אז מפה זה הבסיס.
אפשר להתווכח על זה. אותי לימדו בצבא להיות מוכוון מטרה. המטרה-ליגת העל,
הסטטוס- פער של 8 נק'. כולם רוצים להיות ראשונים, לשחק טוב ובלה בלה בלה..., גם אני.
שמתחילים עונה בליגת על את אף אחד זה לא מעניין איזה מקום סיימת, אתה גם ככה הופך לפחות חצי קבוצה,
ככה שהמשכיות אין כאן וגם לא תהיה. אחסוך ממך את התשובה המיידית ואומר- אם היו 2 עולות לעולם לא נדע
מה היה מצבנו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:
אפשר להתווכח על זה. אותי לימדו בצבא להיות מוכוון מטרה. המטרה-ליגת העל,
הסטטוס- פער של 8 נק'. כולם רוצים להיות ראשונים, לשחק טוב ובלה בלה בלה..., גם אני.
שמתחילים עונה בליגת על את אף אחד זה לא מעניין איזה מקום סיימת, אתה גם ככה הופך לפחות חצי קבוצה,
ככה שהמשכיות אין כאן וגם לא תהיה. אחסוך ממך את התשובה המיידית ואומר- אם היו 2 עולות לעולם לא נדע
מה היה מצבנו.

לא ברור לי לאיזו תשובה מיידית ציפית, אבל מה שאני אומר זה שהשינוי התפיסתי אותו הזכרתי קודם לכן, מכוון לעניין שהמטרה לא צריכה להיות עליית ליגה ותו לא. נכון, אתה הופך לחצי קבוצה בליגת העל, אבל תסכים שהחצי הנשאר אינו דבר של מה בכך, ויש פה גם את עניין המסורת של המועדון. ואם אנחנו נסתפק בבינוני ומטה כשיש לנו את מירב הכלים להצלחה, מה יהיה כנצטרך להתעלות טיפ טיפה ממה שמנבאים לנו תנאי הפתיחה?..

בנוסף גם צריך לשאוף שהעלייה שלנו תצרב בדברי הימים כראוייה לציון, בזכות ולא בחסד (הגדלת הליגות), למרות שזה כבר יחסית מינורי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אורי אדום בנשמה כתב:

לא ברור לי לאיזו תשובה מיידית ציפית, אבל מה שאני אומר זה שהשינוי התפיסתי אותו הזכרתי קודם לכן, מכוון לעניין שהמטרה לא צריכה להיות עליית ליגה ותו לא. נכון, אתה הופך לחצי קבוצה בליגת העל, אבל תסכים שהחצי הנשאר אינו דבר של מה בכך, ויש פה גם את עניין המסורת של המועדון. ואם אנחנו נסתפק בבינוני ומטה כשיש לנו את מירב הכלים להצלחה, מה יהיה כנצטרך להתעלות טיפ טיפה ממה שמנבאים לנו תנאי הפתיחה?..

בנוסף גם צריך לשאוף שהעלייה שלנו תצרב בדברי הימים כראוייה לציון, בזכות ולא בחסד (הגדלת הליגות), למרות שזה כבר יחסית מינורי.
התשובה המיידית היא שאתה רוצה להיות במקום 1-2 כדי לדעת שגם אם היו 2 עולות בלבד היינו עולים ואני אומר
שאם היו 2 עולות לעולם לא נדע מה מצבנו כי כל הליגה היתה נראית אחרת, קבוצות היו נבנות אחרות, הבלאגן
שעושים היום לגיא לוי הוא כלום לעומת מה שהיו עושים לו, הלחץ על השחקנים היה הרבה יותר גדול ועוד.
כמובן שעלייה ממקום 5 לא תהיה הצלחה כי אנחנו ראויים ליותר אבל חוץ מעמדת המאמן שעשויה להשתנות לא
תהיה לזה השפעה. ללא קשר, אני מאמין שאנחנו בדרך הנכונה ונסיים במקומות 1-2.

שלח תגובה