ואני אומר שאני רוצה להביע שאט נפש מיעקב שחר, שבוחש ב4-5 קבוצות באופן קבוע, וזאת מלבד שלו!
ומספסר את יכולותיו הכספיות באופן שעלול להאיב על 'כשרות הכדורגל' במשחקים בין הקבוצות הנ"ל:
1. בית"ר ירושלים- יעקב שחר 'הנדיב' אמר כבר ש'כואב לו מצבה של בית"ר, ולכן ישאיל לה שחקנים (זבלה) בחינם' רוצה לומר, 'אני רוצה את השמנת של השחקנים של בית"ר קורנפיין אחרי המחווה לא יסרב לי גם אם אתן פחות עליהם.
2. סכנין- במשך שנים שחר מטפח את הקשר איתם, משאיל להם שחקנים בחינם (בוזגלו ושות') ושצריך הוא יידע לגבות את ה'חוב' מריח לי שמהראן ראדי למרות חוזה לעוד שתי עונות ימצא את עצמו בחיפה בעונה הקרובה.
3. נתניה- במשך שנים משאיל להם שחקנים, ושותה להם את הטובים כל שנה ומרוקן אותה וממלא את שלו.
4.הפועל פתח תקווה- במשך שנים 'שיתף פעולה' השאיל בחינם ***, ולקח שמנת בכלום כסף
5. טוברוק?
מה רוצה לומר בזה? תארו לכם, חיפה נאבקת לאליפות מי מהקבוצות הנ"ל אלא אם בעל עניין יהיה מעוניין להרוס ל'פילנטרופ' הדגול?
תחשבו על זה...הבן אדם בעלים של 4 מועדונים בפועל!
פלא שהוא לא 'מת' להעיף את לוזון?
שומשום: 'שאט נפש מהתנהלותו של יעקב שחר'
Re: שומשום: 'שאט נפש מהתנהלותו של יעקב שחר'
מסכים לחלוטין.ידו בכל ויד כל בו.
לכאורה אין שום פסול והוא עושה הכל בדרך החוקית אך ההמתכונת ערבוב שחקנים הזאת גם היא מסוכנת לכדורגל.
לכאורה אין שום פסול והוא עושה הכל בדרך החוקית אך ההמתכונת ערבוב שחקנים הזאת גם היא מסוכנת לכדורגל.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני לא יודע אם שאט נפש זו ההגדרה הראוייה, אבל ברור שיש פה בעייתיות לא קטנה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
דווקא לא רואה פה שום בעיה, אף אחד פה לא מכריח אף אחד למכור או להשאיל במחיר מסויים.
להזכירכם שנתניה קיבלה סכומים נאים מאוד על שחקנים ברמתם של ימפולסקי ואוראל דגני, וסכנין קיבלו 500,000 דולר על עלי עותמאן...
להזכירכם שנתניה קיבלה סכומים נאים מאוד על שחקנים ברמתם של ימפולסקי ואוראל דגני, וסכנין קיבלו 500,000 דולר על עלי עותמאן...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1,4,0/201750.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שערוריה איך ניתן לצפות שבית"ר יילחמו אם חיפה יצטרכו נואשות את הנקודות?
בושה, כנ"ל סכנין, כנ"ל נתניה
בקיצור ליגת 'שחר' העל!
הריעו לגביר מהצפון שבפועל הוא בעליו של רבע ליגה!
בושה, כנ"ל סכנין, כנ"ל נתניה
בקיצור ליגת 'שחר' העל!
הריעו לגביר מהצפון שבפועל הוא בעליו של רבע ליגה!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
למרות שזאת התנהגות שתחשב לא ראויה ואפילו מסריחה במרבית המקומות בעולם, היא כשרה ולצערנו נפוצה בגלל הקשיים הכלכלים של הקבוצות בישראל.
מה שכן חשוב לקחת מהנושא זה שמי שמתבלבל לחשוב שיעקב שחר עוזר לבית"ר י"ם ובני סכנין מטוב ליבו הוא טועה ומטעה. לעזרה של שחר יש מחיר. אמנם עותמאן, עזריאל וורד נכשלו במכבי חיפה (ורד עוד יכול לשנות את זה ולהפוך להצלחה) אבל כשנקנו נחשבו לשחקנים מבטיחים שאם היו פורחים בחיפה היו מעניקים לשחר תמורה אדירה ביחס להשקעה גם כלכלית וגם מקצועית. אותו הדבר בקשר לניסיון להפוך קנייה של מויאל והרוש אם תתרחש (שניים מהשחקנים היותר איכותים שנמצאים היום בשוק) לסוג של טובה לבית"ר כדי להציל אותה מהחובות.
מה שכן חשוב לקחת מהנושא זה שמי שמתבלבל לחשוב שיעקב שחר עוזר לבית"ר י"ם ובני סכנין מטוב ליבו הוא טועה ומטעה. לעזרה של שחר יש מחיר. אמנם עותמאן, עזריאל וורד נכשלו במכבי חיפה (ורד עוד יכול לשנות את זה ולהפוך להצלחה) אבל כשנקנו נחשבו לשחקנים מבטיחים שאם היו פורחים בחיפה היו מעניקים לשחר תמורה אדירה ביחס להשקעה גם כלכלית וגם מקצועית. אותו הדבר בקשר לניסיון להפוך קנייה של מויאל והרוש אם תתרחש (שניים מהשחקנים היותר איכותים שנמצאים היום בשוק) לסוג של טובה לבית"ר כדי להציל אותה מהחובות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!