לי-אור שלגי כבר לא כאן ! האות והגושפנקא לשכונה.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
לי-אור שלגי כבר לא כאן ! האות והגושפנקא לשכונה.
מנהל מחלקת הנוער האיש והאדם שסימל לי את היום שאחרי אלי זינו,
האדם שגרם לשכונה להשתנות גם אם זה למראית עין, האיש שהילדים העריצו,האדם שהבין ועזר ותמך בלי שוחד בלי טובות הנאה
בלי כלום,
פשוט בגלל שהוא היה מקצוען,עשה ימים כלילות למען הילדים ולמען עתיד המועדון,הרכב שחנה עד שעות מאוחרות ברחבת וווסרמיל,
האור שדלק במשרד עד לשעות הקטנות, העבודה הלא פשוטה מול הורים שחשבו שפרי בטנם הוא רונלדיניו בכבודו ובעצמו,
ניקוי האורוות של יום האחרי של זינו וחבר מרעיו, שהיו שתולים במגרשי האימונים כמו עשבים שוטים,
מול כל אלה הוא התמודד מול כאלה הוא יצר את יום המחר והעתיד של מועדון הפועל באר שבע,
הלהט בעיניו שגרם לילדים להיות גאים ושייכים למועדון ,הורים שהרימו ידיים מהקומבינות שהיו במועדון כמעט התייאשו,
עד שהופיע לי-אור שהחזיר כמעט לכולם את האמון במועדון,
העבודה הלא פשוטה מול עובדים במועדון שהמועדון לא היה בראש מעייניהם אלא טובתם האישית,
כן כן וכל זה תמורת שכר שאיך נגדיר אותו? לא הולם,
לא יודע מה קרה , את זה אני קורא בפוסט שהעלה חברי אייל חטב שבו הוא המום מעצם עזיבתו של לי-אור.
לצערי אני לא מתפלא,אני כבר ימים מבין שמה שמניע את בעלת הבית הם מילות החיבה שמרעפים עליה ולא עבודה מקצועית גרידא,
אם את פירסום המנויים ברדיו ובאתר הקבוצה מובילים אנשים שלא קנו כרטיס ובוודאי מנוי ולא פעם אחת בחייהם,
אז כנראה נפל דבר במועדון הפועל באר שבע,
השכונה קיבלה שוב פעם גושפנקא ולצערי הרב אסי רחמים עומד מנגד,
אני התייאשתי אוליי בגלל הגיל? או אוליי שכל פעם נוצר וואקום נכנס לשם טרגן חדש.
האדם שגרם לשכונה להשתנות גם אם זה למראית עין, האיש שהילדים העריצו,האדם שהבין ועזר ותמך בלי שוחד בלי טובות הנאה
בלי כלום,
פשוט בגלל שהוא היה מקצוען,עשה ימים כלילות למען הילדים ולמען עתיד המועדון,הרכב שחנה עד שעות מאוחרות ברחבת וווסרמיל,
האור שדלק במשרד עד לשעות הקטנות, העבודה הלא פשוטה מול הורים שחשבו שפרי בטנם הוא רונלדיניו בכבודו ובעצמו,
ניקוי האורוות של יום האחרי של זינו וחבר מרעיו, שהיו שתולים במגרשי האימונים כמו עשבים שוטים,
מול כל אלה הוא התמודד מול כאלה הוא יצר את יום המחר והעתיד של מועדון הפועל באר שבע,
הלהט בעיניו שגרם לילדים להיות גאים ושייכים למועדון ,הורים שהרימו ידיים מהקומבינות שהיו במועדון כמעט התייאשו,
עד שהופיע לי-אור שהחזיר כמעט לכולם את האמון במועדון,
העבודה הלא פשוטה מול עובדים במועדון שהמועדון לא היה בראש מעייניהם אלא טובתם האישית,
כן כן וכל זה תמורת שכר שאיך נגדיר אותו? לא הולם,
לא יודע מה קרה , את זה אני קורא בפוסט שהעלה חברי אייל חטב שבו הוא המום מעצם עזיבתו של לי-אור.
לצערי אני לא מתפלא,אני כבר ימים מבין שמה שמניע את בעלת הבית הם מילות החיבה שמרעפים עליה ולא עבודה מקצועית גרידא,
אם את פירסום המנויים ברדיו ובאתר הקבוצה מובילים אנשים שלא קנו כרטיס ובוודאי מנוי ולא פעם אחת בחייהם,
אז כנראה נפל דבר במועדון הפועל באר שבע,
השכונה קיבלה שוב פעם גושפנקא ולצערי הרב אסי רחמים עומד מנגד,
אני התייאשתי אוליי בגלל הגיל? או אוליי שכל פעם נוצר וואקום נכנס לשם טרגן חדש.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: לי-אור שלגי כבר לא כאן ! האות והגושפנקא לשכונה.
אני אוהב את זה שאתה תמיד נטול אינטרנסים. 
נ.ב
וזה לא שאני טוען שלא מדובר באבידה למועדון...

נ.ב
- הסניגור האדום
חבר אחד לי במועדון וקוראים לו ניסו אביטן, חבל שאתה לא מכיר אותי יותר טוב אחרת לא היית כותב זאת.Amit M כתב:אתה קצת נסחף בענין כי מדובר בחבר...
מעריך את העבודה שלו מעריך את האישיות שלו התמודד מול הורים בכל רמה אפשרית,
החזיר את האמון במועדון,
עמית הייתה פעם חבורה של לוחמים אוהדים במועדון, היא התפרקה, לזכותם יאמר שאף פעם הם לא קיבלו טובת הנאה מהמועדון,
אף פעם הם לא יצרו חברויות במועדון שמה הם לא יוכלו לבקר אותם,
למרות השיחות ולמרות ההיכרות הקרובה עם מיטב האוהדים, לי-אור ידע שאנו אך ורק למען המועדון ושהוא לא יכול להיות מחוסן מפנינו.
- הסניגור האדום
לא הצחיק והעציב אותי מאוד ממך בכל אופן..RedRock כתב:אני אוהב את זה שאתה תמיד נטול אינטרנסים.
נ.ב
מישל... קודם כל לא אמרתי אם אתה צודק או לא.. ואני כן חושב שהוא היה ממש מקצוען ועשה המון למען המועדון ובפרט בכל הנוגע למחלקת הנוער..
אמרתי פשוט שלדעתי אתה קצת נסחף בתגובה ובהשתלכות במועדון... ואני יודע מה אני חושב על שכונה או לא במועדון בתחומים מסויימים... אני לא מסתיר את זה.
אז אולי לא החבר הכי קרוב שלך אבל כן אדם שהיית מדבר איתו והערכת אותו ולכן אתה לוקח את זה אולי קשה יותר מאוהדים אחרים כמונו.
מצד אחד אומרים שהוא פוטר בגלל המקרה ברביעי.. חלק אומרים שהוא עזב מרצון.. חלק אומרים שפשוט לא הגיעו להבנות בנושאים מסויימים.. לא יודע למה..
כך או כך לא חייב להפוך כל עזיבה של בן אדם למשהו רע.. יש גם פרידות שנעשות בצורה יפה ומכובדת..
אמרתי פשוט שלדעתי אתה קצת נסחף בתגובה ובהשתלכות במועדון... ואני יודע מה אני חושב על שכונה או לא במועדון בתחומים מסויימים... אני לא מסתיר את זה.
אז אולי לא החבר הכי קרוב שלך אבל כן אדם שהיית מדבר איתו והערכת אותו ולכן אתה לוקח את זה אולי קשה יותר מאוהדים אחרים כמונו.
מצד אחד אומרים שהוא פוטר בגלל המקרה ברביעי.. חלק אומרים שהוא עזב מרצון.. חלק אומרים שפשוט לא הגיעו להבנות בנושאים מסויימים.. לא יודע למה..
כך או כך לא חייב להפוך כל עזיבה של בן אדם למשהו רע.. יש גם פרידות שנעשות בצורה יפה ומכובדת..

- הסניגור האדום
עמית יש בעיה בסיום התקשרות עם כאלה, וכן אני חושב שאנחנו יותר מדיי קלים על ההדק עם סיום תפקידם של בעלי תפקידים איכותיים,Amit M כתב:מישל... קודם כל לא אמרתי אם אתה צודק או לא.. ואני כן חושב שהוא היה ממש מקצוען ועשה המון למען המועדון ובפרט בכל הנוגע למחלקת הנוער..
לא נותר לי רק להצטער על זה,ולאחל בהצלחה גם לליאור וגם למועדון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ניסו הגיב על הפרסום בקיר של אייל חטב בנושא -
Eyal Hattav
"עצוב, כואב ובעיקר מודאג מסיום תפקידו של לי אור שלגי כמנהל מחלקת הנוער של הפועל באר-שבע כדורגל. אני חותם: עתיד ילדינו יהיה הרבה פחות טוב מעכשיו."
Nisso Avitan
"גם אני מסכים לכל מילה, משימה לא פשוטה למצוא מחליף ללי אור.
אני הרווחתי חבר לכל החיים.
כרגע בעיקר עצוב לי שלי אור לא ממשיך איתנו את הדרך...."
Eyal Hattav
"עצוב, כואב ובעיקר מודאג מסיום תפקידו של לי אור שלגי כמנהל מחלקת הנוער של הפועל באר-שבע כדורגל. אני חותם: עתיד ילדינו יהיה הרבה פחות טוב מעכשיו."
Nisso Avitan
"גם אני מסכים לכל מילה, משימה לא פשוטה למצוא מחליף ללי אור.
אני הרווחתי חבר לכל החיים.
כרגע בעיקר עצוב לי שלי אור לא ממשיך איתנו את הדרך...."
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
טוב אחי...
בעתיד תדע כמה כישרונות נעלמו\ ברחו בגללו...
אתה מדבר על סוף הקומבינות בעידן שלו כשאתה חלק מהקומבינה שנקראת מחלקת הנוער
בעתיד תדע כמה כישרונות נעלמו\ ברחו בגללו...
אתה מדבר על סוף הקומבינות בעידן שלו כשאתה חלק מהקומבינה שנקראת מחלקת הנוער
RedRock כתב:
יכול להיות שלא הצלחת לשלוח? אין ברישומים אף הודעה שנמחקה...
יכול להיות, לא יודע. טוב אז...
מה קרה עם ליאור שלגי ? האם הייתה תקרית עם אלונה? האם הוא לא היה מרוצה מהשכר שלו? האם המועדון לא היה מרוצה מהעבודה שלו? מישהו יכול בבקשה להסביר מה קרה?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הבנתי מה קרה...שלחת את זה בפורום של הנוער, בטופיק אחר שנפתח בנושא...שמעון א כתב:
יכול להיות, לא יודע. טוב אז...
מה קרה עם ליאור שלגי ? האם הייתה תקרית עם אלונה? האם הוא לא היה מרוצה מהשכר שלו? האם המועדון לא היה מרוצה מהעבודה שלו? מישהו יכול בבקשה להסביר מה קרה?

ועדיין, מי שיודע - מוזמן לשתף כדי שנוכל לנקוט עמדה...

יצא לי לדבר איתו פעם (הייתי מ"פ של אחד משחקני הנוער).
התרשמתי מהבחור בצורה יוצאת דופן.
בעיקר מהעובדה שאכפת לו מאוד מהחינוך של השחקנים כבני אדם והמסירות הכ"כ גבוהה שלו אליהם.
מאחל לו בהצלחה בכל מה שיעשה.
התרשמתי מהבחור בצורה יוצאת דופן.
בעיקר מהעובדה שאכפת לו מאוד מהחינוך של השחקנים כבני אדם והמסירות הכ"כ גבוהה שלו אליהם.
מאחל לו בהצלחה בכל מה שיעשה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לאחד נושאים -
viewtopic.php?f=4&t=9674&p=100012#p100012" onclick="window.open(this.href);return false;
סיבת העזיבה? תשובתו של אייל חטב -
Eyal Hattav
אני מצטט: "תחושת מיצוי הדדית"
viewtopic.php?f=4&t=9674&p=100012#p100012" onclick="window.open(this.href);return false;
סיבת העזיבה? תשובתו של אייל חטב -
Eyal Hattav
אני מצטט: "תחושת מיצוי הדדית"
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני שמעתי שילד התעלף\איבד את ההכרה באחד מאימוני הנערים של המועדון ולא היה חובש\רופא במגרש אז זאת הסיבה...
את זה שמעתי מחבר שהבן שלו משחק באחת מקבוצות הנערים במועדון.
אבל יכול להיות שזאת סתם שמועה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זאת לא שמועה הייתה על זה כתבה בעיתון שבע...שמעון א כתב:אני שמעתי שילד התעלף\איבד את ההכרה באחד מאימוני הנערים של המועדון ולא היה חובש\רופא במגרש אז זאת הסיבה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!