למה לא אביחי ידין?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
gate5

למה לא אביחי ידין?

שליחה על ידי gate5 »

אביחי ידין לא ימריא עם הפועל ת"א למחנה אימונים והפועל הודיע רשמית שתשחרר אותו.
זה בדיוק השחקן שאנחנו צריכים! חזק, טכני ויכול לעשות סדר במשחק - סטייל משה אוחיון.

לפי מה שראיתי באתרים השונים המשכורת שלו בהפ' ת"א הייתה 250 אלף ד'. לטעמי אפשר לעמוד בסכום כזה.

ואני לא מבין למה הקבוצה לא הולכת בכל הכח על דני פרדה? שחקן עם טכניקה אדירה, יכולת מסירה גבוה והוא גם מהיר! יכול לשחקן כקיצוני שמאלי וימיני בקישור.
הרכב חלומי שלי:
אג'ידה, דוידזאדה, מויסוב, גביש, קלמי, ידין, אנג'ובו, סוארז, פרדה, פלצ'וק וסויסה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: למה לא אביחי ידין?

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גם אני חשבתי על האופציה של אביחי ידין אבל תיארתי לעצמי שבנוסף לשכר גם נצטרך לרכוש את כרטיס השחקן שלו מהפועל ת"א מה שיעלה הרבה כסף (אותו הדבר בקשר לפרדה).

לנסות תמיד אפשר, השאלה מהם העלויות...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

די כבר עם הפנטזיות על כל שחקן שמתפנה בשוק,בשביל להביא אותו לפה אתה צריך לשלם לו לפחות 300,000
כי הפרימדונה לא תבוא בפחות (אם זה נכון הסכומים שאתה מדבר עליהם).
ואם כבר בסכום הזה עדיף להביא איזה זר מוכח ומקצוען!! שיבוא לפה לעבוד לא כמו ידין שיבוא על תקן כוכב ויעשה טובה שהוא משחק.
צר לי שאני מגיב כך פשוט נמאס לי מהשחקן הטיפוסי הישראלי העלק מקצועני שבשביל לבוא לב"ש צריך ללקק לו תתחת כי המרחק קשה לו ונורא עצוב לעזוב את הברנז'ה התל אביבית.
אותו כנ"ל לגבי תמוז קנדה וכל העלובים האלה שרק פה בארץ עושים מהם כוכבים כל העיתונאים בשקל וחצי שמונעים מאנטרסים

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

gate5 כתב: ואני לא מבין למה הקבוצה לא הולכת בכל הכח על דני פרדה? שחקן עם טכניקה אדירה, יכולת מסירה גבוה והוא גם מהיר! יכול לשחקן כקיצוני שמאלי וימיני בקישור.
[font=Arial]צאו מהסרט לגבי פרדה.
אם את דמארי מכרו תמורת 1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס ועל טל בן חיים שילמו חצי מיליון יורו על רבע כרטיס, אז אלו (לפחות) הסכומים שיבקשו על פרדה.
בקיצור - למה מי מת?[/font]

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אדום זקן כתב:די כבר עם הפנטזיות על כל שחקן שמתפנה בשוק,בשביל להביא אותו לפה אתה צריך לשלם לו לפחות 300,000
ואם כבר בסכום הזה עדיף להביא איזה זר מוכח ומקצוען!! שיבוא לפה לעבוד לא כמו ידין שיבוא על תקן כוכב ויעשה טובה שהוא משחק.
צר לי שאני מגיב כך פשוט נמאס לי מהשחקן הטיפוסי הישראלי העלק מקצועני שבשביל לבוא לב"ש צריך ללקק לו תתחת כי המרחק קשה לו ונורא עצוב לעזוב את הברנז'ה התל אביבית.
אותו כנ"ל לגבי תמוז קנדה וכל העלובים האלה שרק פה בארץ עושים מהם כוכבים כל העיתונאים בשקל וחצי שמונעים מאנטרסים
שמע אמרת פה הרבה שטויות.
אביחי ידין זה שחקן שכל אחד ואחד מאוהדי הפ' באר שבע היה רוצה לראות אותו - זה השחקן שבדיוק חסר לנו.
שחקן שישדרג אותנו!
זה בדיוק השחקן בקיצור!

משה - הפועל החליטה לרדת מבחינת המחיר עליו. התקזז באיזה חצי

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

למה לא אוגנדה?
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

אדום זקן כתב:די כבר עם הפנטזיות על כל שחקן שמתפנה בשוק,בשביל להביא אותו לפה אתה צריך לשלם לו לפחות 300,000
תודה רבה!

הפועל זרקה אותו לא בגלל שאין לו יכולות, אלא בגלל שהוא שם את עצמו מעל הקבוצה כי הוא חושב שהוא טאלנט מס' 1 בארץ ולא מתאים להם ההתנהלות שלו.
לא צריכים כאלה בקבוצה שלנו, ובמיוחד כשבסכומים כאלה אתה יכול להביא זר איכותי.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

Omer6 כתב:
תודה רבה!

הפועל זרקה אותו לא בגלל שאין לו יכולות, אלא בגלל שהוא שם את עצמו מעל הקבוצה כי הוא חושב שהוא טאלנט מס' 1 בארץ ולא מתאים להם ההתנהלות שלו.
לא צריכים כאלה בקבוצה שלנו, ובמיוחד כשבסכומים כאלה אתה יכול להביא זר איכותי.
לא צריך אותו ולא צריך את טל בן חיים ובלה בלה בלה
פששש יש לנו כל כך הרבה שחקנים כאלה שאנחנו כבר לא צריכים שום שחקן.

תפסיקו לחיות בסרט . במידה וירשמו עכשיו ב ONE שידין חתם לעונה אתה ואדום זקן פתאום תתחילו לשבח את המהלך.
שחקן ענק. בדיוק מה שאנחנו צריכים .

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

gate5 כתב:
לא צריך אותו ולא צריך את טל בן חיים ובלה בלה בלה
פששש יש לנו כל כך הרבה שחקנים כאלה שאנחנו כבר לא צריכים שום שחקן.

תפסיקו לחיות בסרט . במידה וירשמו עכשיו ב ONE שידין חתם לעונה אתה ואדום זקן פתאום תתחילו לשבח את המהלך.
שחקן ענק. בדיוק מה שאנחנו צריכים .
אם הבנת שאני לא מעריך את אביחי ידין כשחקן אז כנראה שלא הסברתי נכון.
אני חי במרכז ובמקרה יצא לי להיתקל בו איזה כמה פעמים ואתה צריך להבין ששחקנים מסוגו וגם מסוגו של ברק יצחקי פשוט חיים מהפוזה
הקבוצה לא באמת מעניינת אותם,אלה אך ורק הפוזה מעניינת אותם ואני שחקנים כאילו לא רוצה,אני מעדיף שיביאו זר מוכח ומקצוען בסכומים שלו ושהגיבוי שלו יהיה שחקן שעלה מהנוער דוגמת לוטם זינו שגם ישתפשף וגם ילמד מקצוענות מהי וגם ישאר ויהיה מחוייב לעיר לכמה שנים.
הרי ברור לך וגם לי שאביחי ידין לא ישאר פה יותר מעונה אז למה לא לפתח את הצעירים שלנו ליד מקצוענים ולא ליד פוזאים?

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

רעיון מבריק.
מחפשים אחרי קשר אחורי בכל חור בעולם כשיש להם מתחת לאף קשר אחורי, ישראלי, פנוי וברמה גבוהה מאוד לליגה שלנו.
למה לא?!
תמונה

שלח תגובה