זינו מול אלונה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: זינו מול אלונה.

שליחה על ידי אריק »

yedidel כתב:עוד לא עבר שבועיים בקיץ כבר השתגעו אנשים...

אז נזכיר לכם בקצרה:
אצל ז'ינו שילמו בצ'קים מאולמות.
אצל ז'ינו היו חוזים כפולים ועבירות בבקרה.
אצל ז'ינו הסתובבו גורמים מאוד לא נעימים ביציע הכבוד.
אצל ז'ינו כל שחקן שרק הרים ראש נמכר (וכן - למכור למכבי חיפה זה לא אותו דבר כמו למכור לויסלה קראקוב)
אצל ז'ינו במשך שנים בכלל לא דיברנו בפורומים על נושאים מקצועיים כמו שעושים עכשיו.

וכן, ז'ינו היה כישלון מקצועי שירד פעמיים ליגה תוך עשור. זה שהיתה לו החלטה טובה אחת - למנות את לופא, אחד המאמנים הגדולים בארץ - וגם זה במקרה (כי כזכור לי הוא רצה לפטר אותו לא הרבה אחרי שהוא מונה), לא הופך אותו ל"מבין בכדורגל", זה לופא הביא את ההצלחות ולא הוא.

עוד לא השתכנעתם? מוזמנים לזפזפ באתרי הספורט בסיפורי דני לוי, אזגי ושות' ותגידו אם אתם מתגעגעים.
אתה מפספס את מהות את הדיון. אף אחד לא מתגעגע לזינו ואיש לא מעדיף אותו על פני אלונה. כולנו מכירים את
היתרונות של אלונה, את הכוונות הטובות שלה ואת הרצון הטוב שלה, אבל בתור אוהדים אנחנו מחפשים ריגושים
והנאה מהקבוצה, ואת זה טרם ראינו עד עכשיו, לעומת התקופה של זינו שם היו מספר רגעים. בסה"כ רוח הדברים
היא שלשלם משכורות בזמן, לערוך ארוחות צהריים אחרי אימון ולהצמיד רכב ליסינג לכל שחקן, לא מספיק בשביל
שמועדון כדורגל יצליח. בקשר למה שציינת אני חושב שאת הירידה הראשונה לא הוגן להפיל על זינו, המעורבות
של אייל ארד במועדון לא מעוררת פחות סלידה מהאנשים הלא נעימים בתקופת זינו, אצל אלונה כל שחקן שמרים
את הראש נקנה וגם אלה שרוצים לעזוב משוחררים די בקלות ואני יכול למנות עוד הרבה דברים. בגדול, חוסר היכולת
של זינו לעמוד בהתחייבויותיו היא הסיבה לכל הבעיות במועדון, החל מהבקרה, חוזים, צ'קים וניתוק חשמל לזרים,
אבל אומר זאת שוב, עדיין אי אפשר למחוק ולהשחיר את כל 10 השנים שהיה פה, כי אחרי הכל בחלק נהנינו הרבה
יותר מהארבע שנים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:
אתה מפספס את מהות את הדיון. אף אחד לא מתגעגע לזינו ואיש לא מעדיף אותו על פני אלונה. כולנו מכירים את
היתרונות של אלונה, את הכוונות הטובות שלה ואת הרצון הטוב שלה, אבל בתור אוהדים אנחנו מחפשים ריגושים
והנאה מהקבוצה, ואת זה טרם ראינו עד עכשיו, לעומת התקופה של זינו שם היו מספר רגעים. בסה"כ רוח הדברים
היא שלשלם משכורות בזמן, לערוך ארוחות צהריים אחרי אימון ולהצמיד רכב ליסינג לכל שחקן, לא מספיק בשביל
שמועדון כדורגל יצליח. בקשר למה שציינת אני חושב שאת הירידה הראשונה לא הוגן להפיל על זינו, המעורבות
של אייל ארד במועדון לא מעוררת פחות סלידה מהאנשים הלא נעימים בתקופת זינו, אצל אלונה כל שחקן שמרים
את הראש נקנה וגם אלה שרוצים לעזוב משוחררים די בקלות ואני יכול למנות עוד הרבה דברים. בגדול, חוסר היכולת
של זינו לעמוד בהתחייבויותיו היא הסיבה לכל הבעיות במועדון, החל מהבקרה, חוזים, צ'קים וניתוק חשמל לזרים,
אבל אומר זאת שוב, עדיין אי אפשר למחוק ולהשחיר את כל 10 השנים שהיה פה, כי אחרי הכל בחלק נהנינו הרבה
יותר מהארבע שנים האחרונות.
אני חושב שללא לופא לא היינו נהנים משום דבר בכל העשור, וזה לא היה כתוצאה מאיזה דרך או שיטה.
זה שהמועדון כרגע רחוק ממה שאנו מצפים זה לא סוד, אבל הטופיק הזה נפתח לשם השוואה לא? תראה את הכותרת.

דרך אגב, מי משוחרר די בקלות? זה לא שחוץ ממליקסון היה לנו איזה נכסים פה...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ג'וני כתב:"ממך יצאו מהרסייך ומחריבייך!"

התחרפנתם לגמרי? אתם כמו עם ישראל במדבר שרצה לחזור לפרעה.

!!!!!!!!!!
העונה זה אשכרה כבר נהיה בון טון בקרב כל מיני דעתנים להוכיח כמה הם לא עושים חשבון ומבקרים גם את מי שנחשבת לקונצנזוס מס' 1 פה. והדברים נאמרים מפי מי שאמר לא מכבר שהתפכח מהאשליה שמדובר בתואמת יעקב שחר, ואפילו רחוק מזה.

עמית,

1. ההבדל במוסר התשלומים ממש לא נגזר מהיכולות הכלכליות השונות של ז'ינו ואלונה, אלא מנורמות המוסר והניהול של כל אחד מהם.

2. מבחינה מקצועית הקבוצה לא הצליחה יותר? הלו!!!! עוד שנה-שנתיים עם ז'ינו בזמנו, והיינו צריכים להירשם מחדש לליגה ג'!!!! כעת אנחנו בליגת העל... אם זה לא ברור לך, אז אי ההצלחה בתקופתה נגזר מעמדת הפתיחה בה החלה. עוד בטרם הגיעה למועדון, היה ברור לכל בר דעת שאת פרי הביאושים של העשור של ז'ינו וחבורת האנשים המחליאה ברובה שהקיף עצמו, נאכל עוד לא מעט שנים אחריו.

3. מחלקת הנוער? גם אם לא הכל ורוד, לפחות בעיקר, בת'כלס, ניתן לומר בפה מלא שהמחלקה שוקמה. נערים א' והנוער חזרו למקומם הטבעי (ירדו אמנם בתקופת אלונה, אבל אפילו אתה תסכים שאשמת ז'ינו בהן היא אבסלוטית), ופס הייצור של שחקני בית ראויים חזר לדפוק עבודה אחרי נפקדות בת שנים.

4. לא מפסיקה להרחיק את הקהל, חיבור וזהות וכו'? אז נכון, השיווק רחוק מלהיות מושלם, אבל מפה עד כאלו אמירות מרחיקות לכת? לסניליים שביננו - עד הגיעה ממוצע הצופים הביתי נע באיזור ה-300 איש ואני סופר לארג'..

5. מבריחה ספונסרים? תהיה קצת יותר ספציפי, אם באמת אתה יודע דברים מעבר..

6. 11 שחקני רכש בהרכב ומבול השחקנים שעבר פה בתקופתה הוא פועל יוצא לאדמה החרוכה שהשרלטן הותיר אחריו. הכי לא הוגן להפנות אצבע מאשימה כלפי מי שהיא הקרבן הכי גדול בסיפור הזה!!

אריק,
ההצלחות (המאוד יחסיות!!) בתקופת ז'ינו היו למרותו ולא בזכותו. ממך הכי לא ציפיתי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

איני מבין כלל את ההשוואה.מדובר על שני עולמות אחרים לגמרי ביכולות הכלכליות, בתרבות, במוסר הניהולי ובקשר עם הקהילה.
רוצים לבקר את מהלכיה ו/או מדיניותה של אלונה ? בבקשה.רק אל תעשו את זה בדרך של השוואה עם אלי זינו.מעבר לכך שההשוואה משפילה , היא לא נכונה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אביב כתב:איני מבין כלל את ההשוואה.מדובר על שני עולמות אחרים לגמרי ביכולות הכלכליות, בתרבות, במוסר הניהולי ובקשר עם הקהילה.
רוצים לבקר את מהלכיה ו/או מדיניותה של אלונה ? בבקשה.רק אל תעשו את זה בדרך של השוואה עם אלי זינו.מעבר לכך שההשוואה משפילה , היא לא נכונה.
בדיוק.
לא חושב שצריך בכלל לערוך השוואה ואת זה אני אומר כמי שקורא לאלונה ללכת הבייתה אם היא לא תביא לפה אנשי מקצוע שיודעים לנהל עסק כמו קבוצת כדורגל.
ברור לי שאם היא תלך - לפחות היא לא תשאיר פה אדמה חרוכה כמו שהשאיר פה ההוא מהאולמות.
הבעיה שלנו כרגע שהכוונות הטובות שלה מספיקות אולי לפעילות קהילתית ולשיקום המחלקות הצעירות - אבל לא לשם כך אנחנו מתכנסים פעם בשבועיים בוסרמיל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אחדד את דבריי לטובת כל מי שחושב שאני מעדיף את זינו על פני אלונה.
בתקופת אלי זינו נהניתי כאוהד הרבה יותר מאשר אני נהנה בארבע שנים בהם אלונה נמצאת במועדון.
אולי זה למרות זינו, אולי בפוקס ואולי יש 1001 סיבות, אבל אני מביע את תחושותיי וזו זכותי המלאה.
לצערי, הפרפרים בבטן כבר לא קיימים (מקווה שישובו) וההתרגשות של שבת בבוקר נעלמה ולומר
את האמת, זה מאוד עצוב לי. אני מתפלל שיקרה משהו שישנה את כל התחושות האלה וכרגע זה
לא נראה באופק. עם כל הכבוד, שאני כאוהד מגיע בשבת לראות כדורגל אני רוצה ליהנות ואת האוהד
שמשלם כרטיס לא מעניין אם השחקן קיבל משכורת או לא, הוא רוצה תמורה לכספו ולצערי הוא
לא מקבל אותה. אלונה היא נכס למועדון ואני מקווה שתישאר כאן גם עוד 20 שנה, הרי בלעדיה סביר
להניח שלא היינו מדברים על כדורגל היום, אבל אני חושב שהחסינות שהיא מקבלת מחלק מהקהל כבר
מוגזמת ונובעת בעיקר מחרדת נטישה.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אוי כמה שאני מסכימה עם דבריו של אריק.

אנשים כאן, אולי באמת מהחרדת נטישה הזו או לחילופין אולי כי חלקם קרובים לאנשים מובילים במועדון גורמים לכם להתנהג בצורה עיוורת ולצייר את המצב במועדון כמצב טוב.

כמו שכבר כתבתי, זה שזינו לא היה טוב לא אומר שצריך לקבל כל מה שאלונה עושה בחיוך- מותר לבקר אותה.

מספיק לי לראות תגובה אחת למעלה כדוגמת "אלונה הצליחה לרסן את הגוש..." - חבר'ה, אלונה לא אמורה ליהיות כאן על תקן המחנכת בכיתה ג'. מה שהיה ואיך שהיא עזרה לצייר אותנו בתקשורת במקרה עזורי, מבחינתי לא ישכח- גם בהתחשב בעובדה שהיא הצילה אותנו מזינו כביכול וגם בהתחשב לעניין שהמשכורות של השחקנים יוצאים בזמן.
יש ביקורת ענקית על ההתנהלות של אלונה, אני לא אומרת שהייתי רוצה לחזור לימי זינו אבל אתם כולכם מתנהגים כמו עיוורים כאילו אלונה מנהלת את המקום בצורה מושלמת רק כי "אם נשווה לזינו..." חלאס, אין לה מושג בניהול קבוצת כדורגל ולפעמים זה כבר ממש עצוב. מצטערת אם זה בוטה מידי, אבל הסגידה הזו שלכם כבר יכולה להוציא מהדעת, צאו מהסרט.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

לא ראיתי אף אחד שצייר את המצב המועדון כמושלם או אפילו טוב. פשוט לא צריך להיות קיצוניים, כמו שאת מתעצבנת שלא מבקרים אני מתעצבן שמציגים הכל כאסון.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

חברים,מטרת הטופיק הייתה בהחלט ליצור דיון על אופן ניהול הקבוצה.
ומה לעשות שמי שניהל אותה קודם לכן היה לצערי זינו ?
אי לזאת לא נותר אלא להשוות בין השניים למרות שיש בהשוואה כדי להעליב משהו את אלונה....אני טוען שבכל רע יש משהו קטן שהוא טוב,גם בתקופה של זינו היה משהו טוב וזה היה יותר בהיבט המקצועי אז נכון שלא בזכותו המלאה אלא הרבה בזכות לופא אבל אסור לשכוח שהוא זה שניהל ויכול היה גם לקלקל כמו שידע לעשות לא מעט פעמים....בתקופתו הוחתמו זרים כמו מוקניה,בלאיץ',מדונביץ',דיוי קורמן,בלסינג קאקו....תנו לי זר אחד איכותי בארבע השנים האחרונות ???
תבינו,אלונה עולה במכלול הדברים בעשרות מונים על זינו, אממה? הידע של זינו בכדורגל סייע לקבוצה במובן מסויים,את זה אין לאלונה ועל כן עלייה להשלים את החסר באיש מקצוע ראוי.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:לא ראיתי אף אחד שצייר את המצב המועדון כמושלם או אפילו טוב. פשוט לא צריך להיות קיצוניים, כמו שאת מתעצבנת שלא מבקרים אני מתעצבן שמציגים הכל כאסון.
כמו שלא ראיתי אתכם פעם אחת מעבירים ביקורת על דברים שצריך. תמיד זה בהסתייגות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

גיל שגיב כתב:חברים,מטרת הטופיק הייתה בהחלט ליצור דיון על אופן ניהול הקבוצה.
ומה לעשות שמי שניהל אותה קודם לכן היה לצערי זינו ?
אי לזאת לא נותר אלא להשוות בין השניים למרות שיש בהשוואה כדי להעליב משהו את אלונה....אני טוען שבכל רע יש משהו קטן שהוא טוב,גם בתקופה של זינו היה משהו טוב וזה היה יותר בהיבט המקצועי אז נכון שלא בזכותו המלאה אלא הרבה בזכות לופא אבל אסור לשכוח שהוא זה שניהל ויכול היה גם לקלקל כמו שידע לעשות לא מעט פעמים....בתקופתו הוחתמו זרים כמו מוקניה,בלאיץ',מדונביץ',דיוי קורמן,בלסינג קאקו....תנו לי זר אחד איכותי בארבע השנים האחרונות ???
תבינו,אלונה עולה במכלול הדברים בעשרות מונים על זינו, אממה? הידע של זינו בכדורגל סייע לקבוצה במובן מסויים,את זה אין לאלונה ועל כן עלייה להשלים את החסר באיש מקצוע ראוי.
לא הגעתי עדיין להחלטה אם ראוי בכלל להתייחס לחוצפה של האנשים פה, או שאני אמור פשוט לקוות בשבילם שזינו יחזור אם הם כל כך מתגעגעים...

אבל אני חייב להתייחס לסילוף שלך.
להזכירך, 5 מתוך כ-100 (לא ספרתי, אולי יותר) זרים שעברו פה יוצא בסטט' משהו כמו 5%.
סוארז אחד (נניח שהאחרים לא היו טובים-למרות שאנשים יגידו אחרת), מתוך 20 שמות +- שעברו פה יוצא גם כן 5%.
אין ספק - הוכחה חותכת להבנה ה'מדהימה' של ההוא בכדורגל...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הילה חדד כתב:
כמו שלא ראיתי אתכם פעם אחת מעבירים ביקורת על דברים שצריך. תמיד זה בהסתייגות.

תגדירי "אתכם".. פשוט לא נכון!

ומה זה בהסתייגות? ונניח ו.. סו ואט?!

ובכלל - אולי ההיפך הגמור ניתן דווקא לומר עליך? (ע"ע הפתיח מתגובתי הקודמת)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אורי אדום בנשמה כתב:

תגדירי "אתכם".. פשוט לא נכון!

ומה זה בהסתייגות? ונניח ו.. סו ואט?!

ובכלל - אולי ההיפך הגמור ניתן דווקא לומר עליך? (ע"ע הפתיח מתגובתי הקודמת)
הדיון הזה מיותר מבחינתי, כי לבטח שלא אגיע עם אף אחד מהתומכים הנלהבים להבנות, אבל אני אענה רק לשאלה ששאלת במשפט האחרון.

הפתיח שלך מהתגובה הקודמת זו חלק מהבעיה שלי. קונצנזוס, היא הייתה כזה בשנה-שנתיים הראשונות. מהר מאוד מבינים שהיא רחוקה משם, מבינים כמה שזה שיש כסף ומשכורות בזמן לא מעמיד אותה במקום טוב ובטח לא בחסינות שאתם מעניקים לה, רק כי אתם לא מתגעגעים לזינו. אין לי עניין ליהיות בשום טון כזה או אחר, אלא פשוט להסביר את העובדה שהיא לנהל קבוצת כדורגל לא ממש יודעת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אליק כתב:
לא הגעתי עדיין להחלטה אם ראוי בכלל להתייחס לחוצפה של האנשים פה, או שאני אמור פשוט לקוות בשבילם שזינו יחזור אם הם כל כך מתגעגעים...

אבל אני חייב להתייחס לסילוף שלך.
להזכירך, 5 מתוך כ-100 (לא ספרתי, אולי יותר) זרים שעברו פה יוצא בסטט' משהו כמו 5%.
סוארז אחד (נניח שהאחרים לא היו טובים-למרות שאנשים יגידו אחרת), מתוך 20 שמות +- שעברו פה יוצא גם כן 5%.
אין ספק - הוכחה חותכת להבנה ה'מדהימה' של ההוא בכדורגל...

שום סילוף !

קח בחשבון שרשמתי רק דוגמאות,היו זרים טובים נוספים כמו דוארטה (שאם לגוטמן הייתה סבלנות היינו נהנים ממנו יותר) כנ"ל לגבי סיסטון שמאז שעזב מככב באירופה

היה את מונטיירו שהיה חלוץ מצויין שנפצע,היה את דאטורו שגם הוא היה חלוץ מצויין
בקיצור אני צריך רק להזכר ואז להשוות לכל העגלות קוסטרוב,איבנוביץק וכד" אני האחרון שיגיד מילה טובה על זינו אבל אי אפשר לומר שאין לו מושג בכדורגל כאשר על אלונה ניתן לומר זאת בסבירות גבוהה....

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי להשוות בין אלונה ברקת לחייזר (ע"ע א.ז'ינו) זה פשוט בושה וחרפה, החייזר וחבר מרעיו הרסו את הקבוצה, גרמו לקבוצה להראות כמו שהיא נראית וגרמו לאלונה ברקת ל4 שנים ארוכות על מנת להחזיר את המועדון לליגת העל ולהחזיר למועדון את היכולת לייצר שחקני בית.

אגב לגביי ההצלחה המקצועית בתקופותו של החייזר, זה היה בזכות שחקני הבית האיכותיים שהיו אז, אלעד בונפלד, אליניב ברדה, סתיו אלימלך, תומר חליבה, אסי רחמים, ועוד שחקני בית טובים אחרים.

חוץ מחן עזרא שברח לנס טוברוק עוד בתקופת החייזר ואלמוג כהן שגם הוא ברח בתקופת החייזר, תראו לי שחקנים שאם נחזיר אותם הביתה אנחנו נהפוך להיות קבוצת צמרת?...

לצערי הרב ברגע שמחלקת הנוער נהרס בזכות חבר מרעיו של החייזר אלונה הייתה צריכה להשקיע 10 שנים לפחות בשביל להתחיל לקצור את הפירות.

ולגביי האי הצלחה מקצועית בתקופת אלונה ברקת בליגת העל, זה קשה להצליח בלי שחקני בית טובים גם אם יביאו לפה את מיס ורונאלדיניו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה