Totti כתב:הבעיה הכי גדולה של שהר היא לא שהר עצמו.
הוא מפספס ממטר וחסר ביטחון וחדות, אבל השחקנים מסביבו עושים הכל, מלבד לשחק לנקודות החוזק שלו ופה יש גם חלק לבכר.
אם שהר היה חלק מהריצה המטורפת בתחילת העונה עם טוני ומליקסון, הוא היה מעמיד מספרים לא פחותים מברדה ואולי גם גבוהים יותר.
אבל מאז משהו במשחק המעבר נתקע. טוני מחזיק המון בכדור ובמקום משחק 3 נגיעות במעבר קיבלנו כדרורי יתר מייגעים.
שהר הוא שחקן של עומק עם הפנים לשער. אם יתנו לו כדורים לשטח בתנועה, הוא יכבוש כאן בצרורות. אם יכפו עליו משחק עומד וכדור מול הגנה מסודרת, נקבל אקסברד לעשירים
הכל עניין של חוסר ביטחון וחוסר חדות.
לא מעט פעמים שהר קיבל את הכדור כשהוא אחד על אחד עם השחקן באגף, ניצל את המהירות שלו ואת השטח שהיה לו כדי לפנות עצמו למסירה, ואז פעם אחר פעם מסר כדורים לא מדויקים שהגיעו לשחקני היריבה. למה? כי עדין אין לו ביטחון, אין לו חדות, ואז במקום לשחק פשוט, הוא מנסה תמיד להוכיח את עצמו עם מסירות מסובכות מידי, עם כדורים מתוחכמים מידי. אתה לבד באגף? אתה יכול להוציא פס פשוט לקשר שמצטרף מאחורה, אתה לא חייב לנסות לשלוח כדור לרחבה צפופה ולנסות לעבור עם כדור עומק שלושה בלמים כדי להגיע לברדה במרכז. אפשר גם להשאיר פס קצר לאוגו או חובאן ולחתוך פנימה כדי לקבל חזרה או סתם להכין להם מצב שיבעטו כדור מסף הרחבה.
קחו את מליקסון של שנה שעברה ואת מליקסון של השנה. מדובר בשחקן עם אותו סט של איכויות ותכונות. אבל בשנה שעברה עם הפציעות וחוסר הביטחון, פעולות שמליקסון מצליח השנה וגורם לכולנו להתפעל, כמו כדור העומק הגדול לאופיר שהסתיים בבישול שער חוקי לגדיר שנפסל, לא היו מצליחות למליקסון בשנה שעברה.
אני אגב מאמין ששהר מוסר כדורים מסובכים כי הוא מסוגל למסור אותם בהצלחה. אני מתאר לעצמי שכשהוא חד ועם ביטחון הכדורים האלה הופכים לבישולים. אבל כרגע כשהוא עדין לא שם, הייתי במקומו מתחיל עם משחק פשוט, עם מסירות פשוטות, ולא מנסה לקפוץ עשר מדרגות במכה אחת.