אלישע לא ממשיך!?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: אלישע לא ממשיך!?

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

matanred כתב:בואו נחייה את הדיון עם סוגיה חדשה,
שנים נטען שבוזגלו פורח מסיבה מסויימת תחת אלישע, וואלה מאז שהגיע פורח פה יפה.
איך ישפיע לדעתכם?
לדעתי זה לא ישפיע, זה לא אמור להשפיע.
אם כבר זה יעזור לבוזגלו כאשר מליקסון ייכנס לעניינים בעונה הבאה ויוריד ממנו נטל גדול.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

matanred כתב:בואו נחייה את הדיון עם סוגיה חדשה,
שנים נטען שבוזגלו פורח מסיבה מסויימת תחת אלישע, וואלה מאז שהגיע פורח פה יפה.
איך ישפיע לדעתכם?
לא ישפיע
חדר הלבשה מגובש וכשרון שיש לו ברגליים , זה מה שגורם לו לפרוח.
לא אלישע ולא מוריניו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יכול להיות שזה ישפיע, כי אני מאמין שהמשחק שלנו יהיה הרבה יותר אינטסיבי ואגרסיבי.
מצד שני, בוזגלו הוא משחקנים שרצים הכי הרבה אצלנו, כנראה שרק יצטרכו לכוון אותו לשמור כוחות כדי שביטון לא יופקר באגף, כמו שהוא מופקר כבר כל השנה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:יכול להיות שזה ישפיע, כי אני מאמין שהמשחק שלנו יהיה הרבה יותר אינטסיבי ואגרסיבי.
מצד שני, בוזגלו הוא משחקנים שרצים הכי הרבה אצלנו, כנראה שרק יצטרכו לכוון אותו לשמור כוחות כדי שביטון לא יופקר באגף, כמו שהוא מופקר כבר כל השנה.
תאמין לי שאם ביטון ימשיך ביכולת שלו וישדרג את עצמו עוד בוזגלו לא יהיה חייב לעשות הגנה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני עדיין מקווה שאלונה מכינה הפתעה אחרת.
לא חושב שהיה שווה את הסיכון הזה בשביל ברק בכר.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

במילה אחת וואוו!
לא הייתי זמין לכמה שעות והייתה פה רעידת אדמה מטורפת! לקח לי כמה דקות להתאפס על כל הדברים
כמה נקודות שיש לי להוסיף
1. מהלך מעולה של אלונה, פשוט מלכה, קראה את המהלכים של העונה הזאת והעונה הבאה בצורה מעולה, והבינה כמו כולנו שאלישע מיצה וחייב משהו חדש.
2. כל המהלך הזה חייב להיות חלק ממהלך גדול יותר שבו יגיע צוות מקצועי מחו"ל, דיברנו פה בעבר לא פעם על מזעור הסיכונים בהבאת מאמן כזה או אחר, ברק בכר או מוריניו עם הצוות המקצועי הנוכחי מבחינתי זה סיכון גבוה, חייב למזער סיכונים ולהביא צוות מחו"ל להשלמת הפועל
3. דר אתה פשוט חפרן מקצועי, כל העונה אתה חופר לנו על אלישע, ועד שעושים פה מהלך מהסרטים אתה בא עם ביקורת, גם כשמסבירים לך שלא היה שום התנהלות לא נכונה של אלונה אתה מתעקש למצוא ליצני חצר של התקשורת כדי להוכיח שאלונה לא בסדר, ואפילו שנותנים לך את הדוגמא של גורדי וורמוט אתה מוצא איזה תירוץ להגן על גורדי

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הודעה אחרונה שלי בסוגייה הזאת, אבל הנה פסקה מעניינת מהכתבה של וואלה:

במהלך חודש פברואר נפל הפור. אלונה ברקת בדקה אפשרות להחתים את ברק בכר, ובהתייעצות עם אנשי מקצוע היא קיבלה החלטה לפנות למאמן. לאורך כל הדרך, השניים לא נפגשו. ברקת גיששה בטלפון, ובכר ישב על הגדר. אחרי מספר שבועות, הגיעה ההודעה. בכר סיכם בעירוני קרית שמונה, וברקת תפסה את הראש כלא מאמינה. היא הבינה שתצטרך להחתים את אלישע לוי, וגם שידרה לסביבה שזה המהלך שהיא מתכוונת לעשות. אבל בכר לא חתם בקרית שמונה. ברקת זיהתה את הפירצה, ופנתה לסוכן שלו, דודו דהאן. השלב הבא, והחכם מבחינתה של ברקת, הייתה שיחת טלפון לאיזי שרצקי. השיחה הזאת התקיימה אתמול. "איזי, אני במגעים עם הסוכן של בכר. הבנתי שהוא עדיין לא חתם אצלך. אני מבקשת את ברכת הדרך", אמרה לו ברקת בשיחה. באותו רגע, שרצקי החליט: בכר, גם אם ניהל מגעים בעקיפין, עוזב את קרית שמונה.

אם זה נכון, אז איזי יוצא יותר גרוע. כי לא רק שהוא עושה כביסה מלוכלכת בתקשורת, הוא גם סילף חלק מהפרטים בשביל לגרום לבכר להראות גרוע.
ד"א, בכתבה אמרו שזה מהלך שהתבשל כבר שבועות, כשאלונה גם גיששה אצל רוני לוי לפני כן אך הבינה שהוא סגור במכבי חיפה. זה לכל מי שחשב שהיא "עיוורת שלא רואה את המציאות".

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הטעות היחידה של אלונה זה ההתנהלות שלה מול אלישע , כל השאר סתם .

תראו לי איפה שהוא שבעלים פונה ישירות לבעלים ולא עושה מהלך מגעיל מאחורי הגב . אלונה מכבדת איזי ופשוט רצתה לוודאות איתו .
תמונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב:גדי תרגיע את חבר שלך אוגו לפני שארוחת שישי הבאה תהיה מנות קרב.
תעדכן אותו.
שלחתי לו הודעה שיש ציטוטים שלו שמייצרים אש. לא ענה לי בנתיים. כנראה שמחר נראה סרטון שהוא רוקד וואלס עם אלונה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

גדי כתב:
שלחתי לו הודעה שיש ציטוטים שלו שמייצרים אש. לא ענה לי בנתיים. כנראה שמחר נראה סרטון שהוא רוקד וואלס עם אלונה
זה מה שהוא ענה לי (תרגום חופשי שלי):

"ראיתי את הידיעות, איך אני יכול לבקר את המועדון ? כל מה שאמרתי זה שאני מרגיש שזה לא היה העיתוי הנכון לקבל את החדשות לגבי המאמן בגלל המשחק החשוב שמחכה לנו"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גדי כתב:
זה מה שהוא ענה לי (תרגום חופשי שלי):

"ראיתי את הידיעות, איך אני יכול לבקר את המועדון ? כל מה שאמרתי זה שאני מרגיש שזה לא היה העיתוי הנכון לקבל את החדשות לגבי המאמן בגלל המשחק החשוב שמחכה לנו"
משמע: זריהן בן זונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

dor69 כתב: משמע: זריהן בן ****

מה אתה רוצה מזריהן? זה בדיוק מה שהוא כתב

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שלא יזיין בשכל הוא מספיק חכם בשביל לדעת מה להגיד או לא להגיד במצבים מסוג אילו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:

מה אתה רוצה מזריהן? זה בדיוק מה שהוא כתב
אוגו: "מטורף, התזמון הזה גרוע. זה ישפיע על הגמר"

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גדי כתב:
אוגו: "מטורף, התזמון הזה גרוע. זה ישפיע על הגמר"
גדי, אתה אולי יותר מכיר את האנשים (זריהן ואוג), אני ממש לא, אבל בינינו? אני יותר מאמין שאוגו אמר את הדברים כפי שהם וכעת רץ ומכחיש את זה לעבר כל מי ששואל כי זה בטח מה שהמעודון אמר לו לעשות וגם כי הוא מתגונן ..

כמו שכתבתי באשכול על זריהן, אני בטוח שאם אוגו לא אמר את זה או אמר דברים אחרים המועדון כבר היה יוצא בהודעת הכחשה.

שלח תגובה