איזה שטויות. "לא בנויה לאורך זמן בסגנון הגנתי". יכול להיות, אבל כבר נמאס לי לנתח הכל בצורה המסובכת הזאת, כן בנויה לשחק הגנתי או לא, בליגה הזאת אני הולך עם מה שמביא נקודות. בניגוד לשי למשל, אותי כן קונים ב- 3 נקודות בליגה הלאומית.גיל שגיב כתב:
אוי כמה שאתה טועה.
אתה לא מבין שהקבוצה לא נבנתה לא נויה ולא מסוגלת להתמיד במערך ובסגנון הגנתי שכזה וגם להביא תוצאות לאורך זמן ?
כמה זמן חשבת שאפילו גיא ימשיך בסגנון העלוב הזה למרות שניצחנו בפוקסים פה ושם ?
גם גיא יודע שסגל הכולל את : כבדה,בונפלד,מליקסון,קדוסי,קוסטרוב,ניסים,אופיר,סמיוני,פדידה,אלקיים,עמוס....
לא יכול להיות בנוי על סגנון הגנתי מכיוון שאין לסגל שכזה יכולת עמידה והתמדה בסגנון הגנתי לאורך זמן.
וכול זה בלי מילה אחת על התקציב הגדול,המסורת,האוהדים....
מצחיק/עצוב לקרוא עד כמה ישנם אוהדים שכבר הוטמע בהם שאנחנו קבוצה קטנה.
תבין, משמעות הדברים שלך והגישה שלך זה שאימצת באופן סופי את דוקטרינת גיא לוי.
[glow=red]דוקטרינת צפרירים חולון.[/glow]
וכדאי שתפנים שנכון לעכשיו אנחנו רק עוד קבוצה בליגה הלאומית. מה לעשות. עד מחר אפשר לומר שאנחנו קבוצה גדולה וצריכים לקרוע את הליגה, אבל אותו דבר אפשר גם לומר על מכבי ת"א. היא אימפריה לא? היא קבוצה גדולה לא? אבל עובדה שהיא נמצאת איפה שהיא נמצאת למרות שעל הנייר היא צריכה להיות האלופה. אז תפסיק ללכת אחרי השם שלנו, "הפועל באר-שבע" כנראה נשמע לך כמו קבוצה גדולה. יכול להיות שהיינו כאלה, עכשיו כבר לא, אנחנו רק קבוצה בליגה הלאומית. ובשביל שנחזור להיות באמת קבוצה גדולה, צריכים לעלות ליגה, בכל מחיר. גם בבונקר.