ליגת העל, מחזור 16: בית"ר י-ם VS הפועל ב"ש - הדיון הרשמי.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: ליגת העל, מחזור 16: בית"ר י-ם VS הפועל ב"ש - הדיון הרשמי.

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הסניגור האדום כתב:
אילוז היה בסדר גמור היום. אתה גיבשת עליו דעה מסוימת ולכן אתה מחפש לקטול אותו בכל הזדמנות.
אף שחקן היום לא התעלה לרמה יוצאת דופן, אם נרצה לחפש אשמה נוכל למצוא בכל שחקן (למעט לוויטה).
הכי חשוב שניצחנו ועלינו סוף סוף מעל הקו האדום.

טדי הוא אדום!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

משה אוחיון כתב: אילוז היה בסדר גמור היום. אתה גיבשת עליו דעה מסוימת ולכן אתה מחפש לקטול אותו בכל הזדמנות.
אף שחקן היום לא התעלה לרמה יוצאת דופן, אם נרצה לחפש אשמה נוכל למצוא בכל שחקן (למעט לוויטה).
הכי חשוב שניצחנו ועלינו סוף סוף מעל הקו האדום.

טדי הוא אדום!
גיבשתי דעה? אני שמתחילת הקריירה שלו אני מפרגן,אני לא באופריה המצב שלנו מסוכן מאוד מי שמסתנוור עכשיו יוביל את הקבוצה לליגה הלאומית,
הוא משחק בחוסר אחריות הרמה שלו מתאימה היום לליגה הארצית אתה מבין כמה טעויות קריטיות בתוך דקות הוא ביצע בטדי?
היו שלושה רצופות ששניים מהם סוארז הציל בעור שיניו ואחת שגביש לחץ שחקן לכיוון הקרן,
שלושת המצבים היו חצאי גולים באשמתו הישירה,
תפסיק לדבר בססמאות, ותסתכל לגופו של עניין, אנחנו בלי שום קשר לשאר שחקני הקבוצה משחקים עם עשרה שחקנים מתחילת העונה,

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הסניגור האדום כתב: גיבשתי דעה? אני שמתחילת הקריירה שלו אני מפרגן,אני לא באופריה המצב שלנו מסוכן מאוד מי שמסתנוור עכשיו יוביל את הקבוצה לליגה הלאומית,
הוא משחק בחוסר אחריות הרמה שלו מתאימה היום לליגה הארצית אתה מבין כמה טעויות קריטיות בתוך דקות הוא ביצע בטדי?
היו שלושה רצופות ששניים מהם סוארז הציל בעור שיניו ואחת שגביש לחץ שחקן לכיוון הקרן,
שלושת המצבים היו חצאי גולים באשמתו הישירה,
תפסיק לדבר בססמאות, ותסתכל לגופו של עניין, אנחנו בלי שום קשר לשאר שחקני הקבוצה משחקים עם עשרה שחקנים מתחילת העונה,
אתה אנטי ומגמתי והופך כל מסירה לא נכונה ואיבוד כדור לשער שיש לרשום לחובת אביתר גם אם ההתקפה לא מסתיימת בשער.
בראשון הוא בישל את שער הניצחון והציל אותנו פעמיים עם תאקלים ברגע האחרון שמנעו מצבים של אחד על אחד עם לוויטה. גם אז שיחקנו בעשרה שחקנים?
אביתר יכול לשחק טוב יותר, כשהוא בקישור ולא משחק כמגן זה מאוד בולט, וכן יש לו מידי משחק רגעים של חוסר ריכוז שבהם הוא מוסר בצורה לא מדויקת, אבל לאור החולשה הכללית של הקבוצה והעובדה שהוא משחק לא בתפקיד הטבעי שלו, הוא בסדר גמור.

אם בגללו היינו אתמול בעשרה שחקנים, מה נגיד על גביש שעשה פנדל טיפשי? על גבאי ושבחון שלא הורגשו בכלל? על דוידזאדה עם משחק חלש ואנמי שבו הוא לא הצליח להרים כדור מדויק אחד מהאגף?
מה נגיד על העונה של סוארס (עד השני משחקים האחרונים)?

אנחנו קבוצת תחתית, הציפיות צריכות להיות בהתאם. גם הניצחונות שהשגנו לא היו עם יכולת גדולה. אז כן, אילוז היה בסדר גמור אתמול, למרות שמי שרצה לחפש אותו ולהתמקד בו יכל למצוא טעויות. בדיוק כמו שאם אני הייתי מחפש להתמקד בכל אחד אחר (חוץ מלוויטה) גם אני הייתי מוצא טעויות.

היכולת של כולם אתמול הייתה בינונית ומטה, מה שחשוב אתמול היה השלוש הנקודות, לא פחות ולא יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: אתה אנטי ומגמתי והופך כל מסירה לא נכונה ואיבוד כדור לשער שיש לרשום לחובת אביתר גם אם ההתקפה לא מסתיימת בשער.
בראשון הוא בישל את שער הניצחון והציל אותנו פעמיים עם תאקלים ברגע האחרון שמנעו מצבים של אחד על אחד עם לוויטה. גם אז שיחקנו בעשרה שחקנים?
אביתר יכול לשחק טוב יותר, כשהוא בקישור ולא משחק כמגן זה מאוד בולט, וכן יש לו מידי משחק רגעים של חוסר ריכוז שבהם הוא מוסר בצורה לא מדויקת, אבל לאור החולשה הכללית של הקבוצה והעובדה שהוא משחק לא בתפקיד הטבעי שלו, הוא בסדר גמור.

אם בגללו היינו אתמול בעשרה שחקנים, מה נגיד על גביש שעשה פנדל טיפשי? על גבאי ושבחון שלא הורגשו בכלל? על דוידזאדה עם משחק חלש ואנמי שבו הוא לא הצליח להרים כדור מדויק אחד מהאגף?
מה נגיד על העונה של סוארס (עד השני משחקים האחרונים)?

אנחנו קבוצת תחתית, הציפיות צריכות להיות בהתאם. גם הניצחונות שהשגנו לא היו עם יכולת גדולה. אז כן, אילוז היה בסדר גמור אתמול, למרות שמי שרצה לחפש אותו ולהתמקד בו יכל למצוא טעויות. בדיוק כמו שאם אני הייתי מחפש להתמקד בכל אחד אחר (חוץ מלוויטה) גם אני הייתי מוצא טעויות.

היכולת של כולם אתמול הייתה בינונית ומטה, מה שחשוב אתמול היה השלוש הנקודות, לא פחות ולא יותר.
מסכים מאוד.
אילוז מראה יכולת גבוהה במשחקים האחרונים ובתוספת לזה גם הרבה מנהיגות.
למרות זאת, אסור לחיות באשליות וחייבים להביא מגן ימני בינואר כי אילוז "סובל" מעליות וירידות מאוד קיצוניות ביכולת.
חייבים מגן ימני שיהיה עוד אופציה בתפקיד הזה שבגללו אנחנו כבר שנים אוכלים מרורים.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

izguy83 כתב: מסכים מאוד.
אילוז מראה יכולת גבוהה במשחקים האחרונים ובתוספת לזה גם הרבה מנהיגות.
למרות זאת, אסור לחיות באשליות וחייבים להביא מגן ימני בינואר כי אילוז "סובל" מעליות וירידות מאוד קיצוניות ביכולת.
חייבים מגן ימני שיהיה עוד אופציה בתפקיד הזה שבגללו אנחנו כבר שנים אוכלים מרורים.
חייבים מגן ימני ולתפוח לאילוז את האופציה בקישור.

וכן, מישל, הוא היה הרבה יותר קפטן.
אני כן חושבת שגם יש סיפור ביכולת אבל דיברתי בעיקר על זה.

דוידזאדה איבד הרבה יותר כדורים אגב, כשהתעקש להגביהה אותו ללא כתובת שוב ושוב ושוב ושוב. ושוב.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה