היום : 18:00, מ.ס אשדוד - הפ' ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: היום : 18:00, מ.ס אשדוד - הפ' ב"ש

שליחה על ידי shovalb9 »

ForeverRed כתב:סיכום קצר שלי, שחקנים ששווים התייחסות:
*ברדה - איזה טאצ', רמה מעל כולם, ועם זאת מתופקד בצורה לא נכונה. לא נמצא מספיק באזורים
המסוכנים שם הוא יכול לבוא טוב יותר לידיי ביטוי ולתרגם את האיכויות שלו לשערים. האכפתיות והמחויבות שלו
מורגשות היטב.
*בוזגלו - בנגיעות שלו בכדור רואים את הכוח המתפרץ והטכניקה הגבוהה, נתן הרמה תוך כדי תנועה שאין
הרבה שחקנים בארץ שיודעים לתת. עם זאת, ממש לא מעורב במשחק, עדיין צריך להיכנס לעניינים. אני מנחש
שהעובדה שטרם הבקיע שער בכורה משפיעה עליו לרעה וגורמת לו לחוסר שקט.
*דג'אני - משחק רע, מפוזר מאוד. המשחק החלש ביותר שלו מתחילת ההכנה.
*אילוז - אמנם סבל מחוסר עזרה, אבל שוב קיבלנו הוכחה שהאגף הימני הוא פשוט בור.
*זינו - בנגיעות המעטות שלו בכדור מראה איכויות, אבל כרגע לא שווה את הקרדיט שהוא מקבל. שחקן
במרכז המגרש חייב לדרוש יותר את הכדור, לרדת לגליצ'ים ולהיות הרבה יותר פעיל ואגרסיבי. 5 נגיעות
במשחק לא יקדמו אותו ואותנו לשום מקום. מאוד ייתכן שמתופקד בעמדה לא נכונה. ילד תתעורר - כי כדורגל יש לך!!
*אראל - ייצב את מרכז השדה. בניגוד לזינו, בא לקבל כדורים והוריד לחץ מההגנה. בנוסף ולא פחות חשוב,
תמך הרבה בביטון באגף הימני והרבה בזכותו אשדוד הפסיקו לחגוג עלינו בעמדה הזאת. בקיצור, להרכב ומהר!
*ביטון - פוטנציאל טוב, לא יודע אם לשייך את השיפור בהגנה אליו או לעזרה שקיבל מגל אראל.
*נאסר - לא הגיע.
*עוואד - אני חייב להודות שההסטה שלו למרכז הקישור עושה לו טוב. שחקן טכני ומעורב בדקות ששיחק,
אם כי קצת שכונתי וחסר קצת פיזיות ותכליתיות.
*מאוולי - כמו שכבר אמרתי, לא מתאים לקבוצה. דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו וזה הנוכחות שהוא
מוסיף בהתקפה.
כל השאר היו פרווה ולא ראויים לתגובה.

לסיכום, שוב משחק מאכזב וחסר תכליתיות, הייתי מצפה מהקבוצה להיראות טוב יותר בשלב הזה. הדבר שהכי
הפריע לי - שהקבוצה פשוט לא משחקת חכם. ברדה יורד אחורה מידיי, בוזגלו לא מספיק מעורב במשחק,
אשדוד חוגגים לנו על אגף ימין ללא מענה, גיא צרפתי מנהל את כל ההתקפות של אשדוד, ואף אחד לא מוצא
לנכון ללחוץ אותו ולחסל להם את המשחק. אלישע איפה אתה? להתעורר!!!
ובכל זאת משחק אימון
החברה פה בטוחים שצריך להעיף את המאמן, להחליף חצי מהסגל,לקבוע את המזג אוויר ואם לא ישרפו את המועדון
משחק אימון כולה
היינו במצבים וגם בשליטה בכדור טובים בהרבה מאשדוד שמדקה 60(ובכלל שיטת המשחק של קלינגר הבונקריסט) הייתה מתפרצות שבהתקפה השאירו רק 2 שחקנים
הם עלו עלינו בניצול המצבים(שוב, חלודה) ובמשחק הלחץ שלהם היה גדול עלינו ,
ז'ינו כל המשחק עשה טעיות מסוכנות שכמעט ועלו לנו בשערים
דוידזאדה פשוט חושך, עלה כל התקפה לא משנה מה והשאיר חורים עצומים ומחזיר את הטעות שחשבנו שהיא חד פעמית במשחק האימון הקודם נגד אטלאנטיס
כשלחצו דג'אני (עד למחצית בערך) לא ירד לקבל את הכדור בתקיפות שהוא אמור
בוזגלו לא שותף מספיק וכששותף ראינו מה הוא שווה
הכנפיים צריכים לבוא יותר לקבל את הכדור ושהמגנים יעשו יותר עקיפות
ברדה צריך להמשיך במה שעשה
דובב היה חלש מאוד היום, היה נוראי בתנועה שלו,תקע את המשחק והיה חסר תכליתי :דופק את הראש בקיר:

*יותר כדורי עומק מצד ברדה,דג'אני ובוזגלו שהם שחקני המפתח שלנו והמנהלי המשחק שלנו, יותר תנועה מצד דובב ונאסר, יותר חדות מול השער :סייף: , ולהאמין שהכל ישתפר לפני פתיחת הליגה :משוגע:
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לא יכול לשמוע את השטויות האלה יותר, " להביא שחקן או שניים". הסגל מפוצץ שחקנים ולא צריך שום שחקן.
צריך מאמן שיכיר כדורגל מודרני ופשוט.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

צריך מאמן אחד. זה יספיק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יודעים מה בואו נחליף מאמן, מי כבר יש בשוק?
ראובן עטר?
נכשל בחיפה אין ערובה שיצליח, גיא לוי אולי אבל אלונה לא תרצה להחזיר אותו בגלל יחסי אנוש קלוקלים, אז את מי נביא?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:יודעים מה בואו נחליף מאמן, מי כבר יש בשוק?
ראובן עטר?
נכשל בחיפה אין ערובה שיצליח, גיא לוי אולי אבל אלונה לא תרצה להחזיר אותו בגלל יחסי אנוש קלוקלים, אז את מי נביא?
גיא לוי הקים בית ספר לכדורגל, עזבו אותו
אפשר להישאר עם אלישע כי נכון לעכשיו, אין מאמן ישראלי מוכח שטוב ממנו בשוק...
וחוץ מזה, עוד לא התחילה העונה, אפילו לא בחצי
מכבי חיפה לקחה אליפות(בתקופת שרף) כשבדצמבר היא הייתה במקום 13 או 14 , איך שאנחנו נראים עכשיו לא אומר חצי ממה שנראה בתחילת העונה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אפשר להתנחם בעובדה שכרגע שום קבוצת ליגה, להוציא אולי את אלו שמשחקות באירופה, לא נראית טוב
יותר מאיתנו. קרית שמונה והפועל חיפה שיחקו ביום שישי והיו רחוקות מלהרשים, כנ"ל לגבי אשדוד וקבוצות
ליגה נוספות שמפסידות לקבוצות מליגה לאומית.
אז לטפל בבעיות כן צריך, אבל לקפוץ למסקנות מרחיקות לכת זה עוד מוקדם מידיי כי בסופו של דבר יש לנו
סגל איכותי עם שחקנים טובים וצריך לתת להם קצת זמן של חסד. נקווה לשיפור כבר בשבוע הבא.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

אני דווקא דיי מבסוט שבהכנה הם לא מנצחים ככה יבואו רעבים לליגה. עונה שעברה הם ניצחו בחול ובגביעי הטוטו ומה יצא?! אני מאמין שיהיה בסדר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

shovalb9 כתב: גיא לוי הקים בית ספר לכדורגל, עזבו אותו
אפשר להישאר עם אלישע כי נכון לעכשיו, אין מאמן ישראלי מוכח שטוב ממנו בשוק...
וחוץ מזה, עוד לא התחילה העונה, אפילו לא בחצי
מכבי חיפה לקחה אליפות(בתקופת שרף) כשבדצמבר היא הייתה במקום 13 או 14 , איך שאנחנו נראים עכשיו לא אומר חצי ממה שנראה בתחילת העונה
שובל לא הבנת אותי, אני מהמצדדים של אלישע שלדעתי צריך להשאר, רק שאלתי את מי שמתנגד לאלישע את מי אפשר להביא במקומו...

אולי אלי כוהן השריף...
אבל גם הוא בפעם האחרונה שהיה פה לא היה טוב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

שנה שעברה יולי 2012 - ב"ש מנצחת את אשדוד במשחק אימון 2-0.
אשדוד פתחה את הליגה בסערה, כשב"ש מדשדשת עם תוצאות תיקו.
בואו נירגע חברים ניקח אוויר ננשום עמוק , כולה משחק אימון זה לא אומר כלום.
שנה שעברה אם אתם זוכרים לא הפסדנו באף אבל באף משחק הכנה כולל גביע הטוטו, ההפסד הראשון הגיע רק בליגה.
וראיתם איך זה נגמר, אי אפשר לצפות מה יהיה צריך להמתין בסבלנות ולתת לאלישע צ'אנס אחרון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
יש בסגל הזה הרבה פוטנציאל ואני בטוח שעוד נראה את זה גם אם עזורי יבוא לתפקיד המאמן.
יותר מדי שחקנים נעלמו היום, שיחקנו בצורה מאוד לא מאוזנת (אגף שמאל היה תפאורה למשך כל המחצית הראשונה), לא מדוייק בעליל ובכל זאת הצגנו כמה דקות שמראות שפוטנציאל יש פה.

הייתי מחזיר את סוויסה במקום גבאי, הוא מסוג החלוצים שירדו גם כן למטה להשתתף בהנעת הכדור והוא יוריד מהנטל שהיה גדול מדי על ברדה היום, נטל שנבע בעיקר בגלל יכולת חלשה של מרכז המגרש והאנמיות של בוזגלו ונסאר שנעלמו לפרקים גדולים מדי במשחק (בעיקר נאסר, פשוט לא היה קיים היום).

אילוז היה חלש בכל משחקי האימון עד עכשיו, וכרגע יש להעדיף את ביטון על פניו.
עוד 50/50 יכול להוסיף, אך גם בלעדיו יש לנו את הכלים להציג משחק מסודר וטוב, בטח יותר טוב ממה שראינו היום.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:בס״ד
יש בסגל הזה הרבה פוטנציאל ואני בטוח שעוד נראה את זה גם אם עזורי יבוא לתפקיד המאמן.
יותר מדי שחקנים נעלמו היום, שיחקנו בצורה מאוד לא מאוזנת (אגף שמאל היה תפאורה למשך כל המחצית הראשונה), לא מדוייק בעליל ובכל זאת הצגנו כמה דקות שמראות שפוטנציאל יש פה.

הייתי מחזיר את סוויסה במקום גבאי, הוא מסוג החלוצים שירדו גם כן למטה להשתתף בהנעת הכדור והוא יוריד מהנטל שהיה גדול מדי על ברדה היום, נטל שנבע בעיקר בגלל יכולת חלשה של מרכז המגרש והאנמיות של בוזגלו ונסאר שנעלמו לפרקים גדולים מדי במשחק (בעיקר נאסר, פשוט לא היה קיים היום).

אילוז היה חלש בכל משחקי האימון עד עכשיו, וכרגע יש להעדיף את ביטון על פניו.
עוד 50/50 יכול להוסיף, אך גם בלעדיו יש לנו את הכלים להציג משחק מסודר וטוב, בטח יותר טוב ממה שראינו היום.
שי האדום כתב:שנה שעברה יולי 2012 - ב"ש מנצחת את אשדוד במשחק אימון 2-0.
אשדוד פתחה את הליגה בסערה, כשב"ש מדשדשת עם תוצאות תיקו.
בואו נירגע חברים ניקח אוויר ננשום עמוק , כולה משחק אימון זה לא אומר כלום.
שנה שעברה אם אתם זוכרים לא הפסדנו באף אבל באף משחק הכנה כולל גביע הטוטו, ההפסד הראשון הגיע רק בליגה.
וראיתם איך זה נגמר, אי אפשר לצפות מה יהיה צריך להמתין בסבלנות ולתת לאלישע צ'אנס אחרון.
:צעיף: :דגל: :צעיף:

שלח תגובה