הפינה הפסימית :: מחזור 13

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: הפינה הפסימית :: מחזור 13

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: כדרורים 40 מטר מהשער. ברגע שישחק יוצר קרוב יראו את זה בסטטיסטיקה, באחריות
אז תסלחו לי אבל האשמה לא (רק) על מליקסון.
עושה רושם שקיימת חלוקה ברורה בין המאורים בצדדים. מליקסון משחק יותר מאחורה ואמור לבצע כניסות לאמצע
ולעזור בהנעת הכדור, בעוד שבוזגלו במיקום קדמי יותר, ממנו הוא אמור לאיים על השער ולהכניס כדורים מסוכנים.
זאת לפחות המגמה שזיהיתי בשבועות האחרונים.

להצבה הזאת יש יתרונות, אבל אני חושב שמליקסון קצת מתבזבז. שחקן עם האיכויות שלו חייב לשחק קרוב יותר לשער.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: אז תסלחו לי אבל האשמה לא (רק) על מליקסון.
עושה רושם שקיימת חלוקה ברורה בין המאורים בצדדים. מליקסון משחק יותר מאחורה ואמור לבצע כניסות לאמצע
ולעזור בהנעת הכדור, בעוד שבוזגלו במקום קדמי יותר, ממנו הוא אמור לאיים על השער ולהכניס כדורים מסוכנים.

להצבה הזאת יש יתרונות, אבל אני חושב שמליקסון קצת מתבזבז. שחקן עם האיכויות שלו חייב לשחק קרוב יותר לשער.
אף אחד לא אמר שזו אשמתו, זה מצב קיים

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: אז תסלחו לי אבל האשמה לא (רק) על מליקסון.
ולעזור בהנעת הכדור, בעוד שבוזגלו במקום קדמי יותר, ממנו הוא אמור לאיים על השער ולהכניס כדורים מסוכנים.

לא מסכים.
מליקסון בלי בטחון. הוא משחק לרוחב יותר מדי, לא עושה דריבלים בכלל ולא מוסר מסירות מתוחכמות. לא יודע למה אתם מצפים, אבל זה בדיוק מה שאני מצפה ממליקסון.
כרגע הוא לוקה מאוד בקבלת ההחלטות ומבזבז את האנרגיות שלו על מהלכים שהוא לא אמור לעשות בכלל. והכדור מגיע אליו המון.
ב-60 דקות בגביע הטוטו בפ"ת ראיתי ממנו את מה שהוא לא נתן ב-13 המחזורים הראשונים ביחד.
שיתעורר כבר.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

או סקנדל או פסטיבל כאן...
מדהים.
אבל בסקנדל אתם הרבה יותר טובים.

עדיף שתוציאו את כל האנרגיות האלה בלהגיע לכל משחק ולתמוך בשחקנים ובקבוצה במקום לבכות שאין שידור ואז לבכות על זה שכולם גרועים.

איף.

סמל אישי של משתמש
-שלומי-

שליחה על ידי -שלומי- »

משחק גרוע על הפנים.
אין בעיטה אחת למסגרת שחקנים מפחדים לבעוט מה זה.. רק מסירות מסירות ומסירות יותר מ30 איבודי כדור!
ברדה חלש מליקסון בנתיים בלוף אחד גדול זה לא אותו מליקסון שיצא מפה לאירופה
כולם חושך..
אנשים פה אומרים לא צריך את אלירן עטר אבל להסתמך על ברדה וארבייטמן אין להם בעיה
גועל נפש זורקים ז** על האוהדים שבאים עד לסכנין

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:באמת שהרבה זמן אני לא זוכר כזה תקציר חד צדדי. 6-8 מצבים של סכנין מול 0 שלנו. 0 עגול. תחסכו מעצמכם את הבאסה ואל תצפו.

דבר שמתאים לאשכול הזה ולא הוזכר כאן - סוארז שגה בגדול לפני הגול השני הכדור כבר היה אצלו ברגליים אבל ברח ישירות לריאן שמשם גלגל בקלות לגאדיר שהכניס.

דיברו על זה בשער השבת ודיברו על זה נכון - ההגנה עם 4 שחקניםם לא הצליחה להתמודד עם השלישייה המהירה של סכנין, אז במחצית אלישע מוריד את זה ל3 שחקני הגנה..מה, מה הוא חשב לעצמו? בחייאת רבאק..מה הוא חשב לעצמו?
עוד ששמעתי את השידור ברדיו אמרתי לעצמי שזה חילוף מוזר...
ממש כמו שאמרו ברדיו "באר שבע משחקת באש"...
אלישע שיחק באש,במקום ולנסות להמשיך את המומנטום שהיינו בסוף המחצית הוא משנה למערך מטומטם והפך את המשחק שלנו בהגנה לעוד יותר גרוע מה הוא חשב לעצמו? מול בני יהודה הוא עשה את זה והצליח כי לא היה להם משחק התקפה יוצא דופן אבל פה שאתה מובך פעם אחר פעם אל תעשה חילוף כזה זה פיגור של 1-0 לא 20-0....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

האמת שאפשר היה להרגיש את ההפסד כבר מהחימום שלפני המשחק ובגדול כל היום היה די מנחוס.
ההסעות הגיעו מאוחר, העידוד לפני המשחק היה צולע,בעיטות החימום פגעו יותר ביציע מאשר במסגרת, שני שחקני ספסל עזבו את האימון באמצע לתמונות סלפי עם אוהדים, בקיצור אוירת סוף עונה.
מחצית ראשונה חושך. לא חיברנו שני פסים.
במחצית השנייה היו חילופים תמוהים מאוד של אלישע. כאילו שזה גמר גביע ואנחנו בדקה 80. מול התקפה סופר מהירה אתה מוציא מגן ונשאר עם שלושה מאחור כולל פאיוביץ? מילא סוארס ביטון ואופיר אבל פאיו לא מהיר מספיק למערך כזה.
מתחילת המחצית היה ברור שזה עניין של זמן עד שנקבל את השני.
שיפוט חלש מאוד (לכל הכיוונים) שעצר את המשחק בלי הפסקה.
קללות בלי הפסקה לכיוון ברדה, יוסף ואלישע.
גשם במשך מחצית שלמה ולאורך רוב הנסיעה חזור.
ושלט גדר אחד שנעלם, כנראה על ידי אוהד קלפוטמן ומתוסכל שסובל מקנאת פין ובשאיפה גם מעגבת.
לפחות העידוד, בעיקר בסוף המשחק, היה מרגש.
צריך לציין גם את קבלת הפנים היפה ומסבירת הפנים של אנשי סכנין: אוהדים, שוטרים ומאבטחים. יחס הרבה יותר לבבי מוסרמיל, ובטח שיותר מבלומפילד, נתניה והמושבה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אריאל2 כתב: קללות בלי הפסקה לכיוון ברדה, יוסף ואלישע..
רציני?

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

הפועלעולה כתב: רציני?
לצערי כן. לא מצד כולם אבל אלה שכן, בעיקר אלה שעמדו על הגדר ליד הגוש המעודד, לא הפסיקו.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אמנם לא הייתי, אבל אותי זה לא מפתיע. אנשים חסרי סבלנות וכבוד. גם בשער 5 אתה יכול לשמוע קללות לכול מי שתחשוב עליו אחרי כמה דקות חלשות או מהלך גרוע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב: עוד ששמעתי את השידור ברדיו אמרתי לעצמי שזה חילוף מוזר...
ממש כמו שאמרו ברדיו "באר שבע משחקת באש"...
אלישע שיחק באש,במקום ולנסות להמשיך את המומנטום שהיינו בסוף המחצית הוא משנה למערך מטומטם והפך את המשחק שלנו בהגנה לעוד יותר גרוע מה הוא חשב לעצמו? מול בני יהודה הוא עשה את זה והצליח כי לא היה להם משחק התקפה יוצא דופן אבל פה שאתה מובך פעם אחר פעם אל תעשה חילוף כזה זה פיגור של 1-0 לא 20-0....
אתה יודע מה? למרות שאלישע טעה אתמול (ובגדול), דווקא ממך מכל האנשים אני לא מוכן לקבל את הביקורת הזאת.
הרי אתה זה שטען שאלישע מקובע. אתה זה שהצעת (יחד עם לא מעט אנשים) לנסות לשחק במערכים נוספים, בין
היתר בכזה של שלושה בלמים. בעבר הרי תהיתם מדוע אנחנו לא מבצעים שימוש גדול יותר במערך שניצח את בני
יהודה, אז פתאום זה לא בסדר?

אלישע לקח הימור ונכשל. במקומו, לא הייתי לוקח הימור כזה, בטח לא בשלב כל כך מוקדם. מבחינתי הוא הסמכות
המקצועית וגם האחראי העיקרי להפסד אתמול. במקרה שלי מדובר בביקורת מקצועית ולגיטימית, במקרה שלך עושה
רושם שתגיד הכל רק כדי להצדיק את טיעוניך וזה פשוט מוציא מהדעת.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב: אתה יודע מה? למרות שאלישע טעה אתמול (ובגדול), דווקא ממך מכל האנשים אני לא מוכן לקבל את הביקורת הזאת.
הרי אתה זה שטען שאלישע מקובע. אתה זה שהצעת (יחד עם לא מעט אנשים) לנסות לשחק במערכים נוספים, בין
היתר בכזה של שלושה בלמים. בעבר הרי תהיתם מדוע אנחנו לא מבצעים שימוש גדול יותר במערך שניצח את בני

אלישע לקח הימור ונכשל. במקומו, לא הייתי לוקח הימור כזה, בטח לא בשלב כל כך מוקדם. מבחינתי הוא הסמכות
המקצועית וגם האחראי העיקרי להפסד אתמול. במקרה שלי מדובר בביקורת מקצועית ולגיטימית, במקרה שלך עושה
מסכים עם עניין הסמכות הבלעדית של אלישע, אבל וזה אבל גדול, כשאני "דורש" מהמאמן שלי להחליף מערכים ולהגיב תוך כדי משחק הכוונה היא לדברים שמתאמנים עליהם, לרדת לשיטה של שלושה בלמים במחצית כשאתה בפיגור במצב קשה זה הימור. לעשות את זה כשזו הפעם הראשונה תחתיך שהשחקנים משחקים ככה זו התאבדות.
נראה היה (מהרדיו והתקצירים) שאלישע איבד את העשתונות. הוא שלף תגובה מהבטן ולא מהראש. גם ברק בכר, ויסלחו לי כולם על האזכור שלו, עשה שינוי מערך נגדנו בדקה 35, הוא הוציא קשר והכניס חלוץ. אבל מרגע החילוף הזה, ראית שכל שחקן שלהם ידע לאן ללכת ומה מצפים ממנו. רואים שהשיטה והמערך תורגלו.
להגיב ולעשות שינויים זה טוב ואפילו מצויין. גם שינויים הזויים והתקפיים כאלה. אבל אם הפעם הראשונה בה השחקנים רואים את המערך הזה אל תתפלא אם תראה כמו אתמול.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לבחור החביב שמעליי- מאיפה אתה יודע שאף פעם לא התאמנו על זה? ממש מסקרן אותי

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב: אתה יודע מה? למרות שאלישע טעה אתמול (ובגדול), דווקא ממך מכל האנשים אני לא מוכן לקבל את הביקורת הזאת.

יש הבדל בין חילופים לא מהבית לבין הימור מהשרוול!
מול בני יהודה שיחקנו מול התקפה חלשה מאוד אבל אתמול שיחקנו מול סכנין שהביכה אותנו עם 4 שחקני הגנה ולא היה מקום לחילוף פרוע שכזה במיוחד שב4 הדקות האחרונות של המחצית הראשונה השתפרנו...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

redo כתב:לבחור החביב שמעליי- מאיפה אתה יודע שאף פעם לא התאמנו על זה? ממש מסקרן אותי
אם הם היו מתאמנים על זה הם לא היו נראים רע כל כך...

שלח תגובה