רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי שמעון א »

פשוט לא יאומן
בשנים עברו, כל חצי שריקה של השופט, סוף המשחק היו מפנים אליו את כל האש וכל האשמה. לו ולכל איגוד השופטים.

אתמול 2 פנדלים היו. לא אחד. 2 !!!
וכולם.... דממה.
כל האש לקוזוך.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שמעון א כתב:
20 ינואר 2026, 06:38
פשוט לא יאומן
בשנים עברו, כל חצי שריקה של השופט, סוף המשחק היו מפנים אליו את כל האש וכל האשמה. לו ולכל איגוד השופטים.

אתמול 2 פנדלים היו. לא אחד. 2 !!!
וכולם.... דממה.
כל האש לקוזוך.
האש לא הולכת למאמן סתם. הוא מביא אותה על עצמו.
הוא ממשיך עם אותן חולשות שלו ועם הראש בקיר. כשזה לא הולך, זה מחרפן אנשים ובצדק מסוים.
אמרתי פה בעבר שזה מזכיר לי את לאזטיץ'. עשה עבודה טובה עונה שעברה, ועדיין הקהל שלהם לא יכל לראות אותו. זה בגלל אותם סימפטומים בדיוק.
ולדעתי אצל רן הסימפטומים האלה אפילו חריפים יותר.

אבל הקהל אצלנו צריך לשנות פאזה. אין לנו דרך להשפיע על רן, זה מה יש ועם זה נקווה לנצח. זה של אלונה להחליט אם הוא צריך להמשיך בשכר שהוא דורש.
מה שאנחנו צריכים זה להגיע ולדחוף. אני בטוח שכמה שאנחנו מרגישים עכשיו שבורים ושהלכה העונה, מכבי הרגישה את זה הרבה יותר בעונה שעברה, כשאנחנו היינו יריב איכותי מבית"ר, ועדיין הם בסוף לקחו.
כיום הקהל אצלנו הוא עוד משקולת במקום שיהיה נקודת תמיכה. אתמול עוד מופע עידוד חרפתי בבלומפילד. ביום זיכרון יש יותר אווירה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

yossi כתב:
20 ינואר 2026, 07:11
הוא ממשיך עם אותן חולשות שלו ועם הראש בקיר. כשזה לא הולך, זה מחרפן אנשים ובצדק מסוים.
אמרתי פה בעבר שזה מזכיר לי את לאזטיץ'. עשה עבודה טובה עונה שעברה, ועדיין הקהל שלהם לא יכל לראות אותו. זה בגלל אותם סימפטומים בדיוק.

אבל הקהל אצלנו צריך לשנות פאזה. אין לנו דרך להשפיע על רן, זה מה יש ועם זה נקווה לנצח. זה של אלונה להחליט אם הוא צריך להמשיך בשכר שהוא דורש.
מה שאנחנו צריכים זה להגיע ולדחוף. אני בטוח שכמה שאנחנו מרגישים עכשיו שבורים ושהלכה העונה, מכבי הרגישה את זה הרבה יותר בעונה שעברה, כשאנחנו היינו יריב איכותי מבית"ר, ועדיין הם בסוף לקחו.
כיום הקהל אצלנו הוא עוד משקולת במקום שיהיה נקודת תמיכה. אתמול עוד מופע עידוד חרפתי בבלומפילד. ביום זיכרון יש יותר אווירה.
גם לרן מגיע אש. אין ספק.
אבל גם בהודעה שלך עכשיו אין התייחסות לפנדלים שלא נשרקו.
בדר"כ, 4-5 ימים אחרי טעויות שיפוט אנחנו עוד בוכים עליהם פה.
משום מה, אף אחד לא מזכיר את זה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
20 ינואר 2026, 07:11

החלק השני מדוייק
כרגע זה מה יש ולנו אין מה לעשות , או להתמרמר או להרים
היתרון של ביתר כרגע זה האנרגיות והקהל

אם נשחרר וננסה להנות ולעודד בלי תירוצים אז נרוויח בסוף

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

שמעון א כתב:
20 ינואר 2026, 07:15
גם לרן מגיע אש. אין ספק.
אבל גם בהודעה שלך עכשיו אין התייחסות לפנדלים שלא נשרקו.
בדר"כ, 4-5 ימים אחרי טעויות שיפוט אנחנו עוד בוכים עליהם פה.
משום מה, אף אחד לא מזכיר את זה.
זה לא כל כך משנה
אפילו במועדון לא מצייצים אז מה זה משנה שנבכה פה

שלח תגובה