פשוט לא יאומן
בשנים עברו, כל חצי שריקה של השופט, סוף המשחק היו מפנים אליו את כל האש וכל האשמה. לו ולכל איגוד השופטים.
אתמול 2 פנדלים היו. לא אחד. 2 !!!
וכולם.... דממה.
כל האש לקוזוך.
רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
האש לא הולכת למאמן סתם. הוא מביא אותה על עצמו.
הוא ממשיך עם אותן חולשות שלו ועם הראש בקיר. כשזה לא הולך, זה מחרפן אנשים ובצדק מסוים.
אמרתי פה בעבר שזה מזכיר לי את לאזטיץ'. עשה עבודה טובה עונה שעברה, ועדיין הקהל שלהם לא יכל לראות אותו. זה בגלל אותם סימפטומים בדיוק.
ולדעתי אצל רן הסימפטומים האלה אפילו חריפים יותר.
אבל הקהל אצלנו צריך לשנות פאזה. אין לנו דרך להשפיע על רן, זה מה יש ועם זה נקווה לנצח. זה של אלונה להחליט אם הוא צריך להמשיך בשכר שהוא דורש.
מה שאנחנו צריכים זה להגיע ולדחוף. אני בטוח שכמה שאנחנו מרגישים עכשיו שבורים ושהלכה העונה, מכבי הרגישה את זה הרבה יותר בעונה שעברה, כשאנחנו היינו יריב איכותי מבית"ר, ועדיין הם בסוף לקחו.
כיום הקהל אצלנו הוא עוד משקולת במקום שיהיה נקודת תמיכה. אתמול עוד מופע עידוד חרפתי בבלומפילד. ביום זיכרון יש יותר אווירה.
גם לרן מגיע אש. אין ספק.yossi כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:11האש לא הולכת למאמן סתם. הוא מביא אותה על עצמו.
הוא ממשיך עם אותן חולשות שלו ועם הראש בקיר. כשזה לא הולך, זה מחרפן אנשים ובצדק מסוים.
אמרתי פה בעבר שזה מזכיר לי את לאזטיץ'. עשה עבודה טובה עונה שעברה, ועדיין הקהל שלהם לא יכל לראות אותו. זה בגלל אותם סימפטומים בדיוק.
אבל הקהל אצלנו צריך לשנות פאזה. אין לנו דרך להשפיע על רן, זה מה יש ועם זה נקווה לנצח. זה של אלונה להחליט אם הוא צריך להמשיך בשכר שהוא דורש.
מה שאנחנו צריכים זה להגיע ולדחוף. אני בטוח שכמה שאנחנו מרגישים עכשיו שבורים ושהלכה העונה, מכבי הרגישה את זה הרבה יותר בעונה שעברה, כשאנחנו היינו יריב איכותי מבית"ר, ועדיין הם בסוף לקחו.
כיום הקהל אצלנו הוא עוד משקולת במקום שיהיה נקודת תמיכה. אתמול עוד מופע עידוד חרפתי בבלומפילד. ביום זיכרון יש יותר אווירה.
אבל גם בהודעה שלך עכשיו אין התייחסות לפנדלים שלא נשרקו.
בדר"כ, 4-5 ימים אחרי טעויות שיפוט אנחנו עוד בוכים עליהם פה.
משום מה, אף אחד לא מזכיר את זה.
החלק השני מדוייקyossi כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:11האש לא הולכת למאמן סתם. הוא מביא אותה על עצמו.
כרגע זה מה יש ולנו אין מה לעשות , או להתמרמר או להרים
היתרון של ביתר כרגע זה האנרגיות והקהל
אם נשחרר וננסה להנות ולעודד בלי תירוצים אז נרוויח בסוף
- red ultras
השיפוט היה גרוע בלי קשר לפנדלים. שופט חלש מאוד.
לא נתן למשחק לרוץ. לא הוציא צהובים עד אמצע מחצית שנייה למרות שכבר בדקה 2-3 היה שם צהוב בעבירה על גנאח.
לגבי הפנדל הראשון - 100 אחוז פנדל שערוריה מארץ השערוריות ואם זה היה קורה לבית״ר היה פותח תוכנית בפטריוטים.
הסיבה שזה החליק מתחת לראדר היא בגלל שזה קרה במצב של 1-0 להם, ו2-3 דק׳ אחרי הפנדל הזה הבקענו את השיוויון.
לגבי הפנדל השני אני חושב שזה גבולי, דן ביטון נכנס לתוך הגוף של השחקן
אם היו שורקים נגדנו פנדל כזה הייתי מתעצבן מאוד.
- ForeverRed
את כל האש שרן מקבל הוא הביא על עצמו.
מהרגע הראשון הוא הוכיח שהוא לא מסוגל להשתנות.
החולשות שלו והקיבעון הבלתי ניתן להכלה הם מהקיצוניים שראיתי. 999 פעם הוא יעשה טעות ובפעם ה-1000 יחזור עליה שוב.
התכונות האלה עלו לנו באליפות.
התכונות האלה בדרך לעלות לנו בעוד אחת.
ולצד כל זה לא הייתי מדבר כרגע על פיטורים או מתעסק בעונה הבאה. החלטות מקבלים מהראש ולא מהבטן.
מה שראינו אתמול לא אמור להפתיע אף אחד. זו הדרדרות מתמשכת עוד מאמצע עונה שעברה שמי שמסתכל על דרך ולא על תוצאות הבין עוד הרבה קודם.
אם אנחנו מנצחים אתמול רוב הקוטלים פה ממשיכים בשלהם ובטוחים שהעולם תותים.
עכשיו הגיע הזמן קודם כל להפנים שיש בעיה.
ואני מצפה מאלונה לקחת צעד קדימה ולהיות הרבה יותר מעורבת אחרת אין סיכוי שמשהו ישתנה.
מהרגע הראשון הוא הוכיח שהוא לא מסוגל להשתנות.
החולשות שלו והקיבעון הבלתי ניתן להכלה הם מהקיצוניים שראיתי. 999 פעם הוא יעשה טעות ובפעם ה-1000 יחזור עליה שוב.
התכונות האלה עלו לנו באליפות.
התכונות האלה בדרך לעלות לנו בעוד אחת.
ולצד כל זה לא הייתי מדבר כרגע על פיטורים או מתעסק בעונה הבאה. החלטות מקבלים מהראש ולא מהבטן.
מה שראינו אתמול לא אמור להפתיע אף אחד. זו הדרדרות מתמשכת עוד מאמצע עונה שעברה שמי שמסתכל על דרך ולא על תוצאות הבין עוד הרבה קודם.
אם אנחנו מנצחים אתמול רוב הקוטלים פה ממשיכים בשלהם ובטוחים שהעולם תותים.
עכשיו הגיע הזמן קודם כל להפנים שיש בעיה.
ואני מצפה מאלונה לקחת צעד קדימה ולהיות הרבה יותר מעורבת אחרת אין סיכוי שמשהו ישתנה.