איזה התאמה אפשר לעשות לחמודי? להוריד את קינגס לספסל?
אותו סיפור גם זה גם עם ביטון והאגף.
אפשר להוריד את אליאל פרץ לספסל.
אם הובאן ומאור בוזגלו סופסלו בזמנו, גם אליאל פרץ הגדול יכול היה לרדת לספסל בשביל לתת לכנעאן לשחקן במקום שהכי נוח לו.
לא מבין את ההגיון לשלם סכום גבוה כל כך על כנעאן ובשום שלב של העונה לא ללכת איתו אול אין.
היה כבר עדיף לשים את הכסף על קיצוני זר איכותי לשמאל וללכת על איזה חדידה כזה כמחליף לאליאל פרץ אם לא נותנים לכנעאן את המושכות בשום שלב של העונה.
אבל אני לא יוצא בנחרצות בדיוק בגלל שאין לי את הנתונים. אתה בלי לדעת קובע מי עייף ומי לא.
הדבר היחיד שיודע זה עניינים רפואיים כמו לדוגמא עם כנעאן בזמן שתהו כאן במשך שבועות למה הוא לא משחק כשהוא בכלל לא כשיר.
אני לא צריך טרנספרמרקט או כל דבר אחר. ראיתי המון משחקים של אשדוד בעונה שעברה ובאופן כללי אני עוקב אחרי כנעאן מגיל נוער(וגם כתבתי עליו כאן עוד כשהיה בנוער). הוא יכול לשחק בצד שמאל בהצלחה בדיוק כמו שביטון יכול לשחק בצד ימין(וגם כאן טענו שאין סיכוי שזה יצליח).
כמו שיוסי ציין צריך התאמות וזה לא בא תוך 2 משחקים בהרכב. אם היה נשאר בריא מאמין שקוזוך היה מוצא איך לסדר את זה.
תסתכל על ההודעה האחרונה שלך. טענת שחמודי שיחק רוב העונה בשמאל וסתרתי את זה מיד, ומבחינת התנהלות אבקש ממך להבא להיות עקבי, כי כשנוח לך אז זה שעקבת אחריו זה הנתונים שמגובים מבחינתך. עדיף לשמור פשוט על שיח ענייני פורה כאוהדי הקבוצה ולהתייחס לכל נושא לשל עצמו.
נ.ב מעניין שכנעאן בן ה26, אם אתה עוקב אחריו מגיל נוער מדובר סה״כ ב2018. אני מודה שאני בעצמי התייחסתי אליו לראשונה רק מאז שפרץ לתודעה ב2022, אבל לא ראיתי פוסט שלך מאז לפני שנתיים. אם אתה מדבר על משתמש אחר או אתר חיצוני תיסלם, סתם מסקרן לדעת
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
תסתכל על ההודעה האחרונה שלך. טענת שחמודי שיחק רוב העונה בשמאל וסתרתי את זה מיד, ומבחינת התנהלות אבקש ממך להבא להיות עקבי, כי כשנוח לך אז זה שעקבת אחריו זה הנתונים שמגובים מבחינתך. עדיף לשמור פשוט על שיח ענייני פורה כאוהדי הקבוצה ולהתייחס לכל נושא לשל עצמו.
נ.ב מעניין שכנעאן בן ה26, אם אתה עוקב אחריו מגיל נוער מדובר סה״כ ב2018. אני מודה שאני בעצמי התייחסתי אליו לראשונה רק מאז שפרץ לתודעה ב2022, אבל לא ראיתי פוסט שלך מאז לפני שנתיים. אם אתה מדבר על משתמש אחר או אתר חיצוני תיסלם, סתם מסקרן לדעת
מוחמד כנעאן.
שמתי עליו עין עוד בנוער של חיפה, מוכשר מאוד ועושה רושם שעושה קפיצת מדרגה העונה.
עדיין מתחת לראדר, אולי זה הזמן להוציא אותו לפני שג׳קי יעלה על העץ עם תג מחיר הזוי.