אמיר גנאח

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

Re: אמיר גנאח

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

ReDo כתב:
24 פברואר 2026, 10:55
איזה התאמה אפשר לעשות לחמודי? להוריד את קינגס לספסל?
אותו סיפור גם זה גם עם ביטון והאגף.

אפשר להוריד את אליאל פרץ לספסל.
אם הובאן ומאור בוזגלו סופסלו בזמנו, גם אליאל פרץ הגדול יכול היה לרדת לספסל בשביל לתת לכנעאן לשחקן במקום שהכי נוח לו.

לא מבין את ההגיון לשלם סכום גבוה כל כך על כנעאן ובשום שלב של העונה לא ללכת איתו אול אין.
היה כבר עדיף לשים את הכסף על קיצוני זר איכותי לשמאל וללכת על איזה חדידה כזה כמחליף לאליאל פרץ אם לא נותנים לכנעאן את המושכות בשום שלב של העונה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Melikson24 כתב:
24 פברואר 2026, 11:04
אבל אני לא יוצא בנחרצות בדיוק בגלל שאין לי את הנתונים. אתה בלי לדעת קובע מי עייף ומי לא.
הדבר היחיד שיודע זה עניינים רפואיים כמו לדוגמא עם כנעאן בזמן שתהו כאן במשך שבועות למה הוא לא משחק כשהוא בכלל לא כשיר.

אני לא צריך טרנספרמרקט או כל דבר אחר. ראיתי המון משחקים של אשדוד בעונה שעברה ובאופן כללי אני עוקב אחרי כנעאן מגיל נוער(וגם כתבתי עליו כאן עוד כשהיה בנוער). הוא יכול לשחק בצד שמאל בהצלחה בדיוק כמו שביטון יכול לשחק בצד ימין(וגם כאן טענו שאין סיכוי שזה יצליח).
כמו שיוסי ציין צריך התאמות וזה לא בא תוך 2 משחקים בהרכב. אם היה נשאר בריא מאמין שקוזוך היה מוצא איך לסדר את זה.
🙂 תסתכל על ההודעה האחרונה שלך. טענת שחמודי שיחק רוב העונה בשמאל וסתרתי את זה מיד, ומבחינת התנהלות אבקש ממך להבא להיות עקבי, כי כשנוח לך אז זה שעקבת אחריו זה הנתונים שמגובים מבחינתך. עדיף לשמור פשוט על שיח ענייני פורה כאוהדי הקבוצה ולהתייחס לכל נושא לשל עצמו.

נ.ב מעניין שכנעאן בן ה26, אם אתה עוקב אחריו מגיל נוער מדובר סה״כ ב2018. אני מודה שאני בעצמי התייחסתי אליו לראשונה רק מאז שפרץ לתודעה ב2022, אבל לא ראיתי פוסט שלך מאז לפני שנתיים. אם אתה מדבר על משתמש אחר או אתר חיצוני תיסלם, סתם מסקרן לדעת
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

shovalb9 כתב:
24 פברואר 2026, 18:28
🙂 תסתכל על ההודעה האחרונה שלך. טענת שחמודי שיחק רוב העונה בשמאל וסתרתי את זה מיד, ומבחינת התנהלות אבקש ממך להבא להיות עקבי, כי כשנוח לך אז זה שעקבת אחריו זה הנתונים שמגובים מבחינתך. עדיף לשמור פשוט על שיח ענייני פורה כאוהדי הקבוצה ולהתייחס לכל נושא לשל עצמו.

נ.ב מעניין שכנעאן בן ה26, אם אתה עוקב אחריו מגיל נוער מדובר סה״כ ב2018. אני מודה שאני בעצמי התייחסתי אליו לראשונה רק מאז שפרץ לתודעה ב2022, אבל לא ראיתי פוסט שלך מאז לפני שנתיים. אם אתה מדבר על משתמש אחר או אתר חיצוני תיסלם, סתם מסקרן לדעת
אם זה כל כך חשוב לך, 2019 הכי מוקדם שמצאתי:
CrazyRed7 כתב:
28 דצמבר 2019, 20:36
מוחמד כנעאן.
שמתי עליו עין עוד בנוער של חיפה, מוכשר מאוד ועושה רושם שעושה קפיצת מדרגה העונה.
עדיין מתחת לראדר, אולי זה הזמן להוציא אותו לפני שג׳קי יעלה על העץ עם תג מחיר הזוי.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Melikson24 כתב:
24 פברואר 2026, 21:16
אם זה כל כך חשוב לך, 2019 הכי מוקדם שמצאתי:
אה בטח, זוכר אותך בהחלט

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

יסלחו לי כל אוהביו, וכן אני יודע שכולם היו חרפה אבל אני לא זוכר שחקן בית כל כך חסר מחוייבות וכל כך אדיש כמוהו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בהחלט תת רמה.
עוד יותר תת רמה שאנחנו רוצים אליפות עם אגפים של רומי, גנאח ואחמד.
ועוד יותר תת רמה שאנחנו רצים עם המערך הזה של אגפים במקום להעיף את כולם ולשחק עם ה352 המתבקש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לא צריך חיזוק, יש עומס.
ועוד מוסיפים חטא על פשע וממשיכים לשחק על אותו מערך עם אותם פועלי בניין שברגע האמת תמיד ימכרו אותך.
העיקר שהם נותנים את התחת.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

הטעות הכי גדולה שלו זה המחשבה שהסגל הזה מספיק טוב ואפשר לוותר על חיזוק.
ראבק אתה מנחית זר ובסוף מוותר עליו כי יש לך עומס של אבו רומי, אחמד, גאנח?באמשך?
בחיי ברגע שזה קרה היה לי ברור שביטון יפצע. זה היה כתוב מלמעלה.

אם אתה בונה על ישראלים ועל המנטליות שהם מביאים אתה תיפול ברגעים הכי קריטיים. ומי שישמע איזה ישראלים טאלנטים מרפדים את הסגל שלנו.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

בפעם האלף, זה לא גאנח, ולא אחמד, ואני אחסוך לכם בעתיד, זה גם לא אבו רומי.
הם לא האשמים. הם שחקני התקפה מוגבלים, כל אחד בתחום שלו, ולא אמורים להיות הקיצונים המובילים של קבוצה שרוצה לזכות באליפות.
מי שאשם זה מי שמחזיק מהם ובנה עליהם את הקבוצה.
מי שאשם זה מי שלא ניצל את החלון של הקיץ ולא ניצל את החלון של ינואר כדי להחתים קיצוני זר.
וזאת לא חוכמה בדיעבד, כתבנו את זה כאן לאורך תקופה ארוכה וידענו מצוין איך הכדורגל יראה איתם ברגעים המכריעים.
הצוות המקצועי החליט שוב ללכת ראש בקיר ולכן מה שאנחנו רואים היום זאת לא הפתעה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

גם לברדה הייתה תקופה שהיה מכניס אותו ומצפה שיסובב הגבהות פנימה ויציל את המולדת. טקטית אי אפשר לצפות ממנו להרבה כששמים אותו כל כך רחוק מהשער, מוגבל התקפית לפי הוראות מבית ונסא כפול ולפעמים גם 3.

הוא שחקן טוב, מאוד כשרוני עם יכולת אישית, לא פיזי בכלל, ולא מעורב בכלל במשחק פעיל. ציפיתי כשדן וחמודי בחוץ שהוא יהיה הכוכב הנוצץ שלנו בהתקפה מקדימה.

רחוק שנות אור, וחסר לי ממנו את הגישה שמראה שהוא שחקן בית, וטיפה טיפה מנהיגות שייקח עליו.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

shovalb9 כתב:
04 אפריל 2026, 23:14
גם לברדה הייתה תקופה שהיה מכניס אותו ומצפה שיסובב הגבהות פנימה ויציל את המולדת. טקטית אי אפשר לצפות ממנו להרבה כששמים אותו כל כך רחוק מהשער, מוגבל התקפית לפי הוראות מבית ונסא כפול ולפעמים גם 3.

הוא שחקן טוב, מאוד כשרוני עם יכולת אישית, לא פיזי בכלל, ולא מעורב בכלל במשחק פעיל. ציפיתי כשדן וחמודי בחוץ שהוא יהיה הכוכב הנוצץ שלנו בהתקפה מקדימה.

רחוק שנות אור, וחסר לי ממנו את הגישה שמראה שהוא שחקן בית, וטיפה טיפה מנהיגות שייקח עליו.
זה גם באשמת הצוות המקצועי.
עברנו ל 3 - 5 - 2, לטענת קוזוך, בשביל שיוני וגאנח יוכלו למצוא את איסט בהרמות וכדורי רוחב.
מה עשינו בשביל זה? בידודים? העמסה? יוני בכלל נגע בכדור באגף? אם כבר הוא כל הזמן נמשך לאמצע ואיסט בכלל כל פעם זז הצידה. בנוסף המשכנו בהנעת כדור איטית ושקופה דרך האמצע, וגם כשניסנו לעשות משהו זה היה דרך לוקאס וקינגס מהאמצע.
יוני וגאנח לא מספיק איכותיים בשביל לקחת עליהם את המשחק. הם צריכים שהקבוצה תייצר להם את הסיטואציה כשהם על הקו ויש להם שטח ובידוד על המגן כדי לייצר.
בגלל זה ביקשנו בקיץ ובינואר קיצוני זר דומיננטי שלא צריך שיאכילו אותו ויבנו לו את כל התנאים כדי שזה יבשיל למשהו אלא אחד שיכול לייצר בעצמו. אם לא הבאת אחד כזה, לפחות תייצר את התנאים בשביל אלה שכן אצלך כדי שיוכלו לבואו לידי ביטוי.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לא עשה פעולה חיובית אחת בחצי שעה ששיחק.

אין בו חיר ולא יהיה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גנאח פשוט שחקן לא טוב.
שחקן קו לא מהיר ולא טכני. תעשו לי טובה. יכול לתרום רק בסיטואציה ספציפית כשהוא מקבל את הכדור על הקו ויש מולו מגן פראייר עם עבודת רגליים אפילו יותר איטית ממנו.
במצב נורמלי הייתי אומר לשחרר בסוף העונה. אבל בגלל מגבלת הזרים (שהופכת לעוד יותר מוגבלת בגלל המלחמות) נצטרך לסבול אותו עוד כמה שנים עד שהוא יתגבש לשחקן ראוי ואז יתחפף מפה בהצעה הראשונה שיקבל.
הניסיון לדחוף אותו כמגן ב-3 בלמים עוד יותר מעיד על חוסר השפיות של קוזוק והצוות שלו. זה כבר משחק 3-4 רביעי שהוא ממשיך עם הבדיחה הזאת.

ברגע שלא הביאו שחקן לקו ימין, העונה של גנאח הייתה צריכה להיגמר כי אנחנו צריכים לעבור למערך בלי שחקני קו.
מקסימום שיקבל דקות אם מתישהו נעבור לרביעיית הגנה תוך כדי משחק.
אבל כרגיל מצליחים לעשות את הכי עקום שיש. מתעקשים על 433 כשאין כלים, וכשעוברים ל-3 אז גנאח כווינגבאק.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

חוזרים לאותה נקודה שהוא לא אשם אלא מי שמרכיב אותו.
ועוד יותר אשם מי ששם בידיים של העגל הזה את חולצת ההרכב כבר עונה שלישית ברצף.

נראה עוד כמה דדיות וגאנחים נצטרך לסבול בגלל התעודת לידה הארורה מסורוקה.
וגם אנחנו כקהל אשמים, בחיים לא ראיתי כזה פטיש הזוי לראות שחקנים גרועים בקבוצה רק כי הם מקומיים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
04 אפריל 2026, 23:46
חוזרים לאותה נקודה שהוא לא אשם אלא מי שמרכיב אותו.
ועוד יותר אשם מי ששם בידיים של העגל הזה את חולצת ההרכב כבר עונה שלישית ברצף.

נראה עוד כמה דדיות וגאנחים נצטרך לסבול בגלל התעודת לידה הארורה מסורוקה.
וגם אנחנו כקהל אשמים, בחיים לא ראיתי כזה פטיש הזוי לראות שחקנים גרועים בקבוצה רק כי הם מקומיים.
הוא חלש אבל הוא פה לא בגלל התעודה , בגלל התעודה הוא לא עלה מיליון
הוא פה כמו שאחמד פה וכמו שהביאו את אבו רומי וכמו שינוי פה ( למרות שקצת יותר טוב ממנו)

שלח תגובה