אלישע לוי תישאר !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אלישע לוי תישאר !

שליחה על ידי yedidel »

red ultras כתב:
על פי איזה אמות מידה אתה קובע מה היא הרמה הנדרשת? האם מה שרועי קהת תורם (כלום ושום דבר - ילד אנמי וצנום בלי טיפת חוצפה חיובית) לא יכול לתרום שחקן שלנו? הליגה פה היא פח ולבוא ולהגיד שהשחקנים שלנו לא מספיק טובים זה עיוורון. הם לא מספיק טובים, אבל כולם לא מספיק טובים. ובמצב שכזה, אני מעדיף את הלא מספיק טובים שעברו את כל מחלקות הנוער שלנו וחתמו על חוזים ארוכי טווח. מילא היה מגיע מאמן שמנחית כאן כוכבים הייתי אומר ניחא אין מקום לשלב - אבל גם ככה כל השחקנים שמגיעים לכאן לאורך השנים הם בינוניים ומטה. תנו הזדמנות!!!
יודע מה? מה אכפת לכולם? תנו לנו לאכול את הכובע, שלבו את הילדים פעמיים שלוש, אנחנו נראה שהם גרועים ונרד מעניין. המאמן יהיה מכוסה מאשמה, כי זו בקשת ׳העם׳ ובמקסימום? אולי יהיה אחד / שניים שיוכיח שהוא שווה משהו?
אגב, יוני אוזן עם 2 שערים בליגת העל ב3 משחקים נדמה לי? ירדן אבוחצירא כבש העונה מול הפועל רמת גן בגביע הטוטו בכמה דק שקיבל ובישל נגד אשדוד בכמה דקות שקיבל... חוץ מזה? לא קיבלו דקות!
קהת זה היחיד שאני מסכים לגביו. השאלה מיותרת. ועדיין, הוא פתח בעמדה של זינו בתחילת העונה, והיום זינו פותח לפניו... זה אומר שאפשר לשנות את המצב אם מספיק מוכיחים באימונים.

לגבי אמות מידה? מאז אביתר אילוז עד היום (קצת יותר מעשור), מחלקת הנוער ייצרה שחקן אחד לליגת העל בשם אופיר דוידזאדה.
אף אחד אחר לא משחק בליגת העל.
וכן היו גם כאלה שקיבלו הזדמנויות, כמו רפי עמוס בעכו, יינון ברדה בראשל"צ. בקושי ראו מגרש.
יותר מזה - יש מעט מאוד שמשחקים אפילו בלאומית.

מהצד השני, עברו פה מאמנים שיש להם מספיק רקורד בקידום שחקני בית. אפילו ניר קלינגר המושמץ העלה לא מעט שחקני מכבי ת"א לבוגרים. אלישע עשה אותו דבר במכבי חיפה.
אז אפשר לטעון שאף מאמן שלנו לא רואה את הפוטנציאל (כי הם מסתכלים רק על ההצלחה האישית), אף מאמן אחר בארץ לא רואה את הפוטנציאל (כי באר שבע זה "רחוק"), אף שחקן בית שהולך למקומות אחרים לא ממצה את הפוטנציאל (כי הוא מקופח)...

לי יותר הגיוני להסתכל על העובדה שאין במחלקת הנוער אף איש מקצוע מהשורה הראשונה שמנהל מדיניות שם במשרה מלאה. נראה לי הסבר יותר הגיוני לעובדה שאין שחקני בית ברמה שאנחנו צריכים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לפני שמבקשים שחקני בית צריך לעשות ניקוי אורוות!
מלחמות האגו של ויקו חדד (ככלל) ומול יוני סופרנוב (בפרט) שהוא היום מאמן הילדים הטוב ביותר בדרום גורמת למכה קשה לנוער שלנו.
יש נוער בעיר אבל כל חלקה טובה הורסים לטובת קשרים
מכבי בש השנה מכרה 2 שחקנים לליגת העל, שחקן אחד לנוער של ראשל"צ
ובתקופה הקרובה תמכור שחקן נוער בן 17 כישרוני בעמדה מבוקשת!
כן כן כולם פליטי הפ' ב"ש.
צריך קודם להלחם בקומבינה אח"כ לדרוש שחקני בית

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אלדר כתב:לפני שמבקשים שחקני בית צריך לעשות ניקוי אורוות!
מלחמות האגו של ויקו חדד (ככלל) ומול יוני סופרנוב (בפרט) שהוא היום מאמן הילדים הטוב ביותר בדרום גורמת למכה קשה לנוער שלנו.
יש נוער בעיר אבל כל חלקה טובה הורסים לטובת קשרים
מכבי בש השנה מכרה 2 שחקנים לליגת העל, שחקן אחד לנוער של ראשל"צ
ובתקופה הקרובה תמכור שחקן נוער בן 17 כישרוני בעמדה מבוקשת!
כן כן כולם פליטי הפ' ב"ש.
צריך קודם להלחם בקומבינה אח"כ לדרוש שחקני בית
מחזק!
ויקו חדד, בן אדם שליכלך על אלונה בלי סוף, בכל מקום אפשרי בעיר, לאזני כל מי שרק רצה לשמוע ממנו, מקבל ממנה את התפקיד אולי הכי חשוב במועדון. פשוט עצוב מה שקורה בהפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שאתם לא מבינים את ההבדל בדימוי בין מחלקת הנוער של מכבי חיפה למשל למחלקת הנוער שלנו.
הדבר הראשון שאסי אמר לי בקיץ כשדיברתי איתו היה שאלישע הודיע להנהלה כשהוא הגיע שהוא לא מעוניין באף אחד משחקני הבית הצעירים שלנו ושהכוונה שלו היא לבנות סגל מצומצם. את זה אלישע אמר עוד לפני שהוא ראה בכלל את שחקני הבית הצעירים שלנו. באותו מעמד אסי אמר לי שבהנהלה ביקשו מאלישע לנסות ולראות את הצעירים כשבמקביל אסי העביר לו דוח על שחקני הבית הצעירים.
עכשיו תגידו לי אם אלישע יכול היה לבוא לציז'ק או לשחר במכבי חיפה ולהגיד להם שהוא פוסל מראש את שחקני הבית בחיפה? ברור שזה לא היה קורה גם כי בחיפה יש מדיניות של שילוב צעירים לאורך השנים וגם כי למחלקת הנוער של מכבי חיפה יש דימוי של מחלקת נוער איכותית.

ואכן, מתחילת העונה, גם במשחקי גביע הטוטו, למעט לוטם זינו (שחקן עם יחסי ציבור טובים וכניראה השחקן עם הדימוי החזק ביותר אצלנו), אף אחד משחקני הבית הצעירים לא קיבל צאנס אמיתי אצל אלישע שכמו שאמר בקיץ הוא לא מתכוון לתת להם דקות. במשחק מול נתניה נחשפנו שוב לסגל הקצר שיש אצלנו הרבה בגלל ששחקנים כמו אבו חצירא או לוגסי, גם אם נמצאים בסגל, לא באמת נספרים על ידי אלישע.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

משה אוחיון כתב:אני חושב שאתם לא מבינים את ההבדל בדימוי בין מחלקת הנוער של מכבי חיפה למשל למחלקת הנוער שלנו.
הדבר הראשון שאסי אמר לי בקיץ כשדיברתי איתו היה שאלישע הודיע להנהלה כשהוא הגיע שהוא לא מעוניין באף אחד משחקני הבית הצעירים שלנו ושהכוונה שלו היא לבנות סגל מצומצם. את זה אלישע אמר עוד לפני שהוא ראה בכלל את שחקני הבית הצעירים שלנו. באותו מעמד אסי אמר לי שבהנהלה ביקשו מאלישע לנסות ולראות את הצעירים כשבמקביל אסי העביר לו דוח על שחקני הבית הצעירים.
עכשיו תגידו לי אם אלישע יכול היה לבוא לציז'ק או לשחר במכבי חיפה ולהגיד להם שהוא פוסל מראש את שחקני הבית בחיפה? ברור שזה לא היה קורה גם כי בחיפה יש מדיניות של שילוב צעירים לאורך השנים וגם כי למחלקת הנוער של מכבי חיפה יש דימוי של מחלקת נוער איכותית.

ואכן, מתחילת העונה, גם במשחקי גביע הטוטו, למעט לוטם זינו (שחקן עם יחסי ציבור טובים וכניראה השחקן עם הדימוי החזק ביותר אצלנו), אף אחד משחקני הבית הצעירים לא קיבל צאנס אמיתי אצל אלישע שכמו שאמר בקיץ הוא לא מתכוון לתת להם דקות. במשחק מול נתניה נחשפנו שוב לסגל הקצר שיש אצלנו הרבה בגלל ששחקנים כמו אבו חצירא או לוגסי, גם אם נמצאים בסגל, לא באמת נספרים על ידי אלישע.
קל לאסי לזרוק את האשמה על אלישע... הרי למה לו להודות שנכשל? אני לא מאמין לזה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אלדר כתב:
קל לאסי לזרוק את האשמה על אלישע... הרי למה לו להודות שנכשל? אני לא מאמין לזה
השיחה הייתה בקיץ עוד לפני שהעונה התחילה. אסי דיבר שם בכנות על נושאים רבים, ומי שמכיר את אסי יודע שהוא לא שקרן.
יש עוד מישהו מהפורום כאן שהיה איתי באותה שיחה ויודע את הפרטים. גם משה ניר ישב איתנו באותו שולחן כשהשיחה נערכה.

זכותו של אלישע להעדיף מראש סגל קצר שמתבסס על שחקני רכש (גם אם לדעתי מדובר בהתנהלות לא מקצועית מצידו), אבל כאן הייתה אמורה לבוא המדיניות של מועדון הפועל באר שבע, מדיניות שאומרת למאמן שאחת המטרות שלנו השנה היא לקדם שני שחקנים באר שבעים או לפחות לתת לשני שחקני בית צעירים את הזדמנות לאורך זמן. מה שכמובן לא קרה.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אני לא חושבת שזה קשור לנוע ראו לא נוער אבל זה בהחלט קשור למושאל או לא מושאל. לחתום לחוזה ארוך או לא ארוך..

להכניס את קהת זה פשוט ביזבוז כי זה "להשקיע" במישהו שבסוף העונה כבר לא איתנו.

לא איכפת לי שזה יהיה עווד (שאם אני זוכרת נכון הוא לא שחקן נוער שלנו) אבל העיקר שהוא צעיר וחתום לטווח ארוך.

אגב, כל הדברים של אלישע נשמעים כאיו הוא לא מבין שזו בעצם "השקעה". זו הקעה להכניס שחקן (גם אם הוא עכשיו פחותטוב) כי יש לו לאן להתפתח
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

gate5 כתב:אז לכל אלה שחותרים מתחת לאלישע ורוצים ששחקני הנוער האדירים שלנו שפשוט מעל כל ליגת הנוער יהיו בהרכב בכל מחיר - אתם פשוט בושה.

לא מעניין אתכם איך ומדוע ולמה אבל הכי חשוב שחקן שנולד בסורוקה צריך להיות בהרכב ואם לא אז חייב אבל חייב לתת לו זמן משחק.
אתם שמתם לב בכלל על מי אתם מגוננים? מי אלה אותם שחקני נוער שאתם כל כך רוצים שיצעידו את באר שבע בליגת העל? אתם תקחו אחריות על ירידת ליגה ? לא, נכון?

ירדן אבוחצירא? יוני אוזן? לוטם זינו? גל דהאן ? זה אותם שחקנים שפשוט שחטו את הליגה הלאומית לנוער, לא?

הנוער שלנו חלש. חלש מאד. ואם היה שחקן שבאמת שווה הרכב או אפילו 20 דק' במשחק אלישע היה נותן לו לשחק. הוא איתם באימונים ולא אף אחד אחר!!!!!!!
אז תפסיקו לבלבל במוח ותתנו לאלישע לעבוד!

נ.ב
לכל אלה שקוראים או אומרים או רומזים לאלונה ללכת הביתה - אתם לא שפויים בעליל ולא מגיע לכם בעלים כמו אלונה.
עם כל הכבוד לאלישע (ויש הרבה, המון כבוד), שחקני הבית היו צריכים לקבל יותר הזדמנויות השנה.
במיוחד הדברים אמורים לגבי לוגסי (שבמחנה האימונים אמרו שהוא "הפתעה נעימה" ושיהיה אלטרנטיבה לאופיר), אבוחצירא, אבולאבן ולוטם (שכן מקבל את ההזדמנות ומוכיח שהוא מתאים).
גם פיראס עווד לא מקבל מספיק הזדמנויות (למרות שהוא לא שחקן נוער).
רכבת המושאלים מיותרת. לחלוטין.
פתרון? מאמן מקומי (לא שיש אחד כזה כרגע, אבל צריך להתחיל להריץ).
נ.ב - אפשר להגיד אחרי 5.5 עונות שאלונה נכשלה עד עכשיו. לגמרי. אבל שתלך?! ממש לא!!! הלוואי והיו לנו עוד כמוה בכדורגל הישראלי. בטוח שהוא היה נראה יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

izguy83 כתב:
נ.ב - אפשר להגיד אחרי 5.5 עונות שאלונה נכשלה עד עכשיו. לגמרי. אבל שתלך?! ממש לא!!! הלוואי והיו לנו עוד כמוה בכדורגל הישראלי. בטוח שהוא היה נראה יותר טוב.
נכון, למה שתלך לפני שתחזיר אותנו למקום ממנו לקחה אותנו.
תתעורר ידידי... אין פה לא כדורגל טוב, לא קידום צעירים, לא מדיניות רכש (בעצם זה כן יש - לקנות את כל ה"שבורים של העולם"), לא הפקת לקחים, לא דרג ניהולי מקצועי (5 מנכ"לים ב6 שנים) לא שיווק כמו שצריך (העיקר עשו "מפקד אוהדים" בקיץ) - כלום!! חוץ מלהפיק אירועי צדקה (יוזמה מבורכת אבל מה זה קשור לצד המקצועי??) - נאדה, גורנישט, אפס, זירו - כלום אחד גדול.
דיי להלך עלינו אימים - לפחות כשהיא תלך נדע באמת מה שווים השחקנים המקומיים ואם הם שווים ליגה לאומית - יהי כן! לפחות לא נסבול בכל מיני מאמנים שאלופים בלחתוך קופונים ולהביא לנו כל "בררה" אפשרית שקיימת על פני כדור הארץ ועוד בגיבוי אחת שלא יודעת לא כדורגל ולא ניהול!!
אתה מכיר עוד מקום שנותן הזדמנות למי שכבר 5 וחצי שנים נכשל? אני לא.
אלונה - תודה ושלום ולא להתראות!
(נ.ב. לפני שנתיים וחצי אחרי משחק ה"רדיוס" מול מכבי נתניה שנערך בוסרמיל עקב המצב הביטחוני - כתבתי "אלונה הבייתה" וכולם פה רצו לאכול אותי... אני שמח שלאט לאט עוד ועוד אנשים - כולל אתה שמודה בכישלון שלה - מבינים מאיפה מתחילה הבעייה של המועדון הזה)
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

8red כתב: נכון, למה שתלך לפני שתחזיר אותנו למקום ממנו לקחה אותנו.
תתעורר ידידי... אין פה לא כדורגל טוב, לא קידום צעירים, לא מדיניות רכש (בעצם זה כן יש - לקנות את כל ה"שבורים של העולם"), לא הפקת לקחים, לא דרג ניהולי מקצועי (5 מנכ"לים ב6 שנים) לא שיווק כמו שצריך (העיקר עשו "מפקד אוהדים" בקיץ) - כלום!! חוץ מלהפיק אירועי צדקה (יוזמה מבורכת אבל מה זה קשור לצד המקצועי??) - נאדה, גורנישט, אפס, זירו - כלום אחד גדול.
דיי להלך עלינו אימים - לפחות כשהיא תלך נדע באמת מה שווים השחקנים המקומיים ואם הם שווים ליגה לאומית - יהי כן! לפחות לא נסבול בכל מיני מאמנים שאלופים בלחתוך קופונים ולהביא לנו כל "בררה" אפשרית שקיימת על פני כדור הארץ ועוד בגיבוי אחת שלא יודעת לא כדורגל ולא ניהול!!
(נ.ב. לפני שנתיים וחצי אחרי משחק ה"רדיוס" מול מכבי נתניה שנערך בוסרמיל עקב המצב הביטחוני - כתבתי "אלונה הבייתה" וכולם פה רצו לאכול אותי... אני שמח שלאט לאט עוד ועוד אנשים - כולל אתה שמודה בכישלון שלה - מבינים מאיפה מתחילה הבעייה של המועדון הזה)
ראשית, לצעוק לפני שנתיים "אלונה הביתה" רק מראה כמה אנחנו מזוכיסטים. אם רחי 3 שנים אתה קובע שכולם נכשלו, אז יש לך בעיה. לא לאלו שלא צעקו כמוך.
לא כל מי שנכשל צריך ללכת הביתה (ע"ע ראשי ממשלה בעבר ובהווה שנכשלו בתחומים שגבו קרבנות רבים). כולם נכשלים בחלק ממה שהם עושים בחיים, החכמה היא להפיק את הלקחים. אם יעקב שחר היה רוצה לקנות היום את הקבוצה, דיינו.
קל להעביר ביקורת עיוורת. כשאתה שואל אותי מה עדיף? אני עונה שכרגע עדיף את אלונה. לא רוצה להיות במצב של חצי ליגה (שאין כסף / בעלים מטורללים).
למה אתה מאשים רק את הבעלים? איפה החלק שלנו, האוהדים? אנחנו אלה שקוראים לברוכיאן "אתה תבוא עד הגדר" אחרי חצי משחק טוב. אנחנו אלה שצועקים "דיא דיא" בדקה 60. לא שמעתי את הקהל קורא ללוטם זינו לבוא עד הגדר ולא שמעתי את הקהל צועק ללוגסי, אבוחצירא, גל דהן או אפילו ללוטם זינו שנתן משחק מצויין נגד נתניה (כן, למרות שהוא יצא בפיגור 2-1).
אנחנו לא דורשים אותם מספיק.
אני בהחלט מאמין שאף מאמן לא היה נשאר אדיש לקריאות כאלו מהקהל, גם אם זה רק כדי לסתום לו את הפה ולהוכיח שמדובר בשחקנים לא לגיטימיים.
הגיע לנו השנה מאמן מוכח (שכמו כל אדם עושה טעויות) וביציעים אנחנו נותנים לו גב עם הקריאות לשכירי החרב.
הקהל לא עושה מספיק בשביל שחקני הבית נקודה. לכתוב בפורום אינטרנטי זה לא מספיק. הקול צריך להישמע ולהיראות היטב גם ביציעים.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

הילה חדד כתב:
יה אללה, מרוב שאתם משכנעים את עצמכם שהם גרועים כבר אתם רואים ירידת ליגה אם רחמנא ליצלן ירדן יקבל הזדמנות לפני קהת וגל דהאן לפני ווהבה. פשייי. ואנחנו הלא שפויים.

אין לי בעיה עם אלישע, הבעיה היא לא במאמן.

לא רומזת, אומרת באותיות קידוש לבנה- אלונה נכשלה. לא מגיע לי כזה בעלים, אז לא מגיע. העיקר שטוב לכם.
הילה גם את יודעת שבלעדי אלונה לא הייתה הפועל ב"ש ונכון להיום לא תהיה.....
שיבוא מישהו שמוכן לשים את הכסף ושיקח את הקבוצה קדימה

כל עוד אין את זה...שקט!

דרך אגב אני חושב שהיא לא צריכה להתערב בכל מה שקשור לעניין מקצועי זה תפקידו של המאמן.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

מוטי כתב:

דרך אגב אני חושב שהיא לא צריכה להתערב בכל מה שקשור לעניין מקצועי זה תפקידו של המאמן.
להתערב? לא.
להתוות דרך? בהחלט כן.
מילא הקבוצה הייתה מקום רביעי ונלחמת על כרטיס לאירופה. עוד אפשר להבין. אבל במצב הזה?!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

8red כתב: נכון, למה שתלך לפני שתחזיר אותנו למקום ממנו לקחה אותנו.
תגיד לי בחור אתה שפוי?
בלי אלונה חד משמעית הפ' באר שבע חוזרת לימי זינו העליזים. קבוצה מפורקת עם ניהול שכונתי שכל שחקן בעל חצי שם בליגה הישראלית לא ירצה להתקרב לכאן.
מה קורה איתך איפה אתה חי ? אתה רוצה להיות הפ' כפ"ס הבאה? כי אני לא! ממש לא !

אתה וכל אלה שחושבים כך פשוט לא יודעים להעריך מה יש לכם בידיים.. במידה והיא תעזוב בגלל אנשים כמוך אז אתה תרגיש את זה טוב מאד.
אתה בליגת העל חי ונושם.. עם שחקנים כמו סויסה, פלצ'וק, אג'ידה שלעולם לא היו מגיעים לכאן לולא אלונה .
אלונה אומנם לא מבינה גדולה מקצועית..אך היא לומדת עם הזמן.. והיא גם משיקעה המון בנוער.

איזה כיף זה לדעת ששנה הבאה בטוח אתה תפתח את העונה ומהתקציבים הגבוהים.
איזה כיף זה לדעת שאתה לא מוכר שום שחקן נוער שלך ועוד יותר כיף זה אם וכאשר שחקן רכש או נוער יתן את עונת חייו הוא לא יימכר לשום קבוצה בארץ אלה רק לאירופה.

תשאל את אוהדי מכבי נתניה, הפ' חיפה, ביתר, בני יהודה ועוד איך זה לחיות עם מציאות של אי ודאות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב: לא כל מי שנכשל צריך ללכת הביתה (ע"ע ראשי ממשלה בעבר ובהווה שנכשלו בתחומים שגבו קרבנות רבים). כולם נכשלים בחלק ממה שהם עושים בחיים, החכמה היא להפיק את הלקחים. אם יעקב שחר היה רוצה לקנות היום את הקבוצה, דיינו.
קל להעביר ביקורת עיוורת. כשאתה שואל אותי מה עדיף? אני עונה שכרגע עדיף את אלונה. לא רוצה להיות במצב של חצי ליגה (שאין כסף / בעלים מטורללים).
למה אתה מאשים רק את הבעלים? איפה החלק שלנו, האוהדים? אנחנו אלה שקוראים לברוכיאן "אתה תבוא עד הגדר" אחרי חצי משחק טוב. אנחנו אלה שצועקים "דיא דיא" בדקה 60. לא שמעתי את הקהל קורא ללוטם זינו לבוא עד הגדר ולא שמעתי את הקהל צועק ללוגסי, אבוחצירא, גל דהן או אפילו ללוטם זינו שנתן משחק מצויין נגד נתניה (כן, למרות שהוא יצא בפיגור 2-1).
אנחנו לא דורשים אותם מספיק.
אני בהחלט מאמין שאף מאמן לא היה נשאר אדיש לקריאות כאלו מהקהל, גם אם זה רק כדי לסתום לו את הפה ולהוכיח שמדובר בשחקנים לא לגיטימיים.
הגיע לנו השנה מאמן מוכח (שכמו כל אדם עושה טעויות) וביציעים אנחנו נותנים לו גב עם הקריאות לשכירי החרב.
הקהל לא עושה מספיק בשביל שחקני הבית נקודה. לכתוב בפורום אינטרנטי זה לא מספיק. הקול צריך להישמע ולהיראות היטב גם ביציעים.
מחזק את הדברים הנכונים שמעלי ומוסיף שאלונה צריכה למנות מנהל מקצועי מהדרג הראשון לקבוצה הבוגרת ולמחלקת הנוער, כי אחרת שיחה דומה לזאת ננהל גם עוד 8 ו10 שנים (רק שעד אז חלק גדול מהקהל כבר לא יבוא יותר למשחקי הקבוצה).

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אלישע תשאר. נקודה.

שלח תגובה