קהת זה היחיד שאני מסכים לגביו. השאלה מיותרת. ועדיין, הוא פתח בעמדה של זינו בתחילת העונה, והיום זינו פותח לפניו... זה אומר שאפשר לשנות את המצב אם מספיק מוכיחים באימונים.red ultras כתב:
על פי איזה אמות מידה אתה קובע מה היא הרמה הנדרשת? האם מה שרועי קהת תורם (כלום ושום דבר - ילד אנמי וצנום בלי טיפת חוצפה חיובית) לא יכול לתרום שחקן שלנו? הליגה פה היא פח ולבוא ולהגיד שהשחקנים שלנו לא מספיק טובים זה עיוורון. הם לא מספיק טובים, אבל כולם לא מספיק טובים. ובמצב שכזה, אני מעדיף את הלא מספיק טובים שעברו את כל מחלקות הנוער שלנו וחתמו על חוזים ארוכי טווח. מילא היה מגיע מאמן שמנחית כאן כוכבים הייתי אומר ניחא אין מקום לשלב - אבל גם ככה כל השחקנים שמגיעים לכאן לאורך השנים הם בינוניים ומטה. תנו הזדמנות!!!
יודע מה? מה אכפת לכולם? תנו לנו לאכול את הכובע, שלבו את הילדים פעמיים שלוש, אנחנו נראה שהם גרועים ונרד מעניין. המאמן יהיה מכוסה מאשמה, כי זו בקשת ׳העם׳ ובמקסימום? אולי יהיה אחד / שניים שיוכיח שהוא שווה משהו?
אגב, יוני אוזן עם 2 שערים בליגת העל ב3 משחקים נדמה לי? ירדן אבוחצירא כבש העונה מול הפועל רמת גן בגביע הטוטו בכמה דק שקיבל ובישל נגד אשדוד בכמה דקות שקיבל... חוץ מזה? לא קיבלו דקות!
לגבי אמות מידה? מאז אביתר אילוז עד היום (קצת יותר מעשור), מחלקת הנוער ייצרה שחקן אחד לליגת העל בשם אופיר דוידזאדה.
אף אחד אחר לא משחק בליגת העל.
וכן היו גם כאלה שקיבלו הזדמנויות, כמו רפי עמוס בעכו, יינון ברדה בראשל"צ. בקושי ראו מגרש.
יותר מזה - יש מעט מאוד שמשחקים אפילו בלאומית.
מהצד השני, עברו פה מאמנים שיש להם מספיק רקורד בקידום שחקני בית. אפילו ניר קלינגר המושמץ העלה לא מעט שחקני מכבי ת"א לבוגרים. אלישע עשה אותו דבר במכבי חיפה.
אז אפשר לטעון שאף מאמן שלנו לא רואה את הפוטנציאל (כי הם מסתכלים רק על ההצלחה האישית), אף מאמן אחר בארץ לא רואה את הפוטנציאל (כי באר שבע זה "רחוק"), אף שחקן בית שהולך למקומות אחרים לא ממצה את הפוטנציאל (כי הוא מקופח)...
לי יותר הגיוני להסתכל על העובדה שאין במחלקת הנוער אף איש מקצוע מהשורה הראשונה שמנהל מדיניות שם במשרה מלאה. נראה לי הסבר יותר הגיוני לעובדה שאין שחקני בית ברמה שאנחנו צריכים.