אופיר דוידזאדה : סאגת החוזה - עיתוי מחריד ?!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

Re: אופיר דוידזאדה : סאגת החוזה - עיתוי מחריד ?!

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

dardasmiley כתב:יש רק צד אחד אשם וזו הנהלת הקבוצה, שיפסיקו שם לשחק בקקה ולנסות לגלגל את האשמה על השחקנים כל פעם באמתלה שונה. זה התחיל בשבחון, עבר לנאסר ועכשיו אופיר, וזה בלי לספור עשרות משאים ומתנים כושלים עם מועמדים וזרים. בקבוצה לא יודעים לנהל משא ומתן, הם חושבים שיש להם זמן ושתמיד ירצו לשחק אצלם. במו'"מ צריך להיות חדים, מדויקים ולכבד את הצד השני. 10,000 שקל זה הצעה מעליבה ומגעילה, כל אחד מאיתנו במקום אופיר היה נוהג כמוהו, ואולי אפילו מפוצץ את זה הרבה קודם. וגם התגובה שלא המועדון לא מוסיפה כבוד, אלא משדרת לחץ ויוהרה...
שיטת הניהול של אלונה ואסי מביאה אותנו אל עברי פי פחת... ולאט לאט רואים שביום שהיא תעזוב נצטרך שיקום לא פחות מאסיבי מאשר אחרי זינו. באמת שההנהלה הזו מוציאה את כל החשק מהקבוצה.
ולאופיר יש לי רק משהו אחד להגיד, תהיה חזק אנחנו איתך, בסוף הם יתכופפו ויבינו שלא ככה מתייחסים לשחקן הכי חשוב שלהם!
יופי, תגבה את הילד ואת השטויות שהוא עושה ונראה לאן נגיע. מעניין,אם ניהלת איזה שהוא ארגון בחייך,כשאתה מחלק ציונים כאלו גרועים להנהלה הנוכחית.
אופיר- אני מאחוריך רק כשאתה מתנהג בצורה מקובלת ולא שובר את הכלים.
אף שחקן לא מעל המועדון,בטח לא מי שעדיין יש לו עוד הרבה מה לתת כדי להיקרא "סמל".
תחזור להתאמן, תן את עצמך על הדשא ושב עם נציגים שלך למו"מ רציני !כולי תקוה שתאריך את החוזה ותראה שאתה מחויב אלינו בראש הראשונה. לגיטימי גם לעבור- אבל בכל מקום אחר תהיה סתם עוד שחקן.בכל מקרה-תתעשת ואל תתנפח מה"גיבוי" שנותנים לך כמה אוהדים שלא ממש מבינים מהו ניהול ואיך צריך להתנהל. למען הסר ספק- אני תומך מאוד בתוספת משמעותית לשכרך ובתנאי שאתה מתכוון להישאר פה איתנו. אם אינך מעוניין לחדש חוזה- קבל מה שמגיע לך וניפרד לשלום בסוף העונה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

חבל. כי מי שייפגע זה המועדון והאוהדים.

יכול להיות שאופיר 300% צודק במו"מ, אבל בשביל זה יש לו את האיום של הכרטיס ביד בסוף החוזה. מה שהוא עשה מסנדל את כולם עכשיו.

אלונה עכשיו לא יכולה לשדרג את ההצעה כי זה ישדר מסר שלהחרים אימונים עוזר.
אופיר - אם יוחלט שהוא לא מושהה או משהו כזה - קשה לי להאמין שיצליח לשמור על ראש נקי.

בקיצור, הפסד שלנו.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

yedidel כתב:חבל. כי מי שייפגע זה המועדון והאוהדים.

יכול להיות שאופיר 300% צודק במו"מ, אבל בשביל זה יש לו את האיום של הכרטיס ביד בסוף החוזה. מה שהוא עשה מסנדל את כולם עכשיו.

אלונה עכשיו לא יכולה לשדרג את ההצעה כי זה ישדר מסר שלהחרים אימונים עוזר.
אופיר - אם יוחלט שהוא לא מושהה או משהו כזה - קשה לי להאמין שיצליח לשמור על ראש נקי.

בקיצור, הפסד שלנו.
!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

תמשיכו לטמון את הראש בחול וללכת על עיוור אחרי אלונה. רק אלונה ואסי אשמים שנתנו למצב להתדרדר לכדי זה. אם זה היה מקרה יחיד מסוגו הייתי מבין את ההתעקשות שלכם על הנכונות בדרך של אלונה, מכיוון שזהו שיאן של 6 שנים שבהם פשוט עושים הכל הפוך ולא טוב, כנראה שהבעיה היא לא באופיר, ולכן טוב שהוא נוהג כמו שהוא נוהג.

דבר שני, "סתיו אלימלך" אתה וכל חבריך שמגנים עליה בעיוורות פשוט חבורה של מטומטמים שלא מסוגלים להתמודד עם הטיעונים אז מתחילים להתעסק בדובר. הרסתם את הפורום הזה, נהיה מצב שבמקום לנהל דיון ענייני על נושאים שקשורים לכדורגל החלטתם לתקוף באופן אישי כל מי שחושב אחרת ולהסית את הדיונים לעבר הדוברים. פשוט טיפשות!

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

dardasmiley כתב:תמשיכו לטמון את הראש בחול וללכת על עיוור אחרי אלונה. רק אלונה ואסי אשמים שנתנו למצב להתדרדר לכדי זה. אם זה היה מקרה יחיד מסוגו הייתי מבין את ההתעקשות שלכם על הנכונות בדרך של אלונה, מכיוון שזהו שיאן של 6 שנים שבהם פשוט עושים הכל הפוך ולא טוב, כנראה שהבעיה היא לא באופיר, ולכן טוב שהוא נוהג כמו שהוא נוהג.

דבר שני, "סתיו אלימלך" אתה וכל חבריך שמגנים עליה בעיוורות פשוט חבורה של מטומטמים שלא מסוגלים להתמודד עם הטיעונים אז מתחילים להתעסק בדובר. הרסתם את הפורום הזה, נהיה מצב שבמקום לנהל דיון ענייני על נושאים שקשורים לכדורגל החלטתם לתקוף באופן אישי כל מי שחושב אחרת ולהסית את הדיונים לעבר הדוברים. פשוט טיפשות!
הטיפשות הכי גדולה היא לרצות שאלונה תעזוב את הקבוצה מבלי שיש שום תחליף שאפילו מתקרב לרמת ההשקעה והנתינה שלה.

ביום שהיא תעזוב נראה מי המטומטם.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אני יכול להבין את ההתלהמויות לכאן ולכאן, אבל כנראה שאף אחד לא באמת מכיר את המצב...
אופיר ילד טוב, שהרוויח חוזה חייל עד לפני כשנה.
אז הוא חתם על חוזה חדש למשהו כמו עוד שלוש שנים, החוזה היה מטעה ובסופו של דבר התברר לאופיר שעשו לו תרגיל ושהוא מקבל חוזה חייל עד שישוחרר ולמשך שלוש שנים נוספות חוזה חייל משודרג קלות...
הוא כבר מתחילת העונה במשא ומתן עם הקבוצה כדי לפתור את העניין, כי הוא רוצה להישאר במועדון.
הוא לא פוצץ את העניין כי הוא פשוט לא רצה להגיע למצב של נאסר, רק בגלל שהוא ילד טוב.
הוא הגיע למצב שהוא חשב לפרוש, לעבור תקופת צינון של שנתיים ולחזור רק כדי להשתחרר מהחוזה הזה.
בסופו של עניין הגיעו מים עד נפש, ויש גבול לכמה זלזול שחקן יכול לספוג.
אף אחד מכם לא היה מוכן לעבוד במשכורת שמסכמת במקסימום 20% מהשכר הממוצע במקום העבודה שלו.
אל תשפטו אותו, בסופו של דבר הוא עשה מה שצריך לעשות.
ההתנהלות של המועדון בעניין הזה פשוט מבזה
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אף אחד לא קרא לאלונה לעזוב, כן קוראים לה לתקן את דרכיה ולהתחיל ל-נ-ה-ל את הקבוצה לפי סטנדרט גבוה ולהפיק לקחים מטעויות.
אתם בכזו חרדת נטישת וכל כך התרגלתם לחשוב שאלונה זה הפועל ב"ש, שבכל פעם שמישהו קצת מבקר את ההתנהלות אתם קופצים על הרגליים האחוריות ומייללים על כמה היא חשובה, חלאס כבר!

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

dardasmiley כתב:אף אחד לא קרא לאלונה לעזוב, כן קוראים לה לתקן את דרכיה ולהתחיל ל-נ-ה-ל את הקבוצה לפי סטנדרט גבוה ולהפיק לקחים מטעויות.
אתם בכזו חרדת נטישת וכל כך התרגלתם לחשוב שאלונה זה הפועל ב"ש, שבכל פעם שמישהו קצת מבקר את ההתנהלות אתם קופצים על הרגליים האחוריות ומייללים על כמה היא חשובה, חלאס כבר!

!!!!!!

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

dardasmiley כתב:תמשיכו לטמון את הראש בחול וללכת על עיוור אחרי אלונה. רק אלונה ואסי אשמים שנתנו למצב להתדרדר לכדי זה. אם זה היה מקרה יחיד מסוגו הייתי מבין את ההתעקשות שלכם על הנכונות בדרך של אלונה, מכיוון שזהו שיאן של 6 שנים שבהם פשוט עושים הכל הפוך ולא טוב, כנראה שהבעיה היא לא באופיר, ולכן טוב שהוא נוהג כמו שהוא נוהג.

יקירי, אני לא חייב לחשוב כמוך וגם לא אגיד עליך שאתה מטומטם או טיפש.
מי שמכיר אותי יודע שאני לא הולך כעיוור אחרי אף אחד וגם לא נותן לאחרים ללכת אחרי כעיוורים!
אני כן אגיד שמי שהורס פורומים זה מי שמשתמש בביטויים לא נאותים ומעכיר את האוויר.
לא מפתיע שאתה מגבה את ההתנהגות של אופיר,אם אתה מייחס לי השתייכות לחבורת מטומטמים - זה בערך אותו דבר.
השם שלך דרדסמיילי? תשנה לרגזני !(אל תכעס,זה נאמר בחביבות).....

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

nitsande כתב:אני יכול להבין את ההתלהמויות לכאן ולכאן, אבל כנראה שאף אחד לא באמת מכיר את המצב...
אופיר ילד טוב, שהרוויח חוזה חייל עד לפני כשנה.
אז הוא חתם על חוזה חדש למשהו כמו עוד שלוש שנים, החוזה היה מטעה ובסופו של דבר התברר לאופיר שעשו לו תרגיל ושהוא מקבל חוזה חייל עד שישוחרר ולמשך שלוש שנים נוספות חוזה חייל משודרג קלות...
הוא כבר מתחילת העונה במשא ומתן עם הקבוצה כדי לפתור את העניין, כי הוא רוצה להישאר במועדון.
הוא לא פוצץ את העניין כי הוא פשוט לא רצה להגיע למצב של נאסר, רק בגלל שהוא ילד טוב.
הוא הגיע למצב שהוא חשב לפרוש, לעבור תקופת צינון של שנתיים ולחזור רק כדי להשתחרר מהחוזה הזה.
בסופו של עניין הגיעו מים עד נפש, ויש גבול לכמה זלזול שחקן יכול לספוג.
אף אחד מכם לא היה מוכן לעבוד במשכורת שמסכמת במקסימום 20% מהשכר הממוצע במקום העבודה שלו.
אל תשפטו אותו, בסופו של דבר הוא עשה מה שצריך לעשות.
ההתנהלות של המועדון בעניין הזה פשוט מבזה

מסכים לגמרי.
הבעיה מתחילה כשאנשים כאן שוכחים שמעבר לאהבה לקבוצה,
זו גם הקריירה של אופיר. יש לו עוד 10-12 שנים לשחק כדורגל,
ולהבטיח את העתיד שלו. אין בכלל מקום להשוות לנאסר כי הסכומים שונים בתכלית.
אלונה ואסי הם אלו שצריכים לרדת מהעץ ולהבין
שהם מתעסקים קודם כל בבני אדם.
לגבי העיתוי? אף פעם אין עיתוי טוב לדברים האלו, ואני זוכר כתבות על העניין
עוד מתחילת העונה. התנהלות פשוט מבזה של ההנהלה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

סתיו אלימלך כתב:
יופי, תגבה את הילד ואת השטויות שהוא עושה ונראה לאן נגיע. מעניין,אם ניהלת איזה שהוא ארגון בחייך,כשאתה מחלק ציונים כאלו גרועים להנהלה הנוכחית.
אופיר- אני מאחוריך רק כשאתה מתנהג בצורה מקובלת ולא שובר את הכלים.
אף שחקן לא מעל המועדון,בטח לא מי שעדיין יש לו עוד הרבה מה לתת כדי להיקרא "סמל".
תחזור להתאמן, תן את עצמך על הדשא ושב עם נציגים שלך למו"מ רציני !כולי תקוה שתאריך את החוזה ותראה שאתה מחויב אלינו בראש הראשונה. לגיטימי גם לעבור- אבל בכל מקום אחר תהיה סתם עוד שחקן.בכל מקרה-תתעשת ואל תתנפח מה"גיבוי" שנותנים לך כמה אוהדים שלא ממש מבינים מהו ניהול ואיך צריך להתנהל. למען הסר ספק- אני תומך מאוד בתוספת משמעותית לשכרך ובתנאי שאתה מתכוון להישאר פה איתנו. אם אינך מעוניין לחדש חוזה- קבל מה שמגיע לך וניפרד לשלום בסוף העונה.
לא כי אסי ואלונה הם באמת בית ספר לניהול מהלכים... שניהם חסרי מושג ירוק!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
המקרה של מאור מליקסון שאלונה סירבה לשדרג לו את החוזה כמבוקשו (פער של פלוס מינוס 30 אלף דולר) עדיין מהדהד לי בראש.
לולא אותו ויכוח טיפשי מליקסון יכל להיות פה עד היום או לחילופין להימכר בסכום גבוה הרבה יותר ממה ששילמה קראקוב.
אני מאוד מקווה שאלונה למדה שעל טעות לא חוזרים פעמיים, מה גם שמבחינה עסקית פוטנציאל הרווח ממכירה עתידית של אופיר לאירופה (אם וכאשר) תהיה רווחית יותר כאשר הוא חתום על מספר שנים בקבוצה עם שכר גבוה (בהתאם למעמדו המקצועי), את זה כאשת עסקים היא צריכה לדעת וליישם.
החרמת אימונים זה דבר שלא צריך לקרות אך ברור שלאחר מו"מ ממושך שלא התקדם לשום מקום זה היה צעד מחושב שגרם להד תקשורתי ובכך לתמיכה של הקהל (אני מאמין שנראה סימנים לכך כבר בשבת הקרובה) הרחב בעמדתו של אופיר.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

yedidel כתב: יכול להיות שאופיר 300% צודק במו"מ, אבל בשביל זה יש לו את האיום של הכרטיס ביד בסוף החוזה.
אם אני לא טועה, הוא יכול לקבל את הכרטיס שלו רק מעל גיל 24.. עד אז הכרטיס שייך למועדון.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אז בוא אני יחדש לך..אתה והחברים שלך הטיפשים הכי גדולים שיצא לי לפגוש. טיפשים זאת מחמאה.
אתם פשוט לא יודעים מה קורה סביבכם..אתה אנשים שאוהבים בעיות, תמיד תסתכלו על מה שרע ולא על מה שטוב.

מגיע לכם אלי ז'ינו.. מגיע לכם הנהלה כמו של סכנין..מגיע לכם כץ. מגיע לכם הכי רע..אתם מזוכיסטים !!!!!!!!!!
נגעל מאנשים כמוכם..אנשים שמחפשים רק להרוס.

אתה יושב מאחורי מחשב ואומר מה טוב ולא טוב..לך אתה ותביא כסף מהבית נראה אותך. גועל נפש זה מה שיש לי להגיד.
אישה שעושה הכל אבל הכל מאהבה ואנשים כאן יורקים לבאר ולא שמים לב. תתביישו

ואני עוד עדין עם התגובה..באמת שסיננתי הרבה.
תתבייש אתה והחברים שלך !!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

dardasmiley כתב:יש רק צד אחד אשם וזו הנהלת הקבוצה, שיפסיקו שם לשחק בקקה ולנסות לגלגל את האשמה על השחקנים כל פעם באמתלה שונה. זה התחיל בשבחון, עבר לנאסר ועכשיו אופיר, וזה בלי לספור עשרות משאים ומתנים כושלים עם מועמדים וזרים. בקבוצה לא יודעים לנהל משא ומתן, הם חושבים שיש להם זמן ושתמיד ירצו לשחק אצלם. במו'"מ צריך להיות חדים, מדויקים ולכבד את הצד השני. 10,000 שקל זה הצעה מעליבה ומגעילה, כל אחד מאיתנו במקום אופיר היה נוהג כמוהו, ואולי אפילו מפוצץ את זה הרבה קודם. וגם התגובה שלא המועדון לא מוסיפה כבוד, אלא משדרת לחץ ויוהרה...
שיטת הניהול של אלונה ואסי מביאה אותנו אל עברי פי פחת... ולאט לאט רואים שביום שהיא תעזוב נצטרך שיקום לא פחות מאסיבי מאשר אחרי זינו. באמת שההנהלה הזו מוציאה את כל החשק מהקבוצה.
ולאופיר יש לי רק משהו אחד להגיד, תהיה חזק אנחנו איתך, בסוף הם יתכופפו ויבינו שלא ככה מתייחסים לשחקן הכי חשוב שלהם!

אתה יודע מה?
מעכשיו כל שחקן שידרוש כל סכום שהוא רוצה וכל חוזה שהוא רוצה לכמה זמן שהוא רוצה - יקבל.
וככה אותם שחקנים לא יבואו בטענות להנהלה חס וחלילה שלא מסכימה לקבל את מה שהם מציעים.

שייתנו לאופיר מיליון דולר לעונה וגם לסויסה וגם לפלצ'וק ואז בטוח לא יהיה דבר רע להגיד על ההנהלה.
בהפ' ת"א, מכבי ת"א, מכב חיפה זה לא קורה..גם בברצלונה לא..רק בבאר שבע, רק אלונה ברקת, נכון ?

מזוכיסטים. תתביישו

שלח תגובה