יופי, תגבה את הילד ואת השטויות שהוא עושה ונראה לאן נגיע. מעניין,אם ניהלת איזה שהוא ארגון בחייך,כשאתה מחלק ציונים כאלו גרועים להנהלה הנוכחית.dardasmiley כתב:יש רק צד אחד אשם וזו הנהלת הקבוצה, שיפסיקו שם לשחק בקקה ולנסות לגלגל את האשמה על השחקנים כל פעם באמתלה שונה. זה התחיל בשבחון, עבר לנאסר ועכשיו אופיר, וזה בלי לספור עשרות משאים ומתנים כושלים עם מועמדים וזרים. בקבוצה לא יודעים לנהל משא ומתן, הם חושבים שיש להם זמן ושתמיד ירצו לשחק אצלם. במו'"מ צריך להיות חדים, מדויקים ולכבד את הצד השני. 10,000 שקל זה הצעה מעליבה ומגעילה, כל אחד מאיתנו במקום אופיר היה נוהג כמוהו, ואולי אפילו מפוצץ את זה הרבה קודם. וגם התגובה שלא המועדון לא מוסיפה כבוד, אלא משדרת לחץ ויוהרה...
שיטת הניהול של אלונה ואסי מביאה אותנו אל עברי פי פחת... ולאט לאט רואים שביום שהיא תעזוב נצטרך שיקום לא פחות מאסיבי מאשר אחרי זינו. באמת שההנהלה הזו מוציאה את כל החשק מהקבוצה.
ולאופיר יש לי רק משהו אחד להגיד, תהיה חזק אנחנו איתך, בסוף הם יתכופפו ויבינו שלא ככה מתייחסים לשחקן הכי חשוב שלהם!
אופיר- אני מאחוריך רק כשאתה מתנהג בצורה מקובלת ולא שובר את הכלים.
אף שחקן לא מעל המועדון,בטח לא מי שעדיין יש לו עוד הרבה מה לתת כדי להיקרא "סמל".
תחזור להתאמן, תן את עצמך על הדשא ושב עם נציגים שלך למו"מ רציני !כולי תקוה שתאריך את החוזה ותראה שאתה מחויב אלינו בראש הראשונה. לגיטימי גם לעבור- אבל בכל מקום אחר תהיה סתם עוד שחקן.בכל מקרה-תתעשת ואל תתנפח מה"גיבוי" שנותנים לך כמה אוהדים שלא ממש מבינים מהו ניהול ואיך צריך להתנהל. למען הסר ספק- אני תומך מאוד בתוספת משמעותית לשכרך ובתנאי שאתה מתכוון להישאר פה איתנו. אם אינך מעוניין לחדש חוזה- קבל מה שמגיע לך וניפרד לשלום בסוף העונה.