מכבי ת"א בוסרמיל, שני 21:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מכבי ת"א בוסרמיל, שני 21:00

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:במשחק הספציפי הזה הייתי פותח עם נאסר בצד ימין כדי לעזור לאילוז בהגנה, בוזגלו באמצע במעין ראש חץ ודובב בשמאל שוב כדי לעזור לאופיר (אבל פחות מנאסר).
המערך שלי היה נראה ככה:

. אגידה
אופיר בויאן אלגרבלי/פאיוביץ אביה
. סוארז אראל
דובב בוזגלו נאסר
. ברדה
אבל במצב כזה אתה זונח את ההגנה בקישור, כלומר אתה צריך לצופף את הקישור האחורי לא לפתוח אותו, ודובב לדעתי לא מתאים למשחק כזה כמו גם בוזגלו.

אבל חוץ מזה אהבתי את החשיבה באופן כללי, ואסור להעלות את פלט במשחק כזה, דווקא במשחק כזה חייבים את ההרכב הכי טוב ולא צריך לתת לשחקנים להשתפשף, זאת הקבוצה הכי טובה ביי פאר בליגה וחייבים לעלות מולם הרכב שיעשה את העבודה השחורה הכי טובה שרק אפשר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב: ולמי שדיבר על התאום בין פאיוביץ' למרקוביץ', שכחתם ששניהם מדברים את אותה השפה? התאום ביניהם יהיה טוב דווקא לדעתי האישית...
ואם הם מדברים באותה שפה אז זה אומר שהם מתואמים?
שחקנים שמעולם לא שיחקו יחד לא יהיו מתואמים ולא חשוב איזה שפה ידברו. אני בכלל לא בטוח שפאיוביץ' כשיר לפתוח במשחק כל כך אינטנסיבי אחרי
תקופה ארוכה שישב בחוץ. רוצים קישור מעובה? אפשר לפתוח עם אלגרבלי כקשר אחורי. לא צריך להרוס את מרכז ההגנה. השליטה בקישור ובקצב המשחק
תהיה בכל מקרה של מכבי גם עם סוארס באמצע וגם בלעדיו, התגובה שלנו צריכה לבוא ממקומות אחרים לגמרי כמו משחק מהיר והתקפות מתפרצות.

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

יש גם אפשרות לפתוח עם בן אלגברי.
נכון שהוא שחקן צעיר והטבילת אש הראשונה שלו בוסרמיל תיהיה מול האלופה,אבל אם על פי ידיעות הוא בנבחרת המחזור סימן שיש בשחקן הזה משהו.לא יזיק לנו פיזיות מול פריצה.
לגבי הקישור השחקן שבאמת יכול לעצור את ההתקפות של מכבי זה רק סוארס. כנראה גם שאלישע יעשה שינוי ויפתח עם 3 קשרים אחורים.המשחק של מכבי אתמול מול סכנין בטוח שהדליק אצלו נורה אדומה לקראת שבוע הבא.הייתי פותח רק עם ברדה בחוד ונאסר ובוזגלו באגפים.
בקישור את ז'ינו אראל וסוארס ובהגנה מרקוביץ' ופאיוביץ(שערך אימון מלא) או בן אלגברי

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
ואם הם מדברים באותה שפה אז זה אומר שהם מתואמים?
שחקנים שמעולם לא שיחקו יחד לא יהיו מתואמים ולא חשוב איזה שפה ידברו. אני בכלל לא בטוח שפאיוביץ' כשיר לפתוח במשחק כל כך אינטנסיבי אחרי
תקופה ארוכה שישב בחוץ. רוצים קישור מעובה? אפשר לפתוח עם אלגרבלי כקשר אחורי. לא צריך להרוס את מרכז ההגנה. השליטה בקישור ובקצב המשחק
תהיה בכל מקרה של מכבי גם עם סוארס באמצע וגם בלעדיו, התגובה שלנו צריכה לבוא ממקומות אחרים לגמרי כמו משחק מהיר והתקפות מתפרצות.
מצד שני ההצבה של אלגרבלי בקישור נגד אשדוד (לפי הדיווחים ממי שהיה במשחק, אני לא באמת יודע מה היה שם) לא הוכיחה את עצמה, ורק כשהוא החליף עמדות עם אראל וכל אחד שיחק בעמדתו הטבעית המשחק שלנו השתפר.

המצב אכן בעייתי וההיעדרות של פאיוביץ׳ בחודש האחרון גורמת לכך שאי אפשר יהיה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
כלומר, על הצבתו של סוארז בקישור נצטרך מחיר בדמות חוסר תיאום מסויים בין הבלמים.
המשימה להצר את צעדיו של זהבי היא הראשונה במעלה, סוארז הוא האיש המתאים והטוב ביותר למשימה הזו, את המחיר שציינתי למעלה אני מוכן לשלם (אם נעמוד טוב הוא לא יהיה כ״כ משמעותי בעיניי).

עוד נקודה שצריך לשים עליה דגש היא המעבר המעולה של מכבי מ4-3-3 ל3-5-2 תוך כדי משחק, דבר שצריך ללמוד ולהיות ערוכים אליו מלכתחילה.
ההרכב שלי: אג׳ידה, אילוז, אלגרבלי, מרקוביץ׳, דודזאדה, סוארז, אראל, זינו, בוזגלו, נאסר וברדה. ב-4-3-3.
אם יש דבר לא טוב אצל מכבי אלו המגנים שלה. צריך לאפשר לשחקני האגף לעזוב מדי פעם את עמדותיהם ולשחק חופשי יותר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

yossi כתב: מצד שני ההצבה של אלגרבלי בקישור נגד אשדוד (לפי הדיווחים ממי שהיה במשחק, אני לא באמת יודע מה היה שם) לא הוכיחה את עצמה, ורק כשהוא החליף עמדות עם אראל וכל אחד שיחק בעמדתו הטבעית המשחק שלנו השתפר.

המצב אכן בעייתי וההיעדרות של פאיוביץ׳ בחודש האחרון גורמת לכך שאי אפשר יהיה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
כלומר, על הצבתו של סוארז בקישור נצטרך מחיר בדמות חוסר תיאום מסויים בין הבלמים.
המשימה להצר את צעדיו של זהבי היא הראשונה במעלה, סוארז הוא האיש המתאים והטוב ביותר למשימה הזו, את המחיר שציינתי למעלה אני מוכן לשלם (אם נעמוד טוב הוא לא יהיה כ״כ משמעותי בעיניי).

עוד נקודה שצריך לשים עליה דגש היא המעבר המעולה של מכבי מ4-3-3 ל3-5-2 תוך כדי משחק, דבר שצריך ללמוד ולהיות ערוכים אליו מלכתחילה.
ההרכב שלי: אג׳ידה, אילוז, אלגרבלי, מרקוביץ׳, דודזאדה, סוארז, אראל, זינו, בוזגלו, נאסר וברדה. ב-4-3-3.
אם יש דבר לא טוב אצל מכבי אלו המגנים שלה. צריך לאפשר לשחקני האגף לעזוב מדי פעם את עמדותיהם ולשחק חופשי יותר.
דווקא פלצ'וק יתאים יותר למשחק כזה כי הוא תורם יותר למשחק ההגנה והוא זריז יותר מבוזגלו.
חוץ מזה הרכב שאני דיי מסכים יאתו למרות שלדעתי צריך לתת לפאיוביץ' במידה והוא יחזור מפציעה את המושכות לצד מרקוביץ'...

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

כל מערך שאלישע יעלו איתו והקישור לא יהיה מעובה אנחנו נפסיד את המשחק.
במשחק הזה הייתי שם את ברדה מתחת לפלט שלושה גרזנים מאחור בוזגלו/ נאסר לחולית הקישור

-אגידה-
דויזאדה-----מרקוביץ-----אלגרבלי/פאיוביץ-----אילוז/ביטון

בוזגלו/נאסר----הראל----סוארס-------זינו

--ברדה--
--פלט--
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

LaRed כתב:כל מערך שאלישע יעלו איתו והקישור לא יהיה מעובה אנחנו נפסיד את המשחק.
במשחק הזה הייתי שם את ברדה מתחת לפלט שלושה גרזנים מאחור בוזגלו/ נאסר לחולית הקישור

-אגידה-
דויזאדה-----מרקוביץ-----אלגרבלי/פאיוביץ-----אילוז/ביטון

בוזגלו/נאסר----הראל----סוארס-------זינו

--ברדה--
--פלט--
לא רק שהקישור שלך בהרכב כזה לא מעובה אלא גם ההתקפה איטית, פלט עדיין לא משופשף וצריך לעלות למשחק כזה עם ההרכב הכי טוב והכי משופשף שמתאים למשחק כזה, וב4-5-1 שבמידת הצורך יכול להפוך ל4-4-2, אם אתה שם את אילוז בשלישיית הקישור האחורי אפשר לשנות את המערך מ4-5-1 ל4-3-3 ול4-4-2....
אם אתה עולה אם סוארז אז גם פה אפשרי זינו תפקד כמו שצריך כקשר תוקף מול עכו ויכול להיות הפתעה כשינוי עמדה.

אסור לעלות בקישור כל כך דליל....

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

בהחלט סוארס חייב להיות באמצע בכל מצב.
לא הייתי פוסל את אלגרבלי במרכז ההגנה, וגם לא את פאיוביץ' שלהזכירכם שהוא שיחק ההגנה נראתה הרבה יותר טוב.

הנקודה החשובה היא זהבי. הוא אמנם הכוכב של מכבי בכיבושים, מצד שני בזכות זה הוא גם משחק עם ביטחון עצמי גבוה ולעיתים גם מופרז. נגד באזל זה גרם לו לאיבוד כדור קטלני ואני זוכר שגם בליגה ראיתי כמה איבודי כדור שלו שנבעו מיהירות שהוציאו את היריבה למתפרצות.
אם נצליח להפעיל עליו לחץ שהוא מנסה לעבור שחקנים באזור מסוכן נוכל לצאת למתפרצות מסוכנות.

לגבי 4-3-3, להזכירכם עונה שעברה שיחקנו ככה מולם בבלומפילד ואז הם כתשו אותנו באגפים. לא בטוח שזה הפתרון.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

yedidel כתב:בהחלט סוארס חייב להיות באמצע בכל מצב.
לא הייתי פוסל את אלגרבלי במרכז ההגנה, וגם לא את פאיוביץ' שלהזכירכם שהוא שיחק ההגנה נראתה הרבה יותר טוב.

הנקודה החשובה היא זהבי. הוא אמנם הכוכב של מכבי בכיבושים, מצד שני בזכות זה הוא גם משחק עם ביטחון עצמי גבוה ולעיתים גם מופרז. נגד באזל זה גרם לו לאיבוד כדור קטלני ואני זוכר שגם בליגה ראיתי כמה איבודי כדור שלו שנבעו מיהירות שהוציאו את היריבה למתפרצות.
אם נצליח להפעיל עליו לחץ שהוא מנסה לעבור שחקנים באזור מסוכן נוכל לצאת למתפרצות מסוכנות.

לגבי 4-3-3, להזכירכם עונה שעברה שיחקנו ככה מולם בבלומפילד ואז הם כתשו אותנו באגפים. לא בטוח שזה הפתרון.
לא ולא, מולם שיחקנו אז עם 3 קשרים הגנתיים נטו, עכשיו יש לנו כמה אופציות הרבה יותר טובות, זינו יכול לשחק כהתקפי יותר מבין השלוש קשרים, מה גם שבעונה שעברה לא היה לנו מרכז שדה דליל, סוארס ואוסיאקו הם פשוט חומה במרכז השדה.

מה גם שההגנה שלנו הייתה איטית, חייבים לשחק עם קישור אחורי מעובה אבל שיהיה יצירתי, גזל רק הגיע אז ובנוסף השחקנים חששו בלי שום קשר, היום עם הפסיכולוגית המשחק הזה יהיה מבחן ולא משנה עם איזה הרכב נפתח תיקו ומעלה ואני מרוצה, וגם אחריי אם ננצח יהיה מבחן עבור הפסיכולוגית להוריד אותם לקרקע.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ערן זהבי בעידן סוזה הוא שחקן מיוחד ומסוכן מאוד. יש לו חופש תנועה מוחלט מאחורי החלוצים, הוא יכול להגיע מכל מקום- מהאגף, מהגל השני או מתוך הרחבה.

יש לנו רק שחקן אחד שאני סומך עליו שיוכל לעקוב אחרי זהבי בכל המגרש וזה סוארס.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

bs war כתב:ערן זהבי בעידן סוזה הוא שחקן מיוחד ומסוכן מאוד. יש לו חופש תנועה מוחלט מאחורי החלוצים, הוא יכול להגיע מכל מקום- מהאגף, מהגל השני או מתוך הרחבה.

יש לנו רק שחקן אחד שאני סומך עליו שיוכל לעקוב אחרי זהבי בכל המגרש וזה סוארס.
!!!
ומעמדת הקשר האחורי נטו אחורי כמו בשיטת היהלום הוא יכול לשמור עליו בצורה הכי טובה, כי אם הוא יהיה בלם והוא יצטרך לשמור עליו אז אחד מהחלוצים ינצל את הפרצה ויכבוש בקלות ויש להם חלוצים טובים...

אלישע חייב לצאת מהקיבעון המחשבתי של 4-4-2 ועם הקיבעון של השחקנים ולעלות עם הרכב שונה ודומה, כלומר רוב ההרכב יהיה דומה להרכבים שעלו מתחילת העונה אבל קצת שוני טוב שיעזור לקבוצה לא יזיק.

מה שכן פלצ'וק ונסאר חייבים לפתוח, זה המשחק שפלצ'וק יכול לפגוע בו בול.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

בוזגלו יכול לפתוח בצד שמאל כי ייני הוא מגן שלא מאיים התקפית ונוכל להסתדר באגף הזה עם העזרה המועטה של בוזגלו בהגנה. אבל זה אומר שהוא חייב להיות בשיאו כי ייני טוב מאוד הגנתית.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

bs war כתב:בוזגלו יכול לפתוח בצד שמאל כי ייני הוא מגן שלא מאיים התקפית ונוכל להסתדר באגף הזה עם העזרה המועטה של בוזגלו בהגנה. אבל זה אומר שהוא חייב להיות בשיאו כי ייני טוב מאוד הגנתית.
זהו שדווקא פלצ'וק מתאים יותר כי הוא זריר מייני והוא גם יותר טוב פיזית מבוזגלו שעדיין לא נכנס לכושר מספיק טוב.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

-----------אג'ידה
דוידזאדה-פאיוביץ'-מרקוביץ'-אילוז
-----------סוארז
---------אראל-ז'ינו
פלצ'וק----------------בוזגלו
-----------ברדה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב:-----------אג'ידה
דוידזאדה-פאיוביץ'-מרקוביץ'-אילוז
-----------סוארז
---------אראל-ז'ינו
פלצ'וק----------------בוזגלו
-----------ברדה
נסאר עדיף על בוזגלו, אבל חוץ מזה הרכב מעולה.

שלח תגובה