1. כבר אמרתי ואומר שוב, בשנת 2013 חייבת להיות אפשרות לקניית כרטיסים דרך הטלפון והאינטרנט. ציינתי את העובדה הזאת כדי להבהיר נקודה מאוד ספציפית:bs war כתב:
1. 500 אוהדים זה המון. ויש הרבה אוהדים לא מספיק 'שרופים' מחוץ לעיר שהכביד עליהם לעבור את כל הבירוקרטיה בשביל כרטיס. הם צודקים. זה לא אמור להיות ככה.
במכבי ת"א למשל נחטפו 1,500 הכרטיסים למשחק תוך יממה (!). אני בטוח שהרוב המוחלט של ההזמנות היה באינטרנט או בטלפון. ואני גם בטוח שאצלנו הם יכלו להיחטף באותה צורה אם הייתה לאוהדים את האופציה של הזמנה מהירה.
אני גם יודע שאין טעם לשווק את המשחק לחברים שלי שהם אוהדים לא 'שרופים' ובלי מנוי (אנחנו גרים בלהבים, 10 דקות מהעיר) כי מדובר בחבר'ה צעירים בלי רכבים שמבחינתם לקנות כרטיס זה לנסוע באוטובוסים של פעם בשעה כל כיוון בשביל פעולה של שתי דקות. סתם טרטור. ויש עוד המון כאלה, בכל הגילאים.
2. אפשר למכור באינטרנט גם כרטיסים לא אלקטרוניים.
3. יש אפשרות של שיווק לטווח הקצר. בעיקר ברשתות החברתיות. אבל גם את זה עושים רק האוהדים.
4. המועדון לא נתן לאוהדים צ'אנס למלא את שער 7. לצפות שכל הכרטיסים ייחטפו 6 ימים לפני המשחק זה לא ריאלי. אז כן, פתיחת שערים 7-8 לאוהדי מכבי כבר מעכשיו היא ביזיונית.
5. שיהיה לנו בהצלחה בשני. חבל שבמועדון ויתרו על אווירה ביתית שהייתה מקלה עלינו את המשימה.
עם או בלי האוהדים שלא הצליחו\רצו לרכוש כרטיסים בגלל הטרטור, עדיין לא היינו ממלאים אצטדיון. ואוהדי מכבי הם לא דוגמה, הם רבים בהרבה מאיתנו וצפוי שיחטפו
את הכרטיסים, בטח ובטח כאשר הכמות קטנה ומוגבלת.
2. אכן אפשרי, אבל כרוך בפרוצדורות ועלויות שהמועדון כנראה מעדיף להימנע מהם עקב המעבר לאצטדיון החדש. אני חושב שזאת טעות של המועדון.
3. מסכים, למרות שגם על זה אפשר להתווכח.
4. המועדון עשה טעות כשהודיע כבר היום על פתיחת שער 7-8 לאוהדי מכבי ולא חיכה עוד קצת, אבל בעיקר כי זה לא מצטייר טוב. בפועל כנראה שנשארו עוד הרבה
כרטיסים לשערים 2-6 ושער 3 אפילו עוד לא נפתח ולכן במועדון הבינו שאת 7-8 כבר לא נצליח למלא והחליטו להעביר אותו למכבי מוקדם יותר כדי לנסות למכור את כל
הכרטיסים ולמקסם רווחים. אז שוב, לא מצטייר טוב, אבל אם נהיה אובייקטיביים כנראה שהיה קורה בכל מקרה.
5. שיהיה הרבה בהצלחה בשני. כמו שאני רואה את זה מי שוויתר על אווירה ביתית הם האוהדים, אבל אנחנו נסתדר גם בלעדיהם!