אני מתבייש במועדון הזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אני מתבייש במועדון הזה

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
1. 500 אוהדים זה המון. ויש הרבה אוהדים לא מספיק 'שרופים' מחוץ לעיר שהכביד עליהם לעבור את כל הבירוקרטיה בשביל כרטיס. הם צודקים. זה לא אמור להיות ככה.
במכבי ת"א למשל נחטפו 1,500 הכרטיסים למשחק תוך יממה (!). אני בטוח שהרוב המוחלט של ההזמנות היה באינטרנט או בטלפון. ואני גם בטוח שאצלנו הם יכלו להיחטף באותה צורה אם הייתה לאוהדים את האופציה של הזמנה מהירה.
אני גם יודע שאין טעם לשווק את המשחק לחברים שלי שהם אוהדים לא 'שרופים' ובלי מנוי (אנחנו גרים בלהבים, 10 דקות מהעיר) כי מדובר בחבר'ה צעירים בלי רכבים שמבחינתם לקנות כרטיס זה לנסוע באוטובוסים של פעם בשעה כל כיוון בשביל פעולה של שתי דקות. סתם טרטור. ויש עוד המון כאלה, בכל הגילאים.

2. אפשר למכור באינטרנט גם כרטיסים לא אלקטרוניים.

3. יש אפשרות של שיווק לטווח הקצר. בעיקר ברשתות החברתיות. אבל גם את זה עושים רק האוהדים.

4. המועדון לא נתן לאוהדים צ'אנס למלא את שער 7. לצפות שכל הכרטיסים ייחטפו 6 ימים לפני המשחק זה לא ריאלי. אז כן, פתיחת שערים 7-8 לאוהדי מכבי כבר מעכשיו היא ביזיונית.

5. שיהיה לנו בהצלחה בשני. חבל שבמועדון ויתרו על אווירה ביתית שהייתה מקלה עלינו את המשימה.
1. כבר אמרתי ואומר שוב, בשנת 2013 חייבת להיות אפשרות לקניית כרטיסים דרך הטלפון והאינטרנט. ציינתי את העובדה הזאת כדי להבהיר נקודה מאוד ספציפית:
עם או בלי האוהדים שלא הצליחו\רצו לרכוש כרטיסים בגלל הטרטור, עדיין לא היינו ממלאים אצטדיון. ואוהדי מכבי הם לא דוגמה, הם רבים בהרבה מאיתנו וצפוי שיחטפו
את הכרטיסים, בטח ובטח כאשר הכמות קטנה ומוגבלת.
2. אכן אפשרי, אבל כרוך בפרוצדורות ועלויות שהמועדון כנראה מעדיף להימנע מהם עקב המעבר לאצטדיון החדש. אני חושב שזאת טעות של המועדון.
3. מסכים, למרות שגם על זה אפשר להתווכח.
4. המועדון עשה טעות כשהודיע כבר היום על פתיחת שער 7-8 לאוהדי מכבי ולא חיכה עוד קצת, אבל בעיקר כי זה לא מצטייר טוב. בפועל כנראה שנשארו עוד הרבה
כרטיסים לשערים 2-6 ושער 3 אפילו עוד לא נפתח ולכן במועדון הבינו שאת 7-8 כבר לא נצליח למלא והחליטו להעביר אותו למכבי מוקדם יותר כדי לנסות למכור את כל
הכרטיסים ולמקסם רווחים. אז שוב, לא מצטייר טוב, אבל אם נהיה אובייקטיביים כנראה שהיה קורה בכל מקרה.
5. שיהיה הרבה בהצלחה בשני. כמו שאני רואה את זה מי שוויתר על אווירה ביתית הם האוהדים, אבל אנחנו נסתדר גם בלעדיהם!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

ForeverRed כתב:
1. כבר אמרתי ואומר שוב, בשנת 2013 חייבת להיות אפשרות לקניית כרטיסים דרך הטלפון והאינטרנט. ציינתי את העובדה הזאת כדי להבהיר נקודה מאוד ספציפית:
עם או בלי האוהדים שלא הצליחו\רצו לרכוש כרטיסים בגלל הטרטור, עדיין לא היינו ממלאים אצטדיון. ואוהדי מכבי הם לא דוגמה, הם רבים בהרבה מאיתנו וצפוי שיחטפו
את הכרטיסים, בטח ובטח כאשר הכמות קטנה ומוגבלת.
2. אכן אפשרי, אבל כרוך בפרוצדורות ועלויות שהמועדון כנראה מעדיף להימנע מהם עקב המעבר לאצטדיון החדש. אני חושב שזאת טעות של המועדון.
3. מסכים, למרות שגם על זה אפשר להתווכח.
4. המועדון עשה טעות כשהודיע כבר היום על פתיחת שער 7-8 לאוהדי מכבי ולא חיכה עוד קצת, אבל בעיקר כי זה לא מצטייר טוב. בפועל כנראה שנשארו עוד הרבה
כרטיסים לשערים 2-6 ושער 3 אפילו עוד לא נפתח ולכן במועדון הבינו שאת 7-8 כבר לא נצליח למלא והחליטו להעביר אותו למכבי מוקדם יותר כדי לנסות למכור את כל
הכרטיסים ולמקסם רווחים. אז שוב, לא מצטייר טוב, אבל אם נהיה אובייקטיביים כנראה שהיה קורה בכל מקרה.
5. שיהיה הרבה בהצלחה בשני. כמו שאני רואה את זה מי שוויתר על אווירה ביתית הם האוהדים, אבל אנחנו נסתדר גם בלעדיהם!
שני דברים:
1. אני גרה בירושלים (לומדת פה) ובגלל ששנה שעברה היה מנוי ובקושי ניצלתי אותו בגלל ריבוי מבחנים בראשון וריבוי משחקים שלא בשבת השנה לא קניתי מנוי. כל שבוע שיש משחק ואני מגיעה הביתה (בינתיים יצא שהייתי בכל משחקי הבית) אבא צריך לקנות לי כרטיס (אחרת פשוט לא יהיה לשער חמש). בד"כ קונים כרטיס רגיל ולא אישה (כי, "זה מה שנשאר"). בד"כ זה בשישי (כי רק אז הוא בעיר, כי הוא גר בלהבים, לא בב"ש).
אם הייתה אפשרות לקנות באינטרנט, גם היה נחסך כל הסיפור. אגב, לא ברור לי מה הקושי - אם בכל מועדון קטנטן מוכרים כרטיסים להופעות באינטרט (גם לא מסומן!), עדיף שימכרו רק באינרנט/טלפון מאשר רק פנים מול פנים.
אגב, לא אגיע למשחק (שילוב של שיעור, הנסיעה והעובדה שאין לי כרטיס).
2. יש עוד שבוע פחות יומיים למשחק. שבוע פחות יומיים!! זה מלא!!! כבר עכשיו החליטו שלא נמלא את שערים 7-8?! הרי יכול להיות שיגמרו הכרטיסים (וכן, יגמרו הכרטיסים) לפני יום המשחק! ואז בכלל מה הסיכוי שלי, כאדם שלא גר בעיר ואפילו לא קרוב להשיג כרטיס? אני בטוחה שיש כאן אנשים שלא גרים בעיר ואין להם הורים/ משפחה אחרת באזור.

זה פשוט לא רציני (וממש מטופש).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

הזלזול הזה באוהדי ב״ש שמחוץ לעיר פשוט לא מובן לי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

העניין הרבה יותר פשוט ממה שכולם חושבים, פשוט צריך לבצע התקשרות עם אחת מחברות ההפצה
הרציניות ("לאן" למשל) והם כבר דואגים להכל כולל הצבת מכונות כירטוס וכו'. ככה יהיה אפשר להזמין
טלפונית, אינטרנטית וכל מה שתבחרו.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:העניין הרבה יותר פשוט ממה שכולם חושבים, פשוט צריך לבצע התקשרות עם אחת מחברות ההפצה
הרציניות ("לאן" למשל) והם כבר דואגים להכל כולל הצבת מכונות כירטוס וכו'. ככה יהיה אפשר להזמין
ולהתנות להם שלא תהיה עמלת הזמנה.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

כל כך חבל שאין ארגון אוהדים רציני שיעלה את הדברים האלה בישיבות מסודרות ויעקוב אחר התקדמות הנושאים שקשורים לאוהדים .....
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אביב כתב:כל כך חבל שאין ארגון אוהדים רציני שיעלה את הדברים האלה בישיבות מסודרות ויעקוב אחר התקדמות הנושאים שקשורים לאוהדים .....
אביב הפעם הגזמת...
למתבונן מהצד זה יראה כך שיש מישהו במועדון שרק ממתין בצפיה לבואם של אותם אוהדים,
אחי איך אומרים אצלכם "חליק גונטיל" או בטונסאית "פוליטיקלי קורקט", כך שחבל שאין במועדון הנהלה רצינית שתעבוד מול אירגון אוהדים רציני בראשותו של ירון אלפי,
מאוד חבל.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

לא אמרתי שממתינים בציפיה לאוהדים. זה משול לשלטון ללא אופוזיציה. אם לא יהיה מי שיתריע ויצעק אז גם סביר להניח שלא יהיה מי שיתקן.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מכבי קיבלו עוד 1600 כרטיסים למכירה, חבל שבוחרים בפתרון הקל במקום להשקיע קצת בשיווק המשחק ולמלא את 7-8 באוהדים שלנו.
מאכזב.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אריק כתב:העניין הרבה יותר פשוט ממה שכולם חושבים, פשוט צריך לבצע התקשרות עם אחת מחברות ההפצה
כל כך פשוט, כל כך נכון.

סמל אישי של משתמש
oriel kamer

שליחה על ידי oriel kamer »

..... אני לא מבין פה אנשים שכותבים שהקהל בכיין?

למה מה היה לנו פה בעשור האחרון? חוץ ממאבקי ירידה וליגה לאומית.

ובוא נזרום אתכם שהקהל עכשיו צריך לתמוך כשהקבוצה מצליחה.
אבל רבאק בכל מקום מתוקן בעולם הכרטיסים לשערים מאחורי השערים הם זולים יותר!
שם בדרך כלל יושב האולטראס.. אבל פה בריקבון שנקרא וסרמיל זה לא ככה, פה כולם שווים. ממש הגיון בריא. הקדישו לזה מחשבה שם במשרדים..

סמל אישי של משתמש
oriel kamer

ועוד דבר, רק עכשיו קראתי תגובה והבנתי איך מספרי הפלאפון האישיים שלנו הגיעו ישר למטה הבחירות של ציפורה. מממפקד האוהדים שנרשמנו אליו בתום לב ואהבת הקבוצה .. בושה וחרפה!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

oriel kamer כתב:ועוד דבר, רק עכשיו קראתי תגובה והבנתי איך מספרי הפלאפון האישיים שלנו הגיעו ישר למטה הבחירות של ציפורה. מממפקד האוהדים שנרשמנו אליו בתום לב ואהבת הקבוצה .. בושה וחרפה!
אם רק היה אפשר להוכיח את זה.....

סמל אישי של משתמש
oriel kamer

הסניגור האדום כתב: אם רק היה אפשר להוכיח את זה.....
אני די בטוח שזה לא מ-144!.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

האמת, די קל להוכיח את זה.
אני לא נותן את הטלפון שלי לאף גורם מסחרי. אני לא תושב ב"ש בעשר השנים האחרונות. הקשר היחיד שיכל להיות לי עם ציפורה היה דרך המנוי שרכשתי באותה עונה שעשו את 'מפקד האוהדים'.
אגב, מכיר לפחות עוד שלושה אנשים עם סיפור זהה.
כל כך פשוט כל כך מכעיס....

שלח תגובה