תסכולים ומתוסכלים | נושא מרוכז

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: חביתות

שליחה על ידי אלדר »

שמעון א כתב:אלדר חבל שאתה שוכח את אשתקד. תקציב של למעלה מ 25 מיליון ובנס נשארנו בליגה. עונה מדהימה זה נכון. אבל הכדורגל מגעיל!!! וגל אראל חושך כל העונה.
זה רק מחזק את העובדה שאלישע יודע להשתפר כל עונה ויודע לעשות התאמות תוך כדי תנועה :)

סמל אישי של משתמש
דניב

תרצו או לא תרצו, אנחנו לוזרים

שליחה על ידי דניב »

ההיסטוריה לא משקרת, ביחד לרזומה בגביע המדינה עם הפסדים במעמדי הגמר לבני לוד ולר"ג, להם מתווספים כמה הדחות מוקדמות ואפילו בידי קבוצות נחותות מאיתנו, כשזו ק"ש גם הנחילה לנו בעבר תבוסה מוקדמת בגביע, אפשר לבוא בטענות לקיפוח מהשופטים עד מחר (שאכן קיפחו ולא בפעם השניה), אבל בסופו של יום כולם ישכחו את זה, והתחושות המרות מההדחה הכואבות יצופו מעלה.

אני לא קונה את הסיסמאות האלה, אנחנו מועדון בבנייה, ביחד נצליח ובלה בלה, עונה כזאת קשה לי להאמין שתחזור על עצמה, קבוצות כמו הפועל ת"א וחיפה יעשו חריש עמוק בקיץ, ואם הדברים יתחברו להם אז צפויה לנו עונה קשה, והסגל הנוכחי יצטרך חיזוק מאסיבי, אלישע מבחינתי עושה עונה נהדרת, אך עם כוכבית קטנה, בכל משחקי המאני טיים נכשלנו ובגדול.

14 אלף אדומים גדשו את היציעים עם אוירה מטורפת, ומה שאני רואה בסוף זה ילדים קטנים לבושים אדום מרגל ועד ראש ממררים בבכי, אין מדד שיוכל לתאר את עוצמת האכזבה והכאב שעברה על כל אוהד בארשבעי, ותגדיל לתאר זאת הדממה ששררה ברכבת האוהדים במראות של אוהדים שפופים, עוד ציון של נקודת שפל למועדון.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אלדר חביתות אי אפשר להגיד על האוהדים פה מהסיבה שאנחנו טוענים את זה המון המון זמן גם בניצחונות שהיו.
גל אראל מקבל ביקורת בערך ממחזור חמישי, אלישע גם חוטף פה על ימין ועל שמאל אז חביתות כנראה שאנחנו לא.

עוד משהו, לצערי לדעתי גם עונה הבאה לא נשנה את העיניין של שיטת משחק, הכתבה של קצב משחק של הנעת כדור מהסיבה שזה דבר שגם בשנה שעברה היה אותו דבר, בועטים למעלה ומה שיהיה יהיה, מצטער זה לא כדורגל בשבילי.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: תרצו או לא תרצו, אנחנו לוזרים

שליחה על ידי RedHell »

חבר אמר לי את המשפט החכם ביותר "אתה יכול להסוות את זה, אתה יכול להחביא אולי אפילו להעלים את זה לתקופות מסוימות אך ברגע האמת אתה זה מה שאתה.."
ב"ש זה מה שהם לצערנו לוזרים תמידיים.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אם הגעת זה הרגע ונרשמת לפורום לראשונה אז אתה יכול לטעות ולחשוב שאנחנו 'חביתות'
ואם אתה רשום לפחות מתחילת העונה-אז צריך לעבוד איתך על 'הבנת הנקרא'

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: כשמשתינים עליך פעם ועוד פעם ואתה אומר זה גשם......

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:נ.ב
הדוברת מדברת עכשיו על ניסיון ליצור תקדים בפניה לבית המשפט כדי לפסול את המשחק.
לא יודע מה זה יותר, מצחיק או עצוב, איפה היית כל השנה? במקום להתלונן לאיגוד השופטים את מעלה הצעות הזויות? ככה בדיוק ההנהלה שלנו נראית.

קריקטורה של עצמה, לא חדש :דופק את הראש בקיר:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

Re: תסכולים ומתוסכלים | נושא מרוכז

שליחה על ידי זה שי ! »

תמיד היו חוזרים תמיד שבאו יותר מ10 אלף הם עשו בתחתונים הקבוצה הזאת מקוללת אתמול אחרי המשחק אמרתי לאחי תגיד לי לא יכולת לקחת אותי שההית קטן למשחק של חיפה או מכבי ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי אדום בנשמה כתב:
קריקטורה של עצמה, לא חדש :דופק את הראש בקיר:
אגב, למה אני לא שומע אותה או את אדון אסי לגבי המחדל שהלך בערך בסביבות 19:00 כשהחליטו לסגור לנו את שער 12 בפנים, כשמאות אנשים שעומדים עם כרטיסים לשער הזה פשוט נותרים בחוץ ומופנים לשערים 13-16!!! זה אומר שההתאחדות במודע מכרה יותר כרטיסים לשער 11-12 ממה שהיציעים האלו יכולים להכיל, אבל כשזה קשור בלעשות למען האוהדים ולשמור על האינטרס שלהם - גם בזה המועדון שואף לאפס ושותק כמו דג.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

סגרו את שער 11-12 בגלל שניסו לעשות חוצץ בין הקהל של נתניה ובש. הקהל מנתניה זרק כוסות שתיה מספר פעמים וכמעט אפילו פגעו באנשים ולכן עשו איזור חוצץ

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:
אגב, למה אני לא שומע אותה או את אדון אסי לגבי המחדל שהלך בערך בסביבות 19:00 כשהחליטו לסגור לנו את שער 12 בפנים, כשמאות אנשים שעומדים עם כרטיסים לשער הזה פשוט נותרים בחוץ ומופנים לשערים 13-16!!! זה אומר שההתאחדות במודע מכרה יותר כרטיסים לשער 11-12 ממה שהיציעים האלו יכולים להכיל, אבל כשזה קשור בלעשות למען האוהדים ולשמור על האינטרס שלהם - גם בזה המועדון שואף לאפס ושותק כמו דג.

בא נהיה מציאותיים - אני בספק אם אכן הם מודעים למחדל הזה, וגם אם כן זה פתאטי להתייחס לזה כאשר היתה שערוריה (שיפוט) גדולה פי כמה.

לא מאמין שההתאחדות תסתכן בפלילים ותמכור יותר כרטיסים מהקיבולת, להערכתי מה שקרה הוא שהכניסו אנשים כרטיסים לשערים אחרים, ואז כבר לא נשאר מקום. המחדל הוא כל כולו של כוחות האבטחה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

taltal כתב:סגרו את שער 11-12 בגלל שניסו לעשות חוצץ בין הקהל של נתניה ובש. הקהל מנתניה זרק כוסות שתיה מספר פעמים וכמעט אפילו פגעו באנשים ולכן עשו איזור חוצץ
זה רק מגדיל את עוצמת הביזיון והמחדל! מה ההתאחדות והמשטרה עד כדי כך סתומים ולא יודעים את מה שכל דרדק יודע שהקהלים של ב״ש ונתניה עויינים זה לזה, שנזכרו לעשות חציצה רק שהיציעים שהוקצו היו כמעט מלאים?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי אדום בנשמה כתב:
בא נהיה מציאותיים - אני בספק אם אכן הם מודעים למחדל הזה, וגם אם כן זה פתאטי להתייחס לזה כאשר היתה שערוריה (שיפוט) גדולה פי כמה.

לא מאמין שההתאחדות תסתכן בפלילים ותמכור יותר כרטיסים מהקיבולת, להערכתי מה שקרה הוא שהכניסו אנשים כרטיסים לשערים אחרים, ואז כבר לא נשאר מקום. המחדל הוא כל כולו של כוחות האבטחה.
אורי אולי בשבילך זה היה פאתטי שכבר ישבת בפנים. אני חושב שהיית מדבר אחרת אם היית רואה את המהומה שהלכה בחוץ. ואותי לא מעניין חברת האבטחה, אלא מי שנושא באחריות לאירוע.
ובוא תן לי לספר לך סיפור קטן על ההתנהלות של התאחדות בנושא הכרטיסים:
בקיץ האחרון אני ואחי קנינו כרטיסים לגמר היורו של הצעירות. כשנכנסנו וחיפשנו את המושבים שהיו רשומים על הכרטיסים שלנו, גילינו ביחד עם עוד עשרות אנשים שהשורה שהייתה רשומה על הכרטיס שלנו בכלל לא הייתה קיימת!!! אפילו לאחראי הראשי לא היה מה לומר...
כנראה ששוב את אף אחד לא מעניינים האוהדים ושוב זה מחדל שנעלם מעייני כולם, כי למרבה המזל אף אחד לא נפצע או נהרג בדוחק שנוצר שם.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

לכל מי שנפגע אישית שקישרתי את שמו של ברדה עם סמרטוט אז אני מצטער מעמיקי נשמתי,
כנראה שלא ממש הבנתם את הביקורת שלי.

לסיכום: ב"ש עשתה עונה מדהימה הרבה מעבר למצופה (ולברדה מניות רבות בכך) , אבל אני מצפה מאלישע, ברדה ואסי שייצגו אותי ואם אנחנו מרגישים שמשתינים עלינו שוב ושוב שלא יגידו שזה גשם. דרך אגב זה מה שאלונה עשתה היום במכתב שהיא כתבה, אולי אם היינו עושים זאת מוקדם יותר חכמון/יפת היו חושבים פעמיים לפני שהם "לא ראינו" או "טעינו".

סמל אישי של משתמש
שימי

3 משחקי עונה----3 טעויות שיפוט נגדנו

שליחה על ידי שימי »

מכבי תא בבלומפילד-----משיח 3-4 טעויות

משחק שני בבלומפילד--------לירן ליאני

חצי גמר --------------------אלון יפת

בושה

כנראה בשביל איגוד השופטים אנחנו עדיין קבוצה קטנה ששורקים נגדה

לא רואה ששורקים כאלה שריקות נגד 4 הגדולות

טענה נוספת יש לי לשחקנים הנאיבים מה שנקרא ילד טוב ירושליים

תלכו לשופט תלכו לקוון תצעקו תקבלו צהוב

שהשופטים ילמדו ויפנימו שאף אחד לא פראייר שלהם

תראו איך מכבי ת''א מתנפלים על השופט ששרק נגדם פנדל בדרבי

כול השחקנים רצים עליו ומפעילים לחץ על הקוון והשופט רצים עליו

ובסוף מכבי מנצחת בדרבי 3-2

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: 3 משחקי עונה----3 טעויות שיפוט נגדנו

שליחה על ידי שי האדום »

אלונה ברקת שלחה מכתב לאיגוד השופטים. הגיע הזמן!!!
תמונה

שלח תגובה