זה רק מחזק את העובדה שאלישע יודע להשתפר כל עונה ויודע לעשות התאמות תוך כדי תנועהשמעון א כתב:אלדר חבל שאתה שוכח את אשתקד. תקציב של למעלה מ 25 מיליון ובנס נשארנו בליגה. עונה מדהימה זה נכון. אבל הכדורגל מגעיל!!! וגל אראל חושך כל העונה.

זה רק מחזק את העובדה שאלישע יודע להשתפר כל עונה ויודע לעשות התאמות תוך כדי תנועהשמעון א כתב:אלדר חבל שאתה שוכח את אשתקד. תקציב של למעלה מ 25 מיליון ובנס נשארנו בליגה. עונה מדהימה זה נכון. אבל הכדורגל מגעיל!!! וגל אראל חושך כל העונה.
Sir Alex Ferguson כתב:נ.ב
הדוברת מדברת עכשיו על ניסיון ליצור תקדים בפניה לבית המשפט כדי לפסול את המשחק.
לא יודע מה זה יותר, מצחיק או עצוב, איפה היית כל השנה? במקום להתלונן לאיגוד השופטים את מעלה הצעות הזויות? ככה בדיוק ההנהלה שלנו נראית.
אגב, למה אני לא שומע אותה או את אדון אסי לגבי המחדל שהלך בערך בסביבות 19:00 כשהחליטו לסגור לנו את שער 12 בפנים, כשמאות אנשים שעומדים עם כרטיסים לשער הזה פשוט נותרים בחוץ ומופנים לשערים 13-16!!! זה אומר שההתאחדות במודע מכרה יותר כרטיסים לשער 11-12 ממה שהיציעים האלו יכולים להכיל, אבל כשזה קשור בלעשות למען האוהדים ולשמור על האינטרס שלהם - גם בזה המועדון שואף לאפס ושותק כמו דג.אורי אדום בנשמה כתב:
קריקטורה של עצמה, לא חדש
8red כתב:
אגב, למה אני לא שומע אותה או את אדון אסי לגבי המחדל שהלך בערך בסביבות 19:00 כשהחליטו לסגור לנו את שער 12 בפנים, כשמאות אנשים שעומדים עם כרטיסים לשער הזה פשוט נותרים בחוץ ומופנים לשערים 13-16!!! זה אומר שההתאחדות במודע מכרה יותר כרטיסים לשער 11-12 ממה שהיציעים האלו יכולים להכיל, אבל כשזה קשור בלעשות למען האוהדים ולשמור על האינטרס שלהם - גם בזה המועדון שואף לאפס ושותק כמו דג.
זה רק מגדיל את עוצמת הביזיון והמחדל! מה ההתאחדות והמשטרה עד כדי כך סתומים ולא יודעים את מה שכל דרדק יודע שהקהלים של ב״ש ונתניה עויינים זה לזה, שנזכרו לעשות חציצה רק שהיציעים שהוקצו היו כמעט מלאים?taltal כתב:סגרו את שער 11-12 בגלל שניסו לעשות חוצץ בין הקהל של נתניה ובש. הקהל מנתניה זרק כוסות שתיה מספר פעמים וכמעט אפילו פגעו באנשים ולכן עשו איזור חוצץ
אורי אולי בשבילך זה היה פאתטי שכבר ישבת בפנים. אני חושב שהיית מדבר אחרת אם היית רואה את המהומה שהלכה בחוץ. ואותי לא מעניין חברת האבטחה, אלא מי שנושא באחריות לאירוע.אורי אדום בנשמה כתב:
בא נהיה מציאותיים - אני בספק אם אכן הם מודעים למחדל הזה, וגם אם כן זה פתאטי להתייחס לזה כאשר היתה שערוריה (שיפוט) גדולה פי כמה.
לא מאמין שההתאחדות תסתכן בפלילים ותמכור יותר כרטיסים מהקיבולת, להערכתי מה שקרה הוא שהכניסו אנשים כרטיסים לשערים אחרים, ואז כבר לא נשאר מקום. המחדל הוא כל כולו של כוחות האבטחה.