גדי כתב:הייתי היום באתר.
דברים חיוביים:
1. יש פעילות באתר. בקיץ זה היה נראה כמעט נטוש.
2. עובדים על גימורים במעטפת. מתחיל לקבל צורה מבחוץ.
3. משום מקום בצד הדרום המערבי הותקנה קרוסלה של כניסה לאצטדיון.
4. מנהלי עבודה של המעטפת אמרו לי שהמגרש יהיה מוכן לשנה הבאה.
דברים בעייתיים:
1. זה עדיין נראה רחוק מלהיות קרוב לסיום.
2. תוך האצטדיון נראה ללא התקדמות. גם היציעים וגם המגרש עצמו שעדיין נראה שדה עם פסולת בנייה.
3. אני לא אופטימי. עוד שמונה חודשים סיבוב הראשון של הליגה האירופית. מניסיון בפרויקטים גדולים נושא הגימורים ועניינים בירוקרטיים (חשמל, שירותים, אישורים, ביקורות של גורמי בטיחות...) הם דברים שלוקחים זמן ואני כבר לא מדבר על נושא של שתילת דשא וזמן עד שהוא כשיר למשחק.
הלוואי ואני טועה.
הדבר העיקרי והגדול ביותר שנשאר לעשות הוא היציע המערבי , נשאר שם לבנות את עמדת הטלוויזיה ורק אחריה יוכלו להשלים שם את בניית הגג , זה שלב שיקח להם לפחות 3 חודשים .
אני בטוח שהם עובדים על כמה דברים במקביל , כל החלקים הפנימיים באיצטדיון די גמורים , ריצוף וצבע בשלב מתקדם מאוד בפנים .
דשא זה שלב שלא אמור להוות בעיה , ברגע שמרימים את הגג במערבי אין עוד דברים שנשארים על השטח של הדשא ואפשר להתחיל לעבוד עליו , שלב של 4 חודשים עם כל התעלות ניקוז וצנרת מתחת לדשא ושתילה.
השלושה חודשים הקרובים קריטיים מאוד וקצב העבודה בהם ישפיע על מועד הסיום , אם לא יסיימו את הגג במערבי עד סוף ינואר - גג פברואר אז יכול להיות שיהיה עיכוב .
במידה ונסיים במקום שמוביל לאירופה בע"ה , אפשר לחשוש וכנראה שלא נארח בבית כי המשחקים מתחילים ביולי והאיצטדיון אמור להיות מוכן באוגוסט .