האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי סניור »

jussi כתב: אההה ועוד משהו קטן ...רק לשם השוואה את האיצטדיון הזה התחילה לבנות בפברואר 2011 ...סיימו ביוני 12 מדהים
בסדר, אבל יציע אחד בלי כיסאות ;)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אין סיבה בעולם שעם שיטות הבנייה החדשות יקח לבנות אצטדיון יותר משנה וחצי שנתיים..
הסיבה העיקרית לעיכובים היא תקציבית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

הייתי היום באתר.

דברים חיוביים:
1. יש פעילות באתר. בקיץ זה היה נראה כמעט נטוש.
2. עובדים על גימורים במעטפת. מתחיל לקבל צורה מבחוץ.
3. משום מקום בצד הדרום המערבי הותקנה קרוסלה של כניסה לאצטדיון.
4. מנהלי עבודה של המעטפת אמרו לי שהמגרש יהיה מוכן לשנה הבאה.

דברים בעייתיים:
1. זה עדיין נראה רחוק מלהיות קרוב לסיום.
2. תוך האצטדיון נראה ללא התקדמות. גם היציעים וגם המגרש עצמו שעדיין נראה שדה עם פסולת בנייה.
3. אני לא אופטימי. עוד שמונה חודשים סיבוב הראשון של הליגה האירופית. מניסיון בפרויקטים גדולים נושא הגימורים ועניינים בירוקרטיים (חשמל, שירותים, אישורים, ביקורות של גורמי בטיחות...) הם דברים שלוקחים זמן ואני כבר לא מדבר על נושא של שתילת דשא וזמן עד שהוא כשיר למשחק.

הלוואי ואני טועה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

גדי כתב:הייתי היום באתר.

דברים חיוביים:
1. יש פעילות באתר. בקיץ זה היה נראה כמעט נטוש.
2. עובדים על גימורים במעטפת. מתחיל לקבל צורה מבחוץ.
3. משום מקום בצד הדרום המערבי הותקנה קרוסלה של כניסה לאצטדיון.
4. מנהלי עבודה של המעטפת אמרו לי שהמגרש יהיה מוכן לשנה הבאה.

דברים בעייתיים:
1. זה עדיין נראה רחוק מלהיות קרוב לסיום.
2. תוך האצטדיון נראה ללא התקדמות. גם היציעים וגם המגרש עצמו שעדיין נראה שדה עם פסולת בנייה.
3. אני לא אופטימי. עוד שמונה חודשים סיבוב הראשון של הליגה האירופית. מניסיון בפרויקטים גדולים נושא הגימורים ועניינים בירוקרטיים (חשמל, שירותים, אישורים, ביקורות של גורמי בטיחות...) הם דברים שלוקחים זמן ואני כבר לא מדבר על נושא של שתילת דשא וזמן עד שהוא כשיר למשחק.

הלוואי ואני טועה.

הדבר העיקרי והגדול ביותר שנשאר לעשות הוא היציע המערבי , נשאר שם לבנות את עמדת הטלוויזיה ורק אחריה יוכלו להשלים שם את בניית הגג , זה שלב שיקח להם לפחות 3 חודשים .
אני בטוח שהם עובדים על כמה דברים במקביל , כל החלקים הפנימיים באיצטדיון די גמורים , ריצוף וצבע בשלב מתקדם מאוד בפנים .
דשא זה שלב שלא אמור להוות בעיה , ברגע שמרימים את הגג במערבי אין עוד דברים שנשארים על השטח של הדשא ואפשר להתחיל לעבוד עליו , שלב של 4 חודשים עם כל התעלות ניקוז וצנרת מתחת לדשא ושתילה.
השלושה חודשים הקרובים קריטיים מאוד וקצב העבודה בהם ישפיע על מועד הסיום , אם לא יסיימו את הגג במערבי עד סוף ינואר - גג פברואר אז יכול להיות שיהיה עיכוב .
במידה ונסיים במקום שמוביל לאירופה בע"ה , אפשר לחשוש וכנראה שלא נארח בבית כי המשחקים מתחילים ביולי והאיצטדיון אמור להיות מוכן באוגוסט .

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

חדי העין יבחינו שבתחתית עמוד 115 בעיתון 'ידיעות הנגב' של סוף השבוע הזה פירסמה החברה הכלכלית לפיתוח באר שבע מכרז פומבי מס' 115/2014 על "אספקה, הובלה והתקנת כסאות באצטדיון טוטו באר שבע ע"ש יעקב טרנר", ככה שכל הדיבורים על כך שכבר הוזמנו כיסאות היו לא נכונות.

כתוב שם שלמרכז אפשר לגשת מה12.11 וב19.11 בשעה 14:00 יתקיים סיור קבלנים באיזור האצטדיון. המרכז ייסגר ב1.12.

עכשיו הגיע הזמן להפעיל לחץ על קבלנים שמתכוונים לגשת למכרז לגבי צבע הכיסאות. לא שאני יודע איך להגיע לאנשים האלה או לדעת מי הם, אבל אני בטוח שאנשים כאן ימצאו את הדרך.

ואגב פורסמה עוד כתבת יחצ"נות על האצטדיון בONE. לא מחדש דבר ..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ושום מילה על האוהדים והדרישה לצבע הכיסאות. תודה ברמן :עצבני:

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

כמו שחשתי אז בכל הנגב כותבים היום שהמגרש יהיה מוכן באפריל אבל רק אז יתחילו עם העבודות של הדשא. לדעתי זה יהיה נס אם לא נתחיל את העונה בוסרמיל הטרור. מוכן לאכול את הכובע אם יסתבר שטעיתי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גדי כתב:כמו שחשתי אז בכל הנגב כותבים היום שהמגרש יהיה מוכן באפריל אבל רק אז יתחילו עם העבודות של הדשא. לדעתי זה יהיה נס אם לא נתחיל את העונה בוסרמיל הטרור. מוכן לאכול את הכובע אם יסתבר שטעיתי.
לליגה האצטדיון יהיה מוכן הבעיה היא אירופה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

דיברתי עם קבלן משנה שעובד באצטדיון והוא אמר שעד מרץ צריכים לסיים הכל - חוץ מהדשא והכיסאות שזה (כרגע לפחות) לא באחריות שח "מתכת עדין באר שבע"

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

שמעון המילה צריכים אומרת שזה היעד שהציבו או הערכה לפי המצב עכשיו?
ולדעתי לא צריך לקחת לדשא הרבה זמן.אם באמת מסיימים את כל האיצטדיון במרץ,אז כל הפינישים אפשריים לגמור עד לאירופה אם וכאשר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

המשוגע האדום כתב:שמעון המילה צריכים אומרת שזה היעד שהציבו או הערכה לפי המצב עכשיו?
ולדעתי לא צריך לקחת לדשא הרבה זמן.אם באמת מסיימים את כל האיצטדיון במרץ,אז כל הפינישים אפשריים לגמור עד לאירופה אם וכאשר
היה כתוב היום ב'ידיעות הנגב', כמו שכדי ציין, שההנהלה נפגשת פעם בשבועיים עם מנהלי הפרוייקט ולפי מה שאמרו עלייהם העבודה על כל המסביב תסתיים באיזור אפריל - מאי (בניגוד למה ששמעון כתב כאן) ורק אז תתחיל שתילת הדשא שאמורה להערך כ-2-3 חודשים ולכן זה יהיה מוכן רק לסוף אוגוסט תחילת ספטמבר, ולא לאירופה, אם וכאשר נעלה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

המשוגע האדום כתב:שמעון המילה צריכים אומרת שזה היעד שהציבו או הערכה לפי המצב עכשיו?
טעות שלי.
הוא אמר שהם יסיימו עד מרץ. זאת אומרת שהם עומדים ביעדים. אני מקווה שזאת האמת.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

פתחו דף חדש בפייסבוק של הכסאות באיצטדיון

תמונה

https://www.facebook.com/pages/%D7%9B%D ... 355?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;

חשוב לעשות לייקים כמה שיותר ולפרסם , אין זמן אחר

סמל אישי של משתמש
yossi34

שליחה על ידי yossi34 »

הנה הכסאות החדשים שלכם...
קבצים מצורפים
image.jpg
image.jpg (180.49 KiB) נצפה 3341 פעמים

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!