אדום זקן כתב:
דר אתה בחור נפלא עם תשוקה גדולה,אבל אין שום דבר מקצועי במה שאמרת! גם אם תחזור על זה עוד 1000 פעם.
אופיר דוידזאדה היום בין 3 המגינים השמאליים הכי טובים בארץ,דווקא במשחקים כאילו הוא יכול להתעלות.
לא לתת לו לשחק שהוא בריא זאת תהיה התאבדות מצד אלישע.
לגבי מליקסון,אם הוא בריא הוא צריך לשחק,מהסיבה הפשוטה שדווקא במשחקים כאילו שיהיריבה שלך היא זאת שהולכת ליזום,מתפנים לך יותר שטחים,ושם אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ,וזה בדיוק תפור על מליקסון,השאלה היחידה אם הוא בריא ב100%.
אגב,אני גם לא פוסל עלייה שלו מהספסל בשביל להפתיע את מכבי,אבל זה יהיה סיכון גדול מדי.
מה שהוא אמר.
דר, אני באמת משתדל לא לשפוט דברים לגופו של כותב, וגם איתך אני לרוב משתדל לעשות את זה. העניין שכשאתה ננעל על משהו שום דבר לא מזיז אותך מזה, עד לנעילה הבאה.
תראה את המשחק האחרון, למעט "הפנדל" שגם שם יש אשם לא קטן לסוארז דוידזאדה לא אשם שחגגו לו על האגף, ברוב הסיטואציות הוא היה צריך להגן מול 2 תוקפים. מה אתה מצפה שיעשה? תחזור לדקה 85, תראה איזו הרמה מדהימה הוא מוציא לאבו לאבן.
לא הכל מונע מתוך כושר נוכחי, טוב או גרוע ככל שיהיה. יש פה עוד מיליון שיקולים, להוציא את דודיזאדה עכשיו בגלל יכולת זה להרוג לו את הביטחון ולהפסיד שחקן חשוב מאוד.
לתת לשחקן צעיר או כזה שלא מתורגל מספיק בעמדה לשחק כמגן שמאלי מול מכבי זה התאבדות ב-ה' הידיעה.
למכבי יש שלושה משחקים חשובים השבוע, רעננה, חיפה בגמר הטוטו ואנחנו. יש סיכוי גדול מאוד שהם יפלו מהרגליים מתישהו. דודיזאדה יכול עם המהירות והניסיון שלו להיות שם לנצל את זה.
מעבר לזה, אל תיקח דברים אישית, כשאתה לא חוזר על הדברים שלך שלוש פעמים באותו משפט אני דווקא מאוד נהנה לקרןא את מה שאתה רושם, זה בשפה מכובדת ודי רהוט. קבל את הביקורת בחיוך.