הרכב השחקנים ושיטת המשחק מול מכבי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הרכב השחקנים ושיטת המשחק מול מכבי !

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: WTF???
מה הקשר מה???

וטוויטו?? באמת???
אולי נעלה גם עם חביביאן?
עוד פעם אתם יורדים לקטנות, אתם כולכם פשוט חבורה של ילדים קטנים, רשמתי טוויטו או מלול, או מלול, וכן טוויטו מספיק טוב אבל אם לא הוא אז מלול גם טוב.
אבל העיקר לרדת עליי ולומר שמה שאני רושם לא מקצועי.
אם נפסיד למכבי בגלל דוידזאדה אני לא אגיד אמרתי לכם, אבל תזכרו את מה שאני אומר, אם טב"ח יהיה על האגף שלו אנחנו נאכל אותה בלי מלח...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב: גם שברדה לא שיחק טוב אמרתי את זה, אבל לאחרונה הוא חוזר לעצמו.
אתה לא מסיק את המסקנות ממה שאתה בעצמך כותב.
אם אמרת שברדה צריך לרדת לספסל והוא לא ירד ועכשיו אתה בעצמך אומר שהוא חוזר לעצמו, אז מה הפתרון?
מכבי זה לא זמן לניסויים. מעבר למשחק על 3 נקודות, יש פה יריבות על יוקרה, אצטדיון הכי מלחיץ בארץ וקבוצה שבאה להוכיח שהיא עדין רמה מעליך.
איך? איך כל זה מתיישב עם מלול/טוויטו כמגן שמאלי?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: אם נפסיד למכבי בגלל דוידזאדה אני לא אגיד אמרתי לכם, אבל תזכרו את מה שאני אומר, אם טב"ח יהיה על האגף שלו אנחנו נאכל אותה בלי מלח...
המשפט הזה מוכיח שאין לך מושג.
הלוואי שטב"ח ישחק על הצד של אופיר הלוואי.
הוא ימני ברגל,מה שיאלץ אותו לרוץ על הקו במקום לחתוך לאמצע,משהו שהוא אלוף בו.
ואם ירוץ על הקו זה יאלץ אותו להרים כדורים לרחבה,משהו שהוא לא מצטיין בו כל כך.
ואופיר יתמודד איתו יופי במהירות על הקו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב: ובנוגע למליקסון, עדיף לפתוח איתו במשחק הזה שהוא בספסל זה הכל.
גם שברדה לא שיחק טוב אמרתי את זה, אבל לאחרונה הוא חוזר לעצמו.
אתה לא רואה שאתה סותר את עצמך?
ברדה חזר לעצמו, זאת עובדה שעליה כולנו מסכימים.
עכשיו נשאלת השאלה כיצד עשה זאת. דרך ההרכב או דרך הספסל (כפי שהצעת לא פעם)?

ואם עשה זאת דרך ההרכב, אז מדוע לא לנסות זאת גם עם מאור ואופיר? למה לזרוק אותם לספסל?
תעשה לכולנו טובה ותנוח.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:לא, לא, לא, אסור לשחק כל כך התקפי מול מכבי, בנוסף דוידזאדה לדעתי צריך לשבת על הספסל אולי זה יגרום לו להבין שהמקום שלו לא מובטח והוא יחזור לעצמו
צריך לעלות עם ההרכב הבא גם אם מליקסון (במשחק הזה יהיה אפקטיבי אם הוא יעלה מהספסל מחלים:
אג'ידה
מלול/טוויטו, סוארס, פאיו, בן ביטון
נסאר, אראל, הובאן, ברדה
בוזי
ארבייטמן.

ככה אתה עוזר למגן השמאלי ולמגן הימני בהגנה כי שני השחקנים (ברדה ונסאר) הם שחקנים שעוזרים למגנים שלהם, וגם פותח עם הרכב התקפי אבל לא יותר מדיי התקפי.
ברור שיקטלו אותי על כך שהוצאתי את מליקסון ואת דוידזאדה, אבל שניהם צריכים ניעור.
ברדה לעומת זאת משתפר במשחקים האחרונים ובאגף הוא יהיה מאוד יעיל להערכתי.
לא דיברנו כבר על טוויטי?
פאקינג משחק צמרת מול הקבוצה הכי דורסנית בארץ ואתה שוב מעלה ילד שעוד לא התגלח? די דר, תהיה כבר רציני בחיאת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

דר אדום בנשמה כתב:עוד פעם אתם יורדים לקטנות, אתם כולכם פשוט חבורה של ילדים קטנים, רשמתי טוויטו או מלול, או מלול, וכן טוויטו מספיק טוב אבל אם לא הוא אז מלול גם טוב.
אבל העיקר לרדת עליי ולומר שמה שאני רושם לא מקצועי.
אם נפסיד למכבי בגלל דוידזאדה אני לא אגיד אמרתי לכם, אבל תזכרו את מה שאני אומר, אם טב"ח יהיה על האגף שלו אנחנו נאכל אותה בלי מלח...
ואם טב"ח יהיה באגף של טוויטו אז יהיה יותר טוב? מי מבטיח לך שהוא יידע להתמודד טוב יותר, דווקא במשחק
כל כך קשה שדורש תיאום גבוה בין שחקני ההגנה ושאיפה למינימום שינויים בהרכב?

ואם לא הבנת את ה-WTF אז אני אצטט שוב את דבריך על ברדה - "הגיל מונע ממנו להשתמש בפיזיות על מנת
לעבור שחקנים באמצע צפוף".

אז אני שואל שוב, W-T-F?? מה הקשר??? אם כבר הגיל היה מונע ממנו משהו, זה היה לשחק באגף.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב: דר אתה בחור נפלא עם תשוקה גדולה,אבל אין שום דבר מקצועי במה שאמרת! גם אם תחזור על זה עוד 1000 פעם.
אופיר דוידזאדה היום בין 3 המגינים השמאליים הכי טובים בארץ,דווקא במשחקים כאילו הוא יכול להתעלות.
לא לתת לו לשחק שהוא בריא זאת תהיה התאבדות מצד אלישע.
לגבי מליקסון,אם הוא בריא הוא צריך לשחק,מהסיבה הפשוטה שדווקא במשחקים כאילו שיהיריבה שלך היא זאת שהולכת ליזום,מתפנים לך יותר שטחים,ושם אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ,וזה בדיוק תפור על מליקסון,השאלה היחידה אם הוא בריא ב100%.
אגב,אני גם לא פוסל עלייה שלו מהספסל בשביל להפתיע את מכבי,אבל זה יהיה סיכון גדול מדי.
מה שהוא אמר.

דר, אני באמת משתדל לא לשפוט דברים לגופו של כותב, וגם איתך אני לרוב משתדל לעשות את זה. העניין שכשאתה ננעל על משהו שום דבר לא מזיז אותך מזה, עד לנעילה הבאה.
תראה את המשחק האחרון, למעט "הפנדל" שגם שם יש אשם לא קטן לסוארז דוידזאדה לא אשם שחגגו לו על האגף, ברוב הסיטואציות הוא היה צריך להגן מול 2 תוקפים. מה אתה מצפה שיעשה? תחזור לדקה 85, תראה איזו הרמה מדהימה הוא מוציא לאבו לאבן.
לא הכל מונע מתוך כושר נוכחי, טוב או גרוע ככל שיהיה. יש פה עוד מיליון שיקולים, להוציא את דודיזאדה עכשיו בגלל יכולת זה להרוג לו את הביטחון ולהפסיד שחקן חשוב מאוד.
לתת לשחקן צעיר או כזה שלא מתורגל מספיק בעמדה לשחק כמגן שמאלי מול מכבי זה התאבדות ב-ה' הידיעה.
למכבי יש שלושה משחקים חשובים השבוע, רעננה, חיפה בגמר הטוטו ואנחנו. יש סיכוי גדול מאוד שהם יפלו מהרגליים מתישהו. דודיזאדה יכול עם המהירות והניסיון שלו להיות שם לנצל את זה.

מעבר לזה, אל תיקח דברים אישית, כשאתה לא חוזר על הדברים שלך שלוש פעמים באותו משפט אני דווקא מאוד נהנה לקרןא את מה שאתה רושם, זה בשפה מכובדת ודי רהוט. קבל את הביקורת בחיוך.
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 28 דצמבר 2014, 16:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: ואם טב"ח יהיה באגף של טוויטו אז יהיה יותר טוב?
הוא ייתן לו לקחת 12 אדויל במחצית.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

טוב אחרי שרובנו הסכמנו שטוויטו לא ישחק ביום שני ( טוויטו מוסר תודה ומחזיר את החבילת אדוויל למדף בסופר פארם), אני קצת לחוץ מגל אראל באמצע, עדיין לא החלטתי אם הייתי מעדיף לראות את ברדה באמצע מליקסון אם יהיה כשיר בתפקיד השחקן החופשי ושחקן אגף בדמותו של נאסר/מלעל, או באמת לסמוך על גל אראל שייתן את משחק חייו באמצע, ברדה באגף ומליקסון כשחקן חופשי, מההיכרות שלנו עם אלישע אני מעריך שהוא בסוף יעלה עם גל אראל לצד הובאן, ברדה מתחת לחלוץ ומליקסון באגף, ואני באמת חושב שחבל
נערך לאחרונה על ידי blueman ב 28 דצמבר 2014, 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

דר אדום בנשמה כתב:רשמתי את טוויטו? רשמתי טוויטו/מלול, או טוויטו או מלול!
וכן זה בדיוק הזמן, אתה מעדיף את החורי גבינה צהובה במשחק מול מכבי, כי אני לא גם אם זה לתת לשחקן צעיר לשחק או למלול...
אבל מה אני מבין הריי אני לא מבין כלום בכדורגל מבחינתכם...
מלול לא השלים לדעתי 90 דקות בעמדת המגן השמאלי. זה לא המשחק לבחון אם הוא טוב מאופיר ומי משאיר יותר חורים בהגנה.
קח בחשבון עוד דברים כמו ניסיון, יכולת עמידה בלחץ, תיאום עם שחקני הקבוצה (יציאה לנבדל וכו').
במשחק הכי קשה של העונה הולכים על המוכר שהוא בד"כ גם הבטוח.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

לא אוהב את כל האלתורים האלו. יש חוסרים, משתמשים במחליפים. אין מה לעשות.
ברדה הוא לא קשר אחורי, ואנחנו נצטרך אותו בהתקפה.

אפשר לאהוב את גל אראל ואפשר שלא. למרות התקפי הלב והדופק הגבוה שהוא נוטה לגרום
לנו, כשהראש שלו בפוקוס הוא יודע לעשות את העבודה וכבר ראינו את זה קורה לא פעם, גם
נגד מכבי. האגרסיביות שלו נחוצה בקישור והוא צריך לעלות בהרכב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:לא אוהב את כל האלתורים האלו. יש חוסרים, משתמשים במחליפים. אין מה לעשות.
ברדה הוא לא קשר אחורי, ואנחנו נצטרך אותו בהתקפה.

אפשר לאהוב את גל אראל ואפשר שלא. למרות התקפי הלב והדופק הגבוה שהוא נוטה לגרום
לנו, כשהראש שלו בפוקוס הוא יודע לעשות את העבודה וכבר ראינו את זה קורה לא פעם, גם
נגד מכבי. האגרסיביות שלו נחוצה בקישור והוא צריך לעלות בהרכב.
אין פה שאלה בכלל,אפשר לאהוב את זה או לא,אין מקום לאלתורים כרגע.
גל אראל הוא הקשר האחורי,ברור גם שברדה ישחק בעמדה אחורית יותר מאחורי החלוץ כדי לסייע בלחץ במרכז המגרש.
מליקסון הוא המפתח לאיך המשחק הזה יתפתח,הוא בצד אחד ובוזגלו בצד שני,ומכבי יהיו זהירים הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

blueman כתב:טוב אחרי שרובנו הסכמנו שטוויטו לא ישחק ביום שני ( טוויטו מוסר תודה ומחזיר את החבילת אדוויל למדף בסופר פארם), אני קצת לחוץ מגל אראל באמצע, עדיין לא החלטתי אם הייתי מעדיף לראות את ברדה באמצע מליקסון אם יהיה כשיר בתפקיד השחקן החופשי ושחקן אגף בדמותו של נאסר/מלעל, או באמת לסמוך על גל אראל שייתן את משחק חייב באמצע, ברדה באגף ומליקסון כשחקן חופשי, מההיכרות שלנו עם אלישע אני מעריך שהוא בסוף יעלה עם גל אראל לצד הובאן, ברדה מתחת לחלוץ ומליקסון באגף, ואני באמת חושב שחבל
אני גם בעד להוריד את ברדה לקישור האחורי, הוא יותר מהיר מאראל, יותר אגרסיבי ממנו, ויודע להניע כדור.
אומנם הרכב סופר התקפי (על סף התאבדות) אבל אולי זה מה שיוציא את מכבי משיווי משקל.
כל פעם שמכבי יאבדו כדור הם יקבלו יציאה של הובאן/ברדה, מליקסון, בוזגלו ונאסר ואז הם יחשבו פעמיים אם לתקוף בחמת זעם.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב: אין פה שאלה בכלל,אפשר לאהוב את זה או לא,אין מקום לאלתורים כרגע.
גל אראל הוא הקשר האחורי,ברור גם שברדה ישחק בעמדה אחורית יותר מאחורי החלוץ כדי לסייע בלחץ במרכז המגרש.
מליקסון הוא המפתח לאיך המשחק הזה יתפתח,הוא בצד אחד ובוזגלו בצד שני,ומכבי יהיו זהירים הרבה יותר.
לא מסכים שאין מקום לאילתורים, כי זה לא אילתור, זה לנסות להשתמש בכלים שברשותך בצורה יעילה יותר, דווקא במשחק מול מכבי שאתה יודע שהצוות המקצועי מתכונן מולך בצורה אופטילית תנסה לבוא ולהפתיע, הרי כמו שאנחנו מנתחים את המשחק תהיה בטוח שכל הצוות המקצועי של פאקו מבין טוב מאוד איפה יש לנו בעיות, ויודע טוב מאוד שאם אתה מוציא מריכוז את גל אראל הוא יעשה טעויות, אני בטוח שיתנו לזה דגש במכבי, אם כל השבוע תתן את ההרגשה שאראל עולה לשחק ובסוף תפתיע עם ברדה שם ומליקסון כשחקן חופשי אתה תוציא לפחות בהתחלה את מכבי משיווי משקל, לא חייב לבוא כל כך צפוי, לפעמים זה נחמד גם להפתיע, ואולי אפילו לתפוס את מכבי קצת בשוק על ההתחלה והמשחק משתנה מקצה לקצה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

במועדון יערערו על ההרחקה של גורדנה למכבי

שלח תגובה