תוצאות ועדת המשמעת מהיום 07/01/2015

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: תוצאות ועדת המשמעת מהיום 07/01/2015

שליחה על ידי שי האדום »

להערכתי אחרי הערעור בטח ימתיקו לו את זה למשחק אחד בפועל וסה"כ שני משחקים הרחקה ככה שלמחזור הבא הוא כבר יחזור.

חוץ מזה זה זמן טוב לבחון את המחליפים, נאסר ואראל עשו את זה יפה...עכשיו תורם של מלול/אילוז.
תמונה

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:
שוב מכבי? אנחנו לא מכבי!!!

מה אמרתי לא בסדר? על מה כולכם נעשים סנגורים של השחקנים בדיוק?

על זה ששלושה משחקים אנחנו נותרים ב-10 שחקנים בגלל קבלת החלטות לא נכונה שלהם?

1. גורדנה- לא אשם ולא זכאי. בהילוכים חוזרים אפשר לקבוע שהוא לא בעט בארסו, בזמן אמת זה נראה הרבה פחות טוב

2. אוגו- טיפש וכל מילה נוספת מיותרת

3. דוידזאדה- גליץ' מסוכן. כן פגע, לא פגע, מסוכן. ועוד הוסיף חטא על פשע ויצא על השופט.

לא מהססים לשרוק נגדנו, לא מהססים לשלוף. אין לנו פריבילגיה של קבוצה גדולה עדיין, אז בואו נרגע ונספור עד 10 לפני שמאבדים את הראש
הדרך להפוך לקבוצה גדולה שסופרים אותה היא בהתנפלות על שופטים, כי זה מה שהשופטים מבינים.
זכור לי מקרה שלא התנפלנו על שופט כשבדש הבקיע עם היד, וזה היה מכעיס מאוד לראות את האדישות הזאת אצל השחקנים. אני לא מצדיק התנפלות כזאת על שופט, אבל מעדיף את זה על אדישות שמשדרת דפקו אותנו זה בסדר.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב:
שוב מכבי? אנחנו לא מכבי!!!

מה אמרתי לא בסדר? על מה כולכם נעשים סנגורים של השחקנים בדיוק?

על זה ששלושה משחקים אנחנו נותרים ב-10 שחקנים בגלל קבלת החלטות לא נכונה שלהם?

1. גורדנה- לא אשם ולא זכאי. בהילוכים חוזרים אפשר לקבוע שהוא לא בעט בארסו, בזמן אמת זה נראה הרבה פחות טוב

2. אוגו- טיפש וכל מילה נוספת מיותרת

3. דוידזאדה- גליץ' מסוכן. כן פגע, לא פגע, מסוכן. ועוד הוסיף חטא על פשע ויצא על השופט.

לא מהססים לשרוק נגדנו, לא מהססים לשלוף. אין לנו פריבילגיה של קבוצה גדולה עדיין, אז בואו נרגע ונספור עד 10 לפני שמאבדים את הראש
אתה צודק בגדול, אבל צריך להפריד בין שני דברים, שחקן צריך להיות חכם ולא להיכנס לפינות האלו ולקטנות האלו של שחקנים, לדוגמא גורדנה ואוגו, ובמקרה של דוידזאדה שלא משנה מה השופט החליט, סתום תפה ורד מהמגרש, אבל ופה אני פחות מסכים איתך בעיניין כשיש שריקות על עבירות,נבדלים,פנדלים ואפילו אדומים כמו שנתנו לגורדנה ואוגו מי שצריך לקפוץ על השופט זה השחקנים שלא היו מעורבים במהלך וליצור עליו לחץ, לא בהכרח כי יבטלו את ההחלטה, זה קורה אחת למליון, אלא מאותם סיבות שאמר המשתמש מעלי, ליצור הרתעה משריקות דומות בעתיד, לחץ על השופט, זה מנטליות של קבוצה גדולה, אני עד היום זוכר את הדיון משנה שעברה במשחק נגד מכבי שבדש כבש עם היד שכולם שאלו איך גל אראל שראה את המקרה לא קפץ על שופט הרחבה ודרש ממנו להתערב ורואים בתמונה שהוא פשוט הולך מחוץ לרחבה כאילו מקבל את החלטת השופט, וכבר בדיון ההוא אני זוכר שעלו השאלות והתהיות למה אנחנו לא קופצים על השופט ושחוץ מברדה כולם משקשקים מפחד, השנה זה לא ככה, כמובן שאין מקום לגעת בשופט או לקלל אותו אבל להפעיל עליו לחץ 2-3 שחקנים בהחלטות הזויות אני לא רואה סיבה למה לא

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

blueman כתב: אתה צודק בגדול, אבל צריך להפריד בין שני דברים, שחקן צריך להיות חכם ולא להיכנס לפינות האלו ולקטנות האלו של שחקנים, לדוגמא גורדנה ואוגו, ובמקרה של דוידזאדה שלא משנה מה השופט החליט, סתום תפה ורד מהמגרש, אבל ופה אני פחות מסכים איתך בעיניין כשיש שריקות על עבירות,נבדלים,פנדלים ואפילו אדומים כמו שנתנו לגורדנה ואוגו מי שצריך לקפוץ על השופט זה השחקנים שלא היו מעורבים במהלך וליצור עליו לחץ, לא בהכרח כי יבטלו את ההחלטה, זה קורה אחת למליון, אלא מאותם סיבות שאמר המשתמש מעלי, ליצור הרתעה משריקות דומות בעתיד, לחץ על השופט, זה מנטליות של קבוצה גדולה, אני עד היום זוכר את הדיון משנה שעברה במשחק נגד מכבי שבדש כבש עם היד שכולם שאלו איך גל אראל שראה את המקרה לא קפץ על שופט הרחבה ודרש ממנו להתערב ורואים בתמונה שהוא פשוט הולך מחוץ לרחבה כאילו מקבל את החלטת השופט, וכבר בדיון ההוא אני זוכר שעלו השאלות והתהיות למה אנחנו לא קופצים על השופט ושחוץ מברדה כולם משקשקים מפחד, השנה זה לא ככה, כמובן שאין מקום לגעת בשופט או לקלל אותו אבל להפעיל עליו לחץ 2-3 שחקנים בהחלטות הזויות אני לא רואה סיבה למה לא
גם בשריקות קטנות אפשר, בדברים כמו הוצאות חוץ וכדומה, זה יוצר הרתעה לשרוק כנגדך-ראה ערך בן חיים הבכיין שלא קיבל אפילו צהוב, או אפילו האדום שהגיע לגרסיה. גם הקהל יכול לעשות את שלו בעניין זה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

blueman כתב: אתה צודק בגדול, אבל צריך להפריד בין שני דברים, שחקן צריך להיות חכם ולא להיכנס לפינות האלו ולקטנות האלו של שחקנים, לדוגמא גורדנה ואוגו, ובמקרה של דוידזאדה שלא משנה מה השופט החליט, סתום תפה ורד מהמגרש, אבל ופה אני פחות מסכים איתך בעיניין כשיש שריקות על עבירות,נבדלים,פנדלים ואפילו אדומים כמו שנתנו לגורדנה ואוגו מי שצריך לקפוץ על השופט זה השחקנים שלא היו מעורבים במהלך וליצור עליו לחץ, לא בהכרח כי יבטלו את ההחלטה, זה קורה אחת למליון, אלא מאותם סיבות שאמר המשתמש מעלי, ליצור הרתעה משריקות דומות בעתיד, לחץ על השופט, זה מנטליות של קבוצה גדולה, אני עד היום זוכר את הדיון משנה שעברה במשחק נגד מכבי שבדש כבש עם היד שכולם שאלו איך גל אראל שראה את המקרה לא קפץ על שופט הרחבה ודרש ממנו להתערב ורואים בתמונה שהוא פשוט הולך מחוץ לרחבה כאילו מקבל את החלטת השופט, וכבר בדיון ההוא אני זוכר שעלו השאלות והתהיות למה אנחנו לא קופצים על השופט ושחוץ מברדה כולם משקשקים מפחד, השנה זה לא ככה, כמובן שאין מקום לגעת בשופט או לקלל אותו אבל להפעיל עליו לחץ 2-3 שחקנים בהחלטות הזויות אני לא רואה סיבה למה לא
דווקא בנושא השופטים,השתפרנו פלאים.
מה שהשחקנים ובמיוחד ברדה עשו לשופט יום שני,היה "טרור",שום שריקה לא עברה בשקט,שום החלטה לא התקבלה וככה צריך להיות.
השנה גם השחקנים קיבלו הרבה יותר "ביצים",בקטע הזה.
ולגבי האדומים,אז אי אפשר להגיד ממבט ראשון וזה מה שהשופט רואה,שהאדומים לא מוצדקים.מסכים לגמרי שאסור היה להם להיכנס לפינות האלה,כולם שחקנים מנוסים ולכן הפליאה היא גדולה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב: דווקא בנושא השופטים,השתפרנו פלאים.
מה שהשחקנים ובמיוחד ברדה עשו לשופט יום שני,היה "טרור",שום שריקה לא עברה בשקט,שום החלטה לא התקבלה וככה צריך להיות.
השנה גם השחקנים קיבלו הרבה יותר "ביצים",בקטע הזה.
ולגבי האדומים,אז אי אפשר להגיד ממבט ראשון וזה מה שהשופט רואה,שהאדומים לא מוצדקים.מסכים לגמרי שאסור היה להם להיכנס לפינות האלה,כולם שחקנים מנוסים ולכן הפליאה היא גדולה.
בשבועות האחרונים יש שני מקרים לפחות שברדה הגזים:
1) מול בית"ר - תפס לשופט את היד פיזית שהוא בא להוציא את האדום לגורדנה. זה בקלות יכל להיות אדום גם לברדה
2) מול מכבי - התווכח עם השופט בזמן שמכבי הוציאו כבר את הכדור וסחטו פנדל

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yedidel כתב:
1) מול בית"ר - תפס לשופט את היד פיזית שהוא בא להוציא את האדום לגורדנה. זה בקלות יכל להיות אדום גם לברדה
בדיוק מה שאמרתי, קצת איבדו את זה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

yedidel כתב:
צודק - ואני עדיין לא בטוח שכל ההשתוללויות האלו עוזרות. בשורה התחתונה שורקים נגדנו פנדלים ללא הפסקה וקיבלנו 3 אדומים קריטיים.
לחלק מהשופטים יש נטייה להוכיח שהם לא מתרשמים מכל הוויכוחים וזה רק מגדיל את הסיכוי לחטוף עוד שריקות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אל תשכחו את מה שברדה עשה לחואן פאבלו שאומנם מנע התקפה מתפרצת אבל הרבה שופטים היו שורקים על זה אדום.
ברדה והחברים שלו חייבים להרגע ומהר אחרת בסוף כל משחק יורחק שחקן אחר וככה לא נצליח לקחת אליפות או להלחם על אליפות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מצטער,אני לא שותף לקו הזה.
אי אפשר לבוא ולהגיד כמו שנה שעברה,"שאנחנו רכיכות מול השופטים ומקבלים כל החלטה".
ושמתחילים להראות טיפה ביצים,אז " הם מגזימים".
וגדי,אולי לטווח הקצר זה לא משפיע,אבל לארוך ועוד איך זה ישפיע.
שופט הוא קודם כל בן אדם,שנתון ללחצים,ובסוף זה גם משפיע,אתם עוד תראו שהדברים האילו יגרמו במהלך העונה לשריקות/החלטות לטובתינו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:מצטער,אני לא שותף לקו הזה.
שופט הוא קודם כל בן אדם,שנתון ללחצים,ובסוף זה גם משפיע,אתם עוד תראו שהדברים האילו יגרמו במהלך העונה לשריקות/החלטות לטובתינו.
בדיוק

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תבדילו בין לחצים ובין מגע פיזי עם השופט ויש הבדל עצום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:תבדילו בין לחצים ובין מגע פיזי עם השופט ויש הבדל עצום
כמובן שלא התכוונתי להרביץ לשופט.
אבל גם ברדה יודע ששמורה לו ולעוד כמה בכדורגל הישראלי פרבליגיה לעשות דברים שאחרים לא יכולים והוא משתמש בזה יפה מאוד.
זה מה נקרא מנהיג.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב:מצטער,אני לא שותף לקו הזה.
מסכים.
על אותו עיקרון שברדה יכל לקבל אדום על מה שעשה לחואן פאבלו אז זהבי היה צריך לקבל אדום על מה שעשה לפאיוביץ, יש שחקנים שהשופטים עושים להם כבוד, אם טל בן חיים היה דוחף ככה את פאיוביץ אולי זה היה נגמר אחרת, ברדה צריך לנצל את המנהיגות שלו בדיוק בשביל הדברים האלו והוא עושה את זה בצורה טובה, צריך לדעת מתי באמת עובר הגבול, באשר לשאל השחקנים אפשר וצריך להפעיל לחץ על השופט כמובן לא לעבור את הגבול לאלימות וכאלו אבל הפעלת לחץ על השופטים תשתלם לנו לטווח הארוך

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

CrazyRed7 כתב: טוויטו לא ישחק. מלול או אילוז יחליפו את אופיר.
לא יודע עד כמה אמין, אבל דף "אדום מהדרום" בפייסבוק מפרסם שטוויטו יפתח מחר במקומו של אופיר.
היה ונכון - החלטה מבורכת , בהצלחה לבחורצ'יק!

שלח תגובה