תוצאות ועדת המשמעת מהיום 07/01/2015
Re: תוצאות ועדת המשמעת מהיום 07/01/2015
להערכתי אחרי הערעור בטח ימתיקו לו את זה למשחק אחד בפועל וסה"כ שני משחקים הרחקה ככה שלמחזור הבא הוא כבר יחזור.
חוץ מזה זה זמן טוב לבחון את המחליפים, נאסר ואראל עשו את זה יפה...עכשיו תורם של מלול/אילוז.
חוץ מזה זה זמן טוב לבחון את המחליפים, נאסר ואראל עשו את זה יפה...עכשיו תורם של מלול/אילוז.

הדרך להפוך לקבוצה גדולה שסופרים אותה היא בהתנפלות על שופטים, כי זה מה שהשופטים מבינים.Totti כתב:
שוב מכבי? אנחנו לא מכבי!!!
מה אמרתי לא בסדר? על מה כולכם נעשים סנגורים של השחקנים בדיוק?
על זה ששלושה משחקים אנחנו נותרים ב-10 שחקנים בגלל קבלת החלטות לא נכונה שלהם?
1. גורדנה- לא אשם ולא זכאי. בהילוכים חוזרים אפשר לקבוע שהוא לא בעט בארסו, בזמן אמת זה נראה הרבה פחות טוב
2. אוגו- טיפש וכל מילה נוספת מיותרת
3. דוידזאדה- גליץ' מסוכן. כן פגע, לא פגע, מסוכן. ועוד הוסיף חטא על פשע ויצא על השופט.
לא מהססים לשרוק נגדנו, לא מהססים לשלוף. אין לנו פריבילגיה של קבוצה גדולה עדיין, אז בואו נרגע ונספור עד 10 לפני שמאבדים את הראש
זכור לי מקרה שלא התנפלנו על שופט כשבדש הבקיע עם היד, וזה היה מכעיס מאוד לראות את האדישות הזאת אצל השחקנים. אני לא מצדיק התנפלות כזאת על שופט, אבל מעדיף את זה על אדישות שמשדרת דפקו אותנו זה בסדר.
אתה צודק בגדול, אבל צריך להפריד בין שני דברים, שחקן צריך להיות חכם ולא להיכנס לפינות האלו ולקטנות האלו של שחקנים, לדוגמא גורדנה ואוגו, ובמקרה של דוידזאדה שלא משנה מה השופט החליט, סתום תפה ורד מהמגרש, אבל ופה אני פחות מסכים איתך בעיניין כשיש שריקות על עבירות,נבדלים,פנדלים ואפילו אדומים כמו שנתנו לגורדנה ואוגו מי שצריך לקפוץ על השופט זה השחקנים שלא היו מעורבים במהלך וליצור עליו לחץ, לא בהכרח כי יבטלו את ההחלטה, זה קורה אחת למליון, אלא מאותם סיבות שאמר המשתמש מעלי, ליצור הרתעה משריקות דומות בעתיד, לחץ על השופט, זה מנטליות של קבוצה גדולה, אני עד היום זוכר את הדיון משנה שעברה במשחק נגד מכבי שבדש כבש עם היד שכולם שאלו איך גל אראל שראה את המקרה לא קפץ על שופט הרחבה ודרש ממנו להתערב ורואים בתמונה שהוא פשוט הולך מחוץ לרחבה כאילו מקבל את החלטת השופט, וכבר בדיון ההוא אני זוכר שעלו השאלות והתהיות למה אנחנו לא קופצים על השופט ושחוץ מברדה כולם משקשקים מפחד, השנה זה לא ככה, כמובן שאין מקום לגעת בשופט או לקלל אותו אבל להפעיל עליו לחץ 2-3 שחקנים בהחלטות הזויות אני לא רואה סיבה למה לאTotti כתב:
שוב מכבי? אנחנו לא מכבי!!!
מה אמרתי לא בסדר? על מה כולכם נעשים סנגורים של השחקנים בדיוק?
על זה ששלושה משחקים אנחנו נותרים ב-10 שחקנים בגלל קבלת החלטות לא נכונה שלהם?
1. גורדנה- לא אשם ולא זכאי. בהילוכים חוזרים אפשר לקבוע שהוא לא בעט בארסו, בזמן אמת זה נראה הרבה פחות טוב
2. אוגו- טיפש וכל מילה נוספת מיותרת
3. דוידזאדה- גליץ' מסוכן. כן פגע, לא פגע, מסוכן. ועוד הוסיף חטא על פשע ויצא על השופט.
לא מהססים לשרוק נגדנו, לא מהססים לשלוף. אין לנו פריבילגיה של קבוצה גדולה עדיין, אז בואו נרגע ונספור עד 10 לפני שמאבדים את הראש
גם בשריקות קטנות אפשר, בדברים כמו הוצאות חוץ וכדומה, זה יוצר הרתעה לשרוק כנגדך-ראה ערך בן חיים הבכיין שלא קיבל אפילו צהוב, או אפילו האדום שהגיע לגרסיה. גם הקהל יכול לעשות את שלו בעניין זה.blueman כתב: אתה צודק בגדול, אבל צריך להפריד בין שני דברים, שחקן צריך להיות חכם ולא להיכנס לפינות האלו ולקטנות האלו של שחקנים, לדוגמא גורדנה ואוגו, ובמקרה של דוידזאדה שלא משנה מה השופט החליט, סתום תפה ורד מהמגרש, אבל ופה אני פחות מסכים איתך בעיניין כשיש שריקות על עבירות,נבדלים,פנדלים ואפילו אדומים כמו שנתנו לגורדנה ואוגו מי שצריך לקפוץ על השופט זה השחקנים שלא היו מעורבים במהלך וליצור עליו לחץ, לא בהכרח כי יבטלו את ההחלטה, זה קורה אחת למליון, אלא מאותם סיבות שאמר המשתמש מעלי, ליצור הרתעה משריקות דומות בעתיד, לחץ על השופט, זה מנטליות של קבוצה גדולה, אני עד היום זוכר את הדיון משנה שעברה במשחק נגד מכבי שבדש כבש עם היד שכולם שאלו איך גל אראל שראה את המקרה לא קפץ על שופט הרחבה ודרש ממנו להתערב ורואים בתמונה שהוא פשוט הולך מחוץ לרחבה כאילו מקבל את החלטת השופט, וכבר בדיון ההוא אני זוכר שעלו השאלות והתהיות למה אנחנו לא קופצים על השופט ושחוץ מברדה כולם משקשקים מפחד, השנה זה לא ככה, כמובן שאין מקום לגעת בשופט או לקלל אותו אבל להפעיל עליו לחץ 2-3 שחקנים בהחלטות הזויות אני לא רואה סיבה למה לא
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
דווקא בנושא השופטים,השתפרנו פלאים.blueman כתב: אתה צודק בגדול, אבל צריך להפריד בין שני דברים, שחקן צריך להיות חכם ולא להיכנס לפינות האלו ולקטנות האלו של שחקנים, לדוגמא גורדנה ואוגו, ובמקרה של דוידזאדה שלא משנה מה השופט החליט, סתום תפה ורד מהמגרש, אבל ופה אני פחות מסכים איתך בעיניין כשיש שריקות על עבירות,נבדלים,פנדלים ואפילו אדומים כמו שנתנו לגורדנה ואוגו מי שצריך לקפוץ על השופט זה השחקנים שלא היו מעורבים במהלך וליצור עליו לחץ, לא בהכרח כי יבטלו את ההחלטה, זה קורה אחת למליון, אלא מאותם סיבות שאמר המשתמש מעלי, ליצור הרתעה משריקות דומות בעתיד, לחץ על השופט, זה מנטליות של קבוצה גדולה, אני עד היום זוכר את הדיון משנה שעברה במשחק נגד מכבי שבדש כבש עם היד שכולם שאלו איך גל אראל שראה את המקרה לא קפץ על שופט הרחבה ודרש ממנו להתערב ורואים בתמונה שהוא פשוט הולך מחוץ לרחבה כאילו מקבל את החלטת השופט, וכבר בדיון ההוא אני זוכר שעלו השאלות והתהיות למה אנחנו לא קופצים על השופט ושחוץ מברדה כולם משקשקים מפחד, השנה זה לא ככה, כמובן שאין מקום לגעת בשופט או לקלל אותו אבל להפעיל עליו לחץ 2-3 שחקנים בהחלטות הזויות אני לא רואה סיבה למה לא
מה שהשחקנים ובמיוחד ברדה עשו לשופט יום שני,היה "טרור",שום שריקה לא עברה בשקט,שום החלטה לא התקבלה וככה צריך להיות.
השנה גם השחקנים קיבלו הרבה יותר "ביצים",בקטע הזה.
ולגבי האדומים,אז אי אפשר להגיד ממבט ראשון וזה מה שהשופט רואה,שהאדומים לא מוצדקים.מסכים לגמרי שאסור היה להם להיכנס לפינות האלה,כולם שחקנים מנוסים ולכן הפליאה היא גדולה.
בשבועות האחרונים יש שני מקרים לפחות שברדה הגזים:אדום זקן כתב: דווקא בנושא השופטים,השתפרנו פלאים.
מה שהשחקנים ובמיוחד ברדה עשו לשופט יום שני,היה "טרור",שום שריקה לא עברה בשקט,שום החלטה לא התקבלה וככה צריך להיות.
השנה גם השחקנים קיבלו הרבה יותר "ביצים",בקטע הזה.
ולגבי האדומים,אז אי אפשר להגיד ממבט ראשון וזה מה שהשופט רואה,שהאדומים לא מוצדקים.מסכים לגמרי שאסור היה להם להיכנס לפינות האלה,כולם שחקנים מנוסים ולכן הפליאה היא גדולה.
1) מול בית"ר - תפס לשופט את היד פיזית שהוא בא להוציא את האדום לגורדנה. זה בקלות יכל להיות אדום גם לברדה
2) מול מכבי - התווכח עם השופט בזמן שמכבי הוציאו כבר את הכדור וסחטו פנדל
בדיוק מה שאמרתי, קצת איבדו את זהyedidel כתב:
בשבועות האחרונים יש שני מקרים לפחות שברדה הגזים:
1) מול בית"ר - תפס לשופט את היד פיזית שהוא בא להוציא את האדום לגורדנה. זה בקלות יכל להיות אדום גם לברדה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צודק - ואני עדיין לא בטוח שכל ההשתוללויות האלו עוזרות. בשורה התחתונה שורקים נגדנו פנדלים ללא הפסקה וקיבלנו 3 אדומים קריטיים.yedidel כתב:
בשבועות האחרונים יש שני מקרים לפחות שברדה הגזים:
לחלק מהשופטים יש נטייה להוכיח שהם לא מתרשמים מכל הוויכוחים וזה רק מגדיל את הסיכוי לחטוף עוד שריקות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אל תשכחו את מה שברדה עשה לחואן פאבלו שאומנם מנע התקפה מתפרצת אבל הרבה שופטים היו שורקים על זה אדום.
ברדה והחברים שלו חייבים להרגע ומהר אחרת בסוף כל משחק יורחק שחקן אחר וככה לא נצליח לקחת אליפות או להלחם על אליפות...
ברדה והחברים שלו חייבים להרגע ומהר אחרת בסוף כל משחק יורחק שחקן אחר וככה לא נצליח לקחת אליפות או להלחם על אליפות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מצטער,אני לא שותף לקו הזה.
אי אפשר לבוא ולהגיד כמו שנה שעברה,"שאנחנו רכיכות מול השופטים ומקבלים כל החלטה".
ושמתחילים להראות טיפה ביצים,אז " הם מגזימים".
וגדי,אולי לטווח הקצר זה לא משפיע,אבל לארוך ועוד איך זה ישפיע.
שופט הוא קודם כל בן אדם,שנתון ללחצים,ובסוף זה גם משפיע,אתם עוד תראו שהדברים האילו יגרמו במהלך העונה לשריקות/החלטות לטובתינו.
שופט הוא קודם כל בן אדם,שנתון ללחצים,ובסוף זה גם משפיע,אתם עוד תראו שהדברים האילו יגרמו במהלך העונה לשריקות/החלטות לטובתינו.
בדיוקאדום זקן כתב:מצטער,אני לא שותף לקו הזה.
תבדילו בין לחצים ובין מגע פיזי עם השופט ויש הבדל עצום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כמובן שלא התכוונתי להרביץ לשופט.Totti כתב:תבדילו בין לחצים ובין מגע פיזי עם השופט ויש הבדל עצום
אבל גם ברדה יודע ששמורה לו ולעוד כמה בכדורגל הישראלי פרבליגיה לעשות דברים שאחרים לא יכולים והוא משתמש בזה יפה מאוד.
זה מה נקרא מנהיג.
מסכים.אדום זקן כתב:מצטער,אני לא שותף לקו הזה.
על אותו עיקרון שברדה יכל לקבל אדום על מה שעשה לחואן פאבלו אז זהבי היה צריך לקבל אדום על מה שעשה לפאיוביץ, יש שחקנים שהשופטים עושים להם כבוד, אם טל בן חיים היה דוחף ככה את פאיוביץ אולי זה היה נגמר אחרת, ברדה צריך לנצל את המנהיגות שלו בדיוק בשביל הדברים האלו והוא עושה את זה בצורה טובה, צריך לדעת מתי באמת עובר הגבול, באשר לשאל השחקנים אפשר וצריך להפעיל לחץ על השופט כמובן לא לעבור את הגבול לאלימות וכאלו אבל הפעלת לחץ על השופטים תשתלם לנו לטווח הארוך
לא יודע עד כמה אמין, אבל דף "אדום מהדרום" בפייסבוק מפרסם שטוויטו יפתח מחר במקומו של אופיר.CrazyRed7 כתב: טוויטו לא ישחק. מלול או אילוז יחליפו את אופיר.
היה ונכון - החלטה מבורכת , בהצלחה לבחורצ'יק!