תרדמת ינואר
Re: תרדמת ינואר
הלחץ שלכם זה משהו לא ייאמן.
א. ביטון זה המצאה של הפורום הזה ואף פעם לא הוגשה לו הצעה רשמית מטעם המועדון
ב. לא יודע מה איתכם, אני שבע רצון מנושא עטר. המועדון לא נגרר לסכומים שהוא לא רוצה לשלם והמשיכו בקו של מי שלא רוצה לא יהיה פה
ג. אני חושב שהסגל הנוכחי יכול לקחת אליפות בהליכה אפילו הוא רק צריך שישתמשו בו נכון
ד. לטעמי אלישע ואלונה יותר ננעלו על שכטר ומחכים לתמוז בפינה במקביל
ב. לא יודע מה איתכם, אני שבע רצון מנושא עטר. המועדון לא נגרר לסכומים שהוא לא רוצה לשלם והמשיכו בקו של מי שלא רוצה לא יהיה פה
ג. אני חושב שהסגל הנוכחי יכול לקחת אליפות בהליכה אפילו הוא רק צריך שישתמשו בו נכון
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הסגל הזה מינוס אבולאבן וטוויטו לא?dor69 כתב:הלחץ שלכם זה משהו לא ייאמן.
אם כן אז תשכח מזה הסגל הזה צריך חלוץ ובלם דחוף חלוץ כי מתוך 4 החלוצים שלנו שני החלוצים הבכירים שלנו כבר כמה משחקים לא כובשים החלוץ השלישי היה פצוע 3-4 חודשים ובשיא הכושר לא היה גולר ומי יודע איך הוא יחזור מהפציעה וחלוץ צעיר וחסר ביטחון ושני בלמים טבעיים בלבד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה חי בסרט אם אתה חושב ששכטר או תמוז יבואו לפה .dor69 כתב:הלחץ שלכם זה משהו לא ייאמן.
אל תתן לכתבות להטעות אותך .
חייב עומק בסגל , הסגל טיפה יותר עמוק מעונה שעברה אבל אנחנו רואים מה קורה עם הפציעות וההשעיות , צריך להעמיק עוד טיפה כדי שבעיית פציעות לא מה שתדפוק לנו את העונה .
עונה שעברה לא רצנו עד הסוף רק בגלל הפציעה של סוארס .
אני אמרתי ואני אומר שוב- הסגל הזה מספיק כדי לקחת אליפות בהליכה ורק צריך לדעת לסחוט ממנו את המקסימום. המאניה דיפרסיה שלכם עברה גבול! אם כבר עוד משהו זה בלם מחליף ולאור האופציות בשוק והמחירים גם זה לא כל כך ריאלי
!!!dor69 כתב:אני אמרתי ואני אומר שוב- הסגל הזה מספיק כדי לקחת אליפות בהליכה ורק צריך לדעת לסחוט ממנו את המקסימום. המאניה דיפרסיה שלכם עברה גבול! אם כבר עוד משהו זה בלם מחליף ולאור האופציות בשוק והמחירים גם זה לא כל כך ריאלי
- The red one
מסכים . אנחנו בינואר ולא סוחטים ממנו אפילו לא עשירית מהפוטנציאל. מה גורם לך לחשוב שזה ישתנה בהתחשב בעובדה שאלישע לוי איתנו כבר 2.5 עונות ותמיד משחק באותה שיטת משחק?dor69 כתב:אני אמרתי ואני אומר שוב- הסגל הזה מספיק כדי לקחת אליפות בהליכה ורק צריך לדעת לסחוט ממנו את המקסימום. המאניה דיפרסיה שלכם עברה גבול! אם כבר עוד משהו זה בלם מחליף ולאור האופציות בשוק והמחירים גם זה לא כל כך ריאלי
אם אתה מסכים איתי אז השאלה היא מה גורם לך לחשוב ששחקן כזה או אחר יפתרו את הבעיה? אמרתי שצריך לדעץ להשתמש בו לא שזה בהכרח יקרהאדום בלב בנשמהההה כתב: מסכים . אנחנו בינואר ולא סוחטים ממנו אפילו לא עשירית מהפוטנציאל. מה גורם לך לחשוב שזה ישתנה בהתחשב בעובדה שאלישע לוי איתנו כבר 2.5 עונות ותמיד משחק באותה שיטת משחק?
- The red one
הסכמתי עם השורה הראשונה שלך - הסגל הזה יכול לקחת אליפות בהליכה רק צריך לדעת להשתמש בו. עד כאן נכון.dor69 כתב: אם אתה מסכים איתי אז השאלה היא מה גורם לך לחשוב ששחקן כזה או אחר יפתרו את הבעיה? אמרתי שצריך לדעץ להשתמש בו לא שזה בהכרח יקרה
לא משתמשים בו כמו שצריך, וזו הבעיה. וגם אני חושב ששחקן כזה או אחר לא ישנה כי כרגע יש לנו קאדר שחקנים מדהים לליגה הישראלית ועדיין אנחנו נראים ככה. למה? בגלל המאמן ואנשי המקצוע (עאלק) שמסביבו. ככה שעוד שחקן, שם גדול ככל שיהיה, פשוט לא יעזור כל עוד נמשיך לשחק בשיטה הזו.
אליפות בהליכה? באמת?dor69 כתב:אני אמרתי ואני אומר שוב- הסגל הזה מספיק כדי לקחת אליפות בהליכה ורק צריך לדעת לסחוט ממנו את המקסימום. המאניה דיפרסיה שלכם עברה גבול! אם כבר עוד משהו זה בלם מחליף ולאור האופציות בשוק והמחירים גם זה לא כל כך ריאלי
- The red one
בסדר, אולי הפרזנו עם ב'הליכה', אבל הסגל הזה ראוי להתמודד על אליפות לאורך כל הדרך.שיש כתב: אליפות בהליכה? באמת?
זה לא משנה מי בסגל כל עוד למאמן הזה יש 11 קבועים.
לא משנה מה יעשו שחקני הספסל באימונים ובמשחקים שנם מקבלים צ'אנס הם לא ישחקו שבת לאחר מכן.
ככה איבדנו המון נקודות שנה שעברה כי אלישע שרףאת הספסל וכך הוא ממשיך גם השנה
לא משנה מה יעשו שחקני הספסל באימונים ובמשחקים שנם מקבלים צ'אנס הם לא ישחקו שבת לאחר מכן.
ככה איבדנו המון נקודות שנה שעברה כי אלישע שרףאת הספסל וכך הוא ממשיך גם השנה
כן אחי, בהליכה מלכותית. אתה בכלל לא תופס כמה הסגל הזה אדיר, בעוצמה מלאה הוא יכול להשיג פה שליטה בליגה שלא נראתה פה שניםשיש כתב: אליפות בהליכה? באמת?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן בוודאי כמה שאני חושב שהסגל שלנו שווה או קרוב ללהיות שווה לזה של מכבי ללכת לאליפות?dor69 כתב: כן אחי, בהליכה מלכותית. אתה בכלל לא תופס כמה הסגל הזה אדיר, בעוצמה מלאה הוא יכול להשיג פה שליטה בליגה שלא נראתה פה שנים
ממתי האוהדים שלנו הפכו להיות שחצנים לעזאזל?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה הקשר שחצנים ריבונו של עולם??? זה הפוטנציאל והוא ממומש ב10% גג זה מה שאמרתידר אדום בנשמה כתב: כן בוודאי כמה שאני חושב שהסגל שלנו שווה או קרוב ללהיות שווה לזה של מכבי ללכת לאליפות?
ממתי האוהדים שלנו הפכו להיות שחצנים לעזאזל?
אני לא יודע אם יגיע רכש או לא ובמידה ויגיע האם זה ישפיע על אחד התארים שאנחנו מתמודדים עליהם השנה, אבל כמו שטענתי עוד מסוף העונה שעברה, עם אלישע מיקסמנו את עצמנו, לא מאמין שהוא יכול להוביל אותנו רחוק יותר.
אני מאוד מקווה שהעונה הזו תסתיים עם תואר כלשהוא אבל בעונה הבאה אשמח לשינוי בעמדת המאמן.
אני מאוד מקווה שהעונה הזו תסתיים עם תואר כלשהוא אבל בעונה הבאה אשמח לשינוי בעמדת המאמן.