אלישע לוי לך הביתה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
xboy

Re: אלישע לוי לך הביתה

שליחה על ידי xboy »

doctorslayer כתב:
בוא נכניס אותך לפרופורציות , אתה מקום 3 לא בגלל שאתה חזק - אלא אך ורק כי הגדולות חלשות
בליגה של הפועל ת"א/בית"ר/חיפה חזקות.
אתה בפליאוף תחתון מזמן - תפסיקו לייפות את זה , נכשלנו , 50 מיליון שקל ולא מסוגלים לחבר 3 פסים.
כל קבוצה פח מתאוששת עלינו , סכנין , מכבי חיפה ,רעענה ולא להאמין שהפועל ת"א מנצחת אותנו (10 משחקים ללא נצחון)

אם אלונה לא רואה את זה , אז כנראה שהיא אוהבת לבזבז את הכסף שלה על כלום.
מסכים לחלוטין, מפמפמים לנו שאנחנו כבר שנתיים קבוצת צמרת אבל יסלחו לי כולם אנחנו לא קבוצת צמרת לגיטימית.
אם שאר הגדולות לא היו בעונות גרועות אנחנו במקסימום מגרדים פליאוף עליון.
לראות קבוצות כמו עכו,הפועל פ"ת, רעננה ושאר הקטנות באות לשחק מולנו בלי פחד רק מחזק את דעתי שאף אחד לא מחזיק מאיתנו באמת קבוצה מאיימת.
לראות את הסגל שלנו ופשוט לבכות על איך שאנחנו נראים, לא היה לי חשק לקום מהמיטה היום בבוקר.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אני רק מקווה שאלישע לא יביא לנו עכשיו חלוץ שאנחנו לא צריכים.. אליפות כבר לא ניקח, גביע אנחנו מסוגלים (הפועל ר"ג לקחה לפני שנתיים אין שום סיבה שהסגל שלנו לא יעשה את זה!) בשביל זה לא צריך להביא חלוץ לכמה שנים שהוא לא ברמה משדרגת לכן לא רוצה את אבוחצירה,תורג'מן ואזולאי שמעומדים אלינו הם במקרה הטוב שחקנים משלימים במקרה הרע ימישכו להיראות כמו שהם נראים בשנים האחרונות.. אלישע לא לחץ על חלוץ בכיר, שכטר,עטר וביטון חתמו בקבוצות אחרות וזה כבר עלה לנו ביוקר (ואל תגידו לי עטר לא רצה ב"ש וכאלה הם רצו כסף וחוזה לטווח ארוך, אלישע רצה לחכות לראות איך גבאי חוזר ביטון לדעתי היה מעדיף אותנו על הפועל ת"א שלא יודעת אם תצליח לשלם לו את כל המשכורת וככל הנראה לא תהיה באירופה שנה הבאה).. אלישע בבקשה אל תעשה לנו טעות שתעלה לנו בעמדה הזאת גם לשנה הבאה! לא חלוץ בכיר לא תודה

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

חומר השחקנים שלנו לא בנוי לסגנון משחק של הגנה נסוגה, עזבו את זה שיש לנו שחקנים בלי משמעת טקטית אבל להוריד שחקנים כמו בוזגלו מליקסון וברדה לחכות ליריב קרוב מאוד לשער שלנו זה פשוט לעשות להם עוול, השחקן הישראלי לא מסוגל מבחינת כושר גופני לבצע את הירידות האלו להגנה ואח"כ לצאת במהירות להתקפה, עם שחקנים כמו שיש לנו חייבים ללחוץ את היריב בשטח שלו, שהשחקנים המוכשרים שלנו יעשו הגנה על שטחים מצומצמים בשטח היריב במקום לבזבז כל כך אנרגיה על ירידה לעמדות מוצא.
אני כל כך מתפלא על אלישע שראה שהשיטה הזאת עבדה בצורה כל כך מרשימה נגד קרית שמונה ושבוע אח"כ הוא שוב חזר להגנה נסוגה.
לצערי אלישע רואה בנו עדיין מועדון קטן שבא לשחק מול מועדון גדול ובוחר לשחק בשיטה של בונקר ומתפרצות.
על אף שאנחנו נראים פשוט מביך אני אגיע גם ביום רביעי לנתניה כי האהבה/המחלה הזאת זה משהו בלתי נשלט.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

xboy כתב:חומר השחקנים שלנו לא בנוי לסגנון משחק של הגנה נסוגה, עזבו את זה שיש לנו שחקנים בלי משמעת טקטית אבל להוריד שחקנים כמו בוזגלו מליקסון וברדה לחכות ליריב קרוב מאוד לשער שלנו זה פשוט לעשות להם עוול, השחקן הישראלי לא מסוגל מבחינת כושר גופני לבצע את הירידות האלו להגנה ואח"כ לצאת במהירות להתקפה, עם שחקנים כמו שיש לנו חייבים ללחוץ את היריב בשטח שלו, שהשחקנים המוכשרים שלנו יעשו הגנה על שטחים מצומצמים בשטח היריב במקום לבזבז כל כך אנרגיה על ירידה לעמדות מוצא.
אני כל כך מתפלא על אלישע שראה שהשיטה הזאת עבדה בצורה כל כך מרשימה נגד קרית שמונה ושבוע אח"כ הוא שוב חזר להגנה נסוגה.
לצערי אלישע רואה בנו עדיין מועדון קטן שבא לשחק מול מועדון גדול ובוחר לשחק בשיטה של בונקר ומתפרצות.
על אף שאנחנו נראים פשוט מביך אני אגיע גם ביום רביעי לנתניה כי האהבה/המחלה הזאת זה משהו בלתי נשלט.
אתה לא מבין כנראה הכושר הגופני אפשר לשפר אבל כל עוד המאמן חושב שהכושר הגופני נהדר בחיים לא תראה את השחקנים שלנו עומדים כמו מכבי תל אביב לצורך העניין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

מסכים איתך, אבל גם בשביל לשחק נסוג צריכים מחשבה נכונה, וכמו שאמרת כושר גופני.
שים לב שאנחנו משחקים נסוג אבל עדיין לא לוחצים את הקבוצה בשטח שלנו לפחות(!) לא ראיתי דבר כזה בחיים, מול כל קבוצה אותה הגנה נסוגה ואותה טיילת.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

doctorslayer כתב:
חיפה עם 17 אלף מנוים כי בתחילת העונה הם החתימו שחקנים עם פוטנציאל ובנו קבוצה עם מאמן אירופאי בתקציב של 70-80 מיליון שקל , וכמובן אצטדיון חדש שגם אם ב"ש הייתה בליגה ג' עם בית כזה הייתי בא לכל משחק.
עד לפני אתמול , לפחות חצי מהמנוים שם היו מוכנים להחזיר את המנוי אם היית מחזיר להם את הכסף.

אנחנו לא טרמפיסטים ולא רק רואים שחור , אנחנו אומרים את האמת ואת מה שרואים במגרש.
אם אתה מגדית את הקהל כבושה כי הוא אמיתי למצציאות ולא עיוור , אז אני גאה להיות קהל בושה
כשתעשה סקר מי היה מחזיר את המנוי ומי לא אז תדבר , עד אז אל תציג "עובדות" שאין להם בסיס .
בנתיים הם הביאו למשחקי חוץ כמויות אדירות ורוב הזמן דחפו את הקבוצה שלהם ועמדו מאחוריה .
אצלנו כל פיגור או הפסד הופך להיות אסון וצריך לפטר את כולם ולהרוס את הקבוצה .
אלישע נכשל חד וחלק , נכשל ביכולת של הקבוצה נכשל במבחן התוצאה ונכשל בכך שאצלנו השלם קטן בהרבה מסך חלקיו .
מכאן ועד ללשרוק בוז ולהוריד לשחקנים את הביטחון המרחק רב , בשביל להיות קבוצה גדול צריך להיות קהל גדול ואנחנו רחוקים מכך מאוד .

לא אמרתי שאתה אישית טרמפיסט אבל הקהל שלנו מלא בכאלה , שלא תבין לא נכון ,בגדול אין לי בעיה עם טרמפיסטים .
בכיף, ככה נגדיל את בסיס האוהדים שלנו אבל כאשר הטרמפיסטים האלה מגיעים עכשיו בהצלחות וכשקצת לא הולך הם מקללים הורסים ואז ברגעים הקשים בורחים זה מרתיח.

גמני אומר את האמת , יש דרך להגיד אותה אני חושב שאלישע נכשל וכבר בתחילת העונה התאכזבתי שהוא ממשיך כאן אבל אני לא אשרוק בוז לשחקנים שלי משחק לפני המשחק הכי קריטי שלנו העונה .
אני לא אשיר למאמן להתפטר ארבעה ימים לפני המשחק הכי קריטי שלנו העונה .
ברגע שהעונה תסתיים באופן מעשי אני הראשון שידרוש את ראשו של אלישע , אבל עד אז אני מאחוריי הקבוצה , במיוחד כשברקע יש משחק של להיות או לחדול מבחינתנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

pirlo21 כתב:
כשתעשה סקר מי היה מחזיר את המנוי ומי לא אז תדבר , עד אז אל תציג "עובדות" שאין להם בסיס .
בנתיים הם הביאו למשחקי חוץ כמויות אדירות ורוב הזמן דחפו את הקבוצה שלהם ועמדו מאחוריה .
אלישע נכשל חד וחלק , נכשל ביכולת של הקבוצה נכשל במבחן התוצאה ונכשל בכך שאצלנו השלם קטן בהרבה מסך חלקיו .
מכאן ועד ללשרוק בוז ולהוריד לשחקנים את הביטחון המרחק רב , בשביל להיות קבוצה גדול צריך להיות קהל גדול ואנחנו רחוקים מכך מאוד .

לא אמרתי שאתה אישית טרמפיסט אבל הקהל שלנו מלא בכאלה , שלא תבין לא נכון ,בגדול אין לי בעיה עם טרמפיסטים .
בכיף, ככה נגדיל את בסיס האוהדים שלנו אבל כאשר הטרמפיסטים האלה מגיעים עכשיו בהצלחות וכשקצת לא הולך הם מקללים הורסים ואז ברגעים הקשים בורחים זה מרתיח.

גמני אומר את האמת , יש דרך להגיד אותה אני חושב שאלישע נכשל וכבר בתחילת העונה התאכזבתי שהוא ממשיך כאן אבל אני לא אשרוק בוז לשחקנים שלי משחק לפני המשחק הכי קריטי שלנו העונה .
ברגע שהעונה תסתיים באופן מעשי אני הראשון שידרוש את ראשו של אלישע , אבל עד אז אני מאחוריי הקבוצה , במיוחד כשברקע יש משחק של להיות או לחדול מבחינתנו.
אהבתי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

pirlo21 כתב:

בתור סוג של טרמפיסט אני מצטרף למה שכתבת
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הטרמפיסטים היחידים כאן,הם כל השמחים לאיד,שרק שרע רואים אותם כאן,שהם מפמפים את משנתם הלוך ושוב בשעות האחרונות.
בנימת " האמרנו לכם",הכל כך אופיינית להם,זאת המומחיות לזרוק מלח ולשפשף חזק.
יקיריי,זו שעת התהילה שלהם,עוד מעט ויעבור.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

יש פה משתמשים שלא ראיתי אותם בניצחונות, הגיעו רק בהפסדים, משהו הזוי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

pirlo21 כתב:

+1

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אדום זקן כתב:הטרמפיסטים היחידים כאן,הם כל השמחים לאיד,שרק שרע רואים אותם כאן,שהם מפמפים את משנתם הלוך ושוב בשעות האחרונות.
בנימת " האמרנו לכם",הכל כך אופיינית להם,זאת המומחיות לזרוק מלח ולשפשף חזק.
יקיריי,זו שעת התהילה שלהם,עוד מעט ויעבור.
מצטער , לא מסכים.
עד אתמול לא האשמתי את אלישע .
אך המשחק אתמול , אוי המשחק אתמול.. לבוא לחיפה ולנסות לסחוט תיקו? לבזבז זמן כל המחצית השניה כדי לסחוט תיקו? הוא עד כדי כך לא מאמין בקבוצה שלנו? מאמן של קבוצות קטנות.

צריך להגיד בסוף העונה תודה רבה לאלישע שהביא אותנו למעמד של קבוצת צמרת , ושנה הבאה להחליף צוות מקצועי , ואפילו עם ברדה כמנהל מקצועי - כדי שלא יבוא איזה מאמן ויחליט לעשות הרבה שינויים מיותרים בסגל המצויין שלנו , כן מצויין.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

פירלו אתה מדבר כאילו צעקו אלישע לוי בן זונה מהתחתון לעליון אתמול.

המחאה הזו עוד לא הגיעה למגרש. היא תגיע שהמצב יהפוך להיות יותר גרוע מעכשיו.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שיביא גביע קודם ..... אחר כך שילך.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

pirlo21 כתב:

א. אני לא שמעתי אף אחד שר לאלישע תתפטר (אולי זה היה אחרי המשחק? אני יצאתי מיד בשריקת הסיום - לא מתכוון למחוא כפיים ולהריע לשחקנים שלא מכבדים את הקהל שלהם).
ב'. אף אחד לא שרק בוז , לא לפני המשחק ולא במהלכו אז נא לא להמציא ולקשקש.
ג'. אתמול בעצמך נוכחת לדעת מהו הגודל של קהל הליבה של מכבי חיפה וכולו יושב ביציע הצפוני , כך שקהל הליבה שלהם הוא לא בדיוק דורטומנד , אז חלאס עם הרגשי נחיתות הזאת.
מתוך 17 אלף מנוים יש שם אולי אולי 5000 ליבה , כל השאר "טרמפיסטים" כפי שאתה מכנה אותם.

למגיבים אחריו לגבי אלה "שמשפשפים חזק עם מלח" , זה שאני ואחרים כמוני אומרים דברים בלי מסננת ושוחטים קורבן , זה כדי שאתה וה"אוהדים השרופים" תתעוררו - עד אתמול בערב עוד היו פה אוהדים שבהלם מזה שאנחנו מבקרים את אלישע או את אחד השחקנים
מה לעשות שאתה מסתנוור מ1-0 מול מכבי פ"ת בבית עם תצוגת שפל , או לא נורא שהפסדנו להפועל ת"א , הרי היא אחת מאריות הליגה.
אנחנו נוסעים מעל 200 ק"מ בשביל הקבוצה , לא פעם , והם לא מכבדים ולא נותנים מעצמם כלום על המגרש - שיתמודדו עם התסכול של הקהל.
אז לשאלתך , מי אוהד יותר את ב"ש? יאללה אני מפרגן לך , אתה אוהד יותר טוב ממני, אני טרמפיסט מה לעשות.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

שלח תגובה