pirlo21 כתב:
כשתעשה סקר מי היה מחזיר את המנוי ומי לא אז תדבר , עד אז אל תציג "עובדות" שאין להם בסיס .
בנתיים הם הביאו למשחקי חוץ כמויות אדירות ורוב הזמן דחפו את הקבוצה שלהם ועמדו מאחוריה .
אצלנו כל פיגור או הפסד הופך להיות אסון וצריך לפטר את כולם ולהרוס את הקבוצה .
אלישע נכשל חד וחלק , נכשל ביכולת של הקבוצה נכשל במבחן התוצאה ונכשל בכך שאצלנו השלם קטן בהרבה מסך חלקיו .
מכאן ועד ללשרוק בוז ולהוריד לשחקנים את הביטחון המרחק רב , בשביל להיות קבוצה גדול צריך להיות קהל גדול ואנחנו רחוקים מכך מאוד .
לא אמרתי שאתה אישית טרמפיסט אבל הקהל שלנו מלא בכאלה , שלא תבין לא נכון ,בגדול אין לי בעיה עם טרמפיסטים .
בכיף, ככה נגדיל את בסיס האוהדים שלנו אבל כאשר הטרמפיסטים האלה מגיעים עכשיו בהצלחות וכשקצת לא הולך הם מקללים הורסים ואז ברגעים הקשים בורחים זה מרתיח.
גמני אומר את האמת , יש דרך להגיד אותה אני חושב שאלישע נכשל וכבר בתחילת העונה התאכזבתי שהוא ממשיך כאן אבל אני לא אשרוק בוז לשחקנים שלי משחק לפני המשחק הכי קריטי שלנו העונה .
אני לא אשיר למאמן להתפטר ארבעה ימים לפני המשחק הכי קריטי שלנו העונה .
ברגע שהעונה תסתיים באופן מעשי אני הראשון שידרוש את ראשו של אלישע , אבל עד אז אני מאחוריי הקבוצה , במיוחד כשברקע יש משחק של להיות או לחדול מבחינתנו.
א. אני לא שמעתי אף אחד שר לאלישע תתפטר (אולי זה היה אחרי המשחק? אני יצאתי מיד בשריקת הסיום - לא מתכוון למחוא כפיים ולהריע לשחקנים שלא מכבדים את הקהל שלהם).
ב'. אף אחד לא שרק בוז , לא לפני המשחק ולא במהלכו אז נא לא להמציא ולקשקש.
ג'. אתמול בעצמך נוכחת לדעת מהו הגודל של קהל הליבה של מכבי חיפה וכולו יושב ביציע הצפוני , כך שקהל הליבה שלהם הוא לא בדיוק דורטומנד , אז חלאס עם הרגשי נחיתות הזאת.
מתוך 17 אלף מנוים יש שם אולי אולי 5000 ליבה , כל השאר "טרמפיסטים" כפי שאתה מכנה אותם.
למגיבים אחריו לגבי אלה "שמשפשפים חזק עם מלח" , זה שאני ואחרים כמוני אומרים דברים בלי מסננת ושוחטים קורבן , זה כדי שאתה וה"אוהדים השרופים" תתעוררו - עד אתמול בערב עוד היו פה אוהדים שבהלם מזה שאנחנו מבקרים את אלישע או את אחד השחקנים
מה לעשות שאתה מסתנוור מ1-0 מול מכבי פ"ת בבית עם תצוגת שפל , או לא נורא שהפסדנו להפועל ת"א , הרי היא אחת מאריות הליגה.
אנחנו נוסעים מעל 200 ק"מ בשביל הקבוצה , לא פעם , והם לא מכבדים ולא נותנים מעצמם כלום על המגרש - שיתמודדו עם התסכול של הקהל.
אז לשאלתך , מי אוהד יותר את ב"ש? יאללה אני מפרגן לך , אתה אוהד יותר טוב ממני, אני טרמפיסט מה לעשות.