יש לך טעות ובלבול מאוד גדול.אביאל כתב:אדום משמע הרחקה מהמשחק הנוכחי ומהמשחק הרשמי הבא. במקרה שלנו סכנין ומכבי פ"ת.
צהוב רביעי משמע הרחקה מהמשחק הרשמי השני. במקרה שלנו מכבי ת"א.
לכן אם החה סופג גם אדום(ישיר או בצהוב שני) היה יוצא נגד סכנין ומחמיץ את פ"ת ואת מכבי ת"א.
אם גם היה לו אדום מתחילת העונה אז היה מקבל עוד משחק אחרי מכבי ת"א.
לפנק לפנק לפנק
קודם כל לגביי עניין האדומים, רק במידה ומדובר באדומים ישירים (כלומר אדום מבלי שהוצע לפניי כן צהוב) אז יש את החוק שאם שחקן קיבל אדום ישיר אחד הוא מורחק ממשחק אחד (תלוי כמובן אם הוא לא מועמד בבית הדין של ההתאחדות) אדון ישיר שני=שני מנשחקים, אדום ישיר שלישי-שלושה משחקים וכן הלאה.
בעניין של אדומים שהם כתוצאה מצהוב שני פה אין שום חוק שקשור למספר האדומים, יכולים להיות לשחקן גם מאה אדומים כל עוד זה לא אדום ישיר שני או שלישי הוא לא יורחק לכמה משחקים אלא רק למשחק אחד בלבד.
עכשיו לגביי הצהובים באמת שמעולם לא שמעתי או קראתי על העניין אז אני מעדיף גם לא להגיב אבל אולי זה נכון שאם שחקן סופג צהוב שני ומורחק באדום אז כביכול הצהוב החמישי מתקזז, אבל אין לי מושג ככה שאני לא אגיד יותר מזה.
בקיצור אדומים ישירים מזכים בעונשי הרחקה ליותר ממשחק אחד, אדום מצהוב שני לא.
אגב אני אביא דוגמא לאדומים ישירים העונה, גם בן ביטון וגם רועי גורדנה ספגו אדום ישיר אחריי עבירות, רועי גורדנה פגע בצורה מאוד קשה בשחקן של הפועל פתח תקווה בגביע הטוטו ובן ביטון עצר את עוז פרץ גם כן בגביע הטוטו מול מכבי פתח תקווה שהוא האחרון לפניי רובי לבקוביץ', שניהם הורחקו באדום ישיר, שניהם גם הורחקו באדום ישיר שני בליגה, רועי גורדנה מול בית"ר על לא עוול בכפו בגלל שהוא כביכול בעט בשחקן בית"ר שלפט אותו, ובן ביטון דברים שאמר לשופט...