הובאן יעדר מול מכבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הובאן יעדר מול מכבי

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אביאל כתב:אדום משמע הרחקה מהמשחק הנוכחי ומהמשחק הרשמי הבא. במקרה שלנו סכנין ומכבי פ"ת.

צהוב רביעי משמע הרחקה מהמשחק הרשמי השני. במקרה שלנו מכבי ת"א.

לכן אם החה סופג גם אדום(ישיר או בצהוב שני) היה יוצא נגד סכנין ומחמיץ את פ"ת ואת מכבי ת"א.

אם גם היה לו אדום מתחילת העונה אז היה מקבל עוד משחק אחרי מכבי ת"א.

לפנק לפנק לפנק
יש לך טעות ובלבול מאוד גדול.
קודם כל לגביי עניין האדומים, רק במידה ומדובר באדומים ישירים (כלומר אדום מבלי שהוצע לפניי כן צהוב) אז יש את החוק שאם שחקן קיבל אדום ישיר אחד הוא מורחק ממשחק אחד (תלוי כמובן אם הוא לא מועמד בבית הדין של ההתאחדות) אדון ישיר שני=שני מנשחקים, אדום ישיר שלישי-שלושה משחקים וכן הלאה.
בעניין של אדומים שהם כתוצאה מצהוב שני פה אין שום חוק שקשור למספר האדומים, יכולים להיות לשחקן גם מאה אדומים כל עוד זה לא אדום ישיר שני או שלישי הוא לא יורחק לכמה משחקים אלא רק למשחק אחד בלבד.

עכשיו לגביי הצהובים באמת שמעולם לא שמעתי או קראתי על העניין אז אני מעדיף גם לא להגיב אבל אולי זה נכון שאם שחקן סופג צהוב שני ומורחק באדום אז כביכול הצהוב החמישי מתקזז, אבל אין לי מושג ככה שאני לא אגיד יותר מזה.

בקיצור אדומים ישירים מזכים בעונשי הרחקה ליותר ממשחק אחד, אדום מצהוב שני לא.

אגב אני אביא דוגמא לאדומים ישירים העונה, גם בן ביטון וגם רועי גורדנה ספגו אדום ישיר אחריי עבירות, רועי גורדנה פגע בצורה מאוד קשה בשחקן של הפועל פתח תקווה בגביע הטוטו ובן ביטון עצר את עוז פרץ גם כן בגביע הטוטו מול מכבי פתח תקווה שהוא האחרון לפניי רובי לבקוביץ', שניהם הורחקו באדום ישיר, שניהם גם הורחקו באדום ישיר שני בליגה, רועי גורדנה מול בית"ר על לא עוול בכפו בגלל שהוא כביכול בעט בשחקן בית"ר שלפט אותו, ובן ביטון דברים שאמר לשופט...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אריק כתב:
נהיית יריב טפר...
התכוונת צהוב חמישי
חמישי חמישי. צודק :)

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

דר אדום בנשמה כתב: יש לך טעות ובלבול מאוד גדול.
קודם כל לגביי עניין האדומים, רק במידה ומדובר באדומים ישירים (כלומר אדום מבלי שהוצע לפניי כן צהוב) אז יש את החוק שאם שחקן קיבל אדום ישיר אחד הוא מורחק ממשחק אחד (תלוי כמובן אם הוא לא מועמד בבית הדין של ההתאחדות) אדון ישיר שני=שני מנשחקים, אדום ישיר שלישי-שלושה משחקים וכן הלאה.
בעניין של אדומים שהם כתוצאה מצהוב שני פה אין שום חוק שקשור למספר האדומים, יכולים להיות לשחקן גם מאה אדומים כל עוד זה לא אדום ישיר שני או שלישי הוא לא יורחק לכמה משחקים אלא רק למשחק אחד בלבד.

עכשיו לגביי הצהובים באמת שמעולם לא שמעתי או קראתי על העניין אז אני מעדיף גם לא להגיב אבל אולי זה נכון שאם שחקן סופג צהוב שני ומורחק באדום אז כביכול הצהוב החמישי מתקזז, אבל אין לי מושג ככה שאני לא אגיד יותר מזה.

בקיצור אדומים ישירים מזכים בעונשי הרחקה ליותר ממשחק אחד, אדום מצהוב שני לא.

אגב אני אביא דוגמא לאדומים ישירים העונה, גם בן ביטון וגם רועי גורדנה ספגו אדום ישיר אחריי עבירות, רועי גורדנה פגע בצורה מאוד קשה בשחקן של הפועל פתח תקווה בגביע הטוטו ובן ביטון עצר את עוז פרץ גם כן בגביע הטוטו מול מכבי פתח תקווה שהוא האחרון לפניי רובי לבקוביץ', שניהם הורחקו באדום ישיר, שניהם גם הורחקו באדום ישיר שני בליגה, רועי גורדנה מול בית"ר על לא עוול בכפו בגלל שהוא כביכול בעט בשחקן בית"ר שלפט אותו, ובן ביטון דברים שאמר לשופט...
מצטער לא הצלחתי לקרוא ולהבין יש המון בלאגן בטקסט שלך.
לגבי הצהובים אין קיזוז של שום דבר. צברת 5 צהובים אתה מורחק בלי קשר. אם השניים האחרונים היו במשחק אחד אתה מקבל אדום עם כל המשתמע וגם עונש הרחקה בגין צבירה של 5 צהובים.

לגבי צבירה של אדומים יש מצב שאתה צודק ומדובר רק על אדומים ישירים צריך לבדוק..

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אביאל יש לך מקרה עבר להוכיחנאת הדברים שבמקרה שלשחקן 4 צהובים והוא מקבל 2 צהובים במשחק הוא מקבל עונש כפול ? לדעתי זה לא ככה.
אני אחפש יותר מאוחר...יש מצב שאפילו אצלנו זה קרה עם שמעון הרוש בטדי..לא סגור על זה

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אביאל כתב: אני אחפש יותר מאוחר...יש מצב שאפילו אצלנו זה קרה עם שמעון הרוש בטדי..לא סגור על זה
לא קרה עם הרוש..אבדוק מאוחר יותר

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

טוב להלן התשובות:
1. שחקן שקיבל כרטיס צהוב במשחק, הצהוב יחשב בצבירה האישית שלו.

2. אם קיבל 2 כרטיסים צהובים במשחק אחד, הצהוב השני לא יחשב בצבירה האישית.

3. הרחקה בגין 5 כרטיסים צהובים תחל במשחק השני הרשמי מהמשחק שבו ספג את הכרטיס הצהוב החמישי.

4. אם קיבל כרטיס אדום(ישיר או עקיף) בתקופה שבין המשחק שבו צבר את הכרטיס הצהוב החמישי(כולל המשחק עצמו) לבין המשחק השני הרשמי, ירצה תחילה את עונש ההרחקה בגין הכרטיס האדום ולאחר מכן את עונש ההרחקה בגין צבירת הכרטיסים הצהובים.

5. לגבי הרחקה צבורה בגין כרטיסים אדומים, מדובר רק על אדומים ישירים ולא על אדום כתוצאה מ-2 כרטיסים צהובים.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אביאל כתב:טוב להלן התשובות:
1. שחקן שקיבל כרטיס צהוב במשחק, הצהוב יחשב בצבירה האישית שלו.

2. אם קיבל 2 כרטיסים צהובים במשחק אחד, הצהוב השני לא יחשב בצבירה האישית.

3. הרחקה בגין 5 כרטיסים צהובים תחל במשחק השני הרשמי מהמשחק שבו ספג את הכרטיס הצהוב החמישי.

4. אם קיבל כרטיס אדום(ישיר או עקיף) בתקופה שבין המשחק שבו צבר את הכרטיס הצהוב החמישי(כולל המשחק עצמו) לבין המשחק השני הרשמי, ירצה תחילה את עונש ההרחקה בגין הכרטיס האדום ולאחר מכן את עונש ההרחקה בגין צבירת הכרטיסים הצהובים.

5. לגבי הרחקה צבורה בגין כרטיסים אדומים, מדובר רק על אדומים ישירים ולא על אדום כתוצאה מ-2 כרטיסים צהובים.

כל אחד מהסעיפים ברור כשלעצמו אבל זה לא מפרט מה קורה אם שחקן מקבל 2 כרטיסים צהובים במשחק אחד, כאשר אחד מהם הוא גם כרטיס צהוב חמישי נצבר

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

ns75 כתב:

כל אחד מהסעיפים ברור כשלעצמו אבל זה לא מפרט מה קורה אם שחקן מקבל 2 כרטיסים צהובים במשחק אחד, כאשר אחד מהם הוא גם כרטיס צהוב חמישי נצבר
כתוב. ניתן דוגמא:
אופציה א' - אם בתחילת המשחק היו לו 3 צהובים וחטף 2, כמובן שהורחק בצהוב השני אך כמות הצהובים שנצברה היא 4 כרטיסים. כלומר, ירצה הרחקה רק בגין הכרטיס האדום.

אופציה ב' - אם בתחילת המשחק היו לו 4 צהובים וחטף 2 כרטיסים, כמובן שהורחק בצהוב השני, כמות הכרטיסים שצבר הם 5 כרטיסים. ירצה עונש הרחקה במשחק הבא בגין האדום ועוד אחד אחריו בגין חמשת הכרטיסים הצהובים.

מקווה שזה עזר

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אביאל כתב: כתוב. ניתן דוגמא:
אופציה א' - אם בתחילת המשחק היו לו 3 צהובים וחטף 2, כמובן שהורחק בצהוב השני אך כמות הצהובים שנצברה היא 4 כרטיסים. כלומר, ירצה הרחקה רק בגין הכרטיס האדום.

אופציה ב' - אם בתחילת המשחק היו לו 4 צהובים וחטף 2 כרטיסים, כמובן שהורחק בצהוב השני, כמות הכרטיסים שצבר הם 5 כרטיסים. ירצה עונש הרחקה במשחק הבא בגין האדום ועוד אחד אחריו בגין חמשת הכרטיסים הצהובים.

מקווה שזה עזר

וואלה עזר

תודה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אתם ממעיטים מערכו של הובאן.
הוא יחסר מאוד נגד מכבי- אנחנו נהיה יותר רכים ופחות ממושמעים. במשחק החות הקודם, הוא סגר הרמטית את האמצע והיה קשה מאוד לעבור.
גורדנה הוא לא התחליף שלו לאמצע, הפיתרון היחידי שאולי יעזור לנו זה להציב את אוגו לידו מלול ומעליהם גורדנה\מליקסון.
מלול הרבה יותר אחראי מגורדה בעמדה הזו, יודע להחזיק כדור, יש לו מה להוכיח ומסירות עומק מצויינות (שלשום משחק אחרי דקה על הדשא- רק אחת מהדוגמאות). בנוסף,ראינו במספיק משחקים שהוא לא פוחד מתיקולים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

zivmay כתב:אתם ממעיטים מערכו של הובאן.
הוא יחסר מאוד נגד מכבי- אנחנו נהיה יותר רכים ופחות ממושמעים. במשחק החות הקודם, הוא סגר הרמטית את האמצע והיה קשה מאוד לעבור.
גורדנה הוא לא התחליף שלו לאמצע, הפיתרון היחידי שאולי יעזור לנו זה להציב את אוגו לידו מלול ומעליהם גורדנה\מליקסון.
מלול הרבה יותר אחראי מגורדה בעמדה הזו, יודע להחזיק כדור, יש לו מה להוכיח ומסירות עומק מצויינות (שלשום משחק אחרי דקה על הדשא- רק אחת מהדוגמאות). בנוסף,ראינו במספיק משחקים שהוא לא פוחד מתיקולים.
LIKE

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מעניין מה שאתה אומר,יכול להיות מאוד מעניין.
אבל קשה לי להאמין שדווקא נגד מכבי הוא יעשה את זה,במיוחד לאור העובדה שדור מלול לא שיחק כל כך הרבה העונה.
אם אני לא טועה שנה שעברה הוא ניסה באחד המשחקים נגד מכבי בבלומפילד לשחק עם 3 קשרים באמצע וקיבלנו בראש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: מעניין מה שאתה אומר,יכול להיות מאוד מעניין.
אבל קשה לי להאמין שדווקא נגד מכבי הוא יעשה את זה,במיוחד לאור העובדה שדור מלול לא שיחק כל כך הרבה העונה.
אם אני לא טועה שנה שעברה הוא ניסה באחד המשחקים נגד מכבי בבלומפילד לשחק עם 3 קשרים באמצע וקיבלנו בראש.
זה היה מול מכבי תל אביב ב2012-2013 ב5-0 שהוא שיחק עם רביד גזל ועם סוארס ועם אוסיאקו, לפניי שנה הוא פתח תמיד עם שני קשרי אמצע מול מכבי ונדמה לי שבכל משחק בעצם, אלא אם אתה מחשיב את ברדה כקשר אמצע.

בכל מקרה מול מכבי שליטה בכדור לא מעשית, מה שכן צריך ללחוץ אותם בצורה נכונה, לא להתפתות לעשות את זה על ההתחלה אלא לתת להם לנהל את המשחק כפי שהם רגילים ולצאת למתפרצות יעילות וטובות.
מליקסון לדעתי צריך להיות במשחק הזה מתחת לחלוץ ולעזור שצריך לקישור האחורי מבחינה הגנתית, נסאר ובוזי באגפים וברדה בחוד.
אחריי המשחק מול מכבי אני בטוח שארבייטמן כבר יתעושש לגמריי ואז נעלה אותו משחק אחריי.

אבל יש עוד 3 שבועות עד המשחק מול מכבי ככה שיש עוד הרבה זמן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

רק פתח תקוה.

כהובאן בכושר אז אין לא תחליף.
הבעיה היא שהוא מזמן לא בכושר אז על פניו זו לא פגיעה נוראית.
כשהוא יחזור לכושר יחד עם מליקסון וברדה שמראים התאוששות מתקופה זוועתית אנחנו נשודרג
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

נכון שהוא לא מספק את הסחורה בחודש האחרון, אבל את ההנהגה ההגנתית בקישור אי אפשר לקחת ממנו, כל משחק הוא בא עם מוטיבציה, סגירות מעלות, מאבקים פיזים וספרינטים. הוא גם מוציא את ההתקפה בשינויי שקצב שלא נמצא כרגע בלקסיקון של הקבוצה.
הוא לא מבריק התקפית, אבל אל תקחו לו את ההגנה הנהדרת.

בקשר למערך, כבר שיחקנו העונה עם שני קשרים וגורדנה למעלה, גם מול מכבי בחוץ- ברדה שיחק כביכול במקום של גורדנה, כך שהמערך אף פעם לא משתנה דרסטית.
אוגו ומלול
גורדנה
לא רואה מרכז שדה יותר אחראי מהם.

שלח תגובה