לקבוצה שרוצה אליפות חייב להיות מצרך בסיסי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: לקבוצה שרוצה אליפות חייב להיות מצרך בסיסי

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שיש כתב:
ברדה יוצא מהכלל 3 שבועות אבל זה לא ניצח את המשחק אתמול, היה חייב להכניס את ארבייטמן במקום דובב.
ובסוף הוא כן הכניס את גורדנה כשכולם היו גמורים וזה לא ממש עזר
הבעיה הכי גדולה בהכנסה של גורדנה לא הייתה העייפות אלא ההוצאה של עזרה באגפים, מליקסון עוד עזר באגפים או ניסה לעזור גורדנה הוא לא שחקן אגף ומעולם לא היה ולא הצליח לעזור בשום צורה.
אם אלישע רצה להוציא את מליקסון הוא יכל להכניס את ארבייטמן ולהסית את ברדה לאגף או להכניס את נסאר.
היו יכולות להיות לו הרבה אפשרויות לעזור למשחק האגפים שלנו שקרס אתמול פשוטו כמשמעו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
אחי,
לא מסכים.
קודם כל הוא עשה מהלך נהדר ואמיץ עם סוארס. רחוק מלהיות מובן מאליו. הכי קל זה להיות ראש קטן ולשים את גורדנה בקישור וכרגיל לתת למכבי לשלוט לגמרי.

מאמן לא אשם בשער הראשון שטרף את הקלפים.

לא ראיתי את מכבי בבלומפילד בפאניקה שלוש שנים עד אתמול ברבע השעה של תחילת המחצית השנייה.

להכניס את ארביטמן דקה 60 זה אחלה אבל זה אומר להזיז את ברדה שהיה יוצא מן הכלל שם כבר 3 שבועות.
גדי,שים לב שאמרתי ניהול משחק.
בזמן שכולם כאן בכו על הרעיון לשים את סוארס בקישור,אני אמרתי שזה רעיון מצויין,שאגב הוכיח את עצמו.
אבל,מאמן לא נמדד רק בהכנה למשחק,אלה בעיקר בניהול המשחק ותגובה למתרחש.
אלישע לא אשם,זה סימפטום המאמן הישראלי הממוצע,שפשוט לא יודע להגיב,ראינו גם את גוטמן נגד ווילס.
צריך היה להכות בברזל שהוא חם,ואת זה לא רק אני אומר אלה מסתבר שכל הפרשנים וכותבי הדעות.
וב"ש לא עשתה את זה בגלל שהמאמן שידר תיקו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: גדי,שים לב שאמרתי ניהול משחק.
בזמן שכולם כאן בכו על הרעיון לשים את סוארס בקישור,אני אמרתי שזה רעיון מצויין,שאגב הוכיח את עצמו.
אבל,מאמן לא נמדד רק בהכנה למשחק,אלה בעיקר בניהול המשחק ותגובה למתרחש.
אלישע לא אשם,זה סימפטום המאמן הישראלי הממוצע,שפשוט לא יודע להגיב,ראינו גם את גוטמן נגד ווילס.
צריך היה להכות בברזל שהוא חם,ואת זה לא רק אני אומר אלה מסתבר שכל הפרשנים וכותבי הדעות.
וב"ש לא עשתה את זה בגלל שהמאמן שידר תיקו.
אוקיי אבל אני עדיין לא מבין איזה כלים היו לו (להבדיל ממכבי) ?
נאסר וגורדנה הם לא שוברי שוויון. מסכים שדובב היה יכול להיות מוחלף קודם אבל לדעתי לפחות נפלנו מהרגליים והכניסה של טב"ח פשוט שינתה את המשחק ואני לא מצליח לחשוב אילו כלים היו לאלישע למנוע את החגיגה שלו (כמה כואב האדום של ביטון 30 מטר מהשער שלהם)

אני מסכים שצריך מאמן שיביא לקבוצה עוד אופי אבל אי אפשר לקחת את גרף ההתקדמות שלנו. לפני שנה רעדנו מהם ובאנו לחטוף וחטפנו. השנה זה היה אחרת.

מחכה להם בטרנר שנה הבאה בכדי שגם הם ירעדו עם 1600 צופים מול 14 אלף שלנו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גדי כתב:
נאסר וגורדנה הם לא שוברי שוויון. מסכים שדובב היה יכול להיות מוחלף קודם אבל לדעתי לפחות נפלנו מהרגליים והכניסה של טב"ח פשוט שינתה את המשחק ואני לא מצליח לחשוב אילו כלים היו לאלישע למנוע את החגיגה שלו (כמה כואב האדום של ביטון 30 מטר מהשער שלהם)

אני מסכים שצריך מאמן שיביא לקבוצה עוד אופי אבל אי אפשר לקחת את גרף ההתקדמות שלנו. לפני שנה רעדנו מהם ובאנו לחטוף וחטפנו. השנה זה היה אחרת.

אילו כלים? מה לגביי נסאר? מה לגביי לא להוציא את מליקסון? שמליקסון היה על המגרש התוצאה הייתה עדיין 1-1.
החילופים שלו אל מול החילופים של פאקו עשו את תוצאת המשחק...
אם אלישע לא מוציא את מליקסון ומכניס את נסאר במקום דובב זה היה נותן לנו אפשרות להגן כמו שצריך באגפים...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:

גדי,אתה מכיר את דעותיי.
אבל צריך להפסיק ולדבר על גרף התקדמות ומה היה לפני שנה או שנתיים,אנחנו כבר מזמן לא במקום הזה.
הגרף התקדמות היחיד שאני אראה הוא שהקבוצה תבוא ותנצח בבלומפילד ולא משנה לי איך.
תראה איזה פאתטיים אנחנו,מתנחמים בזה ששיחקנו טוב 60 דקות!!! קבוצה שמועמדת לאליפות כן.
ולגבי כלים,ארבייטמן,נאסר,גורדנה הם כלים שאין ל90 אחוז מהליגה הזאת.
אם המאמן שלך היה מגיב בזמן היינו מדברים אחרת.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

דר אדום בנשמה כתב: אילו כלים? מה לגביי נסאר? מה לגביי לא להוציא את מליקסון? שמליקסון היה על המגרש התוצאה הייתה עדיין 1-1.
החילופים שלו אל מול החילופים של פאקו עשו את תוצאת המשחק...
אם אלישע לא מוציא את מליקסון ומכניס את נסאר במקום דובב זה היה נותן לנו אפשרות להגן כמו שצריך באגפים...
יכול להיות שזה היה עוזר. לא חושב שזה מה שהכריע את המשחק. אם כל הכבוד לנאסר והדר ברד אז בצד השני יש על הספסל את טל בן חיים, פריצה, ראדי, בן הרוש וראדי כאשר ביציע יושבים באזרחי בדש ויצחקי.
אם אלישע היה מכניס את נאסר ומליקסון דקה 65 היו אומרים שזה חילופים מהבית.

אני לא סניגור של אלישע אבל אתמול פעם ראשונה ראינו קבוצה שבאה לבלומפילד ומשחקת שווה עם מכבי ולפעמים אפילו עולה עלייה במשך 70 דקות. מה שקרה אחר כך מצריך למידה והסקת מסקנות. המאמן אחרי לזה בראש וראשונה אבל אל תיקחו לו את הקרדיט על מה שמגיע לו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: גדי,אתה מכיר את דעותיי.
אבל צריך להפסיק ולדבר על גרף התקדמות ומה היה לפני שנה או שנתיים,אנחנו כבר מזמן לא במקום הזה.
הגרף התקדמות היחיד שאני אראה הוא שהקבוצה תבוא ותנצח בבלומפילד ולא משנה לי איך.
תראה איזה פאתטיים אנחנו,מתנחמים בזה ששיחקנו טוב 60 דקות!!! קבוצה שמועמדת לאליפות כן.
ולגבי כלים,ארבייטמן,נאסר,גורדנה הם כלים שאין ל90 אחוז מהליגה הזאת.
אם המאמן שלך היה מגיב בזמן היינו מדברים אחרת.
מכיר את דעותייך ויודע שאתה לא מהשולפים.
לא מסכים לגבי עניין ההתקדמות. אני מאוכזב, לא גאה ולא בטיח. מסכים שהמבחן בתוצאות אבל חייב להיות ריאלי. לא להיות ריאלי זה מה שיביא את מפחי הנפש הקולוסאליים. ארביטמן, גורדנה ונאסר הם כלים חזקים מול 90% מהליגה. נכון. הבעיה שמכבי שייכת לעשרה אחוזים.

אם כבר בהסתכלות על אתמול הבעיה הגדולה שלי עם אלישע שבינואר במקום לרדוף אחרי שוער וקשר היה צריך להביא מגן שמאלי. אם טוויטו מחליף את אופיר רק שהוא מורחק זה אומר שהוא לא באמת אלטרנטיבה.
כבר בגביע הטוטו היה ברור שאופיר לא חזר לעצמו. אי אפשר לקוות שיהיה טוב. לא כך עולים רמה באמת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הבעיה הגדולה של אלישע, היא שהוא מאמן מובל ולא מוביל, שהוא מגיב להתפתחויות ולא יוצר אותם.

מאז השער שלנו בדקה ה - 47, ועד לכניסה של טל בן חיים בדקה ה - 58, היינו טובים יותר והיינו קרובים לכיבוש.
באופן אישי, הייתי מכניס את ארבייטמן במקום גבאי החלש כבר בדקה ה - 50, כדי לנצל את המומנטום לכבוש.
זאת חשיבה שאני מצפה מהמאמן שלי. חשיבה של מאמן שמחפש להוביל את המהלכים במגרש.

אז אלישע לא עשה חילוף, ומי שכן עשה חילוף זה פאקו שהכניס את בן חיים, מה ששינה את המשחק כשמכבי שכבו עלינו והשער היה באוויר.

גם הכנסה של ארבייטמן בדקה ה60 הייתה מתקבלת על הדעת.
אבל אלישע העדיף במקום זאת להכניס את גורדנה דווקא, כשמי שיוצא הוא מליקסון.
אין שום הגיון להוציא את מליקסון, שיודע להחזיק כדור, ועוד כשגבאי באותם רגעים משחק כקשר אגף.
לאחר החילוף של מליקסון איבדנו לגמרי את ההחזקה בכדור וזה היה שאלה של זמן עד שמכבי יכבשו.
ארבייטמן כמובן נשאר על הספסל, למרות שמכבי שכבה עלינו והכנסה של ארבייטמן אולי הייתה שוברת תלחץ, נותנת לנו קצת אוויר וגם נותנת לנו עוד שחקן למעלה שיכול להחזיק כדור ולתת להגנה לנשום.

לסיכום, כמו תמיד, במקום ליזום ולגרום למאמן האחר להגיב, אלישע רק הגיב למאמן מהצד השני.
אלישע פשוט חיכה לראות מה יקרה קודם, אם נכבוש או נספוג, כדי לעשות את החילוף השני.

הגיע הזמן שיהיה לנו מאמן אחר. מאמן שיגיב למשחק, שישנה אותו, שישפיע על המשחק, ולא מאמן שיחכה לשער השני של מכבי כדי לעשות חילוף שכל האוהדים ביציע ראו שצריך לבוא כבר הרבה לפני.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
מכיר את דעותייך ויודע שאתה לא מהשולפים.
לא מסכים לגבי עניין ההתקדמות. אני מאוכזב, לא גאה ולא בטיח. מסכים שהמבחן בתוצאות אבל חייב להיות ריאלי. לא להיות ריאלי זה מה שיביא את מפחי הנפש הקולוסאליים. ארביטמן, גורדנה ונאסר הם כלים חזקים מול 90% מהליגה. נכון. הבעיה שמכבי שייכת לעשרה אחוזים.

אם כבר בהסתכלות על אתמול הבעיה הגדולה שלי עם אלישע שבינואר במקום לרדוף אחרי שוער וקשר היה צריך להביא מגן שמאלי. אם טוויטו מחליף את אופיר רק שהוא מורחק זה אומר שהוא לא באמת אלטרנטיבה.
כבר בגביע הטוטו היה ברור שאופיר לא חזר לעצמו. אי אפשר לקוות שיהיה טוב. לא כך עולים רמה באמת.
לא מסכים.
למה איזה כלים היו להפועל חיפה שניצחה אותם,או לביתר?
גדי צריך להבין ואני ממש לא מהמתלהמים,מי שהפסיד את המשחק אתמול היה אלישע.
ההרכב והשיטה שהוא עלה איתם היו מצויינים,לעומתו פאקו עלה עם הרכב הזוי ביותר,עם זיו כמגן ימני,כל מאמן שרואה את ההרכב הזה נותן הוראה לשחק עליו,זה מה שאני מצפה ממאמן.
לא פחות חשוב אם לא יותר זה ניהול המשחק ושם אלישע פשוט קפא,לא הגיב,לא שינה וכאן הוכיח לי שהוא פשוט לא מתאים לסגור עניין וכמו שאמרו כאן מובל ולא מוביל.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

לא קראתי שום תגובה בפוסט הזה , כולל לא את של המחבר.

אבל אני רק אגיב על הכותרת , קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות צריכה מצרך בסיסי אחד וזה מגן שמאלי.
לא הגיוני שאין לנו מגן שמאלי בקבוצה , ואם מישהו פה עדיין חושב שלדוידזאדה יש כשרון או שהוא "לא חזר לעצמו עדיין" , אתם חיים בסרט.
לא הייתי פותח איתו בשחמט אולמות.

וגם אם אין , למה לא לשנות מערכים ולשחק עם 3 בלמים לדוגמא?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: לא מסכים.
למה איזה כלים היו להפועל חיפה שניצחה אותם,או לביתר?
פה בדיוק נעוצה הבעיה שלנו בהבנה. כמו שאתה מתכונן למשחק עונה, כך גם הם. הם עולים אחרת לגמרי למשחקים מולנו אל מול שאר הקבוצות. בנוסף, חיפה ובית"ר ניצחו אותם מחוץ לבלומפילד שזה בדיוק מה שאתה עושה כבר 3 עונות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

doctorslayer כתב:לא קראתי שום תגובה בפוסט הזה , כולל לא את של המחבר.

אבל אני רק אגיב על הכותרת , קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות צריכה מצרך בסיסי אחד וזה מגן שמאלי.
לא הגיוני שאין לנו מגן שמאלי בקבוצה , ואם מישהו פה עדיין חושב שלדוידזאדה יש כשרון או שהוא "לא חזר לעצמו עדיין" , אתם חיים בסרט.
לא הייתי פותח איתו בשחמט אולמות.

וגם אם אין , למה לא לשנות מערכים ולשחק עם 3 בלמים לדוגמא?
בולשיט, קבוצה שרוצה לזכות באליפות צריכה כושר גופני גבוה משל הליגה, מאמן שמבין עניין וסגל שחקנים טוב.
דוידזאדה אולי עם מאמן אחר יחזור לעצמו ככה שלא הייתי מוריד את המסך מעליו.
אני אישית חושב שלא צריכים לשנות יותר מדיי, להביא 4-5 שחקנים במקום שחקנים אחרים, ולהתמקד בהבאה של צוות מקצועי רחב מחו"ל כולל מנהל מקצועי, רק ככה נוכל להשתדרג על אמת.
בלי זה גם אם רב"ש ברק בכר וכל מאמן אחר יבואו לפה לא יהיה שדרוג כזה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אמרתם את הכל, אין לי מה להוסיף.
הפועל ב"ש היא קבוצה ללא מאמן. חילופים באיחור, חילופים לא מובנים, ועוד.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

דר אדום בנשמה כתב:בולשיט, קבוצה שרוצה לזכות באליפות צריכה כושר גופני גבוה משל הליגה, מאמן שמבין עניין וסגל שחקנים טוב.
דוידזאדה אולי עם מאמן אחר יחזור לעצמו ככה שלא הייתי מוריד את המסך מעליו.
אני אישית חושב שלא צריכים לשנות יותר מדיי, להביא 4-5 שחקנים במקום שחקנים אחרים, ולהתמקד בהבאה של צוות מקצועי רחב מחו"ל כולל מנהל מקצועי, רק ככה נוכל להשתדרג על אמת.
בלי זה גם אם רב"ש ברק בכר וכל מאמן אחר יבואו לפה לא יהיה שדרוג כזה.
מה יחזור לעצמו? אתה יכול להזכיר לי תקופה רצופה של 5-6 משחקים שהוא היה בהם טוב אי פעם? ואל תגיד לי עונה קודמת , עונה שעברה הוא היה פצוע רוב העונה , כולם נזכרים פה באיזה משחק טוב שהוא תפס והמליכו אותו למגן הבא של הליגה , בנוסף היה לנו קישור חלש מאוד אז הקישור החלש בלט יותר מחסרונו של המגן.
הוא חד משמעית לא שחקן , הוא לא כשרוני ,הוא לא מהיר במיוחד , להרים הוא בטח לא יודע , והיכולת ההגנתית שלו לוקה בחסר.
מה אתם מצפים ממנו? אז מה אם הוא שחקן בית , שני גולים אתמול על הראש שלו, שהראשון שחטפנו מילא שהוא 100% עליו , ההסתבכות עם הרגליים הייתה משהו שלא רואים מילדים בשכונה.
השחקן כבר 3 שנים לא מסוגל להרים כדור אחד נורמלי לראש , קשה לשבת חצי שעה-שעה כל יום אחרי האימון להתאמן רק על הרמות?
אולי נוחה המשכורת הגבוהה בלי המאמץ , או שאולי פשוט אין שם כשרון.
די נו , זה לא מתאים , להיפרד כידידים מכל הבינוניות הזאת , רוצים תואר להתחיל להביא שחקנים עם הוכחות שמוכנים לבוא לכאן ולשחק כדורגל ולהגיע לכל מגרש , גם לבלומפילד וגם לאולד טרפורד אם צריך.

אלישע הוא האשם הכי גדול באיך שאנחנו נראים ובזה אין לי שום צל של ספק כבר שנתיים.
אבל צריך גם לפעמים להסתכל על הפרטים הקטנים , יש פשוט עמדות שאין לו מה לעשות איתם ואיך לטפל בהן , והמגן השמאלי היא אחת מהן.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אלישע נתן, אלישע לקח.
הפתיע/הצליח עם סוארז בקישור (מודה שאני הייתי נגד ומסתבר שטעיתי),
נכשל במחצית השנייה.
לאחר השיויון היה חייב להגיב לפאניקה שהייתה במכבי ובמקום
זה המתין והמתין וכבר מהדקה ה65-70 כולם ראו ששער של מכבי זה עניין של זמן,
השחקנים פשוט נפלו מהרגליים. היה צריך את נאסר הרבה יותר מוקדם על קו ימין