דר אדום בנשמה כתב:בולשיט, קבוצה שרוצה לזכות באליפות צריכה כושר גופני גבוה משל הליגה, מאמן שמבין עניין וסגל שחקנים טוב.
דוידזאדה אולי עם מאמן אחר יחזור לעצמו ככה שלא הייתי מוריד את המסך מעליו.
אני אישית חושב שלא צריכים לשנות יותר מדיי, להביא 4-5 שחקנים במקום שחקנים אחרים, ולהתמקד בהבאה של צוות מקצועי רחב מחו"ל כולל מנהל מקצועי, רק ככה נוכל להשתדרג על אמת.
בלי זה גם אם רב"ש ברק בכר וכל מאמן אחר יבואו לפה לא יהיה שדרוג כזה.
מה יחזור לעצמו? אתה יכול להזכיר לי תקופה רצופה של 5-6 משחקים שהוא היה בהם טוב אי פעם? ואל תגיד לי עונה קודמת , עונה שעברה הוא היה פצוע רוב העונה , כולם נזכרים פה באיזה משחק טוב שהוא תפס והמליכו אותו למגן הבא של הליגה , בנוסף היה לנו קישור חלש מאוד אז הקישור החלש בלט יותר מחסרונו של המגן.
הוא חד משמעית לא שחקן , הוא לא כשרוני ,הוא לא מהיר במיוחד , להרים הוא בטח לא יודע , והיכולת ההגנתית שלו לוקה בחסר.
מה אתם מצפים ממנו? אז מה אם הוא שחקן בית , שני גולים אתמול על הראש שלו, שהראשון שחטפנו מילא שהוא 100% עליו , ההסתבכות עם הרגליים הייתה משהו שלא רואים מילדים בשכונה.
השחקן כבר 3 שנים לא מסוגל להרים כדור אחד נורמלי לראש , קשה לשבת חצי שעה-שעה כל יום אחרי האימון להתאמן רק על הרמות?
אולי נוחה המשכורת הגבוהה בלי המאמץ , או שאולי פשוט אין שם כשרון.
די נו , זה לא מתאים , להיפרד כידידים מכל הבינוניות הזאת , רוצים תואר להתחיל להביא שחקנים עם הוכחות שמוכנים לבוא לכאן ולשחק כדורגל ולהגיע לכל מגרש , גם לבלומפילד וגם לאולד טרפורד אם צריך.
אלישע הוא האשם הכי גדול באיך שאנחנו נראים ובזה אין לי שום צל של ספק כבר שנתיים.
אבל צריך גם לפעמים להסתכל על הפרטים הקטנים , יש פשוט עמדות שאין לו מה לעשות איתם ואיך לטפל בהן , והמגן השמאלי היא אחת מהן.