אדום זקן כתב:
אני פשוט לא מצליח להבין את התפיסה הזאת ששינוי בעמדת המאמן יביא תוצאות טובות יותר.
ולא שאני חושב שהוא צריך להמשיך,השאלה היא מי על הקנה?
רבש בפתח תקווה,בכר ק"ש,רוני לוי 99% חוזר לחיפה,אז מי בדיוק אתם רוצים,העיקר להגיד החלפנו?
מאמן זר? לא סכומים שאלונה תשלם,ואני מדבר על מישהו איכותי.
עושים עוול לבן אדם,שנתיים ברציפות הוא רץ בצמרת,הפך קבוצה נכשלת לקבוצת צמרת,שזה נכון שהעונה היא פיספוס אבל אי אפשר לקחת ממנו את ההתקדמות שנעשתה בתקופתו.
עכשיו יבואו הציניקנים ויזכירו לנו את העונה הראשונה שלו,אבל על שנה אחת לא טובה נתן שנתיים מעבר לציפיות,אז מה פתאום עמדת המאמן אמורה להשפיע על כמות המנויים שנה הבאה?
אם זה יקרה,רק יוכיח לי כמה אנשים הם טמבלים וחיים כאן בללהלנד.
אגב עוד משהו קטן,לדעתי הוא זה שלא בא לו להמשיך כאן יותר.
אחי זה לא התוצאות , זאת הגישה !
קודם כל אלישע קיבל מאלונה מה שאף מאמן לא קיבל פה מעולם בהסטוריה של המועדון ! התקציב הכי גדול אי פעם .
דבר שני , לא יכול להיות שבאות לפה קבוצות עם תקציב של 14 מליון שקל , ושולטות במגרש , אחר כך לך תצפה להוציא משהו ממכבי בחוץ .
איפה הרוע ? לפעמים נדמה שאלישע רק מציב את ההרכב הנכון במגרש ומרגע שריקת הפתיחה הוא מקלקל הכל , אם זה בחילופים ואם זה בקיפאון שלו על הקווים .
קבוצה עם התקציב השלישי בליגה לא יכולה לנצח רק 3 משחקי חוץ בעונה ! זה מאזן של קבוצת תחתית .
אי אפשר להתפאר כל הזמן בזה שאנחנו מקום 2 ולהגיד שרק לפני שנתיים כמעט ירדנו ליגה , סבבה היה ועבר , עכשיו צריך להסתכל הלאה , לא יהיו לנו הרבה הזדמנויות כאלה שמכבי חיפה , הפועל ת"א ובית"ר מגמגמות .
רוב הניצחונות שלנו העונה לא באו מיכולת מרשימה , לא זכור לי משחק אחד העונה שאני יכול להגיד וואו שיחקנו מדהים .
זכורה לי מחצית אחת מושלמת נגד קריית שמונה בחוץ כמו שקבוצה גדולה צריכה לשחק , ופה הבעיה , משחקים רק מחצית אחת !
יש לו שחקנים שכמעט כל מאמן בליגה היה חולם לקבל , לא רואים תחכום במערך , לא רואים שינויים פנימיים , הכל מקובע , הכל שקוף , יודעים הרכבים שבועיים לפני כל משחק , יודעים מה יהיו החילופים ובאיזה דקה .
די רוצים משהו חדש , דם חדש , מישהו שמטריף את השחקנים שלו על הקווים , מישהו שלא מתבייש להחליף מוקדם אם צריך , מישהו שיפתיע את המאמן השני שמולו ולא יובס בחשיבה נגדו .
והכי חשוב , כל מה שאנחנו רואים אחרי כל משחק , בא אלישע ובראיון אומר בדיוק ההיפך , אומר שאין לנו בעיה של כושר (כל המדינה רואה שכן) , אומר ששיחקנו מעולה (במשחקים שהיינו בינוניים) .
אתה לא יכול לשקר לעצמך ! אם מאמן חושב שלקבוצה כזאת יש כושר ובמשחקים חלשים שמשחקים בסדר גמור אז מה נשאר לנו ?
אני מרגיש שהוא מיצה , הוא לא יכול להביא אותנו ליותר ממה שהביא , יש הרגשה שהוא הגיע לגבול ולשיא , וזו הרגשה של רוב הקהל כאן .