אלישע לוי?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: אלישע לוי?

שליחה על ידי RedHell »

maor20094 כתב:
מאיפה קבעת את זה שאמרתי שאלונה ברקת היא הבעיה ?
העיקר להקריץ משפטים מהתחת כדי לצאת חכם ?
מועדון כדורגל הוא קודם כל אוהדים, בעלים מתחלפים כמו גם שחקנים ומאמנים, אוהדים נשארים כל החיים,
כמו שעשו במכבי חיפה כדי לקנות את האוהדים בחזרה למגרשים, ככה המועדון צריך לעשות.
עצם זה שהשחקנים מתעסקים בלהגן על המאמן שלהם כדי לצאת בסדר זה לא פוטר אותם מאשמה,
קודם כל שנראה שבכלל הוא ממשיך כמו שכתוב בתקשורת.
אחרי 2 הודעות שלך בפוסטים שונים היה ניתן להבין שאתה מפנה את האצבע המאשימה אליה.
שיווק לא אמור להיות הסיבה שבגללה אתה בוחר מאמן אלא בגלל המקצועיות שלו.
האוהדים תמיד יישארו השאלה זה עם מה, לא יודע אם היית חלק מהתקופות ההן אך אני לא מוכן לחזור אליהן בחיים גם אם זה אומר שאלישע יהיה המאמן ל10 שנים הבאות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

maor20094 כתב:אלישע לוי כנראה ימשיך לעוד עונה.
ככה לא בונים שיווק לאצטדיון חדש הגברת ברקת.
אני פשוט לא מצליח להבין את התפיסה הזאת ששינוי בעמדת המאמן יביא תוצאות טובות יותר.
ולא שאני חושב שהוא צריך להמשיך,השאלה היא מי על הקנה?
רבש בפתח תקווה,בכר ק"ש,רוני לוי 99% חוזר לחיפה,אז מי בדיוק אתם רוצים,העיקר להגיד החלפנו?
מאמן זר? לא סכומים שאלונה תשלם,ואני מדבר על מישהו איכותי.
עושים עוול לבן אדם,שנתיים ברציפות הוא רץ בצמרת,הפך קבוצה נכשלת לקבוצת צמרת,שזה נכון שהעונה היא פיספוס אבל אי אפשר לקחת ממנו את ההתקדמות שנעשתה בתקופתו.
עכשיו יבואו הציניקנים ויזכירו לנו את העונה הראשונה שלו,אבל על שנה אחת לא טובה נתן שנתיים מעבר לציפיות,אז מה פתאום עמדת המאמן אמורה להשפיע על כמות המנויים שנה הבאה?
אם זה יקרה,רק יוכיח לי כמה אנשים הם טמבלים וחיים כאן בללהלנד.
אגב עוד משהו קטן,לדעתי הוא זה שלא בא לו להמשיך כאן יותר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Totti כתב:אני משוכנע שהוא לא ישאר. משוכנע.
דברו איתי אחרי גמר הגביע, לא רואה אותו שורד עונה עקרה מתואר ונישאר.

רוני לוי או מאמן זר
הבעיה בזר זה שלאלונה או בא כוחה (נמני לצורך הענין) אין קשרים כדי להביא מאמן זר סטייל מכבי זהביב. מה שמשאיר אותך עם אופציה לזר שהיא סופר הימור.
הייתי שמח לראות כאן את רוני לוי עם צוות שהוא יבחר. בכלל לא בטוח שהוא יצליח יותר מאלישע, אבל נראה לי שמיצינו את הבחור החביב עם הפוני.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: הבעיה בזר זה שלאלונה או בא כוחה (נמני לצורך הענין) אין קשרים כדי להביא מאמן זר סטייל מכבי זהביב. מה שמשאיר אותך עם אופציה לזר שהיא סופר הימור.
הייתי שמח לראות כאן את רוני לוי עם צוות שהוא יבחר. בכלל לא בטוח שהוא יצליח יותר מאלישע, אבל נראה לי שמיצינו את הבחור החביב עם הפוני.
זה בדיוק העניין,ללכת על המוכר או לקחת הימור?
אין שאלה בכלל שכל מי שסביבו צריך לעוף ומהר,אבל בעמדת המאמן מה אני יגיד לך וואלה לא יודע.
נראה לי הימור גדול מדי ללכת על זר לא מוכר,בטח בתקציבים מדברים עליהם.
ושנה הבאה לא יהיו הנחות מהקהל,אנשים יעשו מנויים וירצו לראות כדורגל.
באמת שאני לא מקנא בה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני אומר שגם במצב שאלישע מביא גביע הוא לא נשאר ,הוא מאמן שברגע שחלק גדול מהאוהדים איבדו בו אמון הוא הולך לבד גם תואר לא ישנה את זה ,אני מסכים לגבי הסיכם הזה כל עוד לא כתוב חתם הגל יכול להשתנות ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אדום זקן כתב: אני פשוט לא מצליח להבין את התפיסה הזאת ששינוי בעמדת המאמן יביא תוצאות טובות יותר.
ולא שאני חושב שהוא צריך להמשיך,השאלה היא מי על הקנה?
רבש בפתח תקווה,בכר ק"ש,רוני לוי 99% חוזר לחיפה,אז מי בדיוק אתם רוצים,העיקר להגיד החלפנו?
מאמן זר? לא סכומים שאלונה תשלם,ואני מדבר על מישהו איכותי.
עושים עוול לבן אדם,שנתיים ברציפות הוא רץ בצמרת,הפך קבוצה נכשלת לקבוצת צמרת,שזה נכון שהעונה היא פיספוס אבל אי אפשר לקחת ממנו את ההתקדמות שנעשתה בתקופתו.
עכשיו יבואו הציניקנים ויזכירו לנו את העונה הראשונה שלו,אבל על שנה אחת לא טובה נתן שנתיים מעבר לציפיות,אז מה פתאום עמדת המאמן אמורה להשפיע על כמות המנויים שנה הבאה?
אם זה יקרה,רק יוכיח לי כמה אנשים הם טמבלים וחיים כאן בללהלנד.
אגב עוד משהו קטן,לדעתי הוא זה שלא בא לו להמשיך כאן יותר.
אחי זה לא התוצאות , זאת הגישה !
קודם כל אלישע קיבל מאלונה מה שאף מאמן לא קיבל פה מעולם בהסטוריה של המועדון ! התקציב הכי גדול אי פעם .
דבר שני , לא יכול להיות שבאות לפה קבוצות עם תקציב של 14 מליון שקל , ושולטות במגרש , אחר כך לך תצפה להוציא משהו ממכבי בחוץ .
איפה הרוע ? לפעמים נדמה שאלישע רק מציב את ההרכב הנכון במגרש ומרגע שריקת הפתיחה הוא מקלקל הכל , אם זה בחילופים ואם זה בקיפאון שלו על הקווים .
קבוצה עם התקציב השלישי בליגה לא יכולה לנצח רק 3 משחקי חוץ בעונה ! זה מאזן של קבוצת תחתית .
אי אפשר להתפאר כל הזמן בזה שאנחנו מקום 2 ולהגיד שרק לפני שנתיים כמעט ירדנו ליגה , סבבה היה ועבר , עכשיו צריך להסתכל הלאה , לא יהיו לנו הרבה הזדמנויות כאלה שמכבי חיפה , הפועל ת"א ובית"ר מגמגמות .
רוב הניצחונות שלנו העונה לא באו מיכולת מרשימה , לא זכור לי משחק אחד העונה שאני יכול להגיד וואו שיחקנו מדהים .
זכורה לי מחצית אחת מושלמת נגד קריית שמונה בחוץ כמו שקבוצה גדולה צריכה לשחק , ופה הבעיה , משחקים רק מחצית אחת !
יש לו שחקנים שכמעט כל מאמן בליגה היה חולם לקבל , לא רואים תחכום במערך , לא רואים שינויים פנימיים , הכל מקובע , הכל שקוף , יודעים הרכבים שבועיים לפני כל משחק , יודעים מה יהיו החילופים ובאיזה דקה .
די רוצים משהו חדש , דם חדש , מישהו שמטריף את השחקנים שלו על הקווים , מישהו שלא מתבייש להחליף מוקדם אם צריך , מישהו שיפתיע את המאמן השני שמולו ולא יובס בחשיבה נגדו .
והכי חשוב , כל מה שאנחנו רואים אחרי כל משחק , בא אלישע ובראיון אומר בדיוק ההיפך , אומר שאין לנו בעיה של כושר (כל המדינה רואה שכן) , אומר ששיחקנו מעולה (במשחקים שהיינו בינוניים) .
אתה לא יכול לשקר לעצמך ! אם מאמן חושב שלקבוצה כזאת יש כושר ובמשחקים חלשים שמשחקים בסדר גמור אז מה נשאר לנו ?
אני מרגיש שהוא מיצה , הוא לא יכול להביא אותנו ליותר ממה שהביא , יש הרגשה שהוא הגיע לגבול ולשיא , וזו הרגשה של רוב הקהל כאן .

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ran כתב:
אחי זה לא התוצאות , זאת הגישה !
קודם כל אלישע קיבל מאלונה מה שאף מאמן לא קיבל פה מעולם בהסטוריה של המועדון ! התקציב הכי גדול אי פעם .
דבר שני , לא יכול להיות שבאות לפה קבוצות עם תקציב של 14 מליון שקל , ושולטות במגרש , אחר כך לך תצפה להוציא משהו ממכבי בחוץ .
איפה הרוע ? לפעמים נדמה שאלישע רק מציב את ההרכב הנכון במגרש ומרגע שריקת הפתיחה הוא מקלקל הכל , אם זה בחילופים ואם זה בקיפאון שלו על הקווים .
קבוצה עם התקציב השלישי בליגה לא יכולה לנצח רק 3 משחקי חוץ בעונה ! זה מאזן של קבוצת תחתית .
אי אפשר להתפאר כל הזמן בזה שאנחנו מקום 2 ולהגיד שרק לפני שנתיים כמעט ירדנו ליגה , סבבה היה ועבר , עכשיו צריך להסתכל הלאה , לא יהיו לנו הרבה הזדמנויות כאלה שמכבי חיפה , הפועל ת"א ובית"ר מגמגמות .
רוב הניצחונות שלנו העונה לא באו מיכולת מרשימה , לא זכור לי משחק אחד העונה שאני יכול להגיד וואו שיחקנו מדהים .
זכורה לי מחצית אחת מושלמת נגד קריית שמונה בחוץ כמו שקבוצה גדולה צריכה לשחק , ופה הבעיה , משחקים רק מחצית אחת !
יש לו שחקנים שכמעט כל מאמן בליגה היה חולם לקבל , לא רואים תחכום במערך , לא רואים שינויים פנימיים , הכל מקובע , הכל שקוף , יודעים הרכבים שבועיים לפני כל משחק , יודעים מה יהיו החילופים ובאיזה דקה .
די רוצים משהו חדש , דם חדש , מישהו שמטריף את השחקנים שלו על הקווים , מישהו שלא מתבייש להחליף מוקדם אם צריך , מישהו שיפתיע את המאמן השני שמולו ולא יובס בחשיבה נגדו .
והכי חשוב , כל מה שאנחנו רואים אחרי כל משחק , בא אלישע ובראיון אומר בדיוק ההיפך , אומר שאין לנו בעיה של כושר (כל המדינה רואה שכן) , אומר ששיחקנו מעולה (במשחקים שהיינו בינוניים) .
אתה לא יכול לשקר לעצמך ! אם מאמן חושב שלקבוצה כזאת יש כושר ובמשחקים חלשים שמשחקים בסדר גמור אז מה נשאר לנו ?
אני מרגיש שהוא מיצה , הוא לא יכול להביא אותנו ליותר ממה שהביא , יש הרגשה שהוא הגיע לגבול ולשיא , וזו הרגשה של רוב הקהל כאן .
יכול להיות שהוא מיצה,אבל מי שיסתכל על מה שרשמת יחשוב שאנחנו נלחמים על מקום בפלייאוף.
מסכים שרמת הכדורגל יכולה וצריכה להיות גבוהה יותר.
עכשיו עניין התקציב,נכון התקציב הגבוה בהיסטוריה,אבל... הרביעי השלישי בגודלו בליגה שחיפה כפול ממך ומכבי פי 3,עכשיו איפה אתה ואיפה חיפה? ולשיטתך אם אתה אוהד מכבי מחר פאקו מוצא להורג,כי עם התקציב שלו הוא צריך להיות 25 פור.
עכשיו חדל קישקושים,תן אופציות טובות יותר.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אם הוא יביא גביע הוא ילך לבד, הוא יחשוב שהוא מוריניו ויחכה להצעה טובה יותר ( מי אמר שתבוא ) :)
אם לא יביא גביע ( טפו חמסה שום בצל ולימון ) הוא ישאר פה עוד עונה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אדום זקן כתב: יכול להיות שהוא מיצה,אבל מי שיסתכל על מה שרשמת יחשוב שאנחנו נלחמים על מקום בפלייאוף.
מסכים שרמת הכדורגל יכולה וצריכה להיות גבוהה יותר.
עכשיו עניין התקציב,נכון התקציב הגבוה בהיסטוריה,אבל... הרביעי השלישי בגודלו בליגה שחיפה כפול ממך ומכבי פי 3,עכשיו איפה אתה ואיפה חיפה? ולשיטתך אם אתה אוהד מכבי מחר פאקו מוצא להורג,כי עם התקציב שלו הוא צריך להיות 25 פור.
עכשיו חדל קישקושים,תן אופציות טובות יותר.
אני לא אומר שמבחינת מיקום הוא לא השיג את היעד שלו , הבעיה שאתה לא רואה קפיצת מדרגה ולא משחק כדורגל כמו שצריך לראות מקבוצה במקום 2 , אם השאיפה שלך היא מקום 2 אז בוא לא נעלה לשחק כדורגל בתחילת עונה .
אנחנו מקום 2 בעיקר בגלל חולשת הליגה ! אם אתה מנצח רק 3 משחקי חוץ ואתה מקום 2 אז הליגה חלשה מאוד .
אם חיפה , הפועל ת"א ובית"ר חוזרות טיפה לעניינים אתה מסיים העונה מקום 4-5 וזה בלי להזכיר את ק"ש .
לגבי אופציות , אני רציתי מאוד את ברק בכר , אתם תראו שעוד כמה שנים גם המתלבטים כאן יבינו עד כמה הוא חכם ויודע לאמן .
בגלל שבכר ממשיך לעוד עונה בק"ש מה שנשאר לנו זה רוני לוי (בן שמעון לא מתאים לפה וגם הוא כבר חתם בפ"ת) .
הייתי אומר צוות זר אבל לא בכל מחיר , אין לנו מנהל מקצועי עם שם כמו ג'ורדי במכבי שמכיר הרבה מאמנים ושחקני כדורגל בעבר ובהווה באירופה שיכול להביא לנו לכאן צוות טוב .
לפתות בכסף זה נחמד , אבל כבר ראינו ששחקנים לא מוכנים לבוא לפה בסכום גבוה , אז למה שצוות זר יבוא לפה ?
את האמת אני אגיד , התקווה שלי במקרה הזה הוא ברדה , אולי הוא יכול לעזור איכשהו עם הקשרים שלו וההיכרות שלו אבל גם זה גבולי מאוד .
ג'ורדי שיחק בברצלונה , המון מכירים אותו הוא יכול למשוך בקלות מאמנים למכבי , גם במכבי חיפה , סטנוייביץ הגיע לא רק בגלל הכסף , אלא בגלל שידע שהוא הולך לאמן את בניון, מה כבר הוא ידע על הכדורגל הישראלי ?
בשביל להביא צוות זר צריך לעבוד כבר מעכשיו , לפי דברי המועדון הם לא מתעסקים בכלל בנושא הזה כרגע , יהיה קשה מאוד להביא לפה צוות זר איכותי בהמשך .
הייתי חושב על אופציה של אלישע כמנהל מקצועי לפחות עד שברדה יפרוש , הוא יודע להביא שחקנים טובים , גם זרים וגם ישראלים , ומתחתיו לשים צוות זר , החל ממאמן ועד למאמני כושר ועוזר , אפשר להוסיף עוזר ישראלי שמכיר את המועדון מקרוב (ולא , לא שמעון חיבוקים ביטון) .

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ran כתב:
אני לא אומר שמבחינת מיקום הוא לא השיג את היעד שלו , הבעיה שאתה לא רואה קפיצת מדרגה ולא משחק כדורגל כמו שצריך לראות מקבוצה במקום 2 , אם השאיפה שלך היא מקום 2 אז בוא לא נעלה לשחק כדורגל בתחילת עונה .
אנחנו מקום 2 בעיקר בגלל חולשת הליגה ! אם אתה מנצח רק 3 משחקי חוץ ואתה מקום 2 אז הליגה חלשה מאוד .
אם חיפה , הפועל ת"א ובית"ר חוזרות טיפה לעניינים אתה מסיים העונה מקום 4-5 וזה בלי להזכיר את ק"ש .
לגבי אופציות , אני רציתי מאוד את ברק בכר , אתם תראו שעוד כמה שנים גם המתלבטים כאן יבינו עד כמה הוא חכם ויודע לאמן .
בגלל שבכר ממשיך לעוד עונה בק"ש מה שנשאר לנו זה רוני לוי (בן שמעון לא מתאים לפה וגם הוא כבר חתם בפ"ת) .
הייתי אומר צוות זר אבל לא בכל מחיר , אין לנו מנהל מקצועי עם שם כמו ג'ורדי במכבי שמכיר הרבה מאמנים ושחקני כדורגל בעבר ובהווה באירופה שיכול להביא לנו לכאן צוות טוב .
לפתות בכסף זה נחמד , אבל כבר ראינו ששחקנים לא מוכנים לבוא לפה בסכום גבוה , אז למה שצוות זר יבוא לפה ?
את האמת אני אגיד , התקווה שלי במקרה הזה הוא ברדה , אולי הוא יכול לעזור איכשהו עם הקשרים שלו וההיכרות שלו אבל גם זה גבולי מאוד .
ג'ורדי שיחק בברצלונה , המון מכירים אותו הוא יכול למשוך בקלות מאמנים למכבי , גם במכבי חיפה , סטנוייביץ הגיע לא רק בגלל הכסף , אלא בגלל שידע שהוא הולך לאמן את בניון, מה כבר הוא ידע על הכדורגל הישראלי ?
בשביל להביא צוות זר צריך לעבוד כבר מעכשיו , לפי דברי המועדון הם לא מתעסקים בכלל בנושא הזה כרגע , יהיה קשה מאוד להביא לפה צוות זר איכותי בהמשך .
הייתי חושב על אופציה של אלישע כמנהל מקצועי לפחות עד שברדה יפרוש , הוא יודע להביא שחקנים טובים , גם זרים וגם ישראלים , ומתחתיו לשים צוות זר , החל ממאמן ועד למאמני כושר ועוזר , אפשר להוסיף עוזר ישראלי שמכיר את המועדון מקרוב (ולא , לא שמעון חיבוקים ביטון) .
אל תהיה אוהד באר שבעי טיפוסי מפעם.
שאתה מקום שני זה חולשת הליגה,שאתה בתחתית זה המאמן,ההנהלה והשד יודע.
שוב אז לפי מה שאתה אומר והליגה חלשה,מכבי שאתם כל כך מעריצים היא כישלון טוטאלי כי על פי דבריך שהליגה חלשה,הם אמורים להוביל ב30 פור לא?
עכשיו לגבי מאמן,סטנוייביץ ממש לא בא בגלל בניון,מי ישמע מסי,הוא בא בגלל שהוא קיבל 400,000 יורו בעונה לא כולל מענקים!!!
לזרוק כאן צוות זר זה אחלה,אבל בשביל להביא מישהו רציני,ורציני זה לא הפועל תא שמביאים מאמן מהליגה הרביעית בספרד,זה אומר בחשבון פשוט,תקציב אך ורק למאמן ועוזריו בסביבות 7 מליון שקל!! אתה באמת חושב שזה הסכום שהולכים להוציא.
אז אני אומר לא תודה,כי חס וחלילה אם זה יהיה כישלון זה מה שיוריד את כל הרוח מהמפרשים של משפחת ברקת.
אתה צריך להבין,הפועל ב"ש נמצאת בתהליך נכון וחיובי,גם את רומא לא בנו ביום אחד.
מתחילים מזה שקודם כל אתה קבוצת צמרת לגיטימית בליגת העל,לאחר מכן עושים מקצה שיפורים.
לא קופצים ביום אחד מהמרתף לקומה עשירית.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: אל תהיה אוהד באר שבעי טיפוסי מפעם.
שוב אז לפי מה שאתה אומר והליגה חלשה,מכבי שאתם כל כך מעריצים היא כישלון טוטאלי כי על פי דבריך שהליגה חלשה,הם אמורים להוביל ב30 פור לא?
עכשיו לגבי מאמן,סטנוייביץ ממש לא בא בגלל בניון,מי ישמע מסי,הוא בא בגלל שהוא קיבל 400,000 יורו בעונה לא כולל מענקים!!!
לזרוק כאן צוות זר זה אחלה,אבל בשביל להביא מישהו רציני,ורציני זה לא הפועל תא שמביאים מאמן מהליגה הרביעית בספרד,זה אומר בחשבון פשוט,תקציב אך ורק למאמן ועוזריו בסביבות 7 מליון שקל!! אתה באמת חושב שזה הסכום שהולכים להוציא.
אז אני אומר לא תודה,כי חס וחלילה אם זה יהיה כישלון זה מה שיוריד את כל הרוח מהמפרשים של משפחת ברקת.
מתחילים מזה שקודם כל אתה קבוצת צמרת לגיטימית בליגת העל,לאחר מכן עושים מקצה שיפורים.
די בנאדם שחרר, נחנקנו כבר מאלישע, תן להתרעננן

לא יכול לחשוב על עוד עונה עם חילופים קבועים דקה 65 לפי מה שרשום בפתק בכיס

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: אל תהיה אוהד באר שבעי טיפוסי מפעם.
מה? ועוד איך אפשר לקפוץ או לעלות במעלית או במדרגות ביום אחד מהמרתף לקומה השנייה.
מכיוון שכבר עברנו התקדמות עם אלישע הגיע הזמן לעבור התקדמות נוספת אחרת בחיים לא נתקדם ולנצח נשאר בקומה 7...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:
די בנאדם שחרר, נחנקנו כבר מאלישע, תן להתרעננן

לא יכול לחשוב על עוד עונה עם חילופים קבועים דקה 65 לפי מה שרשום בפתק בכיס
ח'ברה תפסיקו לבלבל את הביצים,שיחררתי ממנו תנו א ל ט ר נ ט י ב ה,בלי סיסמאות על צוות זר,מוריניו וגרדיולה.
בוא נגיד ככה, שאתם בכל מצב מוותרים עליו,מי מגיע במקומו?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: ח'ברה תפסיקו לבלבל את הביצים,שיחררתי ממנו תנו א ל ט ר נ ט י ב ה,בלי סיסמאות על צוות זר,מוריניו וגרדיולה.
בוא נגיד ככה, שאתם בכל מצב מוותרים עליו,מי מגיע במקומו?
אתה לא אותו אחד שכתב לאחרונה על זה שצריך להביא צוות זר?
ומאיפה אני יודע את מי להביא, אני לא מכיר מאמנים זרים.
קודם צריך להביא מנהל מקצועי, וזה התפקיד של אלונה למצוא אחד כזה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: אתה לא אותו אחד שכתב לאחרונה על זה שצריך להביא צוות זר?
ומאיפה אני יודע את מי להביא, אני לא מכיר מאמנים זרים.
קודם צריך להביא מנהל מקצועי, וזה התפקיד של אלונה למצוא אחד כזה...
מתי כתבתי שצריך להביא צוות זר?
כתבתי שזה יכול להיות רעיון אך ורק אם זה משהו איכותי.
מבחינתי אם רוני לוי לא יגיע לב"ש אין מה להחליף את אלישע,אלה אם כן אלונה הולכת להשתגע ושמה חבילה על צוות זר איכותי.

שלח תגובה