כתבה על מאירי סיני

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: כתבה על מאירי סיני

שליחה על ידי UncleAD »

התחלנו עם התירוצים , מכינים את השטח לדבר האמיתי.
להודיע שכל הצוות כולל המאמן האגדי שלנו נשארים גם בעונה הבאה.

WELCOME TO BE'ER SHEVA
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

כתבה מהרדודות שראיתי, גיא לוי בעל האינטרס שהביא אותו וויקו חדד שעדיין בוחש בצלחת.

יש לי לא מעט ניסיון בתחום הספורט, שלא יבלבלו לכם את השכל, שחקני כדורגל באופן טבעי שריר הארבע ראשי אצלם חזק יותר וכאשר לא עובדים באופן שוטף ונכון על שריר הירך האחורי (האמסטרינג) קל יותר להיפצע בו בגלל חוסר האיזון.
תוסיפו לכך שאימוני הסיבולת לב-ריאה ברמה של שיעור ספורט בבית ספר יסודי והינה לכם מתכון מנצח למה הם נראים ככה רע.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

RedHell כתב:כתבה מהרדודות שראיתי, גיא לוי בעל האינטרס שהביא אותו וויקו חדד שעדיין בוחש בצלחת.

יש לי לא מעט ניסיון בתחום הספורט, שלא יבלבלו לכם את השכל, שחקני כדורגל באופן טבעי שריר הארבע ראשי אצלם חזק יותר וכאשר לא עובדים באופן שוטף ונכון על שריר הירך האחורי (האמסטרינג) קל יותר להיפצע בו בגלל חוסר האיזון.
תוסיפו לכך שאימוני הסיבולת לב-ריאה ברמה של שיעור ספורט בבית ספר יסודי והינה לכם מתכון מנצח למה הם נראים ככה רע.
למה ככה?
לא קראת שמאירי סיני בין המאמני כושר הטובים בארץ ,ובקלות יכול להיות מאמן כושר של קבוצות באירופה?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

doctorslayer כתב:
למה ככה?
לא קראת שמאירי סיני בין המאמני כושר הטובים בארץ ,ובקלות יכול להיות מאמן כושר של קבוצות באירופה?
הוא בכלל מחוזר על ידי ברצלונה לא ידעת? אבל אלישע ואלונה כל כך אוהבים אותו שהוא נשאר לא משנה מה ;)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

דר אדום בנשמה כתב:הוא בכלל מחוזר על ידי ברצלונה לא ידעת? אבל אלישע ואלונה כל כך אוהבים אותו שהוא נשאר לא משנה מה ;)
עוד פעם אלישע?
אני יוצא בהצהרה , אם היא מחתימה את אלישע לעונה נוספת , אני מגיע רק למשחק הראשון באצטדיון החדש כדי להנות מהאווירה - מנוי אני חד משמעית לא עושה.
פשוט יריקה בפרצוף של הקהל.

(כמובן רק בהנחה שאלישע נשאר).

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

doctorslayer כתב:
עוד פעם אלישע?
אני יוצא בהצהרה , אם היא מחתימה את אלישע לעונה נוספת , אני מגיע רק למשחק הראשון באצטדיון החדש כדי להנות מהאווירה - מנוי אני חד משמעית לא עושה.

לא בעד או נגד אלישע..אבל אמירה כזו היא יריקה בפנים של הבעלים ולא להיפך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

doctorslayer כתב:
עוד פעם אלישע?

היינו פה מנויים בתקופה של זינו והמחאות נגדו בליגה הלאומית עם 300 איש בוסרמיל, היינו מנויים בתקופה שלאחר העלייה כשהיינו המזרן של הליגה ולא נהיה מנויים באיצטדיון החדש? איך אתה יכול להגיד את זה?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב: היינו פה מנויים בתקופה של זינו והמחאות נגדו בליגה הלאומית עם 300 איש בוסרמיל, היינו מנויים בתקופה שלאחר העלייה כשהיינו המזרן של הליגה ולא נהיה מנויים באיצטדיון החדש? איך אתה יכול להגיד את זה?
בעניין הזה אני לקוח שבוי.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedHell כתב:יש לי לא מעט ניסיון בתחום הספורט, שלא יבלבלו לכם את השכל, שחקני כדורגל באופן טבעי שריר הארבע ראשי אצלם חזק יותר וכאשר לא עובדים באופן שוטף ונכון על שריר הירך האחורי (האמסטרינג) קל יותר להיפצע בו בגלל חוסר האיזון.
מדויק!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב:
בעניין הזה אני לקוח שבוי.
אתה בהחלט לא לבד :)

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

די כבר לדבר על פציעות.
ששחקנים ירדו מהר להגנה, ייצאו בטירוף להתקפה, שיתנו עשרות ספרינטים במשחק ושיהיו מומחים בשינויי קצב.
הפציעות הן רק חלק מהבעיה, והכתבה הזאת רק עזרה לי להבין, איזה קבוצה חובבנית אנחנו. גם כן, ויקו חדד...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:די כבר לדבר על פציעות.
ששחקנים ירדו מהר להגנה, ייצאו בטירוף להתקפה, שיתנו עשרות ספרינטים במשחק ושיהיו מומחים בשינויי קצב.
הפציעות הן רק חלק מהבעיה, והכתבה הזאת רק עזרה לי להבין, איזה קבוצה חובבנית אנחנו. גם כן, ויקו חדד...
די כבר עם הזלזול הזה. הקבוצה השנייה בטיבה בארץ, אז נכון, יש עוד הרבה על מה לעבוד ולשפר, אבל מספיק להשתלח בה כאילו היתה בשר תותחים שמובסת ומושפלת בכל הזדמנות.
מי אתם בכלל?! עד לפני שנה וחצי התענוג הכי גדול שלכם כאוהדים היה משחקי הישארות חצי מכורים מראש, פתאום נלחמים על כל התארים וטיפת כבוד לשחקנים אין לכם.

נמאס.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: די כבר עם הזלזול הזה. הקבוצה השנייה בטיבה בארץ, אז נכון, יש עוד הרבה על מה לעבוד ולשפר, אבל מספיק להשתלח בה כאילו היתה בשר תותחים שמובסת ומושפלת בכל הזדמנות.
מי אתם בכלל?! עד לפני שנה וחצי התענוג הכי גדול שלכם כאוהדים היה משחקי הישארות חצי מכורים מראש, פתאום נלחמים על כל התארים וטיפת כבוד לשחקנים אין לכם.

נמאס.
אני די מתחבר למה שאתה אומר אבל כבר שנה שנייה ברצף שזה מכריע אותך במאני טיים. מבחינתי להיות תמיד ליד ותמיד שני ל.. כואב מאוד.
אם נמשיך ככה מה יקרה ב20 למאי בגמר הגביע? (אם נגיע כמובן) נגיע שהעונה סחטה אותנו אבל היינו טובים?
אם נמשיך ככה מה יקרה בעונה הבאה? שוב נילחם על הכל ונוותר בסוף?
אם נמשיך ככה מה יקרה באירופה כשנפגוש קבוצות שהם לא מלוקסמבורג וליכטנשטיין? נגיד שהשחקנים צריכים להיכנס לקצב?
תסתכל על הובאן שהגיע לפה סוס. הסוס הזה חולה (לא רוצה להגיד מת)
כמובן שכבודו של אדם לא ייפגע ואני לפחות לא יורד לפסים אישיים. אני גם לא פוסל גם להשאיר את סיני כל עוד יעבוד עם עוד מאמן כושר מהשורה הראשונה. אחרי הכל, אנחנו רוצים באמת להיות שם ולא להיות ליד לא?

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב: די כבר עם הזלזול הזה. הקבוצה השנייה בטיבה בארץ, אז נכון, יש עוד הרבה על מה לעבוד ולשפר, אבל מספיק להשתלח בה כאילו היתה בשר תותחים שמובסת ומושפלת בכל הזדמנות.

נמאס.
גישה של בינוניות.
תמשיך להריח את העשן של מכבי , למה זה מה שאנחנו שווים לפי מה שאתה טוען - לראות תמיד מישהו קדימה לפנינו.
נלחמים על כל התארים זה רק אתה חושב חביבי , בינינו אנחנו לא נלחמים על כלום חוץ ממקום שני וגמר גביע.

איך אתה אומר נלחמים על כל התארים שכבר בסוף ינואר אמרת שאפשר לקפל , מדהים.
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 19 אפריל 2015, 15:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

נמאס.
מסכים.

שלח תגובה