ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:
מבלי לפגוע, אתה סגור על זה שאתה אוהד של הפועל באר שבע?
כל מילה שלך נוטפת ארס ושינאה פוסט אחרי פוסט.
מה זה ײתוכלו את מה שבישלתםײ? למה אנחנו קובעים? אני אוהד. לא יודע מה אתה.
לא רוצה שאלישע ימשיך אבל זה לא תפקידי להחליט. תרשום ארבעה מנויים שנה הבאה למשפחה שלי גם אם שמעון ביטון יהיה מאמן.
מוכן ללכת איתך לברדה ולשאול אותו מי פה האוהד של באר שבע ומי אוהד של עצמו?
מה קשור ברדה לא הבנתי, הוא התחיל למנות אנשים מי אוהד ומי לא?
מושפע..
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב:
ו - 4 אצלי - ביחד כבר כ - 3 פרומיל...
כנ״ל אצלנו עם 3

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:
תלמד קצת הבנת הנקרא אז אולי תבין ,
במקרה ויודיעו על החתמתו של אלישע - מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים.
הלוואי ואתבדה זה לגבי החתמתו של אלישע.

ואין בעיה , אין צורך "בנו" , תשב ביציע עם כל הטוב שקיבלנו ,הכדורגל האטרקטיבי והנוטף כשרון , האצטדיון הרעוע , וכמובן שהתארים שלא מפסיקים להגיע.
יאללה לך תישן על האף , נראה לי אתה מאוהב באלונה יותר מאשר אוהד קבוצת כדורגל , כי שאיפות אין לך באמת מהקבוצה שלך
דוקטור אין סיבה להיות תוקפני ואגרסיבי בלי סיבה.
אין קשר בין השאלה האם לעשות מנוי ו\או לבוא למשחקי הקבוצה לבין מי שיאמן את הקבוצה בשנה הבאה. תפקידנו לעודד בטוב וגם ברע ולא לעודד אם אלישע לא יהיה על הקווים ויהיה שם רק צוות זר.
יש הנהלה למועדון בראשות אלונה ואני בטוח שהיא מתכוונת לעשות את הטוב ביותר למען הקבוצה בהינתן ההגבלות הקיימות. תהיה בטוח שאלונה לא רוצה להשקיע 13 מיליון שקל בלי לראות תואר ואני בטוח שהיא עושה הכל לטובת הקבוצה ויש מלא דברים שרואים משם ולא רואים מכאן. רוב האוהדים כאן וביציע בכללי מבינים שאלישע מיצה את עצמו והיו רוצים לראות פה צוות זר (מאמן אחר) ורמה גבוהה יותר, הלוואי שזה יקרה אבל גם אם לא, הדבר הגרוע ביותר שאוהדים יכולים לעשות עבור קבוצתם זה להכריז על שביתה איטלקית ולא להגיע למשחקים\לא לעודד ולצאת נגד ההנהלה והבעלים כשאין צורך. ודרך אגב גם אנחנו נהיה שם שנה הבאה עם 5 מנויים :דגל:

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

blueman כתב: דוקטור אין סיבה להיות תוקפני ואגרסיבי בלי סיבה.
אין קשר בין השאלה האם לעשות מנוי ו\או לבוא למשחקי הקבוצה לבין מי שיאמן את הקבוצה בשנה הבאה. תפקידנו לעודד בטוב וגם ברע ולא לעודד אם אלישע לא יהיה על הקווים ויהיה שם רק צוות זר.
יש הנהלה למועדון בראשות אלונה ואני בטוח שהיא מתכוונת לעשות את הטוב ביותר למען הקבוצה בהינתן ההגבלות הקיימות. תהיה בטוח שאלונה לא רוצה להשקיע 13 מיליון שקל בלי לראות תואר ואני בטוח שהיא עושה הכל לטובת הקבוצה ויש מלא דברים שרואים משם ולא רואים מכאן. רוב האוהדים כאן וביציע בכללי מבינים שאלישע מיצה את עצמו והיו רוצים לראות פה צוות זר (מאמן אחר) ורמה גבוהה יותר, הלוואי שזה יקרה אבל גם אם לא, הדבר הגרוע ביותר שאוהדים יכולים לעשות עבור קבוצתם זה להכריז על שביתה איטלקית ולא להגיע למשחקים\לא לעודד ולצאת נגד ההנהלה והבעלים כשאין צורך. ודרך אגב גם אנחנו נהיה שם שנה הבאה עם 5 מנויים :דגל:
:דגל:

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

doctorslayer כתב:
תלמד קצת הבנת הנקרא אז אולי תבין ,
במקרה ויודיעו על החתמתו של אלישע - מי יתן ולא נעבור את ה3000 מנוים.
הלוואי ואתבדה זה לגבי החתמתו של אלישע.

ואין בעיה , אין צורך "בנו" , תשב ביציע עם כל הטוב שקיבלנו ,הכדורגל האטרקטיבי והנוטף כשרון , האצטדיון הרעוע , וכמובן שהתארים שלא מפסיקים להגיע.
יאללה לך תישן על האף , נראה לי אתה מאוהב באלונה יותר מאשר אוהד קבוצת כדורגל , כי שאיפות אין לך באמת מהקבוצה שלך
חוץ מלבלבל את המוח לכולם מתי היית במשחק? 90% מהתגובות שלך הם במהלך המשחקים ככה שבאצטדיון אתה כנראה לא נמצא.
כמה משחקים של ב"ש ראית לפניי השנתיים שלוש האחרונות? כמה זמן השקעת מהחיים שלך על הקבוצה הזו?

אתה בנאדם מסכן ופישר שלא יודע להינות מהטוב וכן תתפלא לשמוע יש טוב והמון.
אז אלישע הוא צריך לסיים (צעקתי את זה בכלל לפניי שהיית פה), עדיין לא תשמע אותי פעם אחת בחיים אומר להחרים את הקבוצה או לאחל שלא יהיו מנויים, אלונה היא הנכס הכי גדול שיש לנו כאן והאמת? אני מתפלא שאני מצפה ממך להבין את זה הרי בטוח בתקופות השחורות של המועדון הזה לא היית, במגרשי של אחי נצרת, קרית אתא, בית שאן וחברותיהם.

אמרתי לך אין צורך בך שב בבית אל תגיע ותמשיך לזרוק ולזרוע הרס רק בזה אתה טוב כי אוהד אתה לא.

ד"א בסיוט 2003 כמו בכותרת היית? החלטת סוף סוף לבוא כי הייתה סוג של הצלחה?

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

RedHell כתב:
חוץ מלבלבל את המוח לכולם מתי היית במשחק? 90% מהתגובות שלך הם במהלך המשחקים ככה שבאצטדיון אתה כנראה לא נמצא.
בוא תספר למנוי שלי כמה אני בבית במשחקים..
לשאר ההודעה שלך אפילו לא שווה להגיב.

רק אציין שאין כמו נאום הלוזר , חיכיתי לו , הרי איך נוכיח שאנחנו אוהדים יותר טובים פה מכולם אם לא בעזרת "אני הייתי פה כשהיינו בליגה א' וכשישראל שיחקה עוד באסיה".
אין, אתה הגבר שבגברים שאתה הולך ככה עם המועדון, מעריץ אותך!!
ואני הפישר..

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
מבלי לפגוע, אתה סגור על זה שאתה אוהד של הפועל באר שבע?
כל מילה שלך נוטפת ארס ושינאה פוסט אחרי פוסט.
מה זה ײתוכלו את מה שבישלתםײ? למה אנחנו קובעים? אני אוהד. לא יודע מה אתה.
לא רוצה שאלישע ימשיך אבל זה לא תפקידי להחליט. תרשום ארבעה מנויים שנה הבאה למשפחה שלי גם אם שמעון ביטון יהיה מאמן.
מוכן ללכת איתך לברדה ולשאול אותו מי פה האוהד של באר שבע ומי אוהד של עצמו?
כל מי שכותב כאן ככל הנראה כבר מנוי הרבה שנים וגם יהיה כזה עונה הבאה ללא קשר לזהות המאמן,
אבל צריך לצאת מהקיבעון ולחשוב שהפורום מייצג את הקהל הרחב, כי הוא לא. יש לנו כמה מאות אוהדים
"נרקומנים" שייצרכו את הסם בכל מקרה ולפעמים ההחלטות מתקבלות בהתאם לאלה ולא בהתאם לרוב
ה-"דומם" שמונה כמה אלפים, ולהם בניגוד אלינו יש משמעות לכדורגל טוב, מקצוענות, גרף התקדמות ושיפור
של המועדון, מתקן, מחירים וכו'. שמקבלים החלטות מקצועיות,ניהוליות ושיווקיות צריך להתחשב ברוב הדומם
ולא בנו, כי הם יקבעו אם יהיו 5,000 מנויים או 10,000 מנויים, הם יקבעו אם נמלא את וסרמיל במשחק
עונה או לא, אם נביא 1,000 או 4,000 לסמי עופר ועוד. אז אנחנו נמשיך להיות "נרקומנים" ונבוא גם
אם שמעון ביטון יאמן, אבל בדרך הזו נישאר קבוצה סגורה שלא מצליחה להתרחב ותלויה בכל מיני הצלחות [
אינסטנט. חייב לומר שאני לא אוהב את את הריבים על מי יותר אוהד ולמי יש יותר גדול. הגעה למשחקים כרוכה
בזמן, משפחה,עבודת משמרות, כסף, דלק, רכב חברה והרבה פעמים יכולת כלכלית מונעת מהרבה אוהדים שלנו להגיע למשחקים
ולשלם 100 ש"ח+הוצאות לכל משחק, זה לא הופך אותם לפחות אוהדים. אני מכיר כאלה שידם אינה משגת
ולא מצליחים לתפקד ביום של משחק למרות שהם בכלל לא הולכים אליו. מהמקום הדי יציב כלכלית וממקום עבודה
נוח לרובנו קל לדבר, אבל הדברים הם לא שחור ולבן.
לגבי התוכן בהודעה של דוקטור אני לא מוצא משהו ארסי, אני בהחלט מסכים ששכשאנחנו כאוהדים נותנים
גיבוי לבינוניות (מה לעשות כל הצוות המקצועי של המועדון בינוני) לפעמים המציאות טופחת לנו בפרצוף.
הציטוט של בן חיים לטעמי נועד להמחיש את העובדה שאנחנו די משקרים לעצמנו במהלך העונה ומשכנעים
את עצמנו שאנחנו במאבק על האליפות, אבל חוץ מקרבה בנקודות אנחנו בשום פרמטר אחר אפילו לא בסביבה
ובפרמטרים האלה יש לנו דרך ארוכה לעשות, ואגב אין למה למהר. אנחנו לא מחפשים את המאמן או הצוות שייקחו
אליפות, אנחנו מחפשים את אלה שישדרגו אותנו כמועדון ויהפכו אותנו למועדון גדול עם תשתיות, עם כוח, עם מחלקת
נוער, עם שאיפה למקצוענות וכו'. זה עולה הרבה אבל לטווח הארוך זה מחזיר כל שקל.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

אריק כתב:
כל מי שכותב כאן ככל הנראה כבר מנוי הרבה שנים וגם יהיה כזה עונה הבאה ללא קשר לזהות המאמן,
אבל צריך לצאת מהקיבעון ולחשוב שהפורום מייצג את הקהל הרחב, כי הוא לא. יש לנו כמה מאות אוהדים
"נרקומנים" שייצרכו את הסם בכל מקרה ולפעמים ההחלטות מתקבלות בהתאם לאלה ולא בהתאם לרוב
ה-"דומם" שמונה כמה אלפים, ולהם בניגוד אלינו יש משמעות לכדורגל טוב, מקצוענות, גרף התקדמות ושיפור
של המועדון, מתקן, מחירים וכו'. שמקבלים החלטות מקצועיות,ניהוליות ושיווקיות צריך להתחשב ברוב הדומם
ולא בנו, כי הם יקבעו אם יהיו 5,000 מנויים או 10,000 מנויים, הם יקבעו אם נמלא את וסרמיל במשחק
עונה או לא, אם נביא 1,000 או 4,000 לסמי עופר ועוד. אז אנחנו נמשיך להיות "נרקומנים" ונבוא גם
אם שמעון ביטון יאמן, אבל בדרך הזו נישאר קבוצה סגורה שלא מצליחה להתרחב ותלויה בכל מיני הצלחות [
אינסטנט. חייב לומר שאני לא אוהב את את הריבים על מי יותר אוהד ולמי יש יותר גדול. הגעה למשחקים כרוכה
בזמן, משפחה,עבודת משמרות, כסף, דלק, רכב חברה והרבה פעמים יכולת כלכלית מונעת מהרבה אוהדים שלנו להגיע למשחקים
ולשלם 100 ש"ח+הוצאות לכל משחק, זה לא הופך אותם לפחות אוהדים. אני מכיר כאלה שידם אינה משגת
ולא מצליחים לתפקד ביום של משחק למרות שהם בכלל לא הולכים אליו. מהמקום הדי יציב כלכלית וממקום עבודה
נוח לרובנו קל לדבר, אבל הדברים הם לא שחור ולבן.
לגבי התוכן בהודעה של דוקטור אני לא מוצא משהו ארסי, אני בהחלט מסכים ששכשאנחנו כאוהדים נותנים
גיבוי לבינוניות (מה לעשות כל הצוות המקצועי של המועדון בינוני) לפעמים המציאות טופחת לנו בפרצוף.
הציטוט של בן חיים לטעמי נועד להמחיש את העובדה שאנחנו די משקרים לעצמנו במהלך העונה ומשכנעים
את עצמנו שאנחנו במאבק על האליפות, אבל חוץ מקרבה בנקודות אנחנו בשום פרמטר אחר אפילו לא בסביבה
ובפרמטרים האלה יש לנו דרך ארוכה לעשות, ואגב אין למה למהר. אנחנו לא מחפשים את המאמן או הצוות שייקחו
אליפות, אנחנו מחפשים את אלה שישדרגו אותנו כמועדון ויהפכו אותנו למועדון גדול עם תשתיות, עם כוח, עם מחלקת
נוער, עם שאיפה למקצוענות וכו'. זה עולה הרבה אבל לטווח הארוך זה מחזיר כל שקל.
+1 ללא ספק , עם תגובה כזאת לי יש עוד תקווה שלא כולם נפלו פה על השכל.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

מעדיף שנפסיד בחצי גמר ולא נתאכזב בגמר,
למרות שבגמר יותר כייף, כל האוהדי הצלחות יגיעו ויחזרו הביתה בוכים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

אני קורא את התגובות בפורום ומתעצבן
גם אם נפסיד בגמר זה לא סוף העולם
די כבר עם האופי הבכייני הזה
אנחנו לא הולכים להפסיד בחצי גמר
ולא הולכים להפסיד בגמר!
בגמר מנצחים גם אם זה מכבי !

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני חושב שמי שלא רוצה לזכות בתואר או להגיע לגמר, לא שהוא לא אוהד הפועל ב"ש, יש לו בעיה כאוהד כדורגל. ממה אנחנו חיים אם לא מזה?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

bs war כתב:אני חושב שמי שלא רוצה לזכות בתואר או להגיע לגמר, לא שהוא לא אוהד הפועל ב"ש, יש לו בעיה כאוהד כדורגל. ממה אנחנו חיים אם לא מזה?
אחי, כולם רוצים לזכות בתואר. פשוט לפעמים הפחד מהאכזבה גובר על הרצון להגיע לגמר ולקוות לניצחון. גם אני מרגיש ככה לפעמים. אתה יכול לקרוא לזה לוזר, זה בסדר. אני פשוט לוקח ללב ורק המחשבה מהפסד בגמר גורמת לי לכאבי בטן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:אני חושב שמי שלא רוצה לזכות בתואר או להגיע לגמר, לא שהוא לא אוהד הפועל ב"ש, יש לו בעיה כאוהד כדורגל. ממה אנחנו חיים אם לא מזה?
אתה חושב שאני לא רוצה תואר? אבל לא באלי להתבזות שוב כמו במשחק הארור ההוא נגד הפועל רמת גן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אז עדיף להתבזות מול הפועל עפולה.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

אז תתאכזב יום ייומים