גדי כתב:
מבלי לפגוע, אתה סגור על זה שאתה אוהד של הפועל באר שבע?
כל מילה שלך נוטפת ארס ושינאה פוסט אחרי פוסט.
מה זה ײתוכלו את מה שבישלתםײ? למה אנחנו קובעים? אני אוהד. לא יודע מה אתה.
לא רוצה שאלישע ימשיך אבל זה לא תפקידי להחליט. תרשום ארבעה מנויים שנה הבאה למשפחה שלי גם אם שמעון ביטון יהיה מאמן.
מוכן ללכת איתך לברדה ולשאול אותו מי פה האוהד של באר שבע ומי אוהד של עצמו?
כל מי שכותב כאן ככל הנראה כבר מנוי הרבה שנים וגם יהיה כזה עונה הבאה ללא קשר לזהות המאמן,
אבל צריך לצאת מהקיבעון ולחשוב שהפורום מייצג את הקהל הרחב, כי הוא לא. יש לנו כמה מאות אוהדים
"נרקומנים" שייצרכו את הסם בכל מקרה ולפעמים ההחלטות מתקבלות בהתאם לאלה ולא בהתאם לרוב
ה-"דומם" שמונה כמה אלפים, ולהם בניגוד אלינו יש משמעות לכדורגל טוב, מקצוענות, גרף התקדמות ושיפור
של המועדון, מתקן, מחירים וכו'. שמקבלים החלטות מקצועיות,ניהוליות ושיווקיות צריך להתחשב ברוב הדומם
ולא בנו, כי הם יקבעו אם יהיו 5,000 מנויים או 10,000 מנויים, הם יקבעו אם נמלא את וסרמיל במשחק
עונה או לא, אם נביא 1,000 או 4,000 לסמי עופר ועוד. אז אנחנו נמשיך להיות "נרקומנים" ונבוא גם
אם שמעון ביטון יאמן, אבל בדרך הזו נישאר קבוצה סגורה שלא מצליחה להתרחב ותלויה בכל מיני הצלחות [
אינסטנט. חייב לומר שאני לא אוהב את את הריבים על מי יותר אוהד ולמי יש יותר גדול. הגעה למשחקים כרוכה
בזמן, משפחה,עבודת משמרות, כסף, דלק, רכב חברה והרבה פעמים יכולת כלכלית מונעת מהרבה אוהדים שלנו להגיע למשחקים
ולשלם 100 ש"ח+הוצאות לכל משחק, זה לא הופך אותם לפחות אוהדים. אני מכיר כאלה שידם אינה משגת
ולא מצליחים לתפקד ביום של משחק למרות שהם בכלל לא הולכים אליו. מהמקום הדי יציב כלכלית וממקום עבודה
נוח לרובנו קל לדבר, אבל הדברים הם לא שחור ולבן.
לגבי התוכן בהודעה של דוקטור אני לא מוצא משהו ארסי, אני בהחלט מסכים ששכשאנחנו כאוהדים נותנים
גיבוי לבינוניות (מה לעשות כל הצוות המקצועי של המועדון בינוני) לפעמים המציאות טופחת לנו בפרצוף.
הציטוט של בן חיים לטעמי נועד להמחיש את העובדה שאנחנו די משקרים לעצמנו במהלך העונה ומשכנעים
את עצמנו שאנחנו במאבק על האליפות, אבל חוץ מקרבה בנקודות אנחנו בשום פרמטר אחר אפילו לא בסביבה
ובפרמטרים האלה יש לנו דרך ארוכה לעשות, ואגב אין למה למהר. אנחנו לא מחפשים את המאמן או הצוות שייקחו
אליפות, אנחנו מחפשים את אלה שישדרגו אותנו כמועדון ויהפכו אותנו למועדון גדול עם תשתיות, עם כוח, עם מחלקת
נוער, עם שאיפה למקצוענות וכו'. זה עולה הרבה אבל לטווח הארוך זה מחזיר כל שקל.