Totti כתב:4 שחקנים ועוד עונה במירוץ
דין מורי
טוני נאווקמה
שמואל שיימן
מהרן ראדי
רק נאווקמה טוב ובכושר מבין הארבעה שלך. דין מורי לא שיחק כל העונה ורק במנגר הרשים אותי, לא רואה דרך שבא הוא משפר את ההגנה, ובכללי השחקנים שציינת הם לא יותר טובים מהשחקנים שלנו אלא נותנים עומק בספסל, אני דווקא חושב שבעזרת 2 שחקנים או גג 3 אפשר להשיג את מה שאנחנו צריכים.
בלם טוב בשבילי זה שיר צדק, או אפילו רמי גרשון. אלא אופציות לבלמים מצוינים בכושר שיא שלא לוקחים מקום של זר. זה או זה או להביא שוער ישראלי, ואלא אם כן אלונה מתכננת על רן קדוש, או מרציאנו שעולה הון, זה משתלם יותר.
אגב לעמדת הקישור, אני דווקא חושב שלהחזיר ליגיונרים כמו אלמוג כהן (שעשה חיל בנתניה, ושיחק ברמות הגבוהות, אך יחד עם זאת נפצע הרבה פעמים בעמדה שהיא קריטית לכך), קני סייף, ואפילו בן רייכרט הם דוגמאות לשחקנים שייתנו את ההבדל, לאו דווקא מהרכב ויגרמו לתחרות בריאה.
מגן שמאלי זה מאסט אצלנו, ובאמת שחקן עם ניסיון, אבל עם פוטנציאל שיהיה ברמה מעל דוידזאדה ולא בינוני כמוהו, לדעתי גל שיש יכול להיות אחלה.
טוני נאווקמה לדעה הרווחת הוא השחקן שבש צריכה, שהוא חסר לה ואני לא בטוח האם זה נכון. טוני הוא לא שחקן של מספרים, ומתמצא יותר בכנף מאשר ברחבה, נכון השחקן מאוד פיזי ורב גוני, אך הוא גם נוגע מלא בכדור ונחשב ברעננה לאל, כשבש הוא יהיה ההפך הגמור כי בש צריכה:
* שחקן שעושה תנועה
* שבא לקבל עם הגב ולא לבוא הפנים מול השער שמזה הוא הכי מסוכן,
* להעביר את כובד המגרש ליריבה(בזה הוא יכול להתאים והוא עושה זאת מצוין)
לכן אני לא רואה כל כך התאמה לצפות משחקן כמו טוני שהוא גבוה כמו ארבייטמן, ורגיל לשחק באגף/חלוץ 2 להיות חלוץ מטרה, או כזה שעושה תנועה באזור המרכז, אלא יותר חוסר יצירתיות וקיבעון מחשבתי של אוהדי בש להישאר במוכר. אני דווקא סומך על הסקואטינג של בש, שגרם להצלחה ב4 זרים מתוך ה5 השנה, ושנה שעברה להבאת שחקן ששינה עונה (פלט) להביא עוד שחקן, כזה שיעשה את ההבדל.