שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!

שליחה על ידי dor69 »

aniyodea כתב:אדום זקן מבין טוב מאוד את העניין
זה לא רק להביא בלם, זה להביא בלם שיתאים לסוארז
יש בלם שהוא אחורי יותר ואחד שהוא קדמי יותר , אחד שהוא שמאלי ואחד ימני
זה כמו הובאן והירידה בכושר שלו
אבל עדיין הסינרגיה בינו לבין אוגו מושלמת, ולא כל כל מהר מוותרים על זה..
כשמביאים רכש יש המון מחשבה מעבר ליכולות השחקן
עוד דבר שאדום זקן צודק בו זה נושא המהירות ובגלל זה יש מחשבות האם פלט הוא המתאים
ימים יגידו...
לגבי התיאום בין בלמים אני מסכים איתך לחלוטין.
לגבי פלט, לא יודע איך התפתחה לכם הסטיגמה שהסגנון שלו הוא עמוד ונגח אבל פלט גם במשחק הרגל לא פראייר בכלל והפיזיות שלו ביחס לליגה היא מטורפת מול בלמים. הפיווט המושלם

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב: לגבי התיאום בין בלמים אני מסכים איתך לחלוטין.
לגבי פלט, לא יודע איך התפתחה לכם הסטיגמה שהסגנון שלו הוא עמוד ונגח אבל פלט גם במשחק הרגל לא פראייר בכלל והפיזיות שלו ביחס לליגה היא מטורפת מול בלמים. הפיווט המושלם
השאלה אם זה מה שחסר לנו.
לדעתי חסר לנו חלוץ קצת יותר יצירתי, שיכול ליצור לעצמו מצבי הבקעה וגם לחברים.
שחקן בסגנון של נוואקמה.

תחשוב על זה. פלט וארבייטמן ככל הנראה לא יכולים לשחק ביחד.
עם חלוץ שמשחק קצת יותר בכנף, כמו נוואקמה, אתה יכול לשחק עם בוזגלו בימין, מליקסון באמצע ונוואקמה בשמאל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: השאלה אם זה מה שחסר לנו.
לדעתי חסר לנו חלוץ קצת יותר יצירתי, שיכול ליצור לעצמו מצבי הבקעה וגם לחברים.
שחקן בסגנון של נוואקמה.

תחשוב על זה. פלט וארבייטמן ככל הנראה לא יכולים לשחק ביחד.
עם חלוץ שמשחק קצת יותר בכנף, כמו נוואקמה, אתה יכול לשחק עם בוזגלו בימין, מליקסון באמצע ונוואקמה בשמאל.
אני דווקא חושב שארבייטמן בכלל לא 9, הוא חלוץ רחבה והוא יכול לשחק ביחד עם פלט מצויין

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

דר אדום בנשמה כתב:טוב רציתם שמות הנה שמות:
בלמים: זאב חיימוביץ, שיר צדק, דין מורי או זר...

מגן שמאלי: שמואל שיימן

קשרים אחוריים: לירוי צעירי ושלומי אזולאי.

קשר התקפי במקום נסאר: מוגרבי

חלוץ:פלט
עם שחקנים כאלה
חוץ מצדק ומורי
נלחם על הירידה
צריך לשאוף גבוה יותר ברמה של השחקנים
צריך להביא שחקן מתחת לחלוץ ברמה גבוה וזהו .
נערך לאחרונה על ידי galaaa ב 01 מאי 2015, 18:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

4 שחקנים ועוד עונה במירוץ

דין מורי
טוני נאווקמה
שמואל שיימן
מהרן ראדי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

galaaa כתב: עם שחקנים כאלה
חוץ מצדק ומורי
נלחם על הירידה
צריך לשאוף גבוה יותר ברמה של השחקנים
צריך להביא שחקן מתחת לחלוץ ברמה גבוה וזהו .
כן כי לא צריך קשר אחורי מחליף צריך להתיש עוד יותר את הובאן ואת אוגו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב:4 שחקנים ועוד עונה במירוץ

דין מורי
טוני נאווקמה
שמואל שיימן
מהרן ראדי
רק נאווקמה טוב ובכושר מבין הארבעה שלך. דין מורי לא שיחק כל העונה ורק במנגר הרשים אותי, לא רואה דרך שבא הוא משפר את ההגנה, ובכללי השחקנים שציינת הם לא יותר טובים מהשחקנים שלנו אלא נותנים עומק בספסל, אני דווקא חושב שבעזרת 2 שחקנים או גג 3 אפשר להשיג את מה שאנחנו צריכים.

בלם טוב בשבילי זה שיר צדק, או אפילו רמי גרשון. אלא אופציות לבלמים מצוינים בכושר שיא שלא לוקחים מקום של זר. זה או זה או להביא שוער ישראלי, ואלא אם כן אלונה מתכננת על רן קדוש, או מרציאנו שעולה הון, זה משתלם יותר.

אגב לעמדת הקישור, אני דווקא חושב שלהחזיר ליגיונרים כמו אלמוג כהן (שעשה חיל בנתניה, ושיחק ברמות הגבוהות, אך יחד עם זאת נפצע הרבה פעמים בעמדה שהיא קריטית לכך), קני סייף, ואפילו בן רייכרט הם דוגמאות לשחקנים שייתנו את ההבדל, לאו דווקא מהרכב ויגרמו לתחרות בריאה.

מגן שמאלי זה מאסט אצלנו, ובאמת שחקן עם ניסיון, אבל עם פוטנציאל שיהיה ברמה מעל דוידזאדה ולא בינוני כמוהו, לדעתי גל שיש יכול להיות אחלה.

טוני נאווקמה לדעה הרווחת הוא השחקן שבש צריכה, שהוא חסר לה ואני לא בטוח האם זה נכון. טוני הוא לא שחקן של מספרים, ומתמצא יותר בכנף מאשר ברחבה, נכון השחקן מאוד פיזי ורב גוני, אך הוא גם נוגע מלא בכדור ונחשב ברעננה לאל, כשבש הוא יהיה ההפך הגמור כי בש צריכה:
* שחקן שעושה תנועה
* שבא לקבל עם הגב ולא לבוא הפנים מול השער שמזה הוא הכי מסוכן,
* להעביר את כובד המגרש ליריבה(בזה הוא יכול להתאים והוא עושה זאת מצוין)

לכן אני לא רואה כל כך התאמה לצפות משחקן כמו טוני שהוא גבוה כמו ארבייטמן, ורגיל לשחק באגף/חלוץ 2 להיות חלוץ מטרה, או כזה שעושה תנועה באזור המרכז, אלא יותר חוסר יצירתיות וקיבעון מחשבתי של אוהדי בש להישאר במוכר. אני דווקא סומך על הסקואטינג של בש, שגרם להצלחה ב4 זרים מתוך ה5 השנה, ושנה שעברה להבאת שחקן ששינה עונה (פלט) להביא עוד שחקן, כזה שיעשה את ההבדל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

רק אני לא מתלהב מנאווקמה? עוד שחקן שמקבל כדור לרגל ויודע לשחק בעמדה אחת? לא תודה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:
רק נאווקמה טוב ובכושר מבין הארבעה שלך. דין מורי לא שיחק כל העונה ורק במנגר הרשים אותי, לא רואה דרך שבא הוא משפר את ההגנה, ובכללי השחקנים שציינת הם לא יותר טובים מהשחקנים שלנו אלא נותנים עומק בספסל, אני דווקא חושב שבעזרת 2 שחקנים או גג 3 אפשר להשיג את מה שאנחנו צריכים.

בלם טוב בשבילי זה שיר צדק, או אפילו רמי גרשון. אלא אופציות לבלמים מצוינים בכושר שיא שלא לוקחים מקום של זר. זה או זה או להביא שוער ישראלי, ואלא אם כן אלונה מתכננת על רן קדוש, או מרציאנו שעולה הון, זה משתלם יותר.

אגב לעמדת הקישור, אני דווקא חושב שלהחזיר ליגיונרים כמו אלמוג כהן (שעשה חיל בנתניה, ושיחק ברמות הגבוהות, אך יחד עם זאת נפצע הרבה פעמים בעמדה שהיא קריטית לכך), קני סייף, ואפילו בן רייכרט הם דוגמאות לשחקנים שייתנו את ההבדל, לאו דווקא מהרכב ויגרמו לתחרות בריאה.

מגן שמאלי זה מאסט אצלנו, ובאמת שחקן עם ניסיון, אבל עם פוטנציאל שיהיה ברמה מעל דוידזאדה ולא בינוני כמוהו, לדעתי גל שיש יכול להיות אחלה.

טוני נאווקמה לדעה הרווחת הוא השחקן שבש צריכה, שהוא חסר לה ואני לא בטוח האם זה נכון. טוני הוא לא שחקן של מספרים, ומתמצא יותר בכנף מאשר ברחבה, נכון השחקן מאוד פיזי ורב גוני, אך הוא גם נוגע מלא בכדור ונחשב ברעננה לאל, כשבש הוא יהיה ההפך הגמור כי בש צריכה:
* שחקן שעושה תנועה
* שבא לקבל עם הגב ולא לבוא הפנים מול השער שמזה הוא הכי מסוכן,
* להעביר את כובד המגרש ליריבה(בזה הוא יכול להתאים והוא עושה זאת מצוין)

לכן אני לא רואה כל כך התאמה לצפות משחקן כמו טוני שהוא גבוה כמו ארבייטמן, ורגיל לשחק באגף/חלוץ 2 להיות חלוץ מטרה, או כזה שעושה תנועה באזור המרכז, אלא יותר חוסר יצירתיות וקיבעון מחשבתי של אוהדי בש להישאר במוכר. אני דווקא סומך על הסקואטינג של בש, שגרם להצלחה ב4 זרים מתוך ה5 השנה, ושנה שעברה להבאת שחקן ששינה עונה (פלט) להביא עוד שחקן, כזה שיעשה את ההבדל.
אתה מעלה כאן שמות לא רלוונטיים, אז לא אתייחס בכלל(רמי גרשון- אחד הטובים בבלגיה, קני סייף- נלחם בקיץ באיזיקוביץ כדי לא להגיע לחיפה).

הרעיון מאחורי השחקנים הללו פשוט, מורי ליגיונר שיהיה מבוקש בכל מועדוני הצמרת- כנראה שיש סיבה טובה לכך מעבר למנגר.
שיימן- לעומק, לתחרות. מגן ליגה לגיטימי.
ראדי- לעומק, לרוטציה, לניסיון.

אנחנו לא זקוקים לכשרון וגם לא לשדרוג גדול ביכולת. חסר לנו קילר נוסף למעלה-נאווקמה(בעיניי) ועוד שחקנים מנוסים ומעבים.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב: אתה מעלה כאן שמות לא רלוונטיים, אז לא אתייחס בכלל(רמי גרשון- אחד הטובים בבלגיה, קני סייף- נלחם בקיץ באיזיקוביץ כדי לא להגיע לחיפה).

הרעיון מאחורי השחקנים הללו פשוט, מורי ליגיונר שיהיה מבוקש בכל מועדוני הצמרת- כנראה שיש סיבה טובה לכך מעבר למנגר.
שיימן- לעומק, לתחרות. מגן ליגה לגיטימי.
ראדי- לעומק, לרוטציה, לניסיון.

אנחנו לא זקוקים לכשרון וגם לא לשדרוג גדול ביכולת. חסר לנו קילר נוסף למעלה-נאווקמה(בעיניי) ועוד שחקנים מנוסים ומעבים.
לדעתי שחקן כמו ראדי זה בזבוז, בן 32 עם משכורת עתק לאחר שעבר כמעט כל תואר (גביע) בישראל ושיחק גם בליגה אירופית, איזה סיבה יש לו לחפש בלשחק אצלנו כשאנחנו אפילו לא מבטיחים לו הרכב? שכח ממנו.

שיימן? לעומק=לספסל, אם אתה רוצה להשתפר בעמדה , אל תביא שחקן ששווה לדוידזאדה כי אז לא תשתפר ביכולת, וכן המגנים יכנסו לבלבול, מהלבדיל במקרה של ביטון ומלול, כאשר מלול הגיע כשחקן הרכב מוצהר, ואילו בן ביטון פרץ ככה, אז גם אם תרצה שדוידזאדה יראה חשש על ההרכב ויתן הופעות של חייו, צריך להביא שחקן מוכח ממנו, ולא שווה לו. בכל מקרה לא דיברת בכלל על גל שיש אז אני אבין מכך שלא היה לך מה להגיד על כך.

קני סייף עבר פציעה, ולא פתח כמעט העונה בבלגיה. אומנם שיתפו אותו בהרבה משחקים (17) אבל מעמדו מעורער, השחקן יכול להבין שהיציאה לאירופה הייתה מהירה מדי ואולי ירצה לחזור, לך תדע, מבחינתי שווה לנסות ויכול להיות שחקן מציאה. מה שכן, הוא יכול לדרוש אצלנו חולצת הרכב, מה שאני לא בטוח שיתנו לו לכן זה יכול להוריד את העניין שלו מאיתנו.

אגב מעניין אותי מאוד מה יש בדן מורי שישים אותי מעוניין בקבוצות מעבר לקש וחיפה? השחקן לא שיחק קבוע מאז 2012, ולבלם הניסיון והדקות משחק חשובים מאוד. תרצה למהר ולומר שגל שיש גם כן לא שיחק כמעט? לא נכון, רק העונה מיעט להיות משוחק ולמען האמת שיחק העונה כמו דן מורי, אבל עונה שעברה שותף ב18 משחקים, יותר ממה שמורי שיחק בויסטה במשך ה3 שנים, לכן שחקן שירד במעמדו דרסטית יכול לרצות לחזור לארץ לאחר שמיצה את אירופה, ואני רואה בגל שיש אחלה חיזוק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מסכים עם גל שיש,למרות ששנינו לא ראינו אותו משחק 4 שנים.
לא רואה אופציות טובות מראדי בשוק, בעיניי הוא שחקן מצויין גם בגילו ויכול לתרום לא מעט.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

shovalb9 כתב:
לדעתי שחקן כמו ראדי זה בזבוז, בן 32 עם משכורת עתק לאחר שעבר כמעט כל תואר (גביע) בישראל ושיחק גם בליגה אירופית, איזה סיבה יש לו לחפש בלשחק אצלנו כשאנחנו אפילו לא מבטיחים לו הרכב? שכח ממנו.

שיימן? לעומק=לספסל, אם אתה רוצה להשתפר בעמדה , אל תביא שחקן ששווה לדוידזאדה כי אז לא תשתפר ביכולת, וכן המגנים יכנסו לבלבול, מהלבדיל במקרה של ביטון ומלול, כאשר מלול הגיע כשחקן הרכב מוצהר, ואילו בן ביטון פרץ ככה, אז גם אם תרצה שדוידזאדה יראה חשש על ההרכב ויתן הופעות של חייו, צריך להביא שחקן מוכח ממנו, ולא שווה לו. בכל מקרה לא דיברת בכלל על גל שיש אז אני אבין מכך שלא היה לך מה להגיד על כך.

קני סייף עבר פציעה, ולא פתח כמעט העונה בבלגיה. אומנם שיתפו אותו בהרבה משחקים (17) אבל מעמדו מעורער, השחקן יכול להבין שהיציאה לאירופה הייתה מהירה מדי ואולי ירצה לחזור, לך תדע, מבחינתי שווה לנסות ויכול להיות שחקן מציאה. מה שכן, הוא יכול לדרוש אצלנו חולצת הרכב, מה שאני לא בטוח שיתנו לו לכן זה יכול להוריד את העניין שלו מאיתנו.

אגב מעניין אותי מאוד מה יש בדן מורי שישים אותי מעוניין בקבוצות מעבר לקש וחיפה? השחקן לא שיחק קבוע מאז 2012, ולבלם הניסיון והדקות משחק חשובים מאוד. תרצה למהר ולומר שגל שיש גם כן לא שיחק כמעט? לא נכון, רק העונה מיעט להיות משוחק ולמען האמת שיחק העונה כמו דן מורי, אבל עונה שעברה שותף ב18 משחקים, יותר ממה שמורי שיחק בויסטה במשך ה3 שנים, לכן שחקן שירד במעמדו דרסטית יכול לרצות לחזור לארץ לאחר שמיצה את אירופה, ואני רואה בגל שיש אחלה חיזוק.
לא צריך להביא לאגף שמאל את רוברטו קרלוס.
אם רוצים שדודזאדה ישתפר, צריך לייצר לו תחרות. שיימן עונה בצורה מצוינת על ההגדרה.

לא ברורה לי ההתעקשות שלך על סייף. הוא נחשב לתגלית בבלגיה ויש עליו דיבור מאוד חיובי שם.
לרמי גרשון אין בכלל טעם להתייחס.

בעמדת הבלם ההיצע דל מאוד.
לחלום על שיר צדק זה נחמד, אבל צריך לזכור שיש לו ביקוש גם במכבי תל אביב ובמכבי חיפה, וגם אם ירצה לבוא לבאר שבע אלונה תצטרך להיפרד מ1.5 מיליון ש"ח לא כולל שכר.
כל זה לפני שהזכרנו את העובדה שהוא בכלל שמאלי ברגל ומשחק בדיוק על המשבצת של סוארס.
אז במלים אחרות, תן לי את דן מורי ואני אומר תודה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

ForeverRed כתב: לא צריך להביא לאגף שמאל את רוברטו קרלוס.
אם רוצים שדודזאדה ישתפר, צריך לייצר לו תחרות. שיימן עונה בצורה מצוינת על ההגדרה.

לא ברורה לי ההתעקשות שלך על סייף. הוא נחשב לתגלית בבלגיה ויש עליו דיבור מאוד חיובי שם.
לרמי גרשון אין בכלל טעם להתייחס.

בעמדת הבלם ההיצע דל מאוד.
לחלום על שיר צדק זה נחמד, אבל צריך לזכור שיש לו ביקוש גם במכבי תל אביב ובמכבי חיפה, וגם אם ירצה לבוא לבאר שבע אלונה תצטרך להיפרד מ1.5 מיליון ש"ח לא כולל שכר.
כל זה לפני שהזכרנו את העובדה שהוא בכלל שמאלי ברגל ומשחק בדיוק על המשבצת של סוארס.
אז במלים אחרות, תן לי את דן מורי ואני אומר תודה.
מצטער אבל להסתכל על שיר צדק ומורי, ולהיות בכיוון על מורי ולא על הבלם הטוב, והבכושר יותר זה קצת לוזריות, אבל אני מבין את זה. מה יש לנו להציע מלבד קהל ואצטדיון יותר טוב, מלקש? על הנייר יש להם יותר תארים מאיתנו בשנתיים האחרונות, באירופה ומהווים מקור חסר לחץ. דן מורי יכול להיות טוב וריאלי, אבל בגלל זה, לפי הכותרת שיר צדק שמסיים חוזה-לנסות ולפתות אותו עכשיו.
גל שיש ממש לא רוברטו קרלוס, מגן שמאלי לגיטימי שהגיע לנבחרת בזכות, והיה שחקן נהדר גם בארץ במדי הפועל תל אביב. הוא אופציה הרבה יותר טובה משיימן שלא ראיתי אותו מרשים בכלל חוץ מזה שהוא יהודי ובא מחול, לעומת גל שיש שבקמפיינים האחרונים כששיחק, היה יציב,לא עשה טעויות ואף תמך קדימה בהתקפות.

אז לגבי קני סייף? אין לי הידבקות בו, אבל הוא שם חדש, להבדיל מאותם שמות שאנחנו מגלגלים מאז ינואר (מוגרבי,פלט...).לדוגמה קשר התקפי שיכול להוכיח את עצמו עם הרבה פוטנציאל ברגל אך עם מעט ניסיון, בסגנון של רועי קהת, הוא השחקן של בני יהודה, נס זמיר. אני יודע שבני יהודה מודעים לאיכות שלו, אבל יהיה נחמד לבדוק מה קורה איתו.

אבל בתכלס?

*אג'ידה
*שיר צדק (או דן מורי במקרה הרע)
*גל שיש (או שמואל שיימן במקרה הרע)
*חלוץ עם נתון פיזי שובר שוויון כגון גדיר שהוא מהיר בקטע אחר, או פלט שהיה גבוה בקטע אחר או נאווקמה שהוא חזק בקטע אחר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מארן ראדי הוא סוס מת כבר הוא לא יביא לנו כלום ואנחנו צריכים קשר אחורי לרוטציה ולא עוד 50/50 כי גורדנה הוא כזה!
כמה 50/50 אתם רוצים מיליון?
אלא אם גל אראל נשאר מה שנראה שכולכם לא מעוניינים לירוי צעירי הכי מתאים.
אגב סתם להזכירכם לפניי שאתם קובעים שהוא גרוע ושהוא יוריד אותנו ליגה (ממש) מכבי תל אביב הביאו שני שחקנים צעירים ומוכשרים לדעתם שירדו ליגה, אחד טב"ח הצעיר שירד עם מכבי פתח תקווה לפניי שהגיע להפועל תל אביב והשני בן הרוש.

ד"א שובל אנחנו לא צריכים מגן טוב יותר מדוידזאדה אלא ברמה שלו ושיימן לדעתי טיפה יותר טוב ממנו היום.
שיימן זה בדיוק השחקן שיכול להחזיר את דוידזאדה לתלם על ידי תחרות כי גל שיש לא יחזור לפה תשכחו מזה, יש שחקנים שישארו באירופה גם אם יבטיחו להם שכר ענק והוא אחד מהם, לא כי הוא טוב אלא כי הוא רוצה להשאר באירופה...

אגב למה אתם פוסלים את זאב חיימוביץ'? נותן בביתר עונה לא רעה ולדעתתי אם לא שיר צדק או דין מורי או טב"ח הוא הכי מתאים להחליף את פאיו...

ולגביי נוואקמה-וואקמה, אם מחתימים בלם זר ואג'ידה ופאיו לא נשארים יותר דחוף להחתים חלוץ גולר, כי ברדה כבר בגיל שצריך להוריד ממנו עומס, כי דובב גבאי/תןמר סוויסה לא צריכים להיות החלוץ השלישי וכי ארבייטמן מועד לפציעות.
או להחזיר את פלט או להביא חלוץ רב גוני אחר, שהוא בעיקר
.
וכמובן לנסות להשאיר את נסאר ומלול, אם לא משאירים את שניהם חייבים להביא שני קשרים התקפיים לרוטציה..
מוגרבי ובנבנשתי יכולים להתאים.
ואל תגידו לי שאני טועה כי אי אפשר להתבסס עונה דלמה על בוזגלו ומליקסון.
חייבים עומק כמו שהיה לנו העונה ולהעמיק עוד יותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני חייב להבין למה ראדי סוס מת?
כי הוא נרקב ברוטציות של מכבי?
כי הוא בן 33?
כי הוא נותן עונה פחות טובה?

יופי של שחקן ששמר על הגוף שלו נהדר. יש לו עוד כמה עונות טובות לתת. חסר לנו פליימקר ברמה הזו

שלח תגובה