קריית שמונה - באר שבע, ראשון, 20:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: קריית שמונה - באר שבע, ראשון, 20:00

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:מצטער, תקראו לי הזוי, תקראו לי מונע משנאה, תקראו איך שבא לכם, לא מגיע לאלישע לרשום ברזומה עוד עונה מקום שני. אני את ההשפלה שלי כבר אכלתי. את האף לא הוצאתי מהחלון מאז יום רביעי!! מקווה שנקבל שם עוד תבוסה! כדי שהתקשורת לא תוכל להמשיך לאתרג את המאמן הקטן הזה.

מקווה שהבלוף שלו יתגלה כבר בשנה הבאה וקללת המאמנים שעזבו אותנו תחול גם עליו....
הרזומה שלו יזכר לעד כמי שרשם את התבוסה הגדולה ביותר בגמר גביע מ1942 אז אל תדאג לגביי זה אני מעדיף לסיים מקום שני ולהתחיל את אירופה מאוחר וככה גם להתכונן כמו שצריך מאשר לסיים מקום שלישי ולהתחיל מוקדם עוד הפעם...
דיי כבר, תשכח מאלישע, אלישע פאסה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

hb7 כתב:חייבים לסיים מקום 3 אחרי מה שהם עשו לנו בגמר שיתחילו את העונה מוקדם ושקרית שמונה יקבלו את התענוג המפוקפק לשחק בסופר קאפ נגד מכבי לא רוצה עוד שישיה

לפי ההיגיון הבטחנו כבר את השתתפנו בסופר קאפ הישראלי , בכל מקום בעולם משחקת האלופה נגד מחזיקת הגביע . במידה והאלופת לוקחת את הגביע גם אז הפינאליסטית משתתפת בסופר קאפ.
בדיוק כמו ששנה הבאה יובה (שזכתה בגביע ובאליפות) תפגוש את נאפולי (פינאליסטית הגביע) בסופר קאפ האיטלקי , וכמו שברצלונה תפגוש את בילבאו בסופר קאפ הספרדי בלי כל קשר לתוצאה בגמר הספרדי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:

לפי ההיגיון הבטחנו כבר את השתתפנו בסופר קאפ הישראלי , בכל מקום בעולם משחקת האלופה נגד מחזיקת הגביע . במידה והאלופת לוקחת את הגביע גם אז הפינאליסטית משתתפת בסופר קאפ.
בדיוק כמו ששנה הבאה יובה (שזכתה בגביע ובאליפות) תפגוש את נאפולי (פינאליסטית הגביע) בסופר קאפ האיטלקי , וכמו שברצלונה תפגוש את בילבאו בסופר קאפ הספרדי בלי כל קשר לתוצאה בגמר הספרדי.
אתה טועה ומטעה! כשהאלופה היא גם מחזיקת הגביע היא תשחק בסופר קאפ מול סגנית האלופה. תמיד

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ככל הנראה אהיה במשחק עם שלושה או ארבעה ילדים.בא לעודד את השחקנים בטירוף. מרגיש גאה להיות אוהד של הפועל באר שבע. זבשבילי להיות אוהד זה כמו באנגליה כאשר ליברפול מושפלת בבית וכל הקהל שר את לעולם לא תצעדי לבד.אני לא נכנס לעניין אגידה כי הכל ספקולציות. מבחינתי אין שחקן שלא נתן הכל.זה לא יתכן שיש מישהו שיגיע למעמד כזה ולא יתן הכל.הבעיה היא שהכל זה מה שהוא יכול וזה היה פשוט רחוק מידי ממכבי. חוזר ואומר, אני נאיבי ותמים ולכן מביע רק את דעתי ויתכן גם של ילדיי שחונכו על ידי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שיש כתב: מבחינת התקשורת אלישע גדול , כל תבוסה נוספת תרשם על אלונה והמועדון( מבחינת התקשורת).
אני מעדיף נצחון ומקום שני בשביל הרוח של המועדון.
בחיי שלא הבנתי מה האוהדים של חיפה רצו ממנו אבל היום אני מבין לליבם ואני בטוח שזה הדדי מצידם. אוי לבושה שהמאמן הזה נחשב למוערך בין הישראלים, זה רק מוכיח כמה אנחנו חובבנים בארץ

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

dor69 כתב: אתה טועה ומטעה! כשהאלופה היא גם מחזיקת הגביע היא תשחק בסופר קאפ מול סגנית האלופה. תמיד
אתה מוזמן לבדוק אותי , בכל אירופה זה ככה.

בישראל אלוהים יודע איך זה יקרה , בטח כשזה הפעם הראשונה
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

קיריית שמונה:"אחרי מה שאלונה ובכר עשו לאיזי, צריך להראות להם מי קבוצה חזקה יותר"

אם נשאר לשחקנים שלנו קצת כבוד עצמי, הם צריכים לנצח מחר את ק"ש רק בכלל אמירה כזאת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שמעון א כתב:קיריית שמונה:"אחרי מה שאלונה ובכר עשו לאיזי, צריך להראות להם מי קבוצה חזקה יותר"

אם נשאר לשחקנים שלנו קצת כבוד עצמי, הם צריכים לנצח מחר את ק"ש רק בכלל אמירה כזאת.
מה פתאום? הם פגועים אחי. המאמן שלהם עוזב אתה מבין? קצת אמפתיה אחי תתבייש שאתה אומר להם תנצחו

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

תיקון....
לא - "איזה קבוצה חזקה יותר"
"איזה מועדון חזק יותר"

סמל אישי של משתמש
matanred
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי matanred »

מגיע!!!
מישהו יודע כמה יעלה כרטיס??

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

matanred כתב:מגיע!!!
מישהו יודע כמה יעלה כרטיס??
50 אחיד.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הרכב משוער: גיא חיימוב; עודד אלקיים, דין מימוני, שיר צדק, חן דלמוני; וובה בראון, מינדאוגאס פאנקה, רועי קהת; אחמד עאבד, שמעון אבוחצירה, רוג'רס קולה.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

dor69 כתב: אתה טועה ומטעה! כשהאלופה היא גם מחזיקת הגביע היא תשחק בסופר קאפ מול סגנית האלופה. תמיד
הראל צודק.
מכבי מולנו בסופר קאפ כי במידה והזוכה בגביע גם זכתה באליפות אז הפיינליסטית בגביע מתמודדת מולה כאילו היא זו שזכתה בגביע.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ran כתב:
הראל צודק.
מכבי מולנו בסופר קאפ כי במידה והזוכה בגביע גם זכתה באליפות אז הפיינליסטית בגביע מתמודדת מולה כאילו היא זו שזכתה בגביע.
מאיפה אתה יודע? זו פעם ראשונה שזה נערך בארץ. כתבו על מה שכתבת איפשהוא ?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

בטוח? אני אומר את זה כי במנג׳ר זה מול סגנית האלופה :)
וזאת לא פעם ראשונה שנערך בארץ למי שאמר שכן. הייתה הפסקה של איזה עשרים ומשהו שנים אבל זה היה קיים וגם זכינו ב75'

שלח תגובה