dardasmiley כתב:מצטער, תקראו לי הזוי, תקראו לי מונע משנאה, תקראו איך שבא לכם, לא מגיע לאלישע לרשום ברזומה עוד עונה מקום שני. אני את ההשפלה שלי כבר אכלתי. את האף לא הוצאתי מהחלון מאז יום רביעי!! מקווה שנקבל שם עוד תבוסה! כדי שהתקשורת לא תוכל להמשיך לאתרג את המאמן הקטן הזה.
מקווה שהבלוף שלו יתגלה כבר בשנה הבאה וקללת המאמנים שעזבו אותנו תחול גם עליו....
הרזומה שלו יזכר לעד כמי שרשם את התבוסה הגדולה ביותר בגמר גביע מ1942 אז אל תדאג לגביי זה אני מעדיף לסיים מקום שני ולהתחיל את אירופה מאוחר וככה גם להתכונן כמו שצריך מאשר לסיים מקום שלישי ולהתחיל מוקדם עוד הפעם...
דיי כבר, תשכח מאלישע, אלישע פאסה...
hb7 כתב:חייבים לסיים מקום 3 אחרי מה שהם עשו לנו בגמר שיתחילו את העונה מוקדם ושקרית שמונה יקבלו את התענוג המפוקפק לשחק בסופר קאפ נגד מכבי לא רוצה עוד שישיה
לפי ההיגיון הבטחנו כבר את השתתפנו בסופר קאפ הישראלי , בכל מקום בעולם משחקת האלופה נגד מחזיקת הגביע . במידה והאלופת לוקחת את הגביע גם אז הפינאליסטית משתתפת בסופר קאפ.
בדיוק כמו ששנה הבאה יובה (שזכתה בגביע ובאליפות) תפגוש את נאפולי (פינאליסטית הגביע) בסופר קאפ האיטלקי , וכמו שברצלונה תפגוש את בילבאו בסופר קאפ הספרדי בלי כל קשר לתוצאה בגמר הספרדי.
לפי ההיגיון הבטחנו כבר את השתתפנו בסופר קאפ הישראלי , בכל מקום בעולם משחקת האלופה נגד מחזיקת הגביע . במידה והאלופת לוקחת את הגביע גם אז הפינאליסטית משתתפת בסופר קאפ.
בדיוק כמו ששנה הבאה יובה (שזכתה בגביע ובאליפות) תפגוש את נאפולי (פינאליסטית הגביע) בסופר קאפ האיטלקי , וכמו שברצלונה תפגוש את בילבאו בסופר קאפ הספרדי בלי כל קשר לתוצאה בגמר הספרדי.
אתה טועה ומטעה! כשהאלופה היא גם מחזיקת הגביע היא תשחק בסופר קאפ מול סגנית האלופה. תמיד
ככל הנראה אהיה במשחק עם שלושה או ארבעה ילדים.בא לעודד את השחקנים בטירוף. מרגיש גאה להיות אוהד של הפועל באר שבע. זבשבילי להיות אוהד זה כמו באנגליה כאשר ליברפול מושפלת בבית וכל הקהל שר את לעולם לא תצעדי לבד.אני לא נכנס לעניין אגידה כי הכל ספקולציות. מבחינתי אין שחקן שלא נתן הכל.זה לא יתכן שיש מישהו שיגיע למעמד כזה ולא יתן הכל.הבעיה היא שהכל זה מה שהוא יכול וזה היה פשוט רחוק מידי ממכבי. חוזר ואומר, אני נאיבי ותמים ולכן מביע רק את דעתי ויתכן גם של ילדיי שחונכו על ידי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שיש כתב:
מבחינת התקשורת אלישע גדול , כל תבוסה נוספת תרשם על אלונה והמועדון( מבחינת התקשורת).
אני מעדיף נצחון ומקום שני בשביל הרוח של המועדון.
בחיי שלא הבנתי מה האוהדים של חיפה רצו ממנו אבל היום אני מבין לליבם ואני בטוח שזה הדדי מצידם. אוי לבושה שהמאמן הזה נחשב למוערך בין הישראלים, זה רק מוכיח כמה אנחנו חובבנים בארץ
בטוח? אני אומר את זה כי במנג׳ר זה מול סגנית האלופה
וזאת לא פעם ראשונה שנערך בארץ למי שאמר שכן. הייתה הפסקה של איזה עשרים ומשהו שנים אבל זה היה קיים וגם זכינו ב75'