עימות מצולם בין אוגו לאוהד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: עימות מצולם בין אוגו לאוהד

שליחה על ידי סניור »

CrazyRed7 כתב: אתה צבוע.
אתה מזכיר את פאיוביץ' אבל לא מזכיר את סוארז שהיה הכי חלש מכל חוליית ההגנה.
גם סוארז מכר אה?גם דוידזאדה מוכר כל העונה אה?
גם אלישע עם חילוף הזוי בדקה ה30 מכר.

אני לא מחסידי אג'ידה ומינואר אני תומך ברעיון להחליף אותו במרציאנו..אבל מה שנעשה כלפיו מאז גמר גביע זה בושה.
מי שיש לו חשד שהוא מכר מוזמן לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהגיש תלונה. תפסיקו כבר לזיין את השכל, תפסיקו להאשים שחקנים בדברים חמורים כל כך ויותר מהכל, תפסיקו להיות שופטים ולקבוע במה הבחור אשם ובמה לא.
בכיינים. הפסדנו כי מכבי הרבה יותר טובה מאיתנו וכי התפרקנו מנטלית. לא בגלל שום דבר אחר!

עוד שבועיים הבחור לא פה. עזבו אותו בשקט
לשכפל, להדפיס, לחלק בתיבות דואר בעיר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

רונן כהן, האוהד שצולם נתווכח עם אוגו, הזמין אותו לארוחת שבועות . אוגו כמובן הסכים להזמנה.

כל הכבוד!! לוקח את מילותיי בחזרה. עכשיו נראה אם יפרסמו את זה בתקשורת.

סמל אישי של משתמש
דולב פרץ

שליחה על ידי דולב פרץ »

כל הכבוד :)
קבצים מצורפים
image.jpg
image.jpg (113.69 KiB) נצפה 2834 פעמים

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

כל הכבוד!
עכשיו שיזמין את אג׳ידה מחר לעל האש ;-)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שמעון א כתב:כל הכבוד!
עכשיו שיזמין את אג׳ידה מחר לעל האש ;-)
אג׳ידה אצל הרוב זה רק על המנגל מאז הגמר חחחחחחחחחחח

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

טוב איפה ברמן,זריהן? היתאדו?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב:טוב איפה ברמן,זריהן? היתאדו?
וברמן וספורט 1 פירסמו את זה כבדרך אגב באיזה כתבה מהצהריים

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

באר שבעי באדום כתב:אני לא בא להסית ואני הכי לא כזה, מה שקרה ברביעי איתם זה פשוט שערורייה. זה נראה כאילו אגי׳דה ופאיו החזירו לאלונה על האירוע בינואר , והוגו פשוט מצדיק אותם ויורק למועדון בפנים, שיוצא נגד המועדון בפומבי מול התקשורת ואומר׳ באירופה אין דברים כאלה׳ ויוצא באותו יום של ההפסד הכי משפיל וכואב של המועדון בשנים באחרונות- לבילוי עם שחקני הקבוצה היריבה.

זה לא נראה טוב, ועכשיו הם מנסים להביא את חברם נוואקמה לפה ואז בכלל יהרסו את חדר ההלבשה ( שלא נדבר על תקרית ברדה- הוגו והוגו- מליקסון)

תמשיכו לתמוך בהם ולחשוב שהכל בסדר והכל ישכח
רגע לא הבנתי, ציפית שאוגו יתמוך בבחור ויתחיל גם לצעוק על אג'ידה? אתה לא יודע מה זה חברים אה?
עזבו ת'בנאדם, שורפים לבנאדם קריירה בגלל הפסד,
סבבה בושה הכל טוב ויפה,
אבל אתם אומרים מילים שאין לכם מושג מה המשמעות שלהם בכלל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

באר שבעי באדום כתב:אני לא בא להסית ואני הכי לא כזה, מה שקרה ברביעי איתם זה פשוט שערורייה. זה נראה כאילו אגי׳דה ופאיו החזירו לאלונה על האירוע בינואר , והוגו פשוט מצדיק אותם ויורק למועדון בפנים, שיוצא נגד המועדון בפומבי מול התקשורת ואומר׳ באירופה אין דברים כאלה׳ ויוצא באותו יום של ההפסד הכי משפיל וכואב של המועדון בשנים באחרונות- לבילוי עם שחקני הקבוצה היריבה.

זה לא נראה טוב, ועכשיו הם מנסים להביא את חברם נוואקמה לפה ואז בכלל יהרסו את חדר ההלבשה ( שלא נדבר על תקרית ברדה- הוגו והוגו- מליקסון)

תמשיכו לתמוך בהם ולחשוב שהכל בסדר והכל ישכח
וסוארס? גם הוא מנפגעי ינואר? כי הוא היה הכי גרוע על המגרש
וביטון? ודוידזאדה? וברדה?
כולם היו בושה!!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אתמול אזרתי אומץ וראיתי את התקציר. שתי מסקנות:
1. הרכב לא נכון בכלל והכנה שערורייתית על גבול הלהקיא
2. החילוף הראשון היה בדיחה עצובה, גמר לנו את המשחק

שערים של מכבי:
*ראשון- סוארס ואג׳ידה אשמים, סוארס כשפריצה ברח לו ואג׳ידה כשכבר הכדור ניתז אליו הדף היישר לרגליו של פריצה שיכל רק לגלגל
*שני- מתחיל בחוסר עזרה בכיסוי באגף ימין, ממשיך ביציאה של מובנת אג׳ידה שבמקום לחזור לשער אחרי שהכדור יצא מפריצה לכיוון זיו, מה שהיה מאפשר לו לקחת כדור קל הוא בחר לרוץ אחריו ונענש. שער שלו אבל שוב לא רק
*שלישי- קרן, שמירה שהייתי צוחק ממנה אלמלא זאת הייתה הקבוצה שלי, אג׳ידה לא יכול לעשות כלום
*רביעי- כדור רוחב לאמצע, הגנה חולמת ופריצה שובר נבדל ועושה שער קליל מקרוב. שוב אג׳ידה לא אשם
*חמישי- פה רואים כמה הקבוצה לא מאומנת ואיך שניים שלושה שחקנים יכולים לחטוף לך כדור ב20 מטר ולסדר לעצמם במסירה וחצי אחד על אחד.
*שישי- פה כולם צריכים להתבייש, מכבי עושה משולשים בלי שלוחצים אותה ובסוף ראדי משחרר בעיטה לא חזקה שאג׳ידה היה חייב לקחת (הוא לא זינק אלא הוא נפל הצידה)

שערים שלנו:
*ראשון- עבודה נפלאה של הובאן בחילוץ הכדור ובבעיטה האדירה לפינה הרחוקה
*שני- שער מדהים של בוזי מהאוויר, הכדור הגיע אליו די במקרה אחרי שאופיר נכשל בעוד הגבהה

*אג׳ידה- במשחק זה היה נראה רע בהרבה, אני חוזר בי, לא מכר. אבל הוא לא שווה לא את הסכומים שהוא רוצה ולא את המקום של הזר שהוא תופס.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

dor69 כתב:אתמול אזרתי אומץ וראיתי את התקציר. שתי מסקנות:
1. הרכב לא נכון בכלל והכנה שערורייתית על גבול הלהקיא
2. החילוף הראשון היה בדיחה עצובה, גמר לנו את המשחק

שערים של מכבי:
*ראשון- סוארס ואג׳ידה אשמים, סוארס כשפריצה ברח לו ואג׳ידה כשכבר הכדור ניתז אליו הדף היישר לרגליו של פריצה שיכל רק לגלגל
*שני- מתחיל בחוסר עזרה בכיסוי באגף ימין, ממשיך ביציאה של מובנת אג׳ידה שבמקום לחזור לשער אחרי שהכדור יצא מפריצה לכיוון זיו, מה שהיה מאפשר לו לקחת כדור קל הוא בחר לרוץ אחריו ונענש. שער שלו אבל שוב לא רק
*שלישי- קרן, שמירה שהייתי צוחק ממנה אלמלא זאת הייתה הקבוצה שלי, אג׳ידה לא יכול לעשות כלום
*רביעי- כדור רוחב לאמצע, הגנה חולמת ופריצה שובר נבדל ועושה שער קליל מקרוב. שוב אג׳ידה לא אשם
*חמישי- פה רואים כמה הקבוצה לא מאומנת ואיך שניים שלושה שחקנים יכולים לחטוף לך כדור ב20 מטר ולסדר לעצמם במסירה וחצי אחד על אחד.
*שישי- פה כולם צריכים להתבייש, מכבי עושה משולשים בלי שלוחצים אותה ובסוף ראדי משחרר בעיטה לא חזקה שאג׳ידה היה חייב לקחת (הוא לא זינק אלא הוא נפל הצידה)

שערים שלנו:
*ראשון- עבודה נפלאה של הובאן בחילוץ הכדור ובבעיטה האדירה לפינה הרחוקה
*שני- שער מדהים של בוזי מהאוויר, הכדור הגיע אליו די במקרה אחרי שאופיר נכשל בעוד הגבהה

*אג׳ידה- במשחק זה היה נראה רע בהרבה, אני חוזר בי, לא מכר. אבל הוא לא שווה לא את הסכומים שהוא רוצה ולא את המקום של הזר שהוא תופס.
מחזק את השורה האחרונה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

YallaHapoel כתב: מחזק את השורה האחרונה.
השורה התחתונה!

שלח תגובה