שיהיה שבוע מצויין עדי!אדומה דרומית כתב: א. אני לא באה לשפוט, מי אני שאשפוט אותם. אני מעלה טענה מדוע אני לא רוצה אנשים מסויימים בקבוצה. למרות שלא היתה ממש אלטרנטיבה עצם זה שהם עבדו תחתיו לא חודש ולא שנה אומר גם עליהם משהו, זה משפיע אין מה לעשות. אני לא התיימרתי מעולם לומר שאני מכירה אותם מקרוב, אני לא. סתיו היחיד שדיברתי איתו בכלל יותר מ 2 מילים.
ב. אולי "נקי" לא המילה המתאימה ולא זה לא אומר שהוא נקי מפוליטיקה, משטויות ומנהגים שפיתח עם השנים אבל! הוא כן יהיה נקי מכל קשר לדרום, נקי מ"מקורבים", נקי מטובות להוא וקומבינות לזה. אני לא עד כדי כך תמימה לחשוב שכל מה שבחוץ נוצץ יותר, גרתי בארצות הברית תאמין לי, אני יודעת שהדשא אצל השכן לא תמיד ירוק יותר. אבל ספציפית כאן, ספציפית היום אני כן מעדיפה לראות אנשים מבחוץ שלא היה להם שום קשר להפועל באר שבע בעבר מנהלים את הקבוצה ומצעידים אותה קדימה. השאיפה היא כמובן שבעוד כמה שנים טובות הקבוצה כולה תנוהל על ידי אנשי מקצוע מקומיים והשחקנים יהיו ברובם שחקני בית שגדלו במועדון. שהמאמן שיהיה כאן יישאר ולא יתחלף כל שנה, שתהיה המשכיות ויציבות. זה לדעתי הכי חשוב למועדון בריא.
לגבי מה שאמרת על השחקנים, זה לא שאני לא מסכימה עם זה, זה פשוט עצוב לי לראות את זה קורה. חוץ מזה, נכון יש כאלו שלא ברמה גבוהה מספיק לליגת העל, כך אומרים. נתחיל מזה שהרמה לא משהו ולא גבוהה בהרבה מהלאומית, ועכשיו כשיהיו 5-6 עולות וביניהן קבוצות כמו עכו ורעננה (עם כל הכבוד) אז הרמה הכללית בכלל תרד, תוסיף את המיתון שיגרום לבעלי הקבוצות להשקיע פחות בזרים ובחוזים שמנים.. וואלה. אני חושבת שעם מאמן וצוות חזק כן אפשר להעזר ברוב הסגל ולא צריך למהר עם רשימת החיסול, זה לא בריא לעשות כאלו שינויים דרסטיים וזה לא שיש שפע של שחקנים טובים יותר בשוק כרגע. ואת הטובים יצטרכו לרפד בהרבה מאוד כסף כדי לנסוע "עד" באר שבע, כסף שאפשר להשקיע במיתקנים ראויים ובמחלקת הנוער, כדי שבעוד 5 שנים לא נצטרך לרעות בשדות זרים ורחוקים ולהוציא סכומי עתק על רכש ונוכל להנות משחקני בית שיעלו פחות, יתנו יותר מעצמם ויתחברו הרבה יותר לקהל. אבל זו דעתי. אני בטוחה שיהיו כאן הרבה שלא יסכימו איתי וזה בסדר, אלוהים ברא אותנו שונים.
שבוע טוב עמית
לך, לי ולכולם.

א. יכול באמת להיות שלא ניסת לשפוט אף אחד, אבל זה מה שהשתמע מדברייך.
לומר שאת שוללת אדם לתפקיד מסויים, והסיבה היחידה היא מעסיקו הקודם, זה סוג מסויים של שיפוט מהיר שכזה.
אולי גם את זה היה עדיף לנסח אחרת.
ב. אני לא אומר שחייב להביא את הצוות שעבד כאן בעבר, אך אינני שולל זאת בכזו חריצות.
לא כולם עושים קומבינות, לא כולם פועלים מתוך אינטרסים אישיים ולא כולם יהיו פה או לא יהיו פה בגלל מקורב כזה או אחר.
אני מאוד מסכים עם זה שהשאיפה צריכה להיות שבסופו של דבר נוכל להנות בו רוב הצוות הניהולי והמקצועי יהיה מקומי.. זה חשוב מאוד לדעתי, ודווקא אלו יפעלו מתוך אהבה אמיתית לקבוצה ולא מתוך דאגה לכיסם.. יהיו פה כמה שיותר זמן ולא יחזרו למרכז אחרי שנה או שנתיים.
אולי זה לא בטוח נכון, אני אני מאוד רוצה לראות את זה קורה כמה שיותר מוקדם.. ואולי כבר בעונה הקרובה.. גם אם נצטרך לקחת "סיכון" (לדברייך) בהבאת אדם שבדיעבד נגלה שפעל מהסיבות הלא נכונות.
לגבי הסגל הדבר תלוי בעיקר במטרה אותה נציב לעצמנו.
אם המטרה בעונה הבאה היא להאבק על מקום טוב בצמרת אזי שחייב לבנות פה סגל הרבה יותר חזק, יותר יציב ויותר עמוק, ולצערי לא יהיה מנוס משחרור חלק לא קטן מהסגל הנוכחי.
מאידך, אם המטרה היא להתבסס בליגה ולבנות שלד טוב וחזק אזי אנחנו צריכים להתמקד בפיתוח שחקני נוער (כולל זולו וקוסטרוב) ולהסתפק במקום טוב באמצע הטבלה (6-9)